TOP
personal peaks 99
Personal

Personal Peaks 99: Airborne Herdenkingen, fotoshoot & erop uit

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

September vind ik over het algemeen een heerlijke maand. Vaak is het nog mooi weer, iedereen is weer terug van vakantie en er is een en al gezelligheid. Dat was afgelopen maand niet anders. Een maand met een gouden randje. In deze Personal Peaks 99 vertel ik je er meer over!

LEES OOK: ‘Karenz. chit chat & small talk (over en hoe nu verder…?)

Personal Peaks 99

MOMmag.

Allereerst een van de grootste hoogtepunten van de afgelopen maand. MOMmag. is weer van start gegaan. Er wordt weer dagelijks content geplaatst en de lezers zijn gewoon weer present. Ik ben ontzettend trots op het team leuke MOMs waarmee ik samenwerk. Het kost me wel veel tijd. Dat had ik echt een beetje onderschat, maar ik haal er positieve energie uit en dat is het belangrijkst!

Airborne festiviteiten

In september zijn hier in het dorp altijd de Airborne herdenkingen. Er wordt dan uitgebreid stil gestaan bij de gevallen soldaten van WOII die hier in de regio ontzettend hard (een oneerlijke strijd) gevochten hebben.

Toch zijn er naast de herdenkingen ook festiviteiten. Het begint bijvoorbeeld met een groot feest in de concertzaal van het dorp. Daar gingen wij ook heen en dat was erg gezellig.

personal peaks 99 eerste date

Airborne wandeltocht

De dag na het feest is de Airborne wandeltocht. Dat is de grootste een daagse wandeltocht van Europa. Eigenlijk loopt het hele dorp hier altijd in mee (ik heb hem als kind ook diverse malen gelopen), maar wij besloten anders. Robin is toch nog vrij klein en we hadden ’s avonds ook nog een huwelijk. Dus ik sprak af met een vriendin en haar dochter om in het centrum te gaan kijken naar de wandelaars en veteranen. Micky en Robin zaten bij elkaar in de peuterklas (Micky is net naar de basisschool) en kennen elkaar dus ook goed. Wat wel bijzonder is dat Robin eigenlijk altijd het woord voert, maar bij Micky heeft ‘ie zijn gelijke gevonden. Micky is duidelijk de baas en Robin wil graag met haar trouwen.

De wandeltocht viel wat in het water. Het regende namelijk de hele dag. Maar wij zaten heerlijk in een café en hadden geen last van de regen. Micky en Robin kozen taartjes uit en hadden hun eerste officiële date aan het tafeltje naast ons.

personal peaks 99 dennie christian

Huwelijk

Zoals gezegd, hadden wij dus ’s avonds nog een huwelijk. Een van mijn betere vrienden (en oud huisgenoot) trouwde met zijn Duitse liefde. Het huwelijk was fantastisch. Heerlijk om weer met al die oude vrienden een feest te kunnen vieren. Als klap op de vuurpijl hadden vrienden van het bruidspaar ook nog Dennie Christian geregeld als optreden. Om Nederland en Duitsland samen te symboliseren. Het was fantastisch. Hoeba hoeba hop hop hop.

Redesign

Wie me al langer volgt, weet dat ik het af en toe op mijn heupen krijg en alles anders wil. Karenz. heeft al diverse malen een ander design gehad en momenteel ben ik ook bezig met een redesign inclusief nieuw logo. Je zal het ongetwijfeld gemerkt hebben. Ik schrijf de laatste tijd veel meer over huis & interieur en mijn nieuwe huisstijl moet daar beter bij aansluiten. Wordt vervolgd!

personal peaks 99 den bosch

Weekend Den Bosch

Met een van mijn beste vriendinnen ging ik een dagje city trippen in Den Bosch. We hadden elkaar al veel te lang niet intensief gesproken en we kwamen dan ook tijd te kort. Het was een heerlijk weekend. Sowieso is Den Bosch een fantastische stad om te eten, drinken, cultuur te snuiven en te shoppen. En we hadden ook nog prachtig weer. Voor herhaling vatbaar. Zo’n weekend en Den Bosch. Het is sowieso zo fijn om even een nachtje weg te zijn en met hele andere dingen bezig te zijn dan man, kind en huis. Ook een aanrader!

