TOP
personal peaks 45 selfie stress
Personal

5 persoonlijke fun facts (dit wist je waarschijnlijk nog niet!)

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Let’s get personal! De laatste tijd heb ik heel veel persoonlijke dingen verteld hier op Dejlig, maar dat waren meestal vrij ‘zware’ dingen. Om de boel toch nog een beetje luchtig te houden, lijkt het me dus wel eens leuk om ook wat grappigere/luchtigere feiten over mezelf openbaar te maken. Want hé… Dejlig betekent notabene ‘leuk’. Vandaag lees je hier dus de eerste 5 persoonlijke fun facts. Ik ben benieuwd of er dingen herkenbaar zijn? Fun fact je mee? Stay tuned

Tags

Officieel ben ik blogger. Maar vanwege de diversiteit op Dejlig noem ik het liever een online magazine. Desondanks staat op mijn visitekaartje dat ik blogger ben, maar toch is er iets aan bloggen waar ik een hekel aan heb. Ik hou namelijk niet van tags. Sterker nog… ik heb een hekel aan tags. Ik weet niet waarom.. maar ik heb altijd het idee dat als ik 1 tag heb gelezen ik ze allemaal heb gelezen. Bovendien houd ik niet van een tsunami aan dezelfde onderwerpen als ik mijn blog rondje doe. Heel soms vind ik het wel leuk om een tag te lezen, maar dan moet ik degene die ‘m invult, echt heel leuk/interessant vinden. Normaliter klik ik dus nooit op tags en als ik ze tegenkom, klik ik weg. En ja… dit artikel is ook een soort tag, maar ik heb ‘m verkleed als persoonlijk artikel en ik geef het stokje ook aan niemand door, tenzij het je fantastisch lijkt, maar dat is dan geheel aan jou..

Ontbijt

Hoewel ik altijd roep dat mensen moeten ontbijten, geef ik zelf het slechte voorbeeld. Ik ben namelijk niet echt een ontbijter, al zijn er tijden dat ik heel enthousiast weken achter elkaar in de weer ben met smoothies en overnight oats. Normaliter ontbijt ik met een banaan en wat koppen koffie. Maar het kan ook maar zo zijn dat ik pas rond elven echt ontbijt en dan eet ik gerust een haring of Franse kaas.

persoonlijke fun facts de reunie

de Reünie

Vier jaar geleden deed ik mee aan het programma de Reünie. Dat was echt een superleuke ervaring en ik ben nog steeds blij dat mijn klas en ik hieraan mee mochten doen. Alleen in mijn klas waren zo veel bijzondere verhalen te vertellen, dat ik uiteindelijk wel in de leader van het programma zat, maar in het programma zelf was ik eruit geknipt. Dus nu denkt half Nederland nog steeds dat er van mij niets terecht is gekomen. Gelukkig staat het interview met Johanna en mij nog wel online (Jojo is nog steeds een goede vriendin trouwens, mocht je het je afvragen). Overigens is het heel grappig om aan zo’n programma mee te doen, want weken later word je nog herkend op straat en mailen er opeens exen van 100 jaar geleden om te vertellen dat ze je gezien hebben.

Vroege leerling

We blijven nog even op school. Want wat misschien als aanvulling op het schoolverhaal misschien ook wel grappig is om te vertellen, is dat ik een hele vroege leerling was. Ik ging op mijn 5e al naar de lagere school omdat ik me nog al verveelde op de kleuterschool. Ik was ook lichtelijk teleurgesteld dat ik op de eerste dag van de basisschool nog niet had leren spellen. Dat ik een vroege leerling was, was aan de ene kant leuk, maar achteraf niet zo. Ik ben ook nog al klein van stuk, dus toen ik naar de middelbare ging op mijn 11e in mijn Snoopy trui, viel ik een beetje buiten de boot. Iedereen vond me schattig, maar ik was geen gesprekspartner. Dus toen ben ik maar blijven zitten. En omdat dat zo goed beviel, bleef ik later ook nog een keer zitten. Uiteindelijk deed ik op mijn 19e eindexamen en raakte ik de voorsprong een beetje kwijt.

