TOP
persoonlijke update
Personal

Karenz. chit chat & small talk (huis verkocht, Efteling, vakantie geboekt & mijn draai vinden)

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

De afgelopen weken zijn zo verschrikkelijk druk geweest, dat ik nodig aan vakantie toe ben. Gelukkig hebben we die geboekt. Al leverde dat nog wel wat stress op… Daar vertel ik je zo meer over. Verder gingen we naar de Efteling, verkochten we ons huis, vertel ik je over mijn blog mojo, ging ik aan de botox en vond ik mijn draai. Je leest er over in deze persoonlijke update!

Karenz. chit chat & small talk (persoonlijke update)

persoonlijke update zandvoort

Huis verkocht

We wisten niet zeker of we ons oude huis wilden verkopen of even wilden verhuren. Uiteindelijk zetten we het toch te koop en was het snel verkocht. Dat is toch wel fijn. Tegelijkertijd heb ik gemengde gevoelens. Kijk nou toch hoe mooi dat huis ligt. We hebben nu ook een prachtig huis met een geweldige tuin naast een bos, maar toch. Wakker worden en de herten zien grazen, vosjes en konijnen die langs wandelen. Ik mis dat uitzicht wel. Bovendien heeft het huis ons zo veel moois gebracht. Onze zoon kwam vlak na onze verhuizing. Leerde er kruipen, lopen en praten. Zo veel mooie herinneringen. Hopelijk gaat het het huis de nieuwe bewoners net zo veel moois brengen als het ons heeft gegeven.

Eind maart zijn we natuurlijk al verhuisd, maar we hebben het oude huis nog twee maanden verhuurd. Aankomende week verhuizen we de laatste spullen. Maandag zitten we bij de notaris om het huis over te dragen. Dan is het écht ons huis niet meer.

LEES OOK: ‘WIJ GAAN VERHUIZEN! (OVER EEN ‘BOLD MOVE’, WAARHEEN EN WAAROM)

Blog mojo

Met de (tweede) verhuizing, het huis verhuren en al het andere heb ik het de afgelopen tijd waanzinnig druk gehad. De opleiding schoot er iets bij in en daar moet ik binnenkort echt meer tijd voor vrijmaken. Zoals je weet, nam ik een soort van afstand van mijn blog, maar ik merk dat ik juist daardoor weer zo veel nieuwe ideeën heb. En ook door de opleiding. Nieuwe rubrieken, nieuwe columns, inspiratie! Heel fijn is dat. Nu alleen nog de tijd vinden om het ook daadwerkelijk uit te werken. Want tja.. ik wil echt niet terug naar full time met mijn site bezig zijn. Maar het is toch fijn om me te realiseren wat ik er dan wel mee wil.

Botox…

Ik zal hier nog een apart artikel van maken omdat ik merk dat ik er best veel over te zeggen heb. Maar ik heb dus botox laten zetten. Niet tegen mijn rimpels.. maar om mijn wenkbrauw te liften en zo mijn hangende oogleden tegen te gaan. Ik vond het reuze spannend, maar ik kan je nog niet vertellen of het nou een succesvol experiment was of niet. Botox werkt ook niet stante pede en ik heb het nog niet zo lang geleden laten doen. Later meer informatie dus! Maar als je hier vragen over hebt, laat het weten zodat ik het mee kan nemen in het blog artikel.

persoonlijke update efteling

Naar de Efteling

Zoals je misschien nog wel weet, zijn wij vorig jaar een midweek naar de Efteling gegaan. Daar was ik voor uitgenodigd en ik heb mezelf met die opdracht influenced. Dit jaar gingen we weer. Dit keer met z’n drieën en op woensdag kwamen er vrienden met hun zoontje. Het waren fantastische dagen. De peuter ontmoette zijn grote heldin Roodkapje. En werd op slag verliefd op Pardoes.

Vorig jaar was al geweldig, maar nu was het nóg veel leuker. Ook omdat ons kleine mannetje nu meer van sprookjes begrijpt en in meer attracties kon. Ik denk dat we hem geen groter cadeau konden doen. De laatste dag ging mijn man eerder weg vanwege werk. Peuterzoon kan soms wat lastig zijn met een eigen wil en zo. ’s Ochtends vertelde ik hem dat als hij goed zou luisteren we heel lang zouden blijven en als hij niet zou luisteren, zouden we eerder weggaan. Wat denk je? Hij luisterde de hele dag ontzettend goed en we hebben nog een heerlijke dag gehad met z’n tweetjes.

