TOP
personal peaks 94
Personal

Personal Peaks 94: Vakantie, verdriet, hoop, zorgen (de afgelopen maand in vogelvlucht)

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Welkom bij de Personal Peaks nieuwe stijl. Ik wilde eigenlijk vanaf de 100 gaan veranderen, maar heb besloten dat nu maar gewoon al te doen. Ik ben ten slotte de directeur hier ūüėČ Vanaf nu lees je hier minder Personal Peaks. Het waren er stiekem al minder geworden, maar ik ga terug naar 1x per maand en plaats tussendoor wel andere persoonlijke updates. De nieuwe Peaks zijn een combinatie van de the Best of artikelen en de Personal Peaks. Omdat ik momenteel minder blogs plaats, vind ik het wat te veel van het goede om elke week een soort van diary te plaatsen, vandaar. Maar terug naar de Peaks: De afgelopen weken waren vrij roerig hier in huize Karenz. Ik blik terug op deze maand…

Personal Peaks 94

personal peaks 93 wandelen

Wintersport

Begin maart gingen we met vrienden lekker op wintersport. Daar kun je in de Personal Peaks 93 uitgebreid over lezen.

personal peaks 94 kou

Kou

Na de wintersport had van mij de lente wel mogen beginnen en ik denk dat ik daarin niet de enige was. Maar helaas pindakaas… er stonden nog best wat ijskoude dagen op de kalender. Dat leverde dan wel weer mooie plaatjes op.

personal peaks 94 bada bing

Bada Bing

Helaas werd na de wintersport Bada Bing heel erg ziek. Ook daar heb ik al uitgebreid over verteld in deze blog.

personal peaks 94 bada bing bed

Inmiddels is ons lief poezenbeest al weer anderhalve week thuis en gaat het redelijk goed. Al klop ik dit heel hard af. Afgelopen week had hij wel een terugval en stopte hij met eten. Maar hij bleef wel gezelligheid en onze knuffels opzoeken. Daarom hebben we hem toch nog een keer een onderhuids infuus gegeven.

personal peaks 94 knuffelen bing

Daarna knapte hij weer helemaal op en de laatste dagen heeft hij zelfs echt goed gegeten. Hij is enorm aangesterkt en wil continu bij ons zijn. Het is zo’n lief beest, hij kletst wat af en gaat elke avond met mij Robin naar bed brengen. Dan wacht hij in de deurpost en lijkt het zelfs of hij meeluistert naar het voorlees verhaaltje. We genieten nog enorm van hem, maar realiseren ons dat elke dag een cadeautje is. Inmiddels leeft hij dus al twee weken in reservetijd en daar ben ik al heel dankbaar voor. Maar we hopen natuurlijk dat die reservetijd nog wat langer aanhoudt.

personal peaks 94 gemeenteraadsverkiezingen

Stemmen

Mijn stemrecht blijf ik een hoogtepunt vinden. Dus ik heb er dan ook graag gebruik van gemaakt. Stemmen is sowieso een feestje met een dreumes die denkt dat hij de ‘star of the show’¬†is. Overal waar je met dit kind heengaat, wuift en zwaait hij naar mensen. Hij vindt het daarnaast heel gezellig om met iedereen een praatje te maken.

Praten

Praten ligt in het verlengde van stemmen, of is het andersom? Waar ik naar toe wil, is dat de dreumes afgelopen maand echt steeds beter leerde praten. Hij kan echt goed duidelijk maken wat hij wil (soms ook door te gillen i.p.v. praten) en hij kan nu zelfs al twee woorden achter elkaar zeggen. Zo zegt hij geregeld: ‘Mama mooi’. Je begrijpt dat ik dat een fijn compliment vind.