Jankerd

Ik ben een enorme huilebalk. Als er in een film een hond doodgaat dan jank ik al. En dan was het misschien niet eens een lieve hond. All you need is love? Ik houd het niet droog. Maar als er in mijn leven zich een groot drama voltrekt, dan ben ik juist weer niet zo’n huilerd. Al schiet ik de laatste tijd wel dagelijks een keertje vol als ik naar Robin kijk en me realiseer hoe gelukkig ik ben dat hij er nu is.

Zo… dat waren er vijf. Hopelijk vond je het net zo leuk om te lezen als dat ik het vond om erover te vertellen. Want je weet het hè? Bloggers zijn gigantische narcisten. Dat ze nog geen tag naar me hebben vernoemd.. 😉

Heb je nog een op- of aanmerking? Ben jij ook een huilebalk en ontbijt je met brie? Ik wil het graag weten. Ik ben reuze benieuwd!

Fijne dag vandaag!

Liefs,
Karen

Vond je dit leuk om te lezen? Dan vind je dit misschien ook interessant:

 

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

26 COMMENTS
 • Merel
  3 jaar ago

  Haha! Ontbijten met brie doe ik niet (hou ik in het algemeen niet zo van), maar een stuk pizza zou er best ingaan. Leuk zo om je beter te leren kennen. En ook tof dat je hebt meegedaan met de Reünie. Grappig dat dan ook al die exen gelijk weer contact zoeken, in elk geval een mooi compliment.
  Huilen ja, sinds de laatste bevalling staat de kraan weer open 😀 Hoeft niet veel te gebeuren of ik schiet vol.

  • Karen
   3 jaar ago
   AUTHOR

   Haha, die pizza komt op hetzelfde neer 😉

 • Anne-Marie
  3 jaar ago

  Ik ontbijt ook graag me brie of camembert, heerlijk! Ze zeggen weleens dat als je eenmaal een kind hebt dat je dan helemaal een huilebalk wordt en dat klopt in mijn geval helemaal…

  • Karen
   3 jaar ago
   AUTHOR

   Ik was al een huilebalk, maar ik kan nu nog slechter tegen kinderleed. Als ik lees over mensen die kinderen/baby’s mishandelen zie ik het nu voor me en dan krimpt mijn maag echt in een.

 • Yvonne
  3 jaar ago

  Hihihi, ik moest stiekem een beetje gniffelen om dat meisje dat op de eerste schooldag teleurgesteld was dat ze nog niet gelijk boeken had leren lezen… 🙂

  • Karen
   3 jaar ago
   AUTHOR

   Haha, ik zelf ook. Die dag heeft bijzonder veel indruk gemaakt. Ik weet nog precies wie ik zag toen ik naar school liep met mijn ouders.

 • YuStSoMe
  3 jaar ago

  Niet ontbijten? Foei… hahaha ik moest van de ggz leren ontbijten. Ja serieus op mijn 42e ben ik weer terug naar het ontbijtje gegaan. En het bevalt mij prima. Kwark of een maaltijdshake als ik direct daarna sport.
  Ik mocht nooit huilen. Dus dat ik verdriet had, stopte ik weg. Tot ik merkte dat het niet gezond kon zijn en via accupunctur is die blokkade opgeheven. Serieus ik dacht ik hou niet meer op.
  Ik kan niet tegen begrafenissen. Mensen die niet huilen en ik sta daar het hardst te janken. Terwijl het een ver familielid is of zo. En geboortes,… zodra ze roepen het is een jongen of meisje dan ben ik een waterval.
  Het leven is zo mooi, dat huilen zoveel kan betekenen, verdriet, maar ook betrokkenheid, vreugde en even lekker aanstellen…
  Verder nog een weetje? Ik hou niet van open schoenen, tenen vind ik vies, behalve van kinderen.

  • Karen
   3 jaar ago
   AUTHOR

   Oh dat hebben meer mensen! Ik ken iemand met een serieuze tenenfobie. Zelfs van haar man kan ze ze niet verdragen.

 • Marijke
  3 jaar ago

  Oh wat leuk dat je aan de Reünie hebt meegedaan. Zo’n leuk programma. Maar het zijn altijd wel opvallende klassen. Ben wel nieuwsgierig naar die aflevering nu 😉
  En ontbijten, ja ik herken die fases……

  • Karen
   3 jaar ago
   AUTHOR

   Die aflevering moet je nog wel kunnen vinden. Wij hadden zo veel talenten in de klas. Dat was echt bizar.

