TOP
personal peaks 88
Personal

Personal Peaks 88: Hoe kerst min of meer in duigen viel & een mini vakantie in Zeeland

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

De eerste Peaks van het nieuwe jaar! Wegens heel veel persoonlijke overzichten de afgelopen tijd, plaats ik vandaag pas de Personal Peaks 88. Nou zou je denken dat er dan megaveel gebeurd is, maar dat valt best wel mee. Dat kwam eigenlijk vooral doordat onze kerst best wel in duigen viel, maar gelukkig gingen we nog op mini vakantie in Zeeland. Ik laat je de hoogtepunten van de afgelopen weken zien…

Personal Peaks 88

personal peaks 88 robin ziek

Zieke puppy

De dagen voor kerst werd Robin opeens weer ziek. Extreem vervelend met overgeven, hoge koorts en veel slapen. Maar de tijd tussen de dutjes door was stiekem best gezellig met Cookie op de bank tv kijken. Ik vind die twee zo ontzettend schattig samen.

Overigens was het nog best een ding, want Robin werd ziek en Mark zat in het buitenland. Maar er was die avond ontzettend veel wind en hij kon niet terugvliegen. De volgende ochtend was de vlucht weer gecanceld, maar gelukkig lukte het hem uiteindelijk om thuis te komen. Ik zag mezelf al bijna ‘manloos’ zitten met kerst.

personal peaks 88 oma's kippensoep

Oma’s kippensoep

Eerst was Robin ziek en toen begon ik ook te snotteren. Dus toen moesten er maatregelen genomen worden en maakte ik (voor het eerst) mijn oma’s kippensoep. Ook wel joodse penicilline genoemd. Inclusief kippenlevertjes en mierikswortelsaus. Misschien niet zo’n smakelijke foto, maar wel echt een ontzettend lekker recept. Wellicht deel ik het nog een keer?

personal peaks 88 kerst op de bank

Kerst op de bank

Eigenlijk zouden er kerstavond vrienden komen eten. Eerste kerstdag gingen we naar Mark’s familie en de dag erna naar mijn ouders. Maar uiteindelijk hebben wel alles gecanceld en zo ongeveer de hele kerst op de bank gezeten en een beetje in en om het huis gehangen. Gelukkig had ik bij H&M wel een gezellige kerst huisbroek gekocht om in het thema te blijven.

personal peaks 88 hot dog

Knus

En stiekem was het dus best relaxed en knus. Haardje aan, kerstlampjes aan, beetje cocoonen. Een hond die bijna smelt omdat ze niet voor de haard is weg te slaan. Ik vond het eigenlijk best lekker zo. Misschien dat ik volgend jaar gewoon iedereen in huispak bij ons uitnodig.

personal peaks 88 hamburgers

Hamburgers

En dan mag mijn man op tweede kerstdag weer zijn hamburgers maken. Want dat was ook wel een first hoor; hamburgers met kerst. Ik ben niet eens opgegroeid met kerst, maar er stond altijd wel iets fancy’s op het menu.

personal peaks 88 oudejaarsavond

Minivakantie in Zeeland

Gelukkig hadden we nog wel wat leuks op de planning staan, want de 29e vertrokken we naar Zeeland. Hierboven zie je Robin en zijn beste vriend. Ik heb het wel eens vaker verteld, maar Robin en M. zijn op dezelfde dag geboren in Philly. Dat schept nog al een band en gelukkig klikte het ook enorm goed tussen M.’s ouders en wij en zijn we goede vrienden gebleven. Vorig jaar vierden we ook al oud & nieuw samen en nu besloten we er een kleine vakantie van te maken.

personal peaks 88 oudjaarsavond en nieuwjaarsdag

Oudejaarsavond & Nieuwjaarsdag

En dat was echt de beste beslissing ooit. We hebben echt heerlijke dagen gehad. Heel ontspannen en heel gezellig. Lekker gegeten, veel gekletst en gewandeld. Op oudejaarsavond waren we gewoon thuis en kwamen er nog buren langs. Op nieuwjaarsdag hebben we een heerlijke wandeling gemaakt.

personal peaks 88 uit eten

Uit eten

We zijn veel uit eten geweest en dat ging prima met deze twee grote kleine mannen. Af en toe kregen we wat hulp van Bumba op de iPad en dat was prima. Zo leuk om te zien hoe deze ventjes met elkaar omgaan. Bovendien is het zo ontzettend waardevol om zo veel met vrienden te kunnen delen.

personal peaks 88 purpuz planner

Purpuz planner

Ik vond het dan ook best wel een deceptie om 2 januari weer afscheid te nemen en naar huis te rijden zodat het ‘echte’ leven weer kon beginnen. Dat is toch wel weer even wennen na al die heerlijke dagen. Al heb ik het nog wel een beetje uitgesteld, dat echte leven. Afgelopen weekend heb ik de koe bij de horens gepakt en ben ik mijn Purpuz planner (*) gaan invullen. Die had ik in november denk ik al gekocht, door een enthousiaste instastory van Aranka. Misschien dat ik er nog uitgebreider op inga op de site, maar ik wil in 2018 graag wat meer structuur. In de Purpuz planner kan je op een overzichtelijke manier je doelen en taken opschrijven, waardoor je meer structuur krijgt.

Na het invullen het ik in ieder geval wel weer heel erg het ‘ik ga er tegenaan’ gevoel, dus dat betreft, is het al een goede aankoop geweest :).

wellness yoga arrangement Hilton Royal Parc Soestduinen

Yoga Weekend winactie

Je kan het niet gemist hebben, maar ik had hier een geweldige winactie. Die is inmiddels gesloten en de winnares is bekend gemaakt, maar ik wil wel nog even gezegd hebben dat ik dat echt het hoogtepunt van het jaar vond op Karenz. Dat ik deze actie mocht organiseren. Vorig jaar mocht ik met kerst een prachtige ring weggeven. Ik hoop dat die trend zich doorzet en ik volgend jaar iemand blij mag maken met een auto of zo… 😉

personal peaks 88 wintersport weer

Wintersport weer

Het was al voorspeld, maar wat was het een heerlijk weer gisteren hè? Wij zijn lekker een stuk gaan wandelen en ik kon eindelijk mijn Barts hoofdband (*) op waar ik nog al mee in mijn nopjes ben. Op de foto hierboven is het licht zo mooi, vind je niet? Ik hou zo van dit weer. Dat lekker koude wintersportweer, maar dat het dan wel zonnig is. Meer van dit soort dagen, please! Echt ultiem genieten.

personal peaks 88 ben & jerry's

Afvallen

Aankomende week ben ik jarig en dan vertel ik altijd mijn doelen voor het komende levensjaar. Een van de doelen kan ik alvast vertellen, want ik wil weer wat gaan afvallen. Dat had je ook al kunnen lezen in mijn Weight Watchers blog. Maandag komt de Albert Heijn boodschappen bezorgen en ik heb echt allemaal gezonde dingen besteld. Maar in de vriezer vond ik nog een beker Ben & Jerry’s en die moest toch op. Weggooien is zonde, toch?

Maar goed.. morgen begin ik dus. En alvast een tipje van de sluier… Maar er komt een leuke samenwerking aan. Hoe en wat.. daar kom je vanzelf wel achter. Leuk dat het wordt… zo veel zin in!

En met deze cliffhanger sluit ik de Personal Peaks 88 af!

Heb jij fijne feestdagen gehad? Is er nog iets dat je wil zeggen over bovenstaande Peaks? Ik ben benieuwd!

Fijne dag vandaag!

Liefs, Karen

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.