TOP
personal peaks 84
Personal

Personal Peaks 84: Houten huwelijksjubileum diner & genieten van de luchten

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Omdat er al een paar weken geen reguliere Personal Peaks meer online is gekomen, dacht ik… ; ‘weet je wat, ik doe Personal Peaks 84 gewoon weer eens op maandag’. Als ik naar de vorige Peaks kijk, dan was het echt nog heerlijk nazomerweer. Laat dat eens gigantisch voorbij zijn joh! Regen, gisteren zelfs hagel, koud, brrr… de winter komt eraan, maar ook dat heeft wel weer zijn charme. Toch? Het komt in ieder geval terug in deze Peaks met een aantal hoogtepunten van de afgelopen weken…

Personal Peaks 84:

personal peaks 84 robin boekje

Woordjes zeggen

Robin begint steeds meer woordjes te zeggen. ‘Koekje, Cookie (de hond), koe, deze, die, nee, ja, peen (speen)’, en nog veel meer. Ik vind dat toch zo bijzonder om te horen. Maar het is ook een soort spiegel. Want ik roep heel vaak Mark als hij bijvoorbeeld beneden is. Soms roept Robin dan achter me aan: ‘Mah, mah’. Eeeh… doe maar niet.

EHBO cursus

Het stond al tij-den op mijn actiepunten lijstje, maar ik heb het dan eindelijk gedaan, een EHBO cursus. Weliswaar voor kinderen, maar het is een begin.. Kinderen gaan sowieso voor in tijden van nood. Robin’s KDV had het georganiseerd. Superfijn vond ik dat.

personal peaks 84 internet

Werkend Internet

Omdat ik vanuit huis werk, is het nog al essentieel dat het Internet het doet. Maar de afgelopen tijd was dat steeds vaker niet het geval. Nou… en als ik een ding frustrerend vind….!!!! Grrrr. De man regelde dat er naast ons gewone Internet een ‘extra lijn’ bij kwam. Naast Telfort (KPN) hebben we nu Ziggo. Dus als de een het niet doet, moet de andere het wel doen. Hopelijk gaat dit de issues oplossen. Het ziet er vooralsnog uit, dat dat het ook daadwerkelijk doet.

personal peaks 84 herten

Wandelen

Ik heb het al veel vaker gezegd, maar als ik mijn hoofd wil leegmaken, ga ik naar buiten om te wandelen. Tijdens een van de wandelingen kwam ik deze hertenfamilie tegen. En hoe mooi zijn die Hollandse luchten toch? Je zou er bijna door gaan schilderen.

Overigens word ik er ook wel een beetje verdrietig van, omdat er binnenkort weer gejaagd gaat worden op deze prachtbeesten.

personal peaks 84 uit eten

Ouders trouwdag

Niet alleen wij hadden een huwelijksjubileum. Mijn ouders hadden er ook een. Daarvoor gingen we heerlijk uit eten in Amsterdam met mijn ouders getuige van hun huwelijk. De foto hierboven is van ons eigen etentje trouwens. Ik heb die avond geen geschikte foto’s gemaakt,

personal peaks 84 etentje thuis

Houten huwelijksjubileum

Afgelopen zomer waren wij 5 jaar getrouwd en dat wilden we toch niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Wij zijn nog al van het vieren van de dingen die we kunnen vieren, daar heb ik je in deze blog al meer over verteld. Mark’s vader is vrij vroeg overleden en in onze omgeving zijn de laatste tijd ook best wat mensen van onze leeftijd overleden, dus we voelen ons gezegend dat dit kan.

We nodigden voor het etentje ons bruidspersoneel en onze beste vrienden uit. Omdat we het beiden gigantisch druk hadden, hebben we het laten cateren door een dame die al vaker voor ons gekookt heeft op dinertjes. Wel zo makkelijk en fijn. De tafelversiering heb ik wel zelf gedaan. Ik heb gekozen voor een klassieke tafel, maar ik had bij Xenos allerlei verschillende lichtjes gekocht, waaronder kaarsenhouders met roodborstjes (Robins), herten en nog wat andere leuke lichtjes. Ik was best trots op het resultaat. Het zag er zo gezellig uit. Leuke tip voor kerst als je nog op zoek bent naar sfeerlichtjes!

personal peaks 84 reunie

Reünie kindjes

Een ander leuk hoogtepunt de afgelopen weken was een reünie die we hadden met 5 kindjes en hun ouders die allemaal rond dezelfde tijd in Philadelphia zijn geboren. Een aantal andere ouders hadden al vaker gezien, maar het stel dat ons had uitgenodigd (toevallig waren dat Bas en Cinthia uit de eerste aflevering ‘Met open armen’ van dit jaar), kenden we nog niet. We hadden wel gemaild, maar verder niet. Toch is het dan heel bijzonder dat je meteen met z’n allen zo’n klik hebt. Je deelt zo veel met elkaar, maar dat hoeft niet te betekenen dat het ook echt leuk is. Dat was het dus wel en we hadden een hele fijne middag met z’n allen. Zo leuk om alle kindjes ook samen te zien spelen. Wat een rijkdom bij elkaar <3 !

personal peaks 84 zonsondergang

Zonsondergang

Vroeger had ik in de Peaks zo ongeveer elke week wel een zonsondergang. Laten we die traditie in ere herstellen, want het is er wel het seizoen voor hoor. Kijk die lucht en die wolken nou! Ik schreef het hierboven ook al, maar je zou er bijna door gaan schilderen.

personal peaks 84 robin en karen

Voor mezelf (en automatisch voor mijn kind) kiezen

Je hebt het vorige week al uitgebreid kunnen lezen, maar ik hakte een knoop door. Het zat me al een hele tijd niet meer lekker en ik heb besloten dat ik de komende tijd ook gewoon part time ga werken en niet full time. Dan maar minder content online, dat is altijd nog beter dan afraffel content.

Sinds ik dat besloten heb, is er een soort last van mijn schouders af en zie ik overal weer inspiratie. Gek hoe dat werkt!

Ik heb trouwens nog niet op iedereen kunnen reageren, maar dank voor alle lieve mailtjes, reacties en de support. Ik zag de afgelopen paar dagen behoorlijk wat blogs van moeders die in de knoop zaten met hun tijd voorbij komen, dus ik besef dat dit een probleem is waar veel moeders tegenaan lopen. Laten we elkaar dan vooral niet gek blijven maken met maar doen alsof iedereen supermama is, lijkt me dan. Er zullen vast wel vrouwen zijn waarvoor alles een stukje taart is, maar voor de meesten is dat toch blijkbaar niet zo…

Herken jij je in een van mijn Peaks? Heb je verder nog een vraag of opmerking over een van de high lights? Ik ben benieuwd!

Fijne dag vandaag!

Liefs, Karen

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.