TOP
personal peaks 81
Personal

Personal Peaks 81: Pers events & waarom is kids fashion zo leuk?

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Er stond toch veel op de agenda vorige week. Niet normaal. Dus in deze Personal Peaks 81 neem ik je mee op pad, want dat was ik afgelopen week bijna continu. Het zal de tijd van het jaar wel zijn zo vlak na de zomer, want de komende weken zien er niet veel rustiger uit. Anyways allemaal leuke dingen hoor, mij hoor je niet klagen. Behalve over kids fashion dan. Want waarom is kleding voor kinderen nou zo verrekte leuk? Dat kan mijn portemonnee toch niet aan?

Woensdag

personal peaks 81 kinderboerderij

Op woensdag was het heerlijk weer en gingen Robin en ik samen naar de kinderboerderij. Dit is een van de twee gigantische varkens die daar wonen. Volgens mij heet ze Janneke. Robin was eerst enorm bang voor de varkens, maar nu vindt hij ze fascinerend. Het liefst wil hij ze aaien, maar dat vind ik dus een beetje eng. Overigens vind ik varkens ook toffe beesten hoor, dus ik begrijp dat hij ze leuk vindt.

Donderdag

personal peaks 81 beauty speed date

Crappy foto, maar donderdag was een megadrukke dag. Eerst was ik uitgenodigd voor de jaarlijkse Beauty speed date van een van de pr bureaus. Vroeger was dit een heel klein event, maar dit jaar waren er veel mensen voor uitgenodigd en waren er zelfs meerdere sessies. Ik mocht in de ochtend komen en dat kwam goed uit, want ’s middags gingen we naar Albert Heijn voor een ander event.

De Beauty Speed date was zoals altijd hartstikke leuk en interessant en daar ga je zeker meer over teruglezen de komende tijd.

via GIPHY

Samen met Desirée van Curvacious reed ik na het evenement door naar Zaandam waar we dus uitgenodigd waren door Albert Heijn voor een lunch op het hoofdkantoor, een rondleiding door de koffiefabriek, een sessie over chocola en daarna een fijne borrel. Helaas moest ik de borrel skippen, omdat Mark naar Berlijn was en ik Robin moest ophalen van het KDV. Maar het was echt een superleuke dag en ik heb ontzettend veel leuke info gehoord.
personal peaks 81 chocola

Hierboven zie je een aantal ingrediënten voor chocoladerepen. Albert Heijn is echt innovatief bezig met bijzondere smaakcombinaties. Leuk om te zien!

Overigens vind ik het ook leuk dat je op dit soort dagen weer zo veel collega’s ziet, zoals Elise Joanne, Sanne (Laviesanne), Eef van Eef kookt zo, Sharon van Moeders.nu en Anne-Marie van My happy kitchen. Het is zo gezellig om even lekker te kunnen bijkletsen.

Vrijdag

via GIPHY

Op vrijdag zouden we eigenlijk naar Arnhem gaan voor de joodse feestdag Yom Kipoer (grote verzoendag). Maar omdat we beiden zo’n gigantisch drukke week hadden gehad en Robin al nachten niet goed slaapt ’s nachts, omdat hij een kuch heeft, besloten we niet te gaan. Robin en ik gingen lekker ’s middags wandelen, speelden een beetje in huis en keken wat tv. ’s Avonds werd het noodweer, dus het was maar goed dat we niet zijn gaan rijden. Deze trui heb ik tweedehands voor Robin gekocht. Ik vind ‘m zo leuk staan.

Zaterdag

personal peaks teckel

Vorige week liet ik al Robin’s teckel broek zien, maar ik kocht ook deze teckel trui van Mini Rodini. Ik word zo blij van die kleertjes. Hij had ‘m zaterdag voor het eerst aan omdat het dus een feestdag was en we naar mijn ouders gingen.

personal peaks 81 vans

Deze Vans kochten we in de VS voor Robin, en ik word elke keer vrolijk van die print. Als kind had ik ook altijd Snoopy truien en gadgets. Ik vind het zo leuk dat ik nu Robin die print kan aantrekken!

