TOP
Personal Peaks #9 cupcakes
Personal

Personal Peaks #9

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Naar aanleiding van de Personal Peaks vorige week kwamen er ontzettend veel reacties en mailtjes binnen. Laat ik beginnen met te vertellen dat ik daar ontzettend blij mee ben. Het is zo bijzonder fijn om te weten hoeveel mensen er meelezen en meeleven. Dit keer geen dilemma, maar een doodnormale Personal Peaks #9. Wat waren mijn hoogtepunten? Waar was ik van onder de indruk? Wat vond ik de leukste blog van een collega? Ik ga het je vertellen…

Personal Peaks #9 CookieOkay, mutsenalert modus aan. Na mijn vakantie was ik natuurlijk herenigd met Cookie en de kat Bada Bing (niet op de foto) en daar was ik reuze blij mee. Ik ben zo iemand die haar huisdieren mist op vakantie. Cookie was uit logeren geweest bij mijn bestie, dus ze heeft het helemaal fantastisch gehad, maar ik vind het wel fijn om weer thuis te komen en de beestjes om me heen te hebben. Ik vrees dat ik met ons kindje straks nog veel erger ga worden. Bereid je dus alvast voor, zou ik zeggen…

personal peaks #9 groene smoothie

Omdat ik op vakantie natuurlijk gewoon lekker genoten heb, vond ik het wel weer tijd om op de gezonde toer te gaan. In het artikel over mijn persoonlijke doelen heb je kunnen lezen dat ik vanaf vandaag echt een programma ga doen (Recharge), maar afgelopen week begon ik alvast met weer met gezonder eten en dat bevalt me goed.

personal peaks #9 cocktailsOp de cupcakes die vriendin Marloes voor me haalde na dan, want ik was natuurlijk jarig afgelopen! En op vrijdag gingen we lekker uit eten met mijn ouders en daarna belandden we met goede vrienden in een cocktailbar waar we dit soort spectaculaire drankjes bestelden. Allemaal fijne momenten! Ondertussen bespraken we jeugdherinneringen, favoriete liedjes, de eerste single die je ooit kocht, de mooiste film etc. etc. Dat soort avonden blijven onbetaalbaar.

personal peaks #9 uitbouw
Wat doet deze foto hier nou tussen, zul je misschien wel denken? Nou voor mij was dit dus een hoogtepunt. 1 maart krijgen we de sleutel van ons nieuwe huis en dan gaat er eerst verbouwd worden. We krijgen o.a. een uitbouw, maar mijn man had een soort glazen uitbouw bedacht, terwijl het een oud huis is. Daar was ik het niet helemaal mee eens. Ik wilde iets in de stijl van het huis. Bij een kozijnenbedrijf vonden we deze uitbouw. Precies wat ik wilde! Het comfort van nieuw, maar de stijl van oud. Ik ben ermee in mijn nopjes en Mark ook. Jeuj!

personal peaks #9
Verder keek ik afgelopen week de laatste aflevering van Narcos, een serie op Netflix over Pablo Escobar. Ik vond het een aanrader. Die wereld vind ik sowieso intrigerend en dit is natuurlijk ook nog een waar gebeurd verhaal. De sfeer van de serie vond ik geweldig en nu wil ik nog meer Spaans leren. Overigens zijn we nu begonnen aan een ander waar gebeurd ‘verhaal’, namelijk Making a Murderer. Ook een hele heftige serie, maar op een hele andere manier.

Op TV zag ik een uitzending van een tienerstel dat ongepland zwanger bleek te zijn en het kindje liet komen. Renate Gerschtanowitz gaat het stel begeleiden. Beiden rookten enorm, aten slecht en hij werd ook nog eens ontslagen omdat ‘ie niet op z’n werk kwam opdagen. Ze woonden samen met een hond en 4, 5 of 6 katten die overal in het huis poepten en plasten. Ik was echt best een beetje van slag door deze aflevering. Gelukkig kijken diverse instanties mee met dit stel en ze zijn natuurlijk met een reden zo laks geworden (beiden hadden niet echt bevestiging gekregen van hun ouders), maar toch… Ik krijg nu alleen nog maar meer respect voor moeders die besluiten dat ze zelf niet goed voor een kindje kunnen zorgen en de dappere beslissing nemen het af te staan. Het is sowieso voor mij natuurlijk krom om te zien hoe anderen het soms doen. Gelukkig leek het meisje aan het eind van de aflevering wel echt wat geleerd te hebben. Hopelijk komt het goed met dit stel en hun schattige baby en leven ze nu wat gezonder. Ze gingen na de bevalling bijvoorbeeld meteen even langs de MacDrive… Brrrr. Hier kun je de aflevering trouwens terugzien.

personal peaks #9 vision board anita mindjoy

Ik vind het altijd leuk om geïnspireerd te raken door andere mensen en in dit geval ook nog eens blog collega’s. Anita van Mindjoy.nl maakte een supercool vision board en schreef daar een leuk en interessant blog artikel over waardoor mijn handen letterlijk gingen jeuken om daar ook mee aan de slag te gaan.

En ook Desirée schreef een inspirerend artikel over The Miracle Morning, een ‘programma’ waar zij vanaf vandaag mee gaat beginnen en wat een klein beetje lijkt op wat ik ga doen. Overigens hoort hier ook een vision board bij. Het is een teken!! 😉 Anyways… ontzettend leuk en fijn om ‘samen’ ergens aan te beginnen en elkaar te kunnen volgen, stimuleren en inspireren.

Ik heb ontzettend veel zin in deze week! Lekker rechargen, waar ik natuurlijk ook weer over ga schrijven.  Wordt vervolgd! En daarmee kom ik aan het einde van deze Peaks.

Hoe was jouw week? Heb je leuke dingen gedaan? Heb je ook een van deze series gezien of wel eens een vision board gemaakt? Ik ben benieuwd!

Fijne dag vandaag!

Liefs,
Karen

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.