TOP
personal peaks 86
Personal

Personal Peaks 86: Sinterklaas, sneeuw, nieuwe Bunnies, veel leuke events met de leukste blog collega’s

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Okay ready set go, want deze Peaks zitten bommetje vol. Vertelde ik de vorige peaks nog dat die niet zo wereldschokkend en waren. En dat dat onder andere kwam omdat ik bijna niet meer naar events ging.. de afgelopen tijd stonden er weer behoorlijk wat afspraken op de agenda en de komende week ook, dus een boel om te laten zien en te vertellen. En dan vierden we ook nog Sinterklaas en waren we bijna ingesneeuwd. Echt waar! 🙂 Hier de hoogtepunten van de afgelopen weken..

Personal Peaks 86:

personal peaks 86 robin klimmen

Klauteraar

Robin draait de boel een beetje om. Hij loopt nog niet, maar klimt wel overal op. Niets is meer veilig, alles moet hoog liggen en dan nog presteert hij het om ergens bij te kunnen. Hij kan ook al de trap op klimmen en we hebben wel een traphekje, maar niet naar de trap op zolder, dus die moet er deze week ook maar gaan komen.

Op de linkerfoto wijst hij trouwens naar onze trouwfoto en zegt ‘papa’. Zoet hè?

personal peaks 86 home design

Home Design

Ik heb een Home Design verslaving ontwikkeld. Echt… download dat spel. Het is zoooo leuk. Ik speel het samen met een van mijn beste vriendinnen en we sturen elkaar echt screenshots om over onze designs te praten. Ik zie in gewone meubels opeens items die ik zou kunnen gebruiken voor mijn design en ik ben reuze blij als ik 5 sterren krijg voor mijn ontwerp. En ik heb nu nog maar 5 vrienden die het doen, maar je kan bij vrienden meubels lenen voor een ontwerp, dus ik heb meer Home Design vrienden nodig. Geef je me een seintje als je meedoet!?

personal peaks 86 hobbelpaard

Hobbelen

Deze geinponem kreeg van mijn ouders een hobbelpaard cadeau. Zijn verjaarscadeau werd nooit geleverd, dus die had ‘ie nog tegoed. Het is zo heerlijk om hem te kunnen zien genieten.

personal peaks 86 schilderen

Creatief met Robin

Van het KDV kreeg ik deze foto door. Kijk die gefocuste blik dan. Om vervolgens lekker op de tafel te schilderen.

personal peaks 87 estee lauder

Estee Lauder event

Afgelopen week mocht ik aanwezig zijn op een heel fijn event van Estee Lauder. Met een groep blog collega’s volgden we samen een soort workshop en kwamen we over de high end merken het een en ander te weten. Ik zal daar binnenkort meer over vertellen, maar wat vooral ook heel leuk was om het zo samen met een aantal fijne collega’s te beleven. Het was een hele gezellige avond met Sanne, Aranka, Kelly, Desirée en Elise

personal peaks 87 hema

HEMA event

De volgende dag ging ik naar het HEMA kerst event. Daar waren veel dezelfde collega’s als de voorgaande dag, maar ook veel andere collega’s die ik al een tijd niet gezien had, zoals Janske, Rory, Anne-Marie en nog veel meer leuke mensen. Het was natuurlijk superleuk om alle leuke HEMA goodies te zien en te proeven, maar het is net zo leuk om je blog collega’s weer even te zien.

personal peaks 86 blog collega's

Zoals Desirée ook al zei, veel mensen denken dat bloggen een eenzaam beroep is. Dat is ook wel zo, maar daarom is het zo fijn dat ik wel een aantal collega’s heb met wie ik kan sparren en veel contact heb. Met een aantal zit ik in een groep en werken we achter de schermen veel met elkaar samen. Ik had het ook al op mijn Facebook pagina geplaatst, maar daar ben ik heel blij mee en heel dankbaar voor. Ik noemde er al een aantal in de vorige alinea, maar op bovenstaande foto zie je nog een aantal van mijn zeer gewaardeerde collega’s, waaronder Linda, Shirley, Judith, Sharon, Pauline, Melissa en Joyce! En dan heb ik ook nog Tamara, Andrea, Tikva, Esmee en Mirjam. Kortom veel te veel om te taggen.

personal peaks 86 ikea

IKEA

Even inspiratie opdoen bij IKEA. En nu wil ik ook een boom met pluche varkens erin. Bij ‘god jul’, denk ik trouwens altijd dat er ‘goede juli’ staat.

personal peaks 86 sinterklaas

Sinterklaas

Hij is nog geen anderhalf, maar het leek ons toch wel leuk om Sinterklaas te vieren. We zouden een paar cadeautjes doen, maar dat werden er toch wat meer en Robin begrijpt het concept cadeautjes inmiddels HEEL GOED.

personal peaks 86 sinterklaas 2

Dus die had de avond van zijn leven. Het mooiste cadeau vond hij overigens het goedkoopste cadeau, een vliegtuig dat megatering veel lawaai maakt en niet zachter kan. Ik denk dat ik dat cadeau aan mijn ouders meegeef zodat hij er daar mee kan spelen. Hebben jullie behoefte aan een overzicht van zijn Sinterklaas en Kerstcadeaus trouwens?

