TOP
personal peaks 84
Personal

Personal Peaks 84: Houten huwelijksjubileum diner & genieten van de luchten

Omdat er al een paar weken geen reguliere Personal Peaks meer online is gekomen, dacht ik… ; ‘weet je wat, ik doe Personal Peaks 84 gewoon weer eens op maandag’. Als ik naar de vorige Peaks kijk, dan was het echt nog heerlijk nazomerweer. Laat dat eens gigantisch voorbij zijn joh! Regen, gisteren zelfs hagel, koud, brrr… de winter komt eraan, maar ook dat heeft wel weer zijn charme. Toch? Het komt in ieder geval terug in deze Peaks met een aantal hoogtepunten van de afgelopen weken…

Personal Peaks 84:

personal peaks 84 robin boekje

Woordjes zeggen

Robin begint steeds meer woordjes te zeggen. ‘Koekje, Cookie (de hond), koe, deze, die, nee, ja, peen (speen)’, en nog veel meer. Ik vind dat toch zo bijzonder om te horen. Maar het is ook een soort spiegel. Want ik roep heel vaak Mark als hij bijvoorbeeld beneden is. Soms roept Robin dan achter me aan: ‘Mah, mah’. Eeeh… doe maar niet.

EHBO cursus

Het stond al tij-den op mijn actiepunten lijstje, maar ik heb het dan eindelijk gedaan, een EHBO cursus. Weliswaar voor kinderen, maar het is een begin.. Kinderen gaan sowieso voor in tijden van nood. Robin’s KDV had het georganiseerd. Superfijn vond ik dat.

personal peaks 84 internet

Werkend Internet

Omdat ik vanuit huis werk, is het nog al essentieel dat het Internet het doet. Maar de afgelopen tijd was dat steeds vaker niet het geval. Nou… en als ik een ding frustrerend vind….!!!! Grrrr. De man regelde dat er naast ons gewone Internet een ‘extra lijn’ bij kwam. Naast Telfort (KPN) hebben we nu Ziggo. Dus als de een het niet doet, moet de andere het wel doen. Hopelijk gaat dit de issues oplossen. Het ziet er vooralsnog uit, dat dat het ook daadwerkelijk doet.

personal peaks 84 herten

Wandelen

Ik heb het al veel vaker gezegd, maar als ik mijn hoofd wil leegmaken, ga ik naar buiten om te wandelen. Tijdens een van de wandelingen kwam ik deze hertenfamilie tegen. En hoe mooi zijn die Hollandse luchten toch? Je zou er bijna door gaan schilderen.

Overigens word ik er ook wel een beetje verdrietig van, omdat er binnenkort weer gejaagd gaat worden op deze prachtbeesten.

personal peaks 84 uit eten

Ouders trouwdag

Niet alleen wij hadden een huwelijksjubileum. Mijn ouders hadden er ook een. Daarvoor gingen we heerlijk uit eten in Amsterdam met mijn ouders getuige van hun huwelijk. De foto hierboven is van ons eigen etentje trouwens. Ik heb die avond geen geschikte foto’s gemaakt,

personal peaks 84 etentje thuis

Houten huwelijksjubileum

Afgelopen zomer waren wij 5 jaar getrouwd en dat wilden we toch niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Wij zijn nog al van het vieren van de dingen die we kunnen vieren, daar heb ik je in deze blog al meer over verteld. Mark’s vader is vrij vroeg overleden en in onze omgeving zijn de laatste tijd ook best wat mensen van onze leeftijd overleden, dus we voelen ons gezegend dat dit kan.

We nodigden voor het etentje ons bruidspersoneel en onze beste vrienden uit. Omdat we het beiden gigantisch druk hadden, hebben we het laten cateren door een dame die al vaker voor ons gekookt heeft op dinertjes. Wel zo makkelijk en fijn. De tafelversiering heb ik wel zelf gedaan. Ik heb gekozen voor een klassieke tafel, maar ik had bij Xenos allerlei verschillende lichtjes gekocht, waaronder kaarsenhouders met roodborstjes (Robins), herten en nog wat andere leuke lichtjes. Ik was best trots op het resultaat. Het zag er zo gezellig uit. Leuke tip voor kerst als je nog op zoek bent naar sfeerlichtjes!

