TOP
personal peaks 80
Personal

Personal Peaks 80: Interview in de Grazia & culturele uitstapjes

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Het is gelukt hoor! Afgelopen week was een VEEL betere week dan de week ervoor. Nou was dat ook niet al te moeilijk, maar toch. Het was mooi nazomer weer, ik kocht nieuwe gympen (ook belangrijk) en er stonden allerlei leuke dingen op de agenda. We gingen onder andere naar een concert en een tentoonstelling en er werd niemand ziek. Er werden alleen maar mensen beter ­čÖé Ik vertel je alles in deze Personal Peaks 80. Op naar de 100 trouwens… 80 is best veel!

Woensdag

personal peaks 80 robin teckel

Woensdag was het eigenlijk joods nieuwjaar en we zouden naar Arnhem gaan. Maar omdat mijn zusje nog in het ziekenhuis lag en mijn ouders daar bivakkeerden, besloten we niet te gaan. Het is dan toch niet echt een fijn familie samenzijn en het weekend zouden we ook al naar Arnhem gaan, dus dat scheelde heen en weer gependel. Robin had al wel zijn mooie nieuwe teckel broek aan, dus die moest op de foto. Eigenlijk wilde ik graag een foto met Cookie de nepteckel erbij, maar dat was een kansloze missie. Ik probeerde Cookie nog te lokken met snoepjes, maar die wilde Robin dan vervolgens opeten en dat leek me niet zo’n best idee. De broek is van Mini Rodini trouwens, mijn favoriete merk voor Robin.

Overigens gingen we die middag ook bloed prikken met Robin en ik ben zo trots op de kleine man. Hij moest nauwelijks huilen, maar we hadden ook hele lieve verpleegsters die samen met mij ‘in de maneschijn’ zongen. Dat hielp.

Donderdag

personal peaks 80 pilea

Donderdag is mijn thuiswerkdag en dan gaat Robin naar het KDV. Die dag gebeurde er niet echt veel spectaculaire dingen, behalve dat ik een hele dag goed kon werken en ik ontdekte dat onze pannenkoekenplant een drankprobleem heeft. Maar door Instagram ben ik er achter dat dat ligt aan de terracotta pot. Daardoor schijnen planten meer te drinken, omdat het vocht in de pot trekt. Dank voor het ontrafelen van dit mysterie trouwens Instafriends!

Vrijdag

personal peaks 80 robin doos

Vrijdag hadden we een heel druk programma. Mark en ik hadden ’s ochtends een adoptiecheck bij een andere huisarts dan onze eigen. Dit omdat we wellicht een tweede kindje zouden willen, als het eventueel lukt. Als het niet lukt, ook geen probleem. We voelen ons gezegend met deze kleine jongen die het fantastisch vind om in IKEA dozen te spelen. Trouwens.. je zou verwachten dat een tweede iets makkelijker gaat qua adoptie, maar nee hoor. We moeten de hele procedure weer door (op de cursus na) met alle psychologische testen etc. etc. Terwijl we het afgelopen jaar ook al gevolgd zijn door de Raad van de Kinderbescherming. Het hoort erbij, maar het is best frustrerend af en toe.

personal peaks 80 unseen

’s Middags ging met Robin naar de huisarts voor een laatste check en de uitslagen van het bloedonderzoek. Er bleek niets aan de hand te zijn, waarschijnlijk heeft hij gewoon last gehad van een heftig virus. Inmiddels is hij op een fikse verkoudheid na, ook weer bijna helemaal de oude.

’s Avonds waren Mark en ik uitgenodigd door vrienden om mee te gaan naar de fototentoonstelling Unseen in Amsterdam. We kregen daar een rondleiding met een gids en aansluitend was er een borrel. Ik was twee jaar geleden ook al naar Unseen geweest en ik vind het echt een aanrader om heen te gaan. Maar met zo’n gids met uitleg is het natuurlijk nog veel leuker. Het was dan ook een erg geslaagde avond.

