TOP
mijn doelen voor q4 2015
Personal

Persoonlijk: Mijn doelen voor Q4 2015

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Een tijdje geleden zag ik bij Desirée van Curvacious een blog voorbij komen met haar persoonlijke doelen. Zelf heb ik mijn doelen wel in mijn hoofd, maar als ik heel eerlijk ben, zijn dat eigenlijk meer voornemens. De laatste tijd zijn er wat dingen die ik nu toch wel eens wil gaan uitvoeren en het leek me dan ook wel eens goed om die doelen uit te schrijven, want dat geeft dan toch meer stok achter de deur. Voor mezelf, maar ook omdat jullie dan meekijken. Omdat Q3 al weer bijna voorbij is (juni, juli & augustus) heb ik bedacht dat ik mezelf geen maandelijkse doelen ga geven, maar de doelen voor Q4 ga formuleren. Dan heb ik nog een tijdje om ze te verwezenlijken. Wel zo makkelijk. Maar wat zijn dan mijn doelen voor Q4 2015? Ben je benieuwd? Lees je mee?

1. Fotografie

mijn doelen fotografieEen tijdje geleden heb ik een cursus gedaan en ik merk dat ik er al beter in ben geworden, maar ik vind het nog steeds niet goed genoeg. Er kan heel veel met mijn camera, maar ik ‘haal’ er niet voldoende uit. Ik wil mijn mooie spiegelreflex beter leren kennen zodat ik mooiere foto’s kan maken en die hier ook kan laten zien. Zelf vind ik beeld op de blogs die ik lees erg belangrijk, dus ik wil hier ook graag kwaliteit laten zien. Behalve veel oefenen, ga ik dus ook weer een fotocursus volgen. Ik heb er nu al zin in, alleen moet ik dit keer misschien net wat beter opletten want de vorige keer was ik na de cursus de helft al weer vergeten. Oeps.

2. Groeien

Dejlig zit nog steeds in de lift. Daar ben ik natuurlijk heel erg blij mee. Maar ik wil graag aan het eind van dit jaar nog verder gegroeid zijn. Mijn Facebooklikes nemen nog steeds enorm toe en daarmee ook het verkeer vanaf Facebook naar Dejlig. Bovendien word ik door Google goed gevonden, maar mijn bounce rate vind ik zelf nog wat te hoog. Gelukkig word er achter de schermen hard gewerkt aan een redesign om de site sneller en mooier te maken en hopelijk gaat dan ook mijn bounce rate iets omlaag. Mijn doel voor Dejlig is om, voor het einde van het jaar, nog eens 20% gegroeid te zijn.

3. Meer bewegen en afvallen

mijn doelen bewegenEn van groeien gaan we naar afvallen, haha. Drie jaar geleden was ik topfit. In januari schaatste ik met mijn bestie de alternatieve Elfstedentocht in Oostenrijk en in juli ging ik trouwen, dus de maanden voor mijn huwelijk sportte ik met personal trainer Sophie. Ik wil er niet te lang over uitweiden, maar door medicatie en allerlei toestanden, kwam er de afgelopen tijd wat minder van sporten en heb ik ook wel echt iets minder gezond gegeten dan dat ik gewend was. En dat terwijl ik zelf twee jaar lang vestigingsmanager van een afslank kliniek ben geweest. De ironie, de ironie, mensen. Bij Natasja van watzijzegt las ik een openhartig artikel over dat zij een en ander in haar leven wilde gaan veranderen en daar reageerde ik nog op met dat mijn tante altijd zegt dat stilstaand water gaat stinken. Waar het op neer komt, is dat als je wat wilt veranderen, je het altijd zelf moet doen en soms is verandering goed. Sinds Natasja’s artikel zie ik allerlei sportieve Instagram updates van haar voorbij komen en daardoor begon het bij mij toch ook weer te kriebelen. Ik wil weer terug naar hoe ik drie jaar geleden was. Gisteren heb ik een personal trainer gebeld en een afspraak gemaakt. Ik weet dat dat voor mij toch het beste werkt, want dan heb ik meer stok achter de deur. Als ik meer ga sporten, ga ik ook gezonder eten en zo wordt de vicieuze cirkel een opwaartse spiraal. Verwacht dus meer healthy updates op Dejlig!

4. Luchtiger leven

Ik kan me nog wel eens druk maken om dingen. Dat kan gaan over uiteenlopende zaken: Iemand die ik enorm goed geholpen heb, maar waar ik vervolgens zelf geen beroep op kan doen. Of een blogger die zich weer eens duidelijk heeft laten inspireren door content van een collega (of van mij). Een vrouw met een net uiterlijk die enorm staat voor te dringen bij de supermarkt. Het wereldnieuws en ga zo maar door. Een ander kijkt er naar, haalt zijn of haar schouders op en leeft weer lekker verder. Ik wil nog wel eens gaan malen in mijn hoofd en daar heb ik eigenlijk alleen mezelf mee. Luchtiger leven staat dus hoog op mijn doelenlijstje. Ik merk dat als ik meer beweeg en vaker yoga het ook wat rustiger wordt in mijn hoofd. Meer bewegen was ik toch al van plan en ik ben ook weer met een yogacursus begonnen, dus check √ check √ dubbelcheck √√.

5. Opruimen

mijn doelen opruimenEen tijdje geleden schreef ik over Opgeruimd! van Marie Kondo. Stiekem vond ik het maar een gekke vrouw die Marie. Kleding met gevoel? Tassen die moesten rusten na een lange dag? Hou eens op joh! Maar een ding, ben ik wel met haar eens; als je wilt opruimen, zal je veel weg moeten doen. Niet zo veel als Marie beweert, maar meer dan waar ik normaliter voor open zou staan. Want ik ben namelijk eigenlijk een hoarder. Het is dat ik getrouwd ben, anders was ik een gek dierenvrouwtje geworden waar Peter van de Vorst over een jaar of 15 op bezoek had moeten komen omdat ik geen afscheid kon nemen van alle samples, magazines, wijnflessen en ga zo maar door. Met opruimen ben ik al begonnen, maar er moet meer weg. Ik heb me dan ook voorgenomen dat ik kleding die ik meer dan een jaar niet gedragen heb en die geen speciale functie heeft zoals wintersportkleding of een galajurk, weg ga doen. Dat ruimt lekker op. Hoop ik.

Nou hé, dat is eruit. Nu staat het online, dus nu moet het. Over een maand of drie ga ik je vertellen wat er van mijn doelen terecht is gekomen. Con-fron-te-rend….

Zijn er bepaalde doelen herkenbaar voor jou? Wat is jouw doel voor de komende tijd? Delen = een stok achter de deur. Ik ben benieuwd!

Fijne dag vandaag!

Liefs,
Karen

Benieuwd naar meer persoonlijke artikelen? Hier vind je er een aantal:

♥  Facebook, Instagram & Bloglovin’ ♥

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.