personal peaks 84 reunie

Reünie kindjes

Een ander leuk hoogtepunt de afgelopen weken was een reünie die we hadden met 5 kindjes en hun ouders die allemaal rond dezelfde tijd in Philadelphia zijn geboren. Een aantal andere ouders hadden al vaker gezien, maar het stel dat ons had uitgenodigd (toevallig waren dat Bas en Cinthia uit de eerste aflevering ‘Met open armen’ van dit jaar), kenden we nog niet. We hadden wel gemaild, maar verder niet. Toch is het dan heel bijzonder dat je meteen met z’n allen zo’n klik hebt. Je deelt zo veel met elkaar, maar dat hoeft niet te betekenen dat het ook echt leuk is. Dat was het dus wel en we hadden een hele fijne middag met z’n allen. Zo leuk om alle kindjes ook samen te zien spelen. Wat een rijkdom bij elkaar <3 !

personal peaks 84 zonsondergang

Zonsondergang

Vroeger had ik in de Peaks zo ongeveer elke week wel een zonsondergang. Laten we die traditie in ere herstellen, want het is er wel het seizoen voor hoor. Kijk die lucht en die wolken nou! Ik schreef het hierboven ook al, maar je zou er bijna door gaan schilderen.

personal peaks 84 robin en karen

Voor mezelf (en automatisch voor mijn kind) kiezen

Je hebt het vorige week al uitgebreid kunnen lezen, maar ik hakte een knoop door. Het zat me al een hele tijd niet meer lekker en ik heb besloten dat ik de komende tijd ook gewoon part time ga werken en niet full time. Dan maar minder content online, dat is altijd nog beter dan afraffel content.

Sinds ik dat besloten heb, is er een soort last van mijn schouders af en zie ik overal weer inspiratie. Gek hoe dat werkt!

Ik heb trouwens nog niet op iedereen kunnen reageren, maar dank voor alle lieve mailtjes, reacties en de support. Ik zag de afgelopen paar dagen behoorlijk wat blogs van moeders die in de knoop zaten met hun tijd voorbij komen, dus ik besef dat dit een probleem is waar veel moeders tegenaan lopen. Laten we elkaar dan vooral niet gek blijven maken met maar doen alsof iedereen supermama is, lijkt me dan. Er zullen vast wel vrouwen zijn waarvoor alles een stukje taart is, maar voor de meesten is dat toch blijkbaar niet zo…

Herken jij je in een van mijn Peaks? Heb je verder nog een vraag of opmerking over een van de high lights? Ik ben benieuwd!

Fijne dag vandaag!

Liefs, Karen

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in Zandvoort / getrouwd met Mark / mama van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / kat Bada Bing / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

9 COMMENTS
 • marije
  1 week ago

  Goed dat je voor jezelf een keuze hebt gemaakt en daardoor rust hebt gevonden.

  Mooi zijn de luchten nu he .. ik kan daar zo blij van worden.
  Net als van de herten. Ik zag gisteren een vos op de boulevard en dan prijs ik mij rijk dat ik in een gebied woon met zoveel mooie dieren.

  • Karen
   1 week ago
   AUTHOR

   Dat heb ik ook. Al vind ik het ook wel weer sneu al die beesten op het beton.

 • Yvonne
  1 week ago

  Gefeliciteerd nog met jullie huwelijksverjaardag <3 De EHBO cursus heb ik ook op de wishlist staan. Volgens mij kan het vanuit het preventiebudget van de aanvullende zorgverzekering, en aangezien ik die niet heb gebruikt dit jaar… toch maar eens actie ondernemen.

  • Karen
   1 week ago
   AUTHOR

   Zou ik zeker doen! Is het echt waard.

 • Annette
  2 weken ago

  Prachtig die tafel. Ik moet zeggen dat is ook altijd mijn favo onderdeel van een etentje geven hahaha. Ik krijg denk ik met de kerst weer een tafel vol en vind het elk jaar weer leuk om de tafel helemaal gezellig te maken.

  • Karen
   1 week ago
   AUTHOR

   Heerlijk is dat hè? Er is een party planner in mij verloren gegaan 😉

 • Jacqueline
  2 weken ago

  Wat een fijne peaks weer!
  Alleen met dat internet, dat lijkt me dan wel weer minder fijn. Want ik neem aan dat je nu dan ook dubbel betaalt? Je zou toch denken dat het gewoon met 1 provider ook zou moeten werken.

  • Karen
   1 week ago
   AUTHOR

   Dat valt dus mee. De wederhelft krijgt door Ziggo weer extra korting op zijn mobiele abonnement, dus door Ziggo te nemen zijn we uiteindelijk zelfs goedkoper uit. Bizar, toch?

