TOP
mijn persoonlijke doelen 3
Personal

Mijn Persoonlijke Doelen 3

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Er zijn al lang drie maanden voorbij, dus het is wel weer tijd voor een vers, fris en fruitig Mijn Persoonlijke Doelen 3 blog artikel. Want hé, ik vind het wel weer eens tijd voor een digitale schop onder mijn eigen kont. Wat is er precies van die vorige doelen terechtgekomen? En wat zijn mijn doelen voor deze lente slash zomer slash het aankomende kwartaal? Benieuwd of ze overeenkomen met de jouwe? Ik geef je (en mezelf) een opsomming van wat ik wil bereiken. Het is tijd voor de harde realiteit en de naakte waarheid… Let’s go!

Wat is er terecht gekomen van mijn vorige persoonlijke doelen?

personal peaks 25

1. Fotografie

Ik ben nog niet 100% tevreden, maar ik denk ook niet dat ik dat ooit ga zijn. Op zich vind ik wel dat ik al vooruit ben gegaan. Ik begrijp meer van m’n camera en gebruik de automatische stand steeds minder. Ook merk ik dat ik met m’n smartphone een ander soort foto’s maak en ook wat technischer naar een en ander kijk. Overigens ben ik geen vervolgcursus fotografie gaan doen in februari, maar dat ligt nog wel in de planning om ooit te gaan doen.

2. Gezonder eten

Zoals je weet ben ik sinds januari bezig met de Weight Watchers. Wat ik heel erg aan mezelf merk en dat wist ik stiekem ook wel een beetje, is dat ik soms weken achter elkaar heel gezond eet, en dan weer een weekje niet. Over het algemeen ben ik veel gezonder gaan eten en ik ben dus ook al heel wat kilo’s kwijt. Het is trouwens wel zo dat ik net weer een halve kilo was aangekomen, dus nu wordt het weer tijd om er op te gaan letten.

3. Meer structuur

Een tijdje geleden was ik heel fanatiek begonnen met een strak werk regime om dat vervolgens weer volledig uit het oog te verliezen. Jammerlijk mislukt dus. Bummer!

4. EHBO cursus doen

Oeps… Hé, zie je dat vogeltje met die rare kleuren daar buiten? Nog steeds niet gedaan. Reality check!

5. Yoga en Meditatie

Yoga doe ik zeker drie keer per week, maar voor meditatie geldt hetzelfde als met gezonder eten. Ik begin een weekje fanatiek en dan heb ik er opeens geen tijd meer voor/geen zin meer in. En dat terwijl je voor meditatie juist tijd zou moeten maken. Ik zit momenteel in een vrij stressvolle periode met het verbouwen van het huis, de adoptie, ontzettend veel werkdruk en dergelijken, dus ik zou moeten mediteren. Echt.. dat is beter voor me.

Mijn ‘nieuwe’ persoonlijke doelen:

mijn persoonlijke doelen 3 selfie

1. Fotografie

Het blijft er gewoon op staan, want ik heb mijn signature look nog niet gevonden. En dat wil ik! Potverdrie. Ik wil dat echt. Gelukkig valt er met een eigen blog magazine nog elke dag genoeg te oefenen, dus daar ga ik lekker mee door.

2. Nog 3 kilo eraf

Van de Weight Watchers heb ik een abonnement van zes maanden gekregen. Sinds januari ben ik ruim 4 kilo afgevallen, maar er moet echt nog wat af. En dat moet nu dus gaan gebeuren. Ik voel me al zo veel beter als een paar maanden geleden, als die extra kilootjes ook weg zijn, zit ik NOG veel beter in mijn vel. Dat weet ik zeker!

3. Een maand vooruit werken

Elke keer werk ik een stuk vooruit en dan gebeurt er iets en dan ben ik het weer kwijt. Er staan altijd wel wat artikelen ingepland, maar nog lang geen hele maand. Als ik straks meer structuur heb, want dat punt neem ik ook gewoon weer mee, dan gaat me dat vast lukken.

4. EHBO Cursus

Ik zet ‘m er gewoon weer op, want die EHBO cursus heeft wat mij betreft echt prioriteit. Waarom ik het dan nog niet gedaan heb? Geen idee. Ik had notabene een behoorlijke wake-up call afgelopen jaar. Dus hop hop hop, schop schop schop onder die nu nog wat dikkige kont.

5. Heel veel weggooien

Ja, Marie Kondo, kom er maar in. Er gaat deze maand verhuisd worden en ik heb me voorgenomen dat dat de komende jaren de laatste keer gaat worden, dus het is weer tijd om alle ballast die er de afgelopen tijd bij is gekomen, goed te sorteren. Het klinkt ontzettend verwend, maar als blogger krijg je best veel spullen en ik ga goed kijken wat ik nog kan gebruiken en wat er bijvoorbeeld naar een goed doel kan. Dat doe ik trouwens niet alleen met de spullen die ik heb gekregen, ook de rest van mijn spullen gaan weer eens goed onder de loep. Wat dat betreft is zo’n verhuizing best fijn. Overigens is deze verhuizing sowieso best fijn, want ik ga naar een prachtig huis!

6. Meditatie

Je had het al een beetje terug kunnen lezen, maar ik zet dit kwartaal een zesde punt op de to do list. Dat mediteren moet namelijk echt in mijn systeem. Het moet, het moet, het moet. Laat de meditatiegoden het trouwens niet horen. Moeten en mediteren zijn twee woorden die niet echt goed samengaan.

Tot zo ver mijn persoonlijke doelen. Over een maand of drie hoop ik je te vertellen wat er dit keer van terecht is gekomen.

Zijn er bepaalde doelen herkenbaar voor jou? Wat is jouw doel voor de komende tijd? Delen = een stok achter de deur. Ik ben benieuwd!

Fijne dag vandaag!

Liefs,
Karen

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.