Date night

Al had ik met mijn man ook een heerlijke date night in september. We aten bij the Green Rose en vielen met onze neuzen in de boter omdat die die avond een jubileum te vieren hadden. Er was dan ook een speciaal menu. Ik vond het heerlijk, maar ik neem nooit meer een wijnmenu. Dit heeft denk ik geen uitleg nodig?

personal peaks 99 airborne herdenkingen

Airborne herdenkingen

Zoals ik al vertelde, zijn in september in het dorp dus de Airborne herdenkingen. Ik had deze foto al op Instagram geplaatst. Door het hele dorp heen, zijn dit soort kleine gedenksteentjes op plekken waar soldaten hun leven gaven. Dat is mooi en confronterend tegelijk. Dit monumentje is gewoon in de tuin van een huis naast Robin’s school. De poppy’s/klaprozen staan symbool voor de gevallen soldaten.

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Ginkelse Heide

Omdat het dit jaar precies 75 jaar geleden was, kwamen Prins Charles en Prinses Beatrix samen een krans leggen op de Ginkelse Heide. Ik vind dit zo’n prachtige foto, dat ik ‘m even geëmbed heb van Instagram. Wij waren hier zelf ook naar toe gefietst, maar het was zo druk dat er een stilstaande file stond op het fietspad en we dus maar rechtsomkeert hebben gemaakt.

fietsen en wandelen

Fietsen en wandelen

Net zoals andere maanden, fietsten en wandelden we er wat op los in september. Het was natuurlijk een heerlijke nazomer en wat is het fijn om deze regio te herontdekken. Bij bovenste foto ging er wat mis. Geen idee wat er mis is met de instellingen. Misschien zie jij het?

personal peaks 99 vintage

Vintage kleding

Dolgelukkig ben ik met mijn nieuwe tijdloze high fashion Tod’s hakken en Dolce & Gabbana lammy coat. Beiden tweedehands gekocht en dus lekker duurzaam. En ja… die aankopen verdienen dus wel een plekje in mijn Peaks. Ik heb trouwens jaren geen leer gekocht, omdat mijn vader vroeger een winkel had in leer en suède kleding. Dus ik kreeg altijd heel veel. Het is dus best een beetje gek om ergens anders een leren jas te kopen.

personal peaks 99 soep

Soepmaker

Nog een aankoop waar ik intens gelukkig van werd in september: Mijn soepmaker. Sinds ik ‘m heb, eet ik ’s middags regelmatig een soepje. Love dat. Dit is een pompoensoep. Wil iemand een review van mijn soepmaker online lezen? Dan ga ik daarmee aan de slag!

personal peaks 99 fotoshoot

Fotoshoot

Aan het eind van de maand had de peutervent ook nog een fotoshoot. Samen met grote vriendin Micky mocht hij shinen voor de winkel van de moeder van Micky: Micky Blue. Je begrijpt dat dat onze lievelingswinkel is!  De kleine man vond het fantastisch om te doen en volgde braaf alle aanwijzingen op.

personal peaks 99 achter de schermen

Achter de schermen wachtte hij en vriendin Micky rustig op hun beurt. En toen alles klaar was vierden we het met tosti en appelsap in een restaurant. De twee kleine druktemakers wilden weer aan een tafeltje apart en hadden zo meteen een tweede date samen.

Overigens hoor ik ouders vaak zeggen dat hun kind zo’n fotoshoot zo leuk vindt. Dat was in Robin’s geval ook echt zo. Wij hadden totaal geen verwachtingen en hij hoefde niets. Maar wilde elke keer graag op de foto en vond het leuk om zich om te kleden. Ik zal echt nooit zo’n moeder worden die haar kind zou pushen. Hij is het allerbelangrijkst en hij mag doen wat hij wil. Toevallig vindt hij in het middelpunt van de aandacht staan echt leuk, dus dat kwam in dit geval heel goed uit.

Laserbehandeling

Overigens was het maar goed dat ik zelf niet op de foto hoefde. Ik onderging namelijk een paar dagen ervoor een laserbehandeling voor mijn couperose vaatjes en wat pigmentvlekjes en zit nu onder de vlekken in mijn gezicht.. Het is me al vaker gebeurd, maar ik kreeg na de behandeling wat brandblaren. Omdat ik weet dat die vanzelf wel weer wegtrekken, ben ik vrij relaxt. Wie mooi wil zijn, moet pijn lijden en ik zal blij zijn als ik van die vlekken af ben..

En dat was september. Oktober belooft ook weer een mooie maand te worden. De man en ik gaan in ieder geval samen een weekend naar Berlijn! Daar heb ik zin in. Dat snap je?

Heb jij een fijne september gehad? Heb je een vraag of opmerking over deze personal peaks 99? Deel ‘m gerust!

Fijne dag vandaag!

Liefs,
Karen

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.