Ik kan iedereen een paar dagen Efteling aanraden. Het is ook heerlijk om te logeren in Bosrijk als je iets verder weg woont. En ja, ik weet dat het niet goedkoop is, maar het is het zo waard. Bovendien is het in mei doordeweeks echt nog lekker rustig. We hebben maar een keer 10 minuten moeten wachten bij een attractie. Verder konden we overal meteen doorlopen.

Vakantie geboekt

Eigenlijk wilden we deze zomer niet op vakantie. Zoals je weet, zouden we eigenlijk gezinsuitbreiding krijgen en we vonden het wel prima om in ons nieuwe huis te blijven. Toch besloten we opeens om te boeken. Lekker naar een resort waar alles geregeld is en waar we aan niets hoeven te denken. De man is veel weg voor werk en dan heb je toch maximaal quality time met je gezin.

Uren zat ik recensies te lezen van resorts in verschillende landen. Van een van de all in hotels werd ik heel enthousiast. Het had ook voor kindjes van drie activiteiten, daarnaast was er yoga en waren er verschillende restaurants. Bovendien las ik dat sommige kamers heel lagen en een soort terrasje hadden waardoor je als je kindje in bed ligt, nog lekker op je eigen terrasje kunt zitten.

We hadden bij D-reizen de vakantie goedkoper gezien dan bij TUI en dus belde ik naar de helpdesk om te vragen waarom dat zo was en of de kamer die ik wilde boeken zo’n speciale kamer met terras was. De medewerkster aan de telefoon confirmeerde dat en vertelde dat zij speciale prijzen mochten aanbieden.

Een week later mailde ik nog met een andere vraag en vroeg ik ook nog iets over de kamer. Wat bleek? We hadden helemaal niet zo’n speciale kamer geboekt, maar gewoon een kamer ergens achterin het hotel met heel misschien een klein balkonnetje. Ik was dus gewoon voorgelogen. Heel bizar.

Aangezien D-reizen ontzettend inflexibel was en we alleen die kamer zouden krijgen als we 700 euro extra zouden overmaken, heb ik de reis geannuleerd. Ik kreeg dan wel wat annuleringskosten, maar prima. Ik voelde me zo genaaid dat ik er geen zin meer in had. Gelukkig vond ik bij TUI al snel ongeveer dezelfde reis, maar we gaan nu iets langer. Beter dus. En we hebben die speciale kamer met het terrasje.

Moraal van het verhaal? Je kunt dus blijkbaar geen helpdesk vertrouwen. Bij D-reizen zeiden ze ook aan de telefoon: “Maar wie heeft u dan precies gesproken.” Dat had ik volgens hun moeten onthouden. Want tja.. het kwam wel eens voor dat medewerkers klanten verkeerd inlichtten, maar dan moest de klant ook maar onthouden wie wat gezegd had. Alsof je niet gewoon van de juiste informatie kunt uitgaan.

Ik deel dit dus ook zodat iemand anders er wellicht van leert. Altijd onthouden wie je aan de telefoon hebt! En gewoon lekker via TUI boeken 😉

Draai gevonden

Ondanks dat het de afgelopen weken heel druk is geweest, heb ik op mijn nieuwe plek echt al mijn draai gevonden. Vorig weekend waren we een nachtje in Zandvoort om in te pakken. Bovendien hadden we een feestje bij de oude buren. Het huis dat zo vertrouwd is, voelde toch niet meer helemaal als ons huis. Ondanks dat we ontzettend veel fijne vrienden en buren in Zandvoort hadden, voelde het niet meer als thuis. Thuis is nu hier. Het geeft een soort rust om weer thuis te zijn. Ik hoef hier niet meer te aarden, want ik ben het al. Dat is zo fijn.

Heb jij nog vakantieplannen? Heb je wel eens een dergelijk akkefietje met een reis aanbieder gehad? En heb je ooglidcorrectie gerelateerde vragen? Stel ze gerust! Ik ben benieuwd!

Fijne dag vandaag!

Liefs,
Karen

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.