TOP
personal peaks 45 selfie stress
Personal

5 persoonlijke fun facts (dit wist je waarschijnlijk nog niet!)

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Let’s get personal! De laatste tijd heb ik heel veel persoonlijke dingen verteld hier op Dejlig, maar dat waren meestal vrij ‘zware’ dingen. Om de boel toch nog een beetje luchtig te houden, lijkt het me dus wel eens leuk om ook wat grappigere/luchtigere feiten over mezelf openbaar te maken. Want hé… Dejlig betekent notabene ‘leuk’. Vandaag lees je hier dus de eerste 5 persoonlijke fun facts. Ik ben benieuwd of er dingen herkenbaar zijn? Fun fact je mee? Stay tuned

Tags

Officieel ben ik blogger. Maar vanwege de diversiteit op Dejlig noem ik het liever een online magazine. Desondanks staat op mijn visitekaartje dat ik blogger ben, maar toch is er iets aan bloggen waar ik een hekel aan heb. Ik hou namelijk niet van tags. Sterker nog… ik heb een hekel aan tags. Ik weet niet waarom.. maar ik heb altijd het idee dat als ik 1 tag heb gelezen ik ze allemaal heb gelezen. Bovendien houd ik niet van een tsunami aan dezelfde onderwerpen als ik mijn blog rondje doe. Heel soms vind ik het wel leuk om een tag te lezen, maar dan moet ik degene die ‘m invult, echt heel leuk/interessant vinden. Normaliter klik ik dus nooit op tags en als ik ze tegenkom, klik ik weg. En ja… dit artikel is ook een soort tag, maar ik heb ‘m verkleed als persoonlijk artikel en ik geef het stokje ook aan niemand door, tenzij het je fantastisch lijkt, maar dat is dan geheel aan jou..

Ontbijt

Hoewel ik altijd roep dat mensen moeten ontbijten, geef ik zelf het slechte voorbeeld. Ik ben namelijk niet echt een ontbijter, al zijn er tijden dat ik heel enthousiast weken achter elkaar in de weer ben met smoothies en overnight oats. Normaliter ontbijt ik met een banaan en wat koppen koffie. Maar het kan ook maar zo zijn dat ik pas rond elven echt ontbijt en dan eet ik gerust een haring of Franse kaas.

persoonlijke fun facts de reunie

de Reünie

Vier jaar geleden deed ik mee aan het programma de Reünie. Dat was echt een superleuke ervaring en ik ben nog steeds blij dat mijn klas en ik hieraan mee mochten doen. Alleen in mijn klas waren zo veel bijzondere verhalen te vertellen, dat ik uiteindelijk wel in de leader van het programma zat, maar in het programma zelf was ik eruit geknipt. Dus nu denkt half Nederland nog steeds dat er van mij niets terecht is gekomen. Gelukkig staat het interview met Johanna en mij nog wel online (Jojo is nog steeds een goede vriendin trouwens, mocht je het je afvragen). Overigens is het heel grappig om aan zo’n programma mee te doen, want weken later word je nog herkend op straat en mailen er opeens exen van 100 jaar geleden om te vertellen dat ze je gezien hebben.

Vroege leerling

We blijven nog even op school. Want wat misschien als aanvulling op het schoolverhaal misschien ook wel grappig is om te vertellen, is dat ik een hele vroege leerling was. Ik ging op mijn 5e al naar de lagere school omdat ik me nog al verveelde op de kleuterschool. Ik was ook lichtelijk teleurgesteld dat ik op de eerste dag van de basisschool nog niet had leren spellen. Dat ik een vroege leerling was, was aan de ene kant leuk, maar achteraf niet zo. Ik ben ook nog al klein van stuk, dus toen ik naar de middelbare ging op mijn 11e in mijn Snoopy trui, viel ik een beetje buiten de boot. Iedereen vond me schattig, maar ik was geen gesprekspartner. Dus toen ben ik maar blijven zitten. En omdat dat zo goed beviel, bleef ik later ook nog een keer zitten. Uiteindelijk deed ik op mijn 19e eindexamen en raakte ik de voorsprong een beetje kwijt.

Jankerd

Ik ben een enorme huilebalk. Als er in een film een hond doodgaat dan jank ik al. En dan was het misschien niet eens een lieve hond. All you need is love? Ik houd het niet droog. Maar als er in mijn leven zich een groot drama voltrekt, dan ben ik juist weer niet zo’n huilerd. Al schiet ik de laatste tijd wel dagelijks een keertje vol als ik naar Robin kijk en me realiseer hoe gelukkig ik ben dat hij er nu is.

Zo… dat waren er vijf. Hopelijk vond je het net zo leuk om te lezen als dat ik het vond om erover te vertellen. Want je weet het hè? Bloggers zijn gigantische narcisten. Dat ze nog geen tag naar me hebben vernoemd.. 😉

Heb je nog een op- of aanmerking? Ben jij ook een huilebalk en ontbijt je met brie? Ik wil het graag weten. Ik ben reuze benieuwd!

Fijne dag vandaag!

Liefs,
Karen

Vond je dit leuk om te lezen? Dan vind je dit misschien ook interessant:

 

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.