TOP
personal peaks 89
Personal

Personal Peaks 89: Een nieuw levensjaar en goede voornemens, vossen in de tuin en een kwijt dossier

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Als ik de vorige peaks zo lees, dan lijkt het hier een beetje Groundhog Day te worden. Al je geen idee hebt waar ik het over hem met Groundhog Day, klik dan even op die link. Maar goed, er is natuurlijk wel iets gebeurd om over te vertellen. En ik heb advies nodig over een zeer belangrijk vraagstuk, namelijk mijn nieuwe profielfoto. Dus lees vooral verder met deze Personal Peaks 89. Nog 11 peaks en het wordt tijd voor een nieuwe rubriek 😉

Personal Peaks 89

personal peaks 89 vossen

Vossen in de tuin

Wij hebben hier af en toe herten in de tuin. Ook hebben we al best vaak een vos gezien. Vossen zijn enorme einzelgängers, schijnt. Pin me er niet op vast, ik ben geen bioloog. Toch hadden we afgelopen week twee vossen in de tuin. Eerst leek het alsof ze gingen vechten, maar later liepen ze vrij lief naast elkaar. Ik vind het zulke prachtige beesten. Misschien wel de mooiste dieren die er zijn.

Belangrijke zakelijke afspraak

Vorige week had ik een ontzettend inspirerende zakelijke afspraak. Er staan een paar mooie dingen te gebeuren en ik haat het als mensen zo doen op hun blog en nu doe ik het zelf toch ook. Want het was echt een hoogtepunt, maar ik kan er echt nog niets over vertellen.

personal peaks 89 zonsondergang

Zonsondergang

Vroeger had ik er elke week wel een in de peaks. Ze blijven zo mooi. Vooral als het een prachtige dag is geweest, word je vaak getrakteerd op een mooie zonsondergang. En stiekem vind ik dit zo’n mooie foto met dat brommertje dat daar in z’n eentje rijdt.

Structuur & opgeruimd

Afgelopen week heb ik heel gestructureerd gewerkt en daarnaast heb ik enorm opgeruimd in huis. Dat had je al kunnen lezen in mijn doelen artikel, dat ik dat van plan was. Maar hé… daar had ik echt eerder mee moeten beginnen, want dat geeft dus ZO veel rust. Herken je dat?

Personal peaks 89 soep

Vandaag begin ik ECHT

Ook hier heb je al over kunnen lezen, samen met een aantal andere leuke bloggers ben ik op de gezonde toer. We zijn een Facebookpagina begonnen en stimuleren elkaar op een leuke manier. En ja.. dat werkt motiverend natuurlijk. Jij kunt overigens ook gewoon meedoen. Als je dat wilt, kun je de pagina volgen/liken.

Ik heb aankomende week een bijzondere afspraak met betrekking tot afvallen, maar daar vertel ik je in de volgende peaks meer over.

Dossier kwijt

Een minder leuke peak. Het ministerie van justitie was ons dossier kwijt. Voor de zekerheid belde ik op advies van ons adoptiebureau nog even na of alles goed ontvangen was. De Raad van de Kinderbescherming had ons rapport namelijk al ruim een maand geleden opgestuurd. Bleken ze het kwijt te zijn. Inmiddels is het opnieuw verstuurd en is ons gegarandeerd dat het dossier op datum van tekening behandeld gaat worden en niet op datum van binnenkomst. Je begrijpt dat ik hier best een beetje bozig om was. Het was ook al de tweede keer dat ‘iets’ van ons niet aankwam. Best gek.

personal peaks 89 regenbogen grimm

Regenbogen Grimm

Omdat veel ouders zo lyrisch waren over deze regenbogen kreeg Robin ze ook voor zijn verjaardag van opa en oma. Helaas ben ik er iets minder lyrisch over, omdat ze enorm nare vlekken achterlaten op onze vloer, muur en andere meubels. Bovendien beginnen ze al te verkleuren. Op Instagram klaagde ik hierover en daar kreeg ik best wat gemengde reacties op binnen.

