TOP
personal peaks 97
Personal

Personal Peaks 97: Kleine jongetjes worden ‘groot’ & extreem druk met werk

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Wat was juni een fijne maand! Onze dreumes werd een peuter, ik had een aantal leuke afspraken, dinertjes en feestjes. Mijn positieve werkflow zette goed door en dat kwam goed uit, want ik kreeg het extreem druk. Ook om een iets minder leuke reden, dus het was echt niet alleen maar holladijee holladijo. Maar goed… ik vertel je er in deze Personal Peaks 97 alles over… 

Personal Peaks 97

De maand begon goed. Mijn oom werd 80 en we hadden een superleuk feestje bij hem thuis, waar Robin nog zorgde voor een anekdote die nu al de boeken in gaat.. Ook gingen we uit eten met goede vrienden op het strand, maar vlak voor dat etentje kreeg ik een appje van mijn lieve ‘partner’ Dees dat het niet goed met haar ging en dat ze in het ziekenhuis lag. Dat was wel even goed k*. We zijn nu collega’s, maar we zijn zeker ook vriendinnen, dus ik maakte me zorgen. Inmiddels is natuurlijk bekend wat er aan de hand is en wordt ze binnenkort geopereerd.

personal peaks 97 picnick

Familie Picknick

Elk jaar hebben wij een USA familie picknick met alle andere families die ook een kindje uit de USA hebben. Dat is supergezellig en fijn voor de kindjes en ouders. Wij gingen dit jaar al weer voor de derde keer. De eerste keer gingen we nog zonder kind. Op de foto hierboven zie je onze dreumes samen met M., die op dezelfde dag geboren is. Zoals je wellicht wel weet, zaten we samen in de VS en ontstond er een hechte vriendschap. Mooi om te zien dat de jongens elkaar nu ook echt leuk beginnen te vinden.

Verjaardag Robin

personal peaks 97 kado

Afgelopen maand werd de dreumes een peuter. Dat vierden we zelfs samen met M. en zijn ouders, want zij kwamen naar ons toe en samen proostten we op de tweede verjaardag van onze ventjes. ’s Ochtends mocht Robin al cadeautjes uitpakken. Dit cadeau kreeg hij van Desirée, Paul en Shae. Zo lief! Overigens belandde ik zelf nog bij de huisarts op Robin’s verjaardag. Want ik viel van de trap. Gelukkig lijkt het mee te vallen en is mijn voet gekneusd. Ik heb uiteindelijk geen foto gemaakt, omdat ze een voetbeentje toch niet gipsen.

personal peaks 97 robin's verjaardag

Feestje

De zondag na zijn verjaardag vierden we het echte feestje. Met een mooie taart, familie en vrienden. Dat was ontzettend leuk. De kleine man is echt een showmaster en houdt van mensen en van in de belangstelling staan. Ik ben zo benieuwd of dat blijft?

personal peaks 97 neefjes en nichtjes

Deze foto illustreert wel redelijk hoe zijn pet stond. Ik had voor zijn verjaardag trouwens een speciale outfit met een t-shirt van Bang Bang Copenhagen met een figuurtje met een feestmutsje op. Dat vond ik wel toepasselijk.

Eigen wil

personal peaks 97 robin cookie

De kleine vent begint steeds meer en meer een karakter te worden. Zijn favoriete woord was al een aantal maanden ‘nee’, maar inmiddels hoor ik zo’n 486 keer per dat ‘NEE’. Hij is heel grappig en heeft veel humor, maar qua opvoeden is hij wel een uitdaging. Eigenlijk wil hij het liefste alles bepalen. Cookie vindt er het hare van.

Afgelopen maand had de kleine vent wel weer last van een enorme opgezette klier, dat later angina bleek te zijn. Arm kind. Hij had hoge koorts en was echt niet lekker. En ja.. dan mag je natuurlijk net iets meer. Inmiddels proberen we weer wat strenger te zijn, maar daar is deze kleine baas het niet altijd mee eens. Vorige week mocht hij ook in het grote bed slapen, waarom nu dan niet? Lastig joh.

Spelen

personal peaks 97 spelen

Wat wel heel fijn is, is dat hij zichzelf inmiddels echt goed kan vermaken. Hij kan eindeloos spelen met auto’s, blokken, ballen en water. Grappig om te zien dat hij nu ook echt fantasie begint te krijgen. Dan schenkt hij me weer een kopje nepthee in en dan moeten we proosten. Of hij voert hele telefoongesprekken met oma met de random reader.

Tuin

personal peaks 97 tuin

Je had het vorige maand al kunnen lezen; we hebben de tuin grondig aangepakt. Hij is nog niet af, maar wel bijna. Inmiddels ben ik flink aan het tuinieren geslagen en zijn de borders al wat voller. En tjonge, jonge, wat een geluk met deze zomer! Wij gaan dit jaar niet op vakantie, maar dat is ook helemaal niet nodig.

We krijgen nog een schuur met veranda en ik ga deze zomer gewoon op het strand en in de tuin wonen. Overigens krijgen we ook nog een hek en dat is echt wel nodig. Voor kind en hond, maar ook vooral voor de herten die afgelopen weekend mijn rozen hebben opgegeten.

personal peaks 97 robin ka lol

Juli

Zie hierboven mijn lievelingsfoto van juni. Niet mijn meest charming pic ever, maar ik word intens gelukkig als ik mijn zoon bekijk. En echt.. who cares. Ik ben al getrouwd en moeder. Kortpittig kapsel.. ik kom eraan.

Afgelopen maand zat ik in een prima werk flow. Beide websites lopen goed. Ik heb enorm veel opdrachten, leuke evenementen en vooruitzichten. Maar komende maand wil ik ook een beetje genieten. De afgelopen maand heb ik me best wel uit de naad gewerkt en hoewel we niet op vakantie gaan, wil ik wel vakantie. Dus dat ga ik maar eens realiseren. Gewoon een dagje naar het strand als de kleine man op het KDV zit bijvoorbeeld. Want naar het strand met hem is ook leuk, maar dat is toch wel een soort van werken. Dat herken je vast wel.

Heb jij een fijne maand gehad? Herken je dingen die ik vertel? Ik ben benieuwd!

Fijne dag vandaag!

Liefs,
Karen

 FacebookInstagram & Bloglovin’ ♥

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.