TOP
Personal Peaks #9 cupcakes
Personal

Personal Peaks #9

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Naar aanleiding van de Personal Peaks vorige week kwamen er ontzettend veel reacties en mailtjes binnen. Laat ik beginnen met te vertellen dat ik daar ontzettend blij mee ben. Het is zo bijzonder fijn om te weten hoeveel mensen er meelezen en meeleven. Dit keer geen dilemma, maar een doodnormale Personal Peaks #9. Wat waren mijn hoogtepunten? Waar was ik van onder de indruk? Wat vond ik de leukste blog van een collega? Ik ga het je vertellen…

Personal Peaks #9 CookieOkay, mutsenalert modus aan. Na mijn vakantie was ik natuurlijk herenigd met Cookie en de kat Bada Bing (niet op de foto) en daar was ik reuze blij mee. Ik ben zo iemand die haar huisdieren mist op vakantie. Cookie was uit logeren geweest bij mijn bestie, dus ze heeft het helemaal fantastisch gehad, maar ik vind het wel fijn om weer thuis te komen en de beestjes om me heen te hebben. Ik vrees dat ik met ons kindje straks nog veel erger ga worden. Bereid je dus alvast voor, zou ik zeggen…

personal peaks #9 groene smoothie

Omdat ik op vakantie natuurlijk gewoon lekker genoten heb, vond ik het wel weer tijd om op de gezonde toer te gaan. In het artikel over mijn persoonlijke doelen heb je kunnen lezen dat ik vanaf vandaag echt een programma ga doen (Recharge), maar afgelopen week begon ik alvast met weer met gezonder eten en dat bevalt me goed.

personal peaks #9 cocktailsOp de cupcakes die vriendin Marloes voor me haalde na dan, want ik was natuurlijk jarig afgelopen! En op vrijdag gingen we lekker uit eten met mijn ouders en daarna belandden we met goede vrienden in een cocktailbar waar we dit soort spectaculaire drankjes bestelden. Allemaal fijne momenten! Ondertussen bespraken we jeugdherinneringen, favoriete liedjes, de eerste single die je ooit kocht, de mooiste film etc. etc. Dat soort avonden blijven onbetaalbaar.

personal peaks #9 uitbouw
Wat doet deze foto hier nou tussen, zul je misschien wel denken? Nou voor mij was dit dus een hoogtepunt. 1 maart krijgen we de sleutel van ons nieuwe huis en dan gaat er eerst verbouwd worden. We krijgen o.a. een uitbouw, maar mijn man had een soort glazen uitbouw bedacht, terwijl het een oud huis is. Daar was ik het niet helemaal mee eens. Ik wilde iets in de stijl van het huis. Bij een kozijnenbedrijf vonden we deze uitbouw. Precies wat ik wilde! Het comfort van nieuw, maar de stijl van oud. Ik ben ermee in mijn nopjes en Mark ook. Jeuj!

personal peaks #9
Verder keek ik afgelopen week de laatste aflevering van Narcos, een serie op Netflix over Pablo Escobar. Ik vond het een aanrader. Die wereld vind ik sowieso intrigerend en dit is natuurlijk ook nog een waar gebeurd verhaal. De sfeer van de serie vond ik geweldig en nu wil ik nog meer Spaans leren. Overigens zijn we nu begonnen aan een ander waar gebeurd ‘verhaal’, namelijk Making a Murderer. Ook een hele heftige serie, maar op een hele andere manier.

Op TV zag ik een uitzending van een tienerstel dat ongepland zwanger bleek te zijn en het kindje liet komen. Renate Gerschtanowitz gaat het stel begeleiden. Beiden rookten enorm, aten slecht en hij werd ook nog eens ontslagen omdat ‘ie niet op z’n werk kwam opdagen. Ze woonden samen met een hond en 4, 5 of 6 katten die overal in het huis poepten en plasten. Ik was echt best een beetje van slag door deze aflevering. Gelukkig kijken diverse instanties mee met dit stel en ze zijn natuurlijk met een reden zo laks geworden (beiden hadden niet echt bevestiging gekregen van hun ouders), maar toch… Ik krijg nu alleen nog maar meer respect voor moeders die besluiten dat ze zelf niet goed voor een kindje kunnen zorgen en de dappere beslissing nemen het af te staan. Het is sowieso voor mij natuurlijk krom om te zien hoe anderen het soms doen. Gelukkig leek het meisje aan het eind van de aflevering wel echt wat geleerd te hebben. Hopelijk komt het goed met dit stel en hun schattige baby en leven ze nu wat gezonder. Ze gingen na de bevalling bijvoorbeeld meteen even langs de MacDrive… Brrrr. Hier kun je de aflevering trouwens terugzien.

