TOP
personal peaks 96
Personal

Personal Peaks 96: Lekker voorzomeren, naar de Efteling & fijne familie momenten

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Keek ik vorige maand nou niet bepaald met een fijn gevoel op de afgelopen maand terug, deze maand doe ik dat wel. Mei was een heerlijke maand. Zo een maand voor in een fotolijstje, als dat zou kunnen. Een maand waarin we een project, dat al superlang was blijven liggen, aanpakten en nog veel meer. Ik vertel je in deze Personal Peaks 96 een aantal van de hoogtepunten. 

Personal Peaks 96

Allereerst: Een paar weken geleden las ik een artikel over rouwen. En over dat je over een huisdier zo ongeveer meer kunt rouwen dan om bijvoorbeeld een grootouder. De afgelopen twee peaks stonden best wel in het teken van Bada Bing. De afgelopen maand miste ik hem absoluut nog wel en ik ben er ook echt verdrietig om, maar het verdriet krijgt wel meer een meer een plek. Inmiddels ben ik er aan gewend dat hij er niet meer is. Ik krijg best vaak de vraag of we niet al een nieuw katje zouden willen, maar daar zijn we als gezin nog niet aan toe. Bovendien werd onze leuke stoere buurkat ook doodgereden afgelopen maand. Enorm verdrietig. Dus daar ben ik ook nog al bang voor.

personal peaks 96 dreumes strand

Voorzomer

De afgelopen maand verbrak alle warmterecords. Ik heb het wel eens vaker verteld, maar het is dan zo heerlijk om aan de kust te wonen. Lekker op de fiets naar het strand. Tussen de middag voor het slaapje van de dreumes even naar huis en dan gewoon weer terug.

personal peaks 96 tuin

Tuin(ieren)

Twee jaar geleden verhuisden we naar dit huis. Precies vandaag trouwens, bedenk ik me nu terwijl ik dit typ. Twee weken later diende de kleine man zich aan en na de gigantische verbouwing, verhuizing en komst van Robin, bleef project tuin een beetje liggen.

Maar ik was het zat. Dus regelde ik via Marktplaats een bedrijf dat kwam helpen en die gasten werkten zich twee weken uit de naad. En ze hebben het hartstikke goed gedaan. Het is nog niet af, want er komt nog een huisje met een veranda en een hek aan de achterkant om de herten buiten te houden, want anders eten die al mijn plantjes op en ze laten teken achter… 🙁 Hoe leuk ze ook zijn.

Ik ben trouwens zelf aan het tuinieren geslagen en ik had geen idee, maar ik vind dat leuk joh. Op bovenstaande foto zie je nog geen planten, maar inmiddels heb ik er bijna 50 geplant. Ik word helemaal zen van tuinieren en kan niet wachten totdat alles straks groeit en bloeit.

Eurovisie songfestival

Afgelopen maand keek ik bijna geen tv, maar wat ik wel zag, was het Eurovisie Songfestival. Dat is toch een soort traditie. Jammer dat Waylon uiteindelijk niet hoog eindigde, maar ik vond het wel leuk dat Israël won.

personal peaks 96 moment

#MOMmagMOMents

Op MOMmag. noemen we het #MOMmagMOMents dus laat ik dat hier ook maar doorvoeren. Van die heerlijke momenten met je kind. Wat waren er veel de afgelopen maand. De dreumes wordt deze maand een peuter en inmiddels kan je echt met hem kletsen en lachen. Het is zo gezellig om met hem op stap te gaan.

Moederdag

Afgelopen maand was het natuurlijk ook moederdag. Ook daar heb ik van genoten. Zo’n dag is toch een mooie reminder hoe dankbaar je mag zijn om moeder te zijn.

personal peaks 96 eten

Zelf koken

Er zijn tijden dat ik het niet zo vaak doe, maar de afgelopen maand heb ik weer ontzettend veel gekookt. Ik vind het trouwens ook makkelijker geworden nu Robin gewoon het meeste met ons mee kan eten. Bovendien heb ik nu een soort modus gevonden. Ik zal die binnenkort wel eens delen.

Yoga

Nog een hoogtepunt: Ik pakte het yoga’en weer op. Weliswaar thuis met de iPad, maar ik heb vorige maand zeker 10x geyoga’t. Eigenlijk zou ik elke dag willen, maar dat was nu wellicht nog wat te ambitieus.

Lekkere werkflow

Afgelopen maand zat ik ook in een lekkere werkflow. Op Karenz. post ik minder, maar dat komt ook door MOMmag. Het is ontzettend fijn werken met Desirée en we vullen elkaar goed aan. Ik haal veel energie uit samenwerken met Dees en ik vind het heel prettig om weer met iemand te kunnen sparren en dingen te bedenken.

Personal peaks 96 efteling

Efteling

Wij waren uitgenodigd door de Efteling om 3 dagen op bezoek te komen en te logeren in een huis in Bosrijk. Binnenkort lees je daar twee uitgebreide verslagen over, maar ik kan je alvast vertellen dat het prachtig was om de Efteling met Robin te beleven. Hij was zo onder de indruk en nog steeds heeft hij het erover.

Homeopaat

Afgelopen maanden liep de dreumes een beetje te kwakkelen met zijn gezondheid. Op advies van een van de pedagogisch medewerksters van Robin’s KDV ging ik naar een homeopaat. Ik begrijp dat niet iedereen daarvoor openstaat, maar de kleine vent kreeg 1 korreltje en was vrijwel meteen van het hoesten af. Dat is toch wel erg fijn.

Aankomende maand vieren we dat de dreumes een peuter wordt. Verder hebben we weer de jaarlijkse picnic met ons adoptiebureau en daar heb ik veel zin in. Ik hoop dat het de komende maand net zo’n fijne maand als de afgelopen wordt. Ook qua weer.

Hoe was jouw mei? Heb je ook wel eens zo’n project in of om het huis gehad dat heel lang bleef liggen?

Fijne dag vandaag!

Liefs,
Karen

 FacebookInstagram & Bloglovin’ ♥

 

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.