TOP
personal peaks 79
Personal

Personal Peaks 79: Dit was dus echt een matige week. Punt. Volgende week beter!

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Nou… dat was me het weekje wel. Deze gaat voor mij de boeken in als de ‘niet zo leuke week van het jaar’. Ik ben dan ook best blij dat afgelopen week weer voorbij is. Het leek wel of iedereen ziek was of ziek werd. Gelukkig bleef ik zelf nog overeind… voor nu. En gelukkig lijkt het nu ook weer allemaal de goede kant op te gaan, dus hopelijk kan ik je volgende week weer trakteren op een vrolijk en gezellig weekoverzicht. Maar ik vertel je eerst wat er afgelopen week allemaal aan de hand was…

Woensdag (20/9)

personal peaks 79 hangen

Woensdag gebeurde er weinig. Net als vorige week was Robin deze week ook niet helemaal in zijn element. Op zich is er overdag niets aan het handje, maar ’s nachts kucht hij veel en geeft hij soms over. Dus ja… dan moet je overdag een beetje relaxen. Leuk hè.. zo’n speciaal dreumes fauteuiltje? Daar kun je ook heerlijk tegenaan loungen. Of als luxe kussentje gebruiken…

via GIPHY

Dit is nieuw trouwens en eigenlijk zou je er geluid bij moeten hebben, want hij zegt: ‘Mama.’ Maar hij speelt dus nu door de kamer en-suite deuren heen. Hele verhalen houdt hij op en hij roept de hond en kat en mij dus. Zo zoet.

Overigens gebeurde er vrij weinig op woensdag. Ik kwam door de kleine man niet echt aan werken toe en besloot zijn kast uit te ruimen en wat kleren in de verkoopgroepen op Facebook te zetten. Dat was het, geloof ik

Donderdag

personal peaks 79 visitekaartjes

Nou…. momentje hoor… mijn nieuwe visitekaartjes werden bezorgd. Dat taakje had ik een beetje uitgesteld en ik had ze nu pas besteld (dat rijmt). Verder werd ook mijn nieuwe bureau op donderdag eindelijk bezorgd, maar daar laat ik je later uitgebreid foto’s van zien.

via GIPHY

Verder regende het zo ongeveer de hele dag, maar dat had je zelf ook kunnen zien toen je uit het raam keek. ’s Avonds at ik met goede vriendinnen waar ik nog mee gestudeerd heb en die nu ook allemaal hier in de buurt wonen. We studeerden in Groningen, dus dat is wel bijzonder.

Vrijdag

via GIPHY

Ook vrijdag regende het de halve dag, maar tussen de buien door scheen de zon en ging ik lekker met de sloomste hond ter wereld en de zoon wandelen. Echt hoor.. Cookie presteert het om aan elk grassprietje te snuffelen. Ik heb soms last van keuzestress, maar onze hond… die heeft het moeilijk… ‘Waar ga ik plassen? Hier? Of toch hier? Of misschien is even verderop toch lekkerder qua geur.’ Duurt lang joh!

personal peaks 79 weekend

Robin vond het ook wat lang duren, maar ondertussen kon ik wel mooi deze zwoele modellenfoto van hem schieten. En Robin had z’n weekend jas al aan. Het was ten slotte vrijdag.

Zaterdag

personal peaks 79 ziekenhuis

Zaterdag zou een hele relaxte dag worden. Mark en ik hadden date night. Ik zou ’s middags een massage nemen en ondertussen wat werken en opruimen in huis, maar de dag liep anders. Ik werd ’s ochtends gebeld dat mijn zusje was opgenomen in het ziekenhuis. Mijn zusje is verstandelijk gehandicapt en mijn ouders waren op vakantie. Wij zijn natuurlijk in allerijl naar Arnhem gereden om bij haar te zijn.

Dit uitzicht lijkt heel idyllisch, maar het is dus het uitzicht vanuit het ziekenhuis.

Zondag

personal peaks 79 robin en karen

De nacht van zaterdag op zondag bleven we in Arnhem logeren. Zondag aan het eind van de middag reden we weer naar huis, omdat het ook allemaal beter leek te gaan. Hoewel ik me natuurlijk helemaal thuis voel bij mijn ouders in mijn ouderlijk huis, vind ik het toch altijd heel fijn om weer thuis te komen. In mijn eigen huis. Herken je dat?

Maar goed… lekker kroelen met meneertje knuffelbeertje. En ik heb een beetje een opgezwollen hoofd, maar blijkbaar is dat mijn ’tjonge wat een stress’ hoofd inclusief huilogen.

Maandag

personal peaks 79 maandag

En maandag was het gewoon weer maandag. Onze schutting werd eindelijk geplaatst. Achter de wolken schijnt de zon. Letterlijk en figuurlijk. En Mark ging voor werk naar het buitenland en ik at ’s avonds maar gewoon een eitje waar ik een gezicht in zag. Zie je het ook?

Zoals je wellicht wel kan lezen, is Mark dus heel vaak in het buitenland voor werk. Op zich vind ik dat nooit erg, maar ik vind het wel taai qua huishouden. Eer ik Robin in bed heb, de beesten heb uitgelaten en te eten heb gegeven, kan ik zelf zo ongeveer rond achten- half negen eten. En dan moet ik meestal ook nog werken omdat ik er overdag niet aan toekom.

Cookie werd maandag trouwens ook nog ziek. Ze moest de hele dag overgeven, dus dat ging lekker hier.

Dinsdag

personal peaks 79 little gym

Dinsdagochtend ging ik met de kleine man naar the Little Gym. Dat is echt een cadeautje. Van begin tot eind heeft hij een big smile en hij vindt het toch zo leuk dat bewegen en zingen en de andere kindjes. Thuis wil hij aan mijn hand maximaal 5 passen lopen, maar daar loopt hij een heel rondje aan mijn handen. Uitslover!

’s Middags ging ik met Robin naar de huisarts omdat de uitslag van het lab qua ontlasting helemaal goed was, maar hij dus toch af en toe ’s nachts ziek wordt. Gelukkig eet hij verder goed en is zijn humeur prima, dus voor de zekerheid moet ik nu morgen met hem bloed prikken.

Maar zoals je dus hebt kunnen lezen, was alles bij elkaar best heftig. Ik hoop dat mijn zusje deze week uit het ziekenhuis ontslagen wordt en dat de kleine man gewoon weer helemaal de oude wordt. En dat Cookie niet meer kotst, maar dat leek echt gelukkig maar tijdelijk te zijn.

En ik hoop deze week een beetje de achterstand qua werk te kunnen wegwerken. Dat zou namelijk ook best fijn zijn.

Heb jij een fijne week gehad? Heb je nog een opmerking over een van de peaks? Ik ben benieuwd!

