TOP
personal peaks 95
Personal

Personal Peaks 95: Verdriet om afscheid, launch MOMmag. en stappen maken (april 2018)

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Over het algemeen gezien was maart niet een al te leuke maand. En eigenlijk kijk ik ook met gemengde gevoelens naar april terug. Ja, er gebeurden prachtige dingen, maar ik maakte me ook zorgen en we namen afscheid van Bada Bing. Ik vertel je in deze Personal Peaks 95 de afgelopen maand in vogelvlucht.

Personal Peaks 95

Het hoort natuurlijk enorm bij het leven: Ups en downs. En op Karenz. wil ik ook graag het echte leven laten zien. Helaas is dat dus niet alleen maar holadijee holadijoo in de gloria hoezee, maar is het soms ook gewoon echt even K to the U to the T. Gelukkig zijn er ook genoeg mooie momenten te noemen.

personal peaks 95 echt lopen

Echt lopen

Begin april hield de dreumes mijn hand nog vast als we gingen wandelen. Wij wisten dat hij allang kon lopen, maar zelf had hij nog niet echt door dat hij het ook los kon doen. Stiekem begon hij wat te oefenen en opeens begon hij op 5 april echt los te lopen. En dan niet zo’n klein beetje ook. Nee hoor… als een Duracell konijntje de hele kamer door. Bizar om te zien dat hij nu ook echt bijna nooit meer kruipt. Alleen als hij op de grond aan het spelen is en iets moet pakken.

Praten

Alsof er op een knopje gedrukt is, want opeens kan de kleine man ook echt een beetje praten. Hij zei natuurlijk al wel woorden en soms zelfs twee woorden achter elkaar. Maar inmiddels kan hij heel goed duidelijk maken wat hij wil en wat niet. Handig en onhandig, vind ik dat. Vooral in combinatie met de dreumes driftbuien als er iets niet mag dat hij graag wil. Maar het is ook hartstikke gezellig, zo’n kleine kletsmajoor.

personal peaks 95 bada bing

Afscheid Bada Bing

Helaas moesten wij op 10 april dan echt afscheid nemen van Bada Bing. In de vorige Peaks schreef ik nog dat elke dag een cadeautje was, helaas ging het daarna vrij snel achteruit. Inmiddels is hij drie weken overleden. Ik ben er al redelijk aan gewend dat hij er niet meer is, maar ik mis hem niet minder. En af en toe overvalt het me. Voor sommige mensen zal dat niet te begrijpen zijn, maar voor mensen die ook (ooit) een sterke band met een dier hadden des te meer. Het is voor mij echt het gemis van een gezinslid en een vriendje. Ik vrees dat het nog wel even zal duren voordat ik dat gat een echte plek heb gegeven. Voorlopig komt er ook echt nog geen nieuwe kat. Want dat zou toch voelen als verraad of zo. We zijn er nog niet klaar voor.

mommag.

MOMmag.

Achter de schermen waren we er zeker al een half jaar stiekem mee aan de slag. En in april was het dan eindelijk zo ver. Ons gezamenlijke project MOMmag. ging live. Eindelijk konden we het vertellen en je begrijpt vast wel dat we dat ook best een beetje spannend vonden. Hoe zouden mensen gaan reageren? Gelukkig waren de reacties heel positief en ben ik reuze trots dat we al 3 pagina’s vol met leuke artikelen hebben. Het viel me trouwens op dat veel mensen denken dat het een magazine voor jonge moeders is, maar dat is het niet. Het is een magazine voor alle (aankomende) moeders en er komen juist ook onderwerpen voorbij voor moeders met oudere kinderen. Van alles wat!

personal peaks 95 bronchitis

Bronchitis

Helaas kwakkelde ons kleine mannetje afgelopen maand ook weer met zijn gezondheid. Het begon met best wel een heftige kuch. Van de huisarts moest ik terugkomen als het zou aanblijven. Op een gegeven moment kreeg hij toch ook wat koorts en ben ik maar weer langs gegaan. Bleek de kleine man bronchitis te hebben. Zo zielig! Toch maar aan de antibiotica gegaan en gelukkig knapte hij daar redelijk snel van op. De kuch is een stuk minder, want die heeft hij aan mij gegeven. Maar daar had ik ook om gevraagd, dus dat is prima. Ik neem dolgraag ziektes van ‘m over. Als hij er dan maar geen last meer van heeft.

Gelezen

Lezen is een van mijn favoriete hobby’s, maar sinds ik moeder ben, lees ik zo veel minder. Een paar pagina’s voordat ik ga slapen en dan vallen mijn ogen al weer dicht. Het boek dat ik vorige maand las, hielp ook niet echt mee. Ik las de IJsmakers van Ernest van der Kwast (*). Dat was ook nog het eerste boek dat ik op mijn gloednieuwe e-reader las, maar het viel nog al tegen. Mama Tandoori van dezelfde schrijver is een van mijn lievelingsboeken en elke keer hoop ik weer een boek van deze schrijver te lezen dat net zo leuk en mooi is als Mama Tandoori. Maar helaas…

personal peaks 95 wandelen

Mooi weer

De afgelopen maand was het heel wat dagen heerlijk weer. We hadden een soort voorzomer. Hoe heerlijk is het dan om dicht bij strand en zee te wonen. Spontaan plande ik een stranddate met mijn bestie toen de dreumes op het KDV was. En samen met de kleine vent maakten we wandelingen in de natuur. Sinds hij loopt, wil hij niet meer in de wagen. We hebben wel zo’n duwfietsje waar ik hem nog af en toe in krijg, maar liever loopt hij zelf. Heerlijk dat dat nu kan.

personal peaks 95 koningsdag

Koningsdag

De dag voor Koningsdag kwamen mijn oom en tante uit de VS op bezoek. Dus gingen wij een paar dagen naar mijn ouders. Wel zo gezellig. Om toch nog een beetje het Koningsdag gevoel mee te pakken, bezochten we het Oranje feest in het dorp waar ik opgroeide. Robin vond dat luchttoestel hier achter fantastisch, maar hij was er nog net wat te klein voor.

Gezien

In april keek ik bar weinig tv, maar natuurlijk heb ik wel Temptation Island gekeken. Mijn tweets haalde het zelfs tot Dit is waarom mensen op Twitter zitten en hé… dat vind ik dus best leuk. Maar man oh man.. wat een seizoen hè? Die Tim. Wat een zot. Het blijft echt een van mijn favoriete programma’s, al vind ik ook hier dat RTL toch wel een soort van verantwoordelijkheid heeft. Zou Tim nazorg krijgen?

En tot zo ver de Personal Peaks 95. Ik hoop dat mei een betere maand wordt dan april was. We gaan de derde week van mei in ieder geval een paar dagen naar de Efteling, dus daar heb ik alvast heel veel zin in!

Hoe was jouw april? Heb je al op MOMmag. gekeken? En heb je ook Temptation Island gezien? Ik ben benieuwd!

Fijne dag vandaag!

Liefs,
Karen

Facebook, Instagram & Bloglovin’ ♥

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.