personal peaks #9 vision board anita mindjoy

Ik vind het altijd leuk om geïnspireerd te raken door andere mensen en in dit geval ook nog eens blog collega’s. Anita van Mindjoy.nl maakte een supercool vision board en schreef daar een leuk en interessant blog artikel over waardoor mijn handen letterlijk gingen jeuken om daar ook mee aan de slag te gaan.

En ook Desirée schreef een inspirerend artikel over The Miracle Morning, een ‘programma’ waar zij vanaf vandaag mee gaat beginnen en wat een klein beetje lijkt op wat ik ga doen. Overigens hoort hier ook een vision board bij. Het is een teken!! 😉 Anyways… ontzettend leuk en fijn om ‘samen’ ergens aan te beginnen en elkaar te kunnen volgen, stimuleren en inspireren.

Ik heb ontzettend veel zin in deze week! Lekker rechargen, waar ik natuurlijk ook weer over ga schrijven.  Wordt vervolgd! En daarmee kom ik aan het einde van deze Peaks.

Hoe was jouw week? Heb je leuke dingen gedaan? Heb je ook een van deze series gezien of wel eens een vision board gemaakt? Ik ben benieuwd!

Fijne dag vandaag!

Liefs,
Karen

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

26 COMMENTS
 • Maris
  4 jaar ago

  Ik hoop echt zo hard dat “vier handen op één buik” in scene is gezet of in ieder geval extra aangezet voor de serie 🙁 Wat een ellende zeg 🙁

  • Karen
   4 jaar ago
   AUTHOR

   Helaas niet! Weet ik uit eerste hand… Het is echt zo erg. Kun je je voorstellen dat de camera’s straks weg zijn? Brrr.

 • Annette
  4 jaar ago

  Ik mis onze kat ook altijd enorm op vakantie. Als ik op zomervakantie ga past mijn vriendin op die is enorm beestenfan dus een beter oppas kan haast niet 🙂 ze wordt dan enorm verwend en ik krijg ‘het boze’ oog de eerste dag thuis maar daarna zijn we weer dikke vriendjes

  • Karen
   4 jaar ago
   AUTHOR

   Onze kat kletst de oren van ons hoofd als we thuiskomen. Alsof hij wil zeggen: ‘Waar waren jullie nou? Waarom mocht ik niet mee? Hoe kan je dat nou maken!’

 • Maai
  4 jaar ago

  Ik vind dit soort klets stukjes dus echt super lekker om te lezen. Deed het ook een tijdje maar ben er mee gestopt en weet eigenlijk niet goed waarom. Toch weer eens over nadenken. Ben super benieuwd naar je uitbouw en huis natuurlijk. Narcos wil man graag zien, nu kijken we house of cards. Misschien als die klaar is…

  • Karen
   4 jaar ago
   AUTHOR

   Ha, fijn om te horen! Wat vind je van House of Cards? Die heb ik ook voor Narcos gekeken.

   • maai
    4 jaar ago

    Toevallig gisteren de laatste aflevering van seizoen2 gezien en whaaaa, ik dacht dat dat het einde was maar ben super gelukkig dat er nog een hele rits afleveringen na is. hiervoor keken wij homeland. Ook echt een aanrader. Misschien zelfs nog wel beter. Pff, ik zou het eigenlijk allemaal beter niet moeten weten, alsof ik niks beters te doen heb 😉

    • Karen
     4 jaar ago
     AUTHOR

     Hahaha, herkenbaar. Ik heb het origineel van Homeland gekeken: Prisoners of War (een Israelische serie). Die was zo goed, dat ik Homeland eigenlijk maar niets vond.

 • dominica
  4 jaar ago

  Aww i love your cute doggy! Beauts blog. Thanks for sharing, visit me whenever you have time..

  Kisses, Dominica S.

  • Karen
   4 jaar ago
   AUTHOR

   Thank you Dominica. She is very cute!

