TOP
Personal peaks 83
Personal

Personal Peaks 83: Ik doe het eens even helemaal anders…

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Op het moment dat ik dit schrijf, is het dinsdagavond iets over achten. Ik heb Robin net in bed gelegd. Dat was nog al een worsteling, want hij was doodmoe en ervan overtuigd dat hij niet wilde gaan slapen. Opa en oma waren er vandaag en wellicht dat ‘ie toch net wat te veel suiker heeft gegeten. Je kent het vast wel. Mark zit in het buitenland voor werk. Er staat nog een afwas die ingeruimd moet worden. Het huis is ontploft met speelgoed, boven wachten er nog 3 wassen op me, ik moet nog twee voorstellen versturen en 28 ongeopende mailtjes lezen en misschien wel beantwoorden. Normaliter zou ik nu de Personal Peaks 83 in elkaar gaan zetten…

Ik doe het eens even helemaal anders…

Maar hé… ik dacht vandaag: ‘Weet je wat. Ik doe het eens even helemaal anders… Normaal krijg je een vrij uitgebreid verhaal van me. Maar dat was eigenlijk niet hoe ik de Peaks in eerste instantie had bedacht. Ik heb het al wel eens vaker verteld; ik ben er een ster in om het mezelf enorm moeilijk te maken. En vervolgens zit ik elke dinsdagavond bijna 1500 woorden te typen en tig foto’s te bewerken. Dus noteer het maar in je agenda, op dinsdag 24 oktober 2017 werd ik gebeld met een wake-up call. Door mezelf. Ik heb het de afgelopen en komende tijd gigantisch druk en ik deel sowieso al veel persoonlijke dingen. De Peaks gaan de komende tijd terug naar een paar hoogtepunten van de week. En dat is het. Misschien dat ik het uitgebreide weekverslag enorm ga missen, maar nu kan ik het missen als kiespijn. Dus hier komen mijn hoogtepunten van de afgelopen twee weken (afgelopen week had ik stiekem de Peaks ook al overgeslagen):

Personal Peaks 83:

Lekker kroelen met mijn zoon.

(zie uitgelichte foto). Het is zo heerlijk dat hij nu zelf ook kusjes geeft. En die geven wij gewoon op de mond. Dat gezeur van mensen ook altijd.

personal peaks 83 nazomer weer

Heerlijk nazomerweer.

Wat was het de afgelopen weken vaak heerlijk weer! wij gaan dan natuurlijk naar het strand en ik ben nog al content met mijn tijgerhaarband (en spot de Robin trouwens).

personal peaks 83 robin strand

Op zaterdag een date met vriendin J en haar dochter. Wat een heerlijkheid dat we nog heerlijk op het strand een biertje konden drinken, terwijl de kinderen speelden in het zand.

personal peaks 83 uitzicht

Het uitzicht van de 8e verdieping van een flat in Zandvoort waar ik een afspraak had. Kijk die strakblauwe lucht nou!

personal peaks 83 massage

Mijn wekelijkse massage

op maandagmiddag. Elke week weer ontzettend pijnlijk, maar ik kijk er zo naar uit. Achteraf voel ik me altijd herboren.

personal peaks 83 huispak

Een nieuw velours huispak

van de HEMA (*). Het zit zo lekker dat ik denk dat ik er de rest van de winter in ga wonen en ik overweeg om ‘m in alle andere kleuren ook te kopen.

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Fangirlen

bij dit unplugged concert van a-ha (the sun always shines on tv is ook een kijktip). Ik was vroeger zo verliefd op Morten. Niet normaal. Ook op Richard Witschge trouwens. Bummer de pummer dat die nu uit Expeditie Robinson is. Maar hé… Morten kan ik nog elke dag naar kijken op Youtube. Mark wordt er zelfs een beetje gek van.

personal peaks 83 robin zelf eten

Robin

die nu echt zelf begint te eten en niet meer gevoerd wil worden. Soms is dat een enorm succes. Andere dagen iets minder…

personal peaks 83 robin kapper

Voor het eerst naar de kapper.

Zijn haar groeide zo onregelmatig. Hij vond het zelf bizar leuk, de kapper. Ik iets minder. En ja.. op deze foto lijk ik een soort walrus. Komt door de trui. In het echt valt het wel mee.

personal peaks 83 robin nieuwe coupe

En zo ziet zijn nieuwe coupe er uit. Staat ‘m goed hè? Al hoop ik stiekem wel dat zijn krullen gewoon terugkomen.

personal peaks 83 twinning

Twinning is leuk!

Chinning iets minder. Desondanks een leuke foto, toch? En ja.. het universum wil me vertellen dat ik weer moet gaan sporten. Ik hoor je wel.

Nou ja. En toen waren we al weer aan het einde gekomen van de Peaks van de afgelopen twee weken. Het is nu tien over negen, dus dat heb ik toch maar mooi voor elkaar gespeeld. In een uur de peaks met foto’s online gooien. Normaliter doe ik daar dus 2 à 3 uur over, dat je het weet 😉

Hopelijk vond je het toch net zo leuk om te lezen! En eigenlijk hoop ik dat je dit nog leuker vond.

Heb jij ook zo genoten van de nazomer? Heb je nog een vraag en/of opmerking over een van de Peaks? Ik ben benieuwd!

Fijne dag vandaag!

Liefs,
Karen

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.