 • Annette
  3 jaar ago

  Ik ben een enorme jankerd hahaha echt er hoeft maar een traan te vloeien en bij mij gaan de sluisen ook open vooral bij ‘blije momenten’ dat dan weer wel 🙂

  • Karen
   3 jaar ago
   AUTHOR

   Ik ook. Ik kan ook huilen bij geluk! Mooi is dat 😉

 • Anita
  3 jaar ago

  Wat leuk van de reünie, jammer dat ze je eruit geknipt hebben. Hier ook een vroege leerling maar dat bleef tot aan mijn vervolgopleiding. Was op mijn 16e klaar met de havo, veel te jong! Oh ja en janken kan ik ook als de beste 😉 Leuk om zo weer wat meer over je te weten te komen!

  • Karen
   3 jaar ago
   AUTHOR

   Wat goed dat jij die vroege ‘trend’ wel hebt volgehouden. Knap hoor!

 • Ineke
  3 jaar ago

  Ik ontbijt met brie & camembert. Ook de boterhamspread van brie enzo mmmmmm.. Ik moet wel toegeven dat ik het altijd met momenten.

  • Karen
   3 jaar ago
   AUTHOR

   Ik ook. Ik heb ontbijtfases.

 • Nathalie
  3 jaar ago

  Leuk artikel!

  Een vroege leerling was ik ook… maar niet zo vroeg als jij!
  De Reünie grappig, vooral dat herkennen maar jammer dat jou verhaal niet aan de orde is geweest…

  Tag’s? Ik plaats er met enige regelmaat ééntje… maar eerlijk is eerlijk ik vind het leuk om ze in te vullen maar lezen niet zo!

  • Karen
   3 jaar ago
   AUTHOR

   Grappig is dat. Bijna niemand vindt ze dus leuk om te lezen. Dus dan doen mensen het puur voor zichzelf?

   • Nathalie
    3 jaar ago

    Nou precies… en voor degene die het wel leuk vinden en de tag overnemen.
    De enigste die ik echt wel leuk vond waren een tea topic tag en de bloggers tag waarin je echt meer te weten komt van de blogger.

    Maar goed, inderdaad… denk vooral voor onszelf!

 • Loes Hofstede
  3 jaar ago

  Hahaha, hier moet ik even heel hartelijk om lachen :-). Wat ontzettend leuk dat je mee hebt gedaan met de reünie, maar wat stom dat je uit de uitzending bent geknipt! Wat die Tags betreft deel ik je mening wel een beetje, hoewel er soms wel een tag voorbij komt die ik echt heel leuk vind. Maar meestal lees ik ze niet (terwijl ik me wel schuldig heb gemaakt aan het invullen van sommige… jaja). Ik ben ook een huilebalk: iedere aflevering van Grey’s Anatomy snuit ik pakje zakdoekjes vol. Zo erg dat manlief zich afvraagt waarom ik het uberhaupt nog kijk, hihi.

  • Karen
   3 jaar ago
   AUTHOR

   Ik snap die tags niet. Ik denk dat ze nog leven omdat mensen het makkelijk vinden. Easy peasy content, maar ik hoor van zo veel mensen dat ze ze niet leuk vinden om te lezen.

 • Bregje
  3 jaar ago

  Oh wat leuk zeg dat je aan de Reünie hebt meegedaan! Hoe kunnen ze jou nou eruit knippen!
  Ik ben ook een jankerd, kan van zoveel dingen ontroerd raken ❤

  • Karen
   3 jaar ago
   AUTHOR

   Ja belachelijk hè? Hoe halen ze het in hun hoofd 😉

 • Jacqueline
  3 jaar ago

  Wat leuk dat je aan de Reünie hebt meegedaan!
  En ja, hier nog zo’n huilebalk. Vooral als anderen huilen, dan hou ik het ook amper droog.

  • Karen
   3 jaar ago
   AUTHOR

   Ja, dat heb ik ook. Ik heb dat trouwens ook met overgeven 😉

   • Jacqueline
    3 jaar ago

    He getsie, haha!

Wil je meepraten?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.