 • Anita
  4 jaar ago

  Wat onwijs lief dat je mijn artikel noemt Karen! Zo te lezen is het inderdaad een teken dat je er zelf ook eentje moet maken 🙂 Oh en van die aflevering van vier handen op één buik viel mijn mond ook open. Ongelooflijk gewoon dat jij allerlei testen en gesprekken moet doorstaan voordat je een kind mag adopteren en een jonge griet die per ongeluk zwanger wordt in deze leefsituatie een kind mag opvoeden!
  Making a murderer kijken staat hier ook op planning!

  • Karen
   4 jaar ago
   AUTHOR

   Graag gedaan!
   Ja belachelijk hè? Het is echt oneerlijk verdeeld in de wereld.

 • Kiss & Make-up
  4 jaar ago

  Die cupcakes zou ik toch ook niet kunnen weerstaan, detox of niet! 🙂 Ik vind het trouwens heel normaal dat je je huisdieren mist wanneer je weg bent, dat had ik ook altijd op vakantie toen mijn hond er nog was.

  • Karen
   4 jaar ago
   AUTHOR

   Ik was toen gelukkig nog niet begonnen… 😉

 • Leuke foto’s weer, vooral die spectaculaire cocktail! Dat soort dingen moeten kunnen toch? En die uitbouw: prachtig! Kan me voorstellen dat je dat mooi vindt :). Als je Spaans wilt leren trouwens, moet je eens kijken naar de app of website van DuoLingo. Dat kun je Spaans leren vanuit het Engels. Superleuk om te doen en echt heel toegankelijk. Let op: het is verslavend!

  • Karen
   4 jaar ago
   AUTHOR

   Ja, dat moet zeker kunnen. En ja, ik wil Spaans leren, maar ik heb er echt geen tijd voor! Haha. Maar ik zal er eens naar kijken. Dank voor de tip.

 • sunny mama
  4 jaar ago

  Ik denk dat die uitbouw erg mooi gaat worden in je nieuwe huis.
  Mijn dochter en ik gaan binnenkort samen eens een moodboard maken omdat we het huis een beetje anders willen inrichten en zo willen we kijken of we elkaar kunnen inspireren en ook op één lijn kunnen komen met onze wensen.

  • Karen
   4 jaar ago
   AUTHOR

   Ha wat leuk! Ik gebruik daar Pinterest voor trouwens, mijn man moet de hele tijd met me meekijken op Pinterest.

 • Nicole
  4 jaar ago

  Dat artikel van Desiree heb ik gemist, goed dat je het zegt.. Ga gelijk even kijken! Narcos heb ik ook gekeken trouwens, inderdaad erg indrukwekkend!
  En ik vind je uitbouw zoals jullie hem nu gekozen hebben erg mooi! Past wel bij een oud huis..

 • Desirée
  4 jaar ago

  Wat lief en leuk dat je mij gelinkt hebt! Ik ben heel benieuwd hoe jouw recharge gaat bevallen! Hier de eerste ochtend Miracle Morning in ieder geval goed, lekker poductief en energiek gevoel (en nu al spierpijn, misschien te fanatiek begonnen haha). Ik mis mijn diertje(s) trouwens ook altijd als ik op vakantie ben <3

  Zo'n visionboard moet ik ook echt eens voor gaan zitten. Maar vind dat nog best lastig eigenlijk. Misschien eerst maar eens wat tijdschriften halen voor inspiratie en om dingen uit te kunnen knippen etc. X

  • Karen
   4 jaar ago
   AUTHOR

   <3 Je weet toch... ;)
   Ik wil dat Miracle Morning misschien erna gaan proberen. Lijkt me ook leuk, al lijkt het op bepaalde punten wel wat op elkaar.
   Bij Recharge mag je na 20:30 geen laptop, telefoon, tablet en tv meer dus zo'n vision board wordt misschien een leuk avond klusje. Heb alleen net allemaal tijdschriften weg gegooid. Stom!

 • Judith
  4 jaar ago

  Die cocktails zien er geweldig uit!! Ik moet de 25ste hopelijk voor het laatst naar het ziekenhuis en mag ik eindelijke sporten!

  • Karen
   4 jaar ago
   AUTHOR

   Oh dat zou fijn zijn!

 • Ik heb toevallig laatst 1 aflevering Narcos gezien, maar ik moet eerst House of Cards afkijken voor ik weer aan een nieuwe serie kan beginnen 🙂

  • Karen
   4 jaar ago
   AUTHOR

   Heb ik ook al gezien. Ik vond het in het begin supergoed, maar ging me later wat storen aan bepaalde dingen…

Wil je meepraten?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.