TOP
Personal Peaks 92
Personal

Personal Peaks 92: Eerste losse stapjes & perikelen met de post

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Jaaaa, je kan natuurlijk al de grootste peak in de titel van deze blog lezen. Je begrijpt: Ik ben een trotse moeder. Maar of dat lopen nou goed doorzet… Dat gaat hier nog niet vanzelf bij onze kleine grote man. Dit en nog veel meer, lees je in deze Personal Peaks 92. En ik heb ook nog een mededeling van huishoudelijke aard. Kortom… lezen dus!

Personal Peaks 92

personal peaks 92 carnaval

Robin carnaval

Robin vierde carnaval op het kinderdagverblijf en ik ben dus van boven de rivieren en besloot pas last minute wat hij aan ging doen. Of eigenlijk had ik wel een kostuum willen kopen, maar kwam het er vorig weekend niet van. Gelukkig heeft hij afgelopen zomer in Amerika van mijn tante een soort race onesie gekregen en vond ik die toevallig onderin de kast. En hoppa.. daar was het idee geboren. Robin ging als Max Verstappen. Je woont ten slotte zo ongeveer naast het circuit. Mijn fast little dude was ’s ochtends nog wat moe toen hij op de foto moest, maar toen ik hem ophaalde van het KDV was hij helemaal in zijn element.

personal peaks 92 pakketten

Pakketten

Ik had het een tijdje geleden al verteld, maar ik ben de laatste tijd best veel spullen aan het verkopen en dan vooral kleertjes van Robin. Natuurlijk bewaar ik wel veel, maar er zijn ook dingen waarvan ik niet weet of die onze eventuele nummer 2 wel gaan staan, vandaar. Dat verkopen gaat hartstikke goed, ik verkoop best veel en ga twee keer per week met een aantal pakketten naar het postkantoor.

Perikelen met de post

Ik vraag altijd of de ontvanger de post met track en trace verstuurd willen hebben of gewoon. Inmiddels frankeer ik thuis en dat vind ik een hartstikke handige service van Post.nl. Ik moet dan alleen nog even naar het postkantoor om ze af te leveren (bij track & trace). Ik plak de enveloppe altijd goed dicht. Maar vorige week ging het toch mis. Twee van de vier enveloppen waren opengemaakt en bij een van de pakketten zat de inhoud er niet meer in. Ik kaartte dat aan bij Post.nl en ik kreeg daar zo’n belachelijke reactie op dat ik me echt afvraag of ik daar niet een blog over moet schrijven. Gewoon om mensen te waarschuwen. Ook omdat ik van zo veel mensen reacties terugkreeg hoe vaak het mis gaat en er spullen ontbreken. Ik vind het echt bizar!

personal peaks 92 hertjes

Hertjes

Tijdens het wandelen met Robin kwam ik deze twee ventjes tegen. Nog hele jonge herten met kleine geweien. Toch nog een beetje bangig. Ik heb echt met die beesten te doen, maar tegelijkertijd is het wel grappig om ze tegen te komen. Dit was nog wel in de natuur, maar buiten de waterleidingduinen.

personal peaks 92 kapper

Kapper

Tja… en dit moet ook gebeuren. Even de uitgroei bijwerken. Ik hou er toch zo van om naar de kapper te gaan. Vroeger verfde ik altijd zelf, maar nu vind ik het echt fijner om het te laten doen. Heb ik meteen even een moment voor mezelf en een goede reden om de laatste roddels te lezen.

Ik kreeg trouwens ontzettend veel reacties op de banaan toen ik deze foto op Instastories postte, maar dat was mijn ontbijt van 0 punten. Soms ontbijt ik met een banaan. Als ik echt geen tijd heb.

personal peaks 92 verleiding

Verleiding

Het gaat goed met afvallen, maar ik vertel daar binnenkort meer over in mijn dagboek van een afvaller. Al vond ik de macarons van de warme bakker er wel heel fantastisch uitzien en hoorde ik ze ook duidelijk mijn naam roepen. Ik heb ze toch laten staan.

