TOP
personal peaks 91
Personal

Personal Peaks 91: Dreumes dingen, het huisvrouwen examen & pas op voor overstekend wild…

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Er staat hier een bomvolle Personal Peaks 91 voor je klaar, dus ik wil niet al te veel tijd aan het intro verspillen 😉 Ik ben vaak toch al te lang van stof. Letterlijk en figuurlijk. Nee serieus… wist je dat 90% van mijn blogs langer zijn dan 1000 woorden? En soms denk ik: “Nou dit was toch echt een korte blog”. Om vervolgens te zien dat ik weer 1400 woorden heb getypt. Kijk.. daar ga ik al. Ik dwaal af. Laten we maar beginnen met de Peaks…

Personal peaks 91 wandelen robin cookie

Wandelen

De afgelopen weken hadden we best wat mooie dagen. En dus werd er hier wat afgewandeld. Robin wil graag de riem van Cookie vasthouden. Dat vertrouw ik niet helemaal, dus langs de grote weg, houd ik het uiteinde zelf ook vast. Daar is de kleine man het niet mee eens trouwens. Met handschoenen is het hij ook niet eens. Die gooit hij graag onderweg uit.

personal peaks 91 robin loopfiets

Cookie is het er overigens ook niet altijd mee eens dat Robin haar uitlaat. Als honden konden praten…

personal peaks 91 rotzooi

Rotzooi

Ik had nooit gedacht dat er iemand in mijn leven zou komen die een grotere rotzooi kan maken dan ik. Normaliter ruim ik ’s avonds al het speelgoed op, maar soms denk ik: ‘Laat maar’. Morgen is het toch weer een puinhoop. Hebben meer mensen dat?

personal peaks 91 goulash

Goulash

Gelukkig slaagde ik afgelopen week dus wel voor mijn huisvrouwen examen, want ik maakte goulash. Uren pruttelen, maar dan heb je ook wat. Ik voel me zo’n succesvolle huisvrouw als ik zo’n gerecht maak.

personal peaks 91 robin wachten

Papa komt vandaag niet thuis

De man zat de afgelopen week een aantal dagen in het buitenland voor werk. Daar ben ik inmiddels wel aan gewend, maar voor deze kleine man is dat best lastig. Die gaat namelijk vaak door de gordijnen heen turen en wachten op papa. Bij elke auto die voorbijrijdt, roept hij dan ook ‘papa’. Laatst dacht hij in het dorp dat hij de auto van papa echt zag en werd hij verdrietig. Zo zielig :(.

personal peaks 91 reunie

Reünie

En dan is je vader weer thuis en dan gaan je ouders de hort op. Alleen vrijdagavond dan, want toen hadden de man en ik een reünie van onze studententijd. We hebben in dezelfde tijd in Groningen gestudeerd, dus dat is handig qua combineren. Onze buren hebben ook in Groningen gezeten in dezelfde tijd, dus die waren er ook bij. Gezellig!

personal peaks 91 herten

Lucht en herten

Kijk dan wat een mooie lucht. Bij mij regende het al, maar op de duin was het nog zonnig. En daar waren dan ook tientallen herten aan het grazen en aan het zonnen. Toch jammer dat ik dat niet altijd mooi op de foto krijg.

personal peaks 91 hagel

Hagel

Mark legt hier het concept hagel uit aan Robin. We gingen namelijk net wandelen en toen begon het te hagelen. En dus draaiden we weer om. Dat vond Robin een matig plan.

personal peaks 91 ploesie ploesie

Ploesie Ploesie

Wie wat bewaart.. die heeft wat. Maar in het kader van het ontspullen, ruimde Mark en ik onze berging op op maandagochtend. En daar kwam ik deze ploesie ploesie tegen die Chantall ooit speciaal voor mijn verjaardag maakte. Zat ik toch weer even op een trip down memory lane naar mijn vriendenclubje in Amsterdam waar ik toen lief en leed mee deelde. Mooie tijden!

personal peaks 91 overstekend wild

Overstekend wild

Dat je op de rotonde moet wachten omdat er nog even wat herten oversteken.. Ook dat is Zandvoort. Overigens vind ik de reden dat ze buiten de duinen rondlopen erg verdrietig. Ik wil daar nog eens een blog over schrijven.

personal peaks 91 mini rodini

Jeuj

‘Mama kon weer los met het kopen van nieuwe kinderkleding collecties (deze trui is van Mini Rodini) en ik heb een puinhoop van de kamer gemaakt’. Serieus.. ik kan zo blij worden van al die nieuwe collecties kinderkleding die nu weer in de webshops hangen. Voor mezelf heb ik nog geen pepernoot gekocht, maar voor deze…

personal peaks 91 herreniging

Hereniging

Op dinsdag kwamen opa en oma terug uit de VS en die hadden Robin zo gemist dat ze eerst naar Zandvoort reden voordat ze naar huis in Arnhem gingen. Dat gemis was wederzijds. Denk hier een sentimenteel filmmuziekje bij. Bij deze foto.

personal peaks 91 zonsondergang

Zonsondergang

Van die mooie koude zonnige wintersportdagen, daar krijg je de mooiste zonsondergangen van. Zoals deze. Mooi hè?

En dat was al weer het einde van de Peaks. Het waren drukke weken, waarin ik ook echt ontzettend veel gewerkt heb. Maar ik probeer op de dagen dat Robin dus thuis is, geen werkzaamheden meer in te plannen en dat geeft zo veel rust. Ook heb ik me voorgenomen de komende tijd niet meer naar evenementen te gaan en ook dat geeft heel veel rust. Even de focus bij andere dingen.

Heb jij een fijne week gehad? Voel je je ook altijd zo’n succesvolle huisvrouw als je een lekker recept hebt gemaakt? Ik ben benieuwd!

Fijne dag vandaag!

Liefs, Karen

♥  Facebook, Instagram & Bloglovin’ ♥

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.