Zaterdag

personal peaks 80 foto vroeger

Zaterdag mocht mijn zusje uit het ziekenhuis en gingen we naar Arnhem om met mijn gezin samen te zijn. Omdat ik iets wilde opzoeken, bladerde ik door een foto album van vroeger en ik schoot spontaan in de lach toen ik deze foto zag. Dit zijn mijn oma, mijn pasgeboren zusje en ik. Ik lijk niet echt blij te zijn met de komst van zus. Eigenlijk pas ik best wel in dit rijtje thuis met deze foto.

Zondag

personal peaks 80 meezingconcert

Zondag was het echt heerlijk weer en dat kwam goed uit, want wij gingen naar openluchttheater Caprera in Bloemendaal voor een meezingconcert. Het was het concert “Ik sta paf” met meezingliedjes van Annie M.G. Schmidt. Dat is voor mijzelf jeugdsentiment, maar Robin is inmiddels ook fan. We gingen met hele goede vrienden en hun zoontje die net een jaar ouder is en man man man wat was het leuk.

via GIPHY

Het was echt het meest chaotische concert dat ik ooit heb meegemaakt, met rondrennende, springende en dansende kinderen, maar we hebben zo genoten. Robin is dol op muziek en heeft het hele concert zitten bekijken. Ja af en toe danste en klapte hij zelfs mee. Te cute!

Maandag

personal peaks 80 grazia

Een tijdje geleden was ik ge├»nterviewd voor de Grazia over adoptie. Dat interview was even op de plank blijven liggen, maar werd nu gepubliceerd. Met dank aan Anne-Marie van Myhappykitchen┬áheb ik inmiddels ook de digitale versie en ik zal er binnenkort meer van laten zien en erover vertellen. Maar als je niet kan wachten… het ligt in de winkel. Overigens ben ik erg blij met het resultaat.

via GIPHY

Verder was maandag voor mij weer een werkdag en ging Robin naar het KDV. Hij vindt het nog steeds heerlijk om te gaan, maar als hij thuiskomt is hij zo moe. Hij viel tijdens het eten al bijna in slaap. Lekker ding.

Dinsdag

personal peaks 80 selfie

Ik zie er wel blij uit op deze foto, maar ik had net ontdekt dat we weer muizen hadden in een la waar niet eens eten in ligt. En we hebben hier notabene de ongediertebestrijding gehad en die hadden zogenaamd alle gaten gedicht en het hele huis nagelopen. Daar had ik een dikke factuur voor betaald en we zouden dan ook garantie krijgen. Maar toen ik belde, bleek garantie opeens heel lastig te zijn. Wordt vervolgd. Maar ik was dus best boos.

Nog even terug naar de foto. Daar zit dus zo’n lekker snapchat filtertje overheen en dat filter wil ik IRL ook wel. En dan zou ik het ook fijn vinden als mijn pluishaar meteen wordt weggefilterd zodat het mooi pluisvrij is. Misschien is dat een idee voor de filter ontwikkelaars?

personal peaks 80 nikes

Doordat ik vorige week behoorlijk wat facturen kon versturen, mocht ik van mezelf nieuwe Nikes bestellen. Zo’n kleur wilde ik al een tijdje: aubergine/bordeaux. Fijn voor de herfst en winter. Overigens zijn ze nog metallic ook met zilver/grijze accenten, maar ze zijn niet overheersend bling bling of zo. Ik mag van mezelf nu tot 2024 geen nieuwe gympen meer kopen, vanwege een ernstige sneaker verslaving, maar goed. Deze heb ik binnen. En omdat ik op instagram en twitter enorm veel enthousiaste vragen en reacties kreeg; ik kocht ze bij Zalando┬á(*) en ze zijn er in zes kleuren. Die anderen met die snake print zijn ook leuk. Vind je niet? En nee… ik mag die dus niet meer kopen…

En met dit materialistische intermezzo ben ik aan het einde gekomen van de Peaks.

Heb jij ook zo’n sneaker verslaving? Of heb je nog een vraag en/of opmerking over een van de andere peaks? Ik ben benieuwd!

Fijne dag vandaag!

Liefs,
Karen

 

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.