Lopen

Daarnaast kan hij ook al steeds beter lopen. Hij liep vandaag zelfs al echt zijn eerste losse lange stapjes en gaat vaak zelf staan. Ik heb me er best wat zorgen over gemaakt, maar ik heb er nu wel vertrouwen in dat hij het snel onder de knie heeft.

personal peaks 94 kaasfondue

Kaasfondue

In de vorige Personal Peaks heb je alles kunnen lezen over kaasfondue debacle. Gelukkig gingen we het weekend na de wintersport echt goed kaasfonduen. We gingen uit eten met onze goede vrienden en omdat het toen zo koud was, besloten we op zoek te gaan naar een restaurant waar ze goede kaasfondue hadden. Dat lukte, met dank aan vriend M., dus ik heb afgelopen winter toch nog een keer lekker gekaasfonduet. Ook echt wel een hoogtepunt hoor. Kaas is leven. Je weet toch?

personal peaks 94 robin keuken

Dreumes ziek

Over de rare vlekken bij de dreumes heb je ook al uitgebreid kunnen lezen. Gelukkig sloegen de medicijnen goed aan en kreeg hij er geen nieuwe plekken bij. Op de foto hierboven zie je dat hij nog wat kleine plekjes bij zijn kin had, maar niet noemenswaardig. Op de foto zie je hem trouwens lekker voor mij koken. Dat is zijn nieuwe hobby. Ik moet ook alles proeven. Je begrijpt dat ik hoop op een chefkok.

Rugklachten

Overigens schoot het bij mij afgelopen weekend in de rug. Het zullen alle toestanden van de afgelopen weken wel zijn, plus dat ik erg druk ben met een project. Maar het is wel weer even een reminder om pas op de plaats te doen. Gelukkig kreeg ik afgelopen maand een mooie nieuwe bureaustoel. Toch is het ook een goede wake-up call dat ik weer naar yoga moet. Ik heb echt minder rugklachten als ik yoga. Voor nu zit ik aan de diclofenac en loop ik als een oma van 130 door het huis. Maar dat zal vast wel weer overgaan.

personal peaks 94 instagram

Foto’s Robin

Ik krijg al een tijdje vragen over het watermerk door de dreumes’ hoofdje heen. Daar plaats ik heel binnenkort een uitgebreide blog over, dus dan weet je dat alvast.

Gelezen

Verder las ik in maart eindelijk dit boek van Ken Follett¬†(*) uit. Daar ben ik echt maanden mee bezig geweest, omdat ik ’s avonds gewoon echt vaak te moe ben om te lezen en overdag geen tijd heb. Ken Follett is een van mijn lievelingsschrijvers. Dit boek is een historisch drama en daar kan ik echt van genieten. Er speelt zich af in Europa tijdens de godsdienstoorlogen en koningin Elisabeth. Het zijn verschillende verhalen die verband hebben met elkaar en ik kan het echt iedereen aanraden eens een keer een boek van deze schrijver te lezen. Als je dat al niet eens gedaan hebt.

Gezien

In maart zat ik weer helemaal in Temptation Island. Elke week wil ik stiekem vooruit kijken, maar ik weet me te beheersen. Ik denk echt dat ik dit het meest bizarre seizoen tot nu toe vind, maar daarom ook echt heerlijk. Al heb ik dus wel enorme medelijden met Deborah Leemans.

Ook keek ik elke week graag naar Vier handen op een buik. Ik vond het een bijzonder seizoen. Overigens had ik voor de meeste meisjes juist wel heel veel respect. Vooral het meisje dat begeleid werd door de Patty Brard vond ik echt een topper.

Wij begonnen aan de serie Godless¬†op Netflix en tot nu toe vind ik het een hele mooie serie. Daarnaast zagen we, ook op Netflix, de film Das Leben der anderen. Deze film speelt zich af in de DDR en ik wilde ‘m al zo’n tien jaar zien, maar het was er nog niet van gekomen. Ik was echt zo onder de indruk. Over privacy gesproken… Echt een hele goede film en eentje die ik je ook echt kan aanraden als je hem nog niet gezien hebt.

Tot zo ver de Personal Peaks 94. Ik hoop dat ik je de volgende Peaks nog kan vertellen dat het goed gaat met Bing en dat de rest van dit huishouden ook in wat rustiger vaarwater terecht is gekomen. De lente is in ieder geval begonnen, dus dat is fijn.

Heb je nog een vraag en/of opmerking over een van mijn Peaks? Ik ben benieuwd!

Fijne dag vandaag!

Liefs, Karen

‚ô• Facebook, Instagram & Bloglovin’¬†‚ô•

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.