   • Jacqueline
    1 week ago

    Oh, dat valt dan weer reuze mee. Had ik niet verwacht.

Wil je meepraten?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Instagram

 • 🙏🏼 DANKBAAR 💕 Voor dit prachtige kind, die heerlijke wangetjes om te kussen, het vertrouwen, de liefde, het plezier, het genieten. Dankbaar dat ik jouw moeder mag zijn...
Overigens ben ik ook dankbaar voor mijn man, familie, vrienden, gezondheid en nog zo veel meer, maar als ik van alles en iedereen foto’s ga plaatsen, hou ik geen volger meer over 😊😉
.
.
.
#thanksgiving #grateful #dankbaar #liefde #motherandson #robinjameson #momlife #toddler #love #lovemakesafamily
 • Op de blog: De hoogtepunten van de afgelopen week met o.a. de intocht van Sinterklaas, de raad van de Kinderbescherming op bezoek, naar het ziekenhuis en een familie weekend 💕 👉🏼 directe link in bio
.
.
.
#intochtsinterklaas #zandvoort #motherandson #karenznl #personalpeaks #lifestyleblogger #blogger #instablogger #bloggerlife
 • Ga jij wel eens naar de schoonheidsspecialiste? 💆‍♀️
In deze video vertel ik je 5 nuttige tips die ik van haar geleerd heb en die ik dagelijks wel toepas! Hartstikke bruikbaar dus, vooral als je last hebt van rimpels, rokerslijntjes, een slapper wordende huid, een vetarme huid en ga zo maar door... 👉🏼 directe link in bio
.
.
.
#beauty #beautytips #bblogger #instabeauty #supplements #skincare #karenznl #karenzpartner #40plusstyle
 • Voor de eerste keer naar de intocht met dit schattige Pietje. Normaal komt ‘ie op zee aan, maar de golven waren dit jaar te hoog 🌊Ik schreef trouwens over ‘de magie van Sinterklaas’ op de blog. En over een angst die ik heb. Benieuwd of jij die angst deelt 👉🏼 directe link in bio
.
.
.
#motherandson #intochtsinterklaas2017 #zandvoort #liefde #momlife #toddlerlife #sinterklaas #love #beach
 • ❄️ Brrr het wordt al weer echt kouder. Ik heb de verwarming al weer aan in huis 🔥Op zich hou ik van de herfst en winter, maar ik houd niet van hoge energierekeningen 💸. Op mijn blog deel ik 10 tips om energie te besparen. Wat is jouw ultieme tip? 👉🏼 directe link in bio
.
.
.
#karenznl #selfportrait #lifeblogger #instablog #lifestyleblogger #besparen
 • Het staat op mijn shirt en het klopt. Ik ben hartstikke lucky 🍀. En ik voel me ook ontzettend gezegend, maar dat betekent niet dat het moederschap niet af en toe best lastig kan zijn. Heerlijk om dan even te klagen, maar van sommige moeders mag dat niet. Zij vinden dat je je altijd gezegend moet voelen. Zij hebben nooit een off day, doen nooit wat fout en voelen zich nimmer onzeker. Aan al die supermama’s schreef ik een brief. Ik hoop dat ze er om kunnen lachen 😘😊😉😇👉🏼 directe link in bio
 • Afgelopen weekend gaven wij een etentje voor ons bruidspersoneel en onze allerbeste vrienden omdat we in juli vijf jaar getrouwd waren. Een tafel vol vriendschap 🙏🏼. Vieren wat je kunt vieren, dat is wel een beetje ons motto 🥂. Want je weet maar nooit... Vandaag schreef ik op de blog een persoonlijk artikel voor Monuta. Over wat ik zou doen als ik nog maar een jaar te leven zou hebben. Nou... onder andere genieten van degenen die ik liefheb. Maar ik vertel je op Karenz. dus uitgebreid wat ik zou doen. Sta jij daar wel eens bij stil? 👉🏼 directe link in bio
.
.
.
#monuta #lifestyleblogger #karenznl #friends #dinerparty #karenzpartner #liefde
 • Die heerlijke Stokke voetenzak kwam op het juiste moment, want tjonge jonge, wat is het hier aan de kust opeens koud zeg... ❄️ Bij jullie ook?
.
.
.
#stokketrailz #stokke #footmuff #stokkefootmuff #toddlerlife #instatoddler #gekregen #winterbaby #robinjameson