TOP
personal peaks 87
Personal

Personal Peaks 87: Lunchen met Weight Watchers & op Yoga weekend (me time!)

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Soms gebeuren er dingen in je leven die je op dat moment zo goed kan gebruiken. Alsof een beschermengeltje dat voor je geënsceneerd heeft. In deze Personal Peaks 87 vertel ik je wederom over de hoogtepunten van de afgelopen tijd en leg ik uit wat ik zo goed kon gebruiken. Het zijn, denk ik, al weer de laatste Peaks van dit jaar! De volgende lees je in het nieuwe jaar. Raar is dat toch? Tijd is maar een begrip en een nummer is maar een nummer, maar toch kan ik daar wat sentimenteel van worden. Heb jij dat ook? Nou ja… eerst maar eens naar de Peaks van de afgelopen tijd…

Personal Peaks 87

personal peaks 87 sneeuw

Sneeuw

Het blijft toch een verrassing om ’s ochtends het gordijn open te trekken en dan dit te zien. Sneeuw is toch magisch mooi? Helaas begon het vorige week ook te dooien, al ging ik later in de week naar het midden van het land waar het nog volop lag. Gek blijft dat toch? Nederland is zo klein en dan zo veel verschillen qua temperatuur?

personal peaks 87 weight watchers

Lunchen met Weight Watchers

Vorige week was ik uitgenodigd voor een waanzinnig leuke lunch met Weight Watchers. Samen met 16 andere content creators mocht ik als een van de eersten horen wat het vernieuwde programma in petto heeft. Daar ga ik je binnenkort natuurlijk uitgebreid over vertellen. Misschien herinner je je nog dat ik twee jaar geleden een vrij uitgebreide samenwerking met Weight Watchers had. Dus je begrijpt dat ik niet kan wachten om het nieuwe programma te gaan uitproberen. Bovendien komt het ook echt goed uit, want er mogen wel weer 4 kilootjes vanaf. Oepsiedaisy!

Overigens was tijdens de lunch ook WW ambassadrice Olcay Gulsen aanwezig (zie uitgelichte foto). Zij is het nieuwe programma al aan het proberen en is er enorm lovend over. Ik ben echt enorm benieuwd wat het voor mij gaat doen! Hier zie je trouwens een leuk filmpje van de lunch en over het programma. Heb je mij gespot?

personal peaks 87 kerstboom

Kerstboom

Wij gaan na de Kerst een klein weekje naar Zeeland om daar oud en nieuw te vieren met goede vrienden. Ik twijfelde enorm of we wel een kerstboom moesten nemen, maar we hebben het toch gedaan. Hij is enorm scheef, maar wel een gezelligerd. Het geeft toch net wat extra’s zo’n boom. Vooral als er buiten nog een beetje sneeuw ligt. Op de vensterbank zie je overigens een chanoekia, want het is momenteel ook Chanoeka!

personal peaks 87 chanoeka

Chanoeka

Op dinsdag (gisteren dus als je dit leest) is het al weer de laatste avond Chanoeka. Elke avond steken we een nieuw kaarsje aan. Deze kandelaar kreeg ik van mijn grootouders en ik heb er ooit een blog over geschreven: een klein Chanoeka wonder. Het is voor mij belangrijk om ook dit feest te vieren, maar ik vind het ook mooi om de joodse tradities te kunnen mixen met de christelijke. Zo kunnen we Robin het best van alle culturen en geloven meegeven.

tips uitzoeken nieuwe bril 6

Nieuwe bril

Vorige week haalde ik mijn nieuwe bril op. Daar heb je ook al uitgebreid over kunnen lezen in dit artikel met tips voor het uitzoeken van een nieuwe bril. Ik ben er waanzinnig blij mee. Vind je ‘m mooi staan?

personal peaks 87 robin

Robin uit logeren

Deze kleine lieve man, die gisteren al weer anderhalf jaar oud is geworden, ging twee dagen uit logeren. Zo lang zijn we in die anderhalf jaar tijd nooit van elkaar gescheiden geweest. Dat was dus best heftig, maar ook wel eens fijn. Hij was bij mijn ouders, dus in goede handen. Baasje vond het zelf in ieder geval heel erg leuk, maar was ook wel weer blij om thuis te komen.

personal peaks 87 yoga weekend

Yoga weekend

De kleine man ging namelijk uit logeren, omdat ik was uitgenodigd voor een yoga weekend van Meer dan yoga en het Hilton Hotel. Daar ga ik je natuurlijk ook nog uitgebreid over vertellen, maar ik kan je alvast melden dat die uitnodiging echt als een geschenk van de hemel was. Ik was er namelijk best wel aan toe om eens twee dagen me-time te hebben, met mezelf bezig te zijn en te aarden.

personal peaks 87 soesterduinen

Het fijne was helemaal dat ik een vriendin mee mocht nemen en het was extra speciaal om het samen te kunnen beleven. Zoals ik al zei, ga ik je er binnenkort meer over uitleggen in een uitgebreid verslag. Het weekend was in Soesterduinen en dat is ook echt een prachtige inspirerende omgeving. Deze foto nam ik op de zandvlakte. Wij liepen nog in de zon, maar er was al een regenbui onderweg. De lucht was in eerste instantie strak blauw, maar je zag al een donderwolk aan komen drijven. Dat was bijzonder om te zien. Wij in het licht en de bomen zijn ook nog echt verlicht, maar verder weg was het donker. Mooi ook om dat echt te kunnen zien en te ervaren, maar hierover later meer!

En hiermee ben ik ook aan het einde gekomen van deze Personal Peaks 87, de laatste van het jaar. Aankomend weekend is het kerst en zullen  hier wat minder artikelen verschijnen. Er komen nog wel wat leuke winacties aan en de jaarlijkse terugkerende eindejaarsblogs.

Word jij ook altijd wat sentimenteel aan het einde van het jaar? Heb jij fijne weken achter de rug? Wat was of is jouw Peak van de afgelopen tijd? Ik ben benieuwd!

Fijne dag vandaag!

Liefs, Karen

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.