Op advies van twee moeders en mijn vader heb ik toch maar met het verkooppunt gemaild en nu blijkt het wel zo te zijn dat de regenbogen soms verkeerd geverfd zijn. Wordt vervolgd dus. Maar irritant is het wel.

personal peaks 89 selfie

Verjaardagsweekend

En hieperdepiep voor mij! Want ik was jarig en dat moest gevierd worden. Dat deden we met opruimen, want de logeerkamer stond helemaal vol met troep en mijn schoonmoeder kwam logeren.

Gelukkig kwamen er eind van de middag ook nog een paar goede vrienden en mijn ouders. In november hadden we hier natuurlijk al best een groot diner, dus ik wilde mijn verjaardag een beetje klein houden. Klein maar fijn, want het was heel gezellig.

Overigens had ik wel wat meer mensen uitgenodigd, maar een aantal vrienden konden niet. Een stel ging naar een toneelstuk dat 5 uur duurde en zo waren er nog wat vreemde dingen waar mensen naar toe moesten. Op een gegeven moment heb ik Mark wel gevraagd of hij niet stiekem een surprise voor me had georganiseerd omdat ik de ‘smoesjes’ zo gek vond, maar het waren toch echte redenen om niet te komen. We hebben nog wel gelachen om die vraag, dat begrijp je.

Nieuwe profielfoto

Ik ben nog net niet narcistisch genoeg dat ik allemaal selfies door een blog plaats zonder reden. Nee, ik ben aan het twijfelen over een nieuwe profielfoto omdat ik die andere te zomers vind. Welke vind jij leuker, of zal ik die andere gewoon houden?

personal peaks 89 consultatiebureau

Consulatiebureau

Na best wel een tijd ging ik gisteren weer met Robin naar het consultatiebureau. We waren natuurlijk anderhalve maand geleden in het ziekenhuis geweest en ik was best wel verbaasd dat de kleine man al weer 4 centimeter gegroeid was in 6 weken tijd. Ik dacht al dat hij een groeispurt had, maar zo erg.

Verder was alles goed natuurlijk, alleen ga ik toch weer even met hem naar de fysio omdat hij nog niet loopt. Hij probeert echt te lopen, maar hij durft nog niet. Heel gek, want hij is best wel een durfal. De vorige keer heeft de fysio ook erg goed geholpen met kruipen, dus wellicht heeft ze nu weer tips.

De arts van het consultatiebureau was wel onder de indruk van hoeveel woorden Robin al sprak en dat hij al zo goed kan duidelijk maken wat hij wil. Hij kan zelfs al twee woorden achter elkaar. Dus fysiek loopt hij achter, maar mentaal voor. Ach ja.. elk mens heeft zijn eigen ding. Ik hoorde van mijn ouders dat ik zelf met 11 maanden al liep, maar pas woorden begon te zeggen toen ik 2 was. Daar was ik best verbaasd over, ik dacht dat dat bij mij wel andersom zou zijn geweest.

personal peaks 89 griep

Griep

Nou ja.. en dat zul je altijd zien. Loop ik bij het consultatiebureau nog te verkondigen dat hij gelukkig nu wel weer helemaal beter is. Gaat hij een dutje doen, wordt hij wakker en heeft hij koorts. Het heerst natuurlijk enorm en gelukkig heeft hij ’s avonds gewoon gegeten, maar toch.. Lekker plakken op de bank. Ik hoop wel dat hij zich snel weer beter voelt, al is het samen bankhangen ook soms best knus en gezellig.

Overigens vind ik dit wel een van de meest afschuwelijke dingen van moeder zijn. Dat je kindje ziek is en je je toch zorgen maakt. Nogmaals… respect voor de ouders van kinderen die echt heel erg ziek zijn.

Al met al was het dus wel een goede week. Ik was lekker productief en ben goed met mijn doelen en voornemen aan de slag gegaan.

Hoe staat het met jouw doelen en voornemens? Lekker bezig of al wat laten varen? Heb je verder nog een opmerking of vraag over een van de peaks? Wat zal ik met mijn profielfoto doen? Laat je het even weten?

Fijne dag vandaag!

Liefs, Karen

♥  Facebook, Instagram & Bloglovin’ ♥

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.