Maar even terug naar zaterdag. We gingen dus naar Arnhem. ’s Avonds ging ik met mijn vader naar de synagoge en daarna aten we bij mijn ouders met mijn oom en tante.

Zondag

personal peaks 81 johanna

Zondagochtend gingen we koffie drinken bij mijn oom en tante waarvan Robin een schattig hoedje kreeg wat al jaren in de familie is, maar mijn tante nu aan het jongste familielid wilde geven.

Daarna hadden we afgesproken bij vrienden van ons. Johanna bij wie Robin op schoot zit, is een van mijn langste (letterlijk en figuurlijk) vriendinnen. We gingen samen naar de middelbare school en zijn altijd goede vriendinnen gebleven. Ik vind het zo fijn om zo lang terug te gaan met mensen. Het is altijd vertrouwd om elkaar te zien. We zien elkaar echt niet al te vaak, maar je pakt de draad meteen weer op.

personal peaks 81 karen en robin

Zondagmiddag waren we weer thuis en kon ik een beetje werken en opruimen in huis. Dat was hard nodig! Maar ik moet je eerlijk bekennen dat ik nog gigantisch achterloop, dus ik heb voor deze week een extra dag KDV aangevraagd voor Robin zodat ik even wat achterstand kan wegwerken.

Maandag

personal peaks 81 the crown

Maandag was echt zo’n meeeh dag. We kregen een slecht bericht te horen, waar ik nog al ziek van was. Ik zat te wachten op goedkeuring voor iets wat op het laatst niet door bleek te gaan, maar waarvoor ze mij vergeten waren in te seinen. Overigens wel echt overmacht, maar toch ruk, dat begrijp je. ’s Avonds werkte ik nog een beetje, maar ik besloot niet al te laat te stoppen zodat we nog lekker een aflevering van the Crown konden kijken. Cookie nestelde zich op schoot en zo sloot ik de dag toch nog relaxed af.

Dinsdag

personal peaks 81 stapjes

Dinsdagochtend ging ik met Robin naar the Little Gym. Hij wil nu continu aan je hand lopen en probeert overal op te klimmen. Zelfs op de bank wil hij lopen. En ja.. dit is ook niet een hele beste foto, maar ik vond ‘m toch leuk voor het overzicht.

personal peaks 81 nieuwe schoenen

En omdat Robin dus nu echt wel aan het ‘lopen’ is en ik denk dat het niet lang duurt voordat hij los gaat lopen, gingen we ’s middags echte stapschoenen voor ‘m kopen. Mijn ouders kwamen en die vonden het leuk hem die schoentjes te geven. We kozen deze stoere schoentjes van Shoesme (*) uit. Maat 21… zo zoet. De sweater is trouwens ook van Mini Rodini. Dat is op dit moment toch echt wel een van mijn favorieten. En de broek is van Tiny Cottons. Die heb ik eigenlijk vooral gekocht voor de combinatie met de vleermuizentrui. Echt dat Mini Rodini… daar had ik aandelen in moeten hebben.

personal peaks 81 geboortekaartje

En op maandag kwam ook nog dit superzoete geboortekaartje binnen. Mijn leuke blogcollega Tamara van the Mommy Diaries beviel van de prachtige lieve Sarah. Wat een mooie naam hè? Ik heb een groep collega’s die ik (bijna) elke dag wel spreek en daar hoort Tamara bij. Ik zie haar echt als een vriendin, dus ik ben ook heel vereerd dat ik een kaartje heb gekregen. Wellicht dat als Robin hetero is, dat ‘ie straks met Sarah kan daten? 😉

Vind jij die kinder fashion ook zo leuk? Heb je verder nog een vraag en/of opmerking over een van de Peaks? Ik ben benieuwd!

Fijne dag vandaag!

Liefs,
Karen

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.