TOP
strandhuisjes playa san juan
Personal

Personal Peaks #8 + een Dejlig Dilemma

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Een hele korte Personal Peaks dit keer, want ik was natuurlijk een weekje weg en toen ik gisteren op Twitter vroeg of ik daar een apart artikel van zou maken, werd daar zo enthousiast op gereageerd dat ik dat ook ga doen. Maar eerst nog even dit: Wat waren mijn hoogtepunten deze week, waar was ik van onder de indruk en wat vond ik de meest dejlige blog van een collega? Je leest het in de Personal Peaks #8!

personal peaks 8 alicante

Vorige week was natuurlijk een en al hoogtepunt. Ik ben echt dol op de winter, maar een weekje naar de zon tijdens de koude donkere dagen is helemaal geen slecht idee. Overigens hebben we in Spanje ook een dag ‘slecht’ weer gehad, het was toen koud en winderig. Maar over het algemeen was het zo’n 21 graden en scheen de zon volop. Ik heb zelfs een kleurtje gekregen! We hebben er enorm van genoten, veel tripjes gemaakt en heerlijk gegeten. Later deze week krijg je daar een wat uitgebreider verslag van te zien.

personal peaks 8 mark en ik

Verder was het gewoon fijn om even samen te zijn zonder alle afleidingen van het dagelijkse leven. Deze foto nam mijn vader in een onbewaakt moment en eigenlijk is ‘ie mislukt omdat zijn vinger ervoor zit, maar dat maakt ‘m ook juist wel weer grappig, toch?

personal peaks 8 keulen cartoon

Tja, en op vakantie krijg je natuurlijk ook gewoon het nieuws te horen (lezen). Man, wat maakte het Keulen verhaal van de aanrandingen mij boos. Maar wat me ook boos maakt, zijn mensen die het nieuws bagatelliseren omdat ze liever wegkijken. Deze feiten passen niet in hun parochieverhaal en dus a) heeft de media het gedaan, b) de vrouwen overdrijven en c) roepen ze dat er nog niemand veroordeeld is. Ze offeren onze idealen op om maar niet te hoeven zeggen dat ze ongelijk hebben. Het maakt me woedend. Ook las ik ergens dat het niets met afkomst te maken heeft. Natuurlijk heeft dat het wel! Hou eens op zeg. We hebben hier geleerd respectvol(ler) met vrouwen om te gaan, in andere culturen is dat echt nog niet zo. Bovendien is het al jaren zo, dat je als vrouw in bijvoorbeeld Amsterdam echt niet met een rokje over straat kan zonder daar vervelende opmerkingen over te krijgen. Dat is natuurlijk veel minder erg dan de massa aanrandingen in Keulen (en in andere steden), maar het laat wel zien dat het probleem er al was. Ik hoop echt dat mensen hun ogen gaan openen en dat sommige mannen echt voorlichting nodig hebben.

Credits cartoon: Lectrr.be

Personal peaks #8 Essie frock 'n roll

Terug naar luchtigere onderwerpen. Ik was afgelopen week echt onder de indruk van mijn nagellak. Ja echt. Vorige week zaterdag deed ik Essie Frock ’n Roll op met een topcoat van OPI en deze foto maakte ik na 6 dagen. Je ziet het, de nagellak was nog nauwelijks beschadigd.

personal peaks #8 kissandmakeup beauty blog

En om nog even in de make-up hoek te blijven: Ik was ook onder de indruk van deze tinten lip balm van Bobbi Brown die mijn leuke collega Melissa op haar blog liet zien. Soms zie ik een product waar ik heel materialistisch van word… dat MOET ik hebben. Gelukkig ben ik deze week jarig en lijkt het me een leuk cadeau voor mezelf. Overigens zou ik echt even kijken hoe beeldig deze balm Melissa ook staat. Hartjes daarvoor!

En dan nog een ding: Een Dejlig Dilemma. Een wat? Een Dejlig Dilemma. Ik zit namelijk ergens mee in mijn maag. Zoals jullie weten gaat het best goed met Dejlig. De site groeit nog elke maand. Als het goed is, en mijn gevoel zegt dat dat best snel kan zijn, ga ik dit jaar naar de VS om ons kindje op te halen. Wij blijven daar dan 4 tot 6 weken en dat zullen vast en zeker hele hectische weken zijn. Ik kan wel vooruit werken, maar niet voor zo lang. Maar tegelijkertijd wil ik Dejlig niet laten versloffen. Ik weet hoe dat gaat, als je een tijdje niets plaatst zakken je cijfers in en dat zou ik zonde vinden.

Toen ik met Dejlig startte, wilde ik er eigenlijk een minder persoonlijk magazine van maken. Op zich is Dejlig nog steeds een magazine met verschillende onderwerpen. Sophie schrijft elke maand een column (die komt morgen online) en die wordt razend goed gelezen. Is het misschien een idee om meer columnisten te vragen? Meer content van anderen dus? Of wat minder artikelen dan (bijna) dagelijks? Hoe zie jij dat?

En daarmee kom ik aan het einde van deze Peaks. Ik ben heel benieuwd naar jouw mening! Laat je het weten?

Fijne dag vandaag!

Liefs,
Karen

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.