TOP
personal peaks 90
Personal

Personal Peaks 90: Griep, storm, lekker observeren & mijn eigen winkeltje

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Nou ja.. je knippert even met je ogen en je bent al bij Personal Peaks 90. Ik vind het wat zeg. Volgens mij ben ik ruim twee jaar geleden begonnen met deze rubriek, daarvoor had ik de Dejlig Diary. De rubriek wordt nog goed gelezen, maar soms twijfel ik of ik niet wat anders wil. Waarschijnlijk kennen de vaste lezers die hier vaker komen buurten me inmiddels wel een beetje. Ik hou nog al van verandering. Stilstaand water gaat namelijk rotten 🙂 Maar eerst nog even de Personal Peaks 90 natuurlijk. Ik denk dat ik sowieso voor de ronde getallen wel even doorga tot de 100…

Personal Peaks 90

personal peaks 90 robin deur

Griep

Ik sloot er de vorige Peaks al mee af, maar deze kleine muppet kreeg dus weer griep en hij was zo genereus die ook aan mij te geven. Op deze schattige foto heeft hij nog een klein beetje walletjes, maar had hij al weer praatjes. Hij vindt het namelijk superleuk om deuren dicht te doen boven en vervolgens gaat hij achter de deur zitten lachen. De Bunnies die hij in zijn handen heeft, zijn al weer te klein. Het zou leuk zijn als ze meegroeischoentjes zouden uitvinden voor die kleintjes.

personal peaks 90 kippensoep

Kippensoep 

Tja en als je griep hebt, zit er maar een ding op: Aan de kippensoep. Ik maak wat kippensoep af deze winter.

Storm

Maar goed.. met al die stormachtige dagen de afgelopen weken, is het niet erg dat je nergens naar toe kunt. Wij hebben een nieuwe schutting gekregen en die staat inmiddels scheef door die storm. Niet helemaal de bedoeling, dus ik hoop dat we het kunnen oplossen met de verzekering of het bedrijf dat de schutting gezet heeft.

personal peaks 90 vogelgriep

Vogelgriep

Blijkbaar waren wij niet de enigen met griep…. Okay flauw grapje. Maar ik had het even gemist en dus moesten we bij de kinderboerderij een van Robin’s favoriete programmapunten (de hanen en de kalkoenen) skippen. Ze waren namelijk niet thuis, de kippen.

personal peaks 90 frisk

Brunchen

Vorige week zondag was een prachtige dag en wij gingen eind van de ochtend heerlijk brunchen met goede vrienden in Haarlem. Aanrader hoor Frisk. Echt leuk, ook zeker met kinderen. En kijk die prachtige lucht en het stille Spaarne nou. Mooi toch?

Uit eten

’s Avonds gingen we zelfs nog een keer uit eten. Mijn ouders vertrokken maandag naar de VS en dus gingen we lekker eten bij de Local Bistro in Zandvoort. Vorige week zondag was dus echt zo’n dag met een gouden randje. Heerlijk winters weer (zie ook de uitgelichte foto) en fijn gezelschap. Een dag voor in de boekjes en dus ook zeker een dag voor in de Peaks.

personal peaks 90 robin kdv

KDV

Intens gelukkig word ik altijd, als ik dit soort foto’s doorkrijg van het KDV. Robin die lekker aan het knuffelen is met een van de grotere jongetjes uit zijn groep. Op zijn KDV zijn er dus verticale groepen en meneertje Knuffelbeertje is een van de jongsten. Ik ben natuurlijk niet anders gewend, maar ik vind het een mooi systeem. Zo leren ze zo veel van elkaar. En soms doen ze ook dingen met hun leeftijdsgenootjes, want er zijn 4 groepen.

personal peaks 90 lekker observeren

Lekker observeren

Oeh.. reuring in de straat! Robin houdt er de laatste tijd enorm van om een beetje naar buiten te kijken. Zwaaien naar de voorbijgangers, zelf ook ’ta tu ta tu’ zeggen als er politie of ambulance voorbij rijdt en het zijn natuurlijk extra bonuspunten als papa thuiskomt.

personal peaks 90 hertjes

Naar de hertjes kijken. Ook leuk. We hadden trouwens weer twee enorm grote herten in onze tuin. Dat had je al kunnen zien op mijn instastories.

We kregen trouwens ook nog de fysio op bezoek voor Robin. Robin’s gewrichten zijn nog steeds extreem flexibel, waardoor los lopen hem nog wat te veel moeite kost. Hij loopt wel aan de hand en dat moeten we de komende tijd flink gaan oefenen. Ook heeft hij een loopautootje waarachter hij loopt. Het komt dus eigenlijk neer op spieren kweken. Ik maak me overigens geen zorgen, maar ik zie dat hij zelf graag wil lopen en ik vind het vooral vervelend voor hem dat het nog niet lukt.

personal peaks 90 tweedehands verkopen

Mijn eigen winkeltje

“Ja Karen, je had dus best even kunnen strijken”. Ik weet het. Strijken en ik.. laat ik maar niet beginnen. Waar ik wel mee begonnen ben, is weer een rondje Robin’s kleding verkopen. Sommige dingen bewaar ik voor onze eventuele volgende, maar sommige items verkoop ik toch nu al. Omdat ik niet weet of ik ze straks nog leuk vind. Al heb ik daar dus best moeite mee. Dit t-shirt heeft de kleine man helemaal niet zo vaak gedragen, maar ik zie ons zo op de fiets zitten. Anyway… het moet. Ik moet ontspullen. Mocht je interesse hebben, ik heb een Instagram account aangemaakt: Karenz.shop.

personal peaks 90 date night

Date night

Mark en ik gingen zaterdag op date night. Eerst gingen we uit eten en daarna naar de film ‘Three billboards outside Ebbing, Missouri‘. Echt een prachtige film waarbij ik toch een paar keer heel hard moest slikken, maar ook vaak moest lachen. Zo’n film die blijft hangen, de betere films dus.

Verder ging ik vorige week ook naar bioresonantie, maar daar ga ik je in een aparte blog meer over vertellen.

En daarmee ben ik weer aan het einde gekomen van deze Personal Peaks 90.

Heb jij alle stormen goed doorstaan en nog geen griep gehad? En zou je naar deze film gaan? Ik ben benieuwd!

Fijne dag vandaag!

Liefs, Karen

♄  Facebook, Instagram & Bloglovin’ ♄

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.