personal peaks 92 blurry but perfect

Blurry but perfect

Ik geloof dat ik eindelijk blurry but perfect begrijp ;). Vorige week sneeuwde het en wilde ik eigenlijk met Robin naar buiten, maar dat ging dus niet. En dus speelden we maar een beetje in huis met onze matchy matchy truien.

personal peaks 92 wishbone

Wishbone bike

Van de fysiotherapeut moest Robin veel oefenen met aan de hand lopen en loopwagentjes om zijn beenspieren te trainen voor het lopen. Nou is dat nog al een gedoe, want hij vindt dat nog al eng. Maar van diverse mensen kreeg ik enthousiaste verhalen over de Wishbone bike, omdat die ontzettend stevig en stabiel staat. Dus die heb ik toch maar voor hem gekocht. En ja hoor.. hij durft op de Wishbone. Ik moet er wel naast lopen, maar toch… het is een begin. En dit vind ik dus zo’n stoere foto! Al moet ik wel eerlijk zeggen dat hij hier een beetje aan het klagen was. Het zou ook zo’n rock gezicht kunnen zijn, toch? Denk er een gitaar bij….

personal peaks 92 eerste stappen

Eerste stapjes

Al dat oefenen met aan de hand lopen en de loopwagens loonde dus wel. Want afgelopen vrijdag was de fysiotherapeut hier weer en liep de kleine man toch mooi een paar keer los naar me toe. Het zijn nog maar wankele instabiele stappen, maar hé… hij heeft toch maar mooi gelopen! Hij was dan ook reuze trots en ik ook.

Het kost hem echt moeite omdat zijn gewrichten nog echt wat hypermobiel zijn, dus het is niet zo dat hij de volgende dag meteen uit zichzelf wegliep. Maar we oefenen gewoon heel veel en wie weet, kan hij over een paar weken wel echt zelf lopen. Hij wil zelf ook echt heel graag, dus ik hoop het zo voor hem.

personal peaks 92 krullen

Krullen

Een tijdje geleden hebben we zijn haar gemilimeterd in de hoop dat het wat dikker zou terugkomen. Misschien weet je dat nog? Nou… en zie hier. Een dikke krullenbos. Ik ben zo verliefd op dit haar. Ook op het jongetje dat eronder zit, maar kijk nou… wat mooi. Vind je niet?

personal peaks 92 zonnige dagen

Zonnige dagen

De afgelopen dagen werden we heerlijk getrakteerd op van die fijne wintersportdagen. Lekker koud en zonnig. Daar heb ik lekker van genoten en we zijn veel buiten geweest. Gisteren gingen we best vroeg met vrienden op pad en was buiten nog alles bevroren. Heerlijk.

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Feestjes

En ik vond het nog best stoer van mezelf om al zo vroeg af te spreken, want het afgelopen weekend hadden we twee feestjes. Vrijdag een verjaardagsborrel en zaterdag had ik een borrel met mijn vriendinnen. We zien elkaar allemaal niet zo veel meer, en ik had me ook voorgenomen het niet laat te maken. Maar als je er dan bent, is het zo gezellig. Een van mijn vriendinnen woont gelukkig ook in mijn dorp en ik reed met haar mee. Zij is hoogzwanger, maar uiteindelijk waren we best laat thuis. Terwijl we beiden heel moe waren. Zo zie je maar weer, dat je van dit soort avonden ook wel weer energie krijgt.

Mededeling

De laatste tijd publiceerde ik al minder op Karenz. dan voorheen en dat bevalt me eigenlijk best wel goed. Dat ik die druk voor mezelf niet meer heb. Overigens vind ik ook niet dat ik verantwoording schuldig ben, maar zoals je weet zijn wij bezig met een tweede kindje. En daarnaast ben ik  bezig met een ander project waar ik heel veel zin in heb, maar dat ook wat extra tijd gaat kosten. Dus de komende tijd verschijnen hier nog wel blogs, maar in principe maar 3 à 4 keer per week. Dan weet je dat.

Dat was de mededeling en dat waren de peaks.

Heb je nog een vraag/opmerking over de Peaks? Ik hoor het, zoals altijd, graag!

Fijne dag vandaag!

Liefs, Karen

♥  Facebook, Instagram & Bloglovin’ ♥

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.