personal peaks 86 speelgoed

Speelgoed

Alsof hij niet genoeg speelgoed had trouwens. Zijn speelgoedkist zit al overval en op de een of andere manier vind hij zijn speelgoed vooral leuk als het allemaal uit de kist verspreid door de kamer ligt. En opruimen… ho maar. Daar ben ik voor.

personal peaks 86 schoentjes

Kool

Dit kleine mannetje groeit als kool trouwens. Koop ik een pyjama in maat 86 voor hem, past hij hem niet meer. Terwijl hij pas net uit maat 80 was gegroeid. En dan komen er nieuwe schoenen binnen, past hij die ook al niet meer. Maat 22 lijkt hij overgeslagen te hebben en maat 86 ook. Geen idee hoe dat kan, want hij is nog geen 86 cm lang?

personal peaks 86 nieuwe schoenen

Nieuwe schoenen

Gelukkig mocht ik van Bunnies.nl nieuwe schoentjes uitzoeken voor Robin. Ik koos dit model van Bunnies en ik zou ze zo ongeveer voor mezelf ook wel willen hebben. Ze hebben een fijne flexzool, omdat Robin nog maar net leert lopen, heeft hij dat nodig.

personal peaks 86 bunnies 2

Daarnaast hebben ze een randje van bont, zijn ze lekker warm en zijn ze gemaakt van stevig leer. Bovendien ondersteunen ze zijn enkeltjes en kun je ze door het bandje met klittenband makkelijk aan en uit doen. Want dat vind ik nog al een toestand soms hoor, schoenen aantrekken bij mijn dreumes die voor geen meter stil wil blijven zitten. Ik zag dat ze nu afgeprijsd zijn, dus ik ga ze voor Robin ook in het blauw kopen, zo blij ben ik ermee. Sowieso ben ik enorm fan van dit merk, vooral omdat ik twee andere merken voor Robin heb geprobeerd die meteen kapot waren. Op www.bunnies.nl vind je nog veel meer leuke modellen.

personal peaks 86 apparaten

Apparaten

Een van Robin’s favoriete uitjes is tegenwoordig het winkelcentrum. Waarom? Daar is een heel wagenpark. En ik ben zo’n weekdier, ik geniet er enorm van om hem te zien genieten dus hij mag van mij altijd in zo’n autootje. Winkelen moet tenslotte wel een beetje leuk blijven. Voor kind en voor moeder.

personal peaks 86 ziek

Ziek

Afgelopen vrijdag was de kleine man opeens uit het niets ontzettend ziek. Ik wist natuurlijk dat het bij die kleintjes zo kan gaan, maar ik vond het best heftig dat hij opeens 40 graden koorts had. Ik haalde hem na zijn middagdutje uit bed en hij gloeide helemaal. De rest van de middag zaten we samen op de bank. Robin keek lekker Bumba en viel af en toe in slaap. ’s Nachts was hij nog ziek, maar de volgende dag was hij al weer helemaal beter. Fijn wel. Gelukkig at en dronk hij goed, en had hij vrijdagavond ook al weer praatjes. Het hoort er allemaal bij, maar toch…

personal peaks 86 sneeuw

Sneeuw

Ja, je hebt zelf vast ook een raam en heel Nederland lag onder een dik pak sneeuw, dus jouw woonplaats vast ook. ’s Ochtends klaagde ik nog dat het bij ons zo tegenviel, ’s middags lag er een dik pak sneeuw. Omdat het in mijn rug schoot zondagochtend ging ik even het dorp in voor een massage. Op de terugweg was ik erg blij met mijn slipcursus van de ANWB en ik ga morgen meteen winterbanden bestellen.

Overigens werd er hier (en op veel andere plekken) echt geadviseerd gewoon thuis te blijven en ligt de weg inmiddels zo vol met sneeuw dat we niet eens echt weg kunnen? Ik ben benieuwd hoe dat morgen is?

Foodybox

personal peaks 86 oesters

Er werd hier een heerlijke Kerst foodybox bezorgd waarin onder andere oesters zaten. Nou ben ik nog al een oesterfan, dus ik heb ze zondagavond zelf opengemaakt. Manlief stond er met zijn neus bovenop en was ergens bang dat ik het oestermesje in mijn andere hand zou planten. Ik ben nog al onhandig en ongeduldig, maar het viel mee en het was eigenlijk best makkelijk. En ze waren lekker joh! Niet normaal. Dat smaakt naar meer!

Gelukkig zijn de feestdagen nu echt in aantocht! Maar komende week ga ik eerst lunchen met Weight Watchers dus wellicht dat ik daar nog tips krijg hoe ik dieetverstandig de feestdagen doorkom 😉 En ik ga op yogaweekend volgende week, dus genoeg healthy activiteiten zodat ik ongestoord kan genieten eind december.

Wat waren jouw hoogtepunten de afgelopen weken? Wil je nog iets kwijt over de Peaks? Hou jij ook zo van oesters? En heb je genoten van de sneeuw of juist niet? Ik ben benieuwd!

Fijne dag vandaag!

Liefs, Karen

* In dit artikel komen producten voor die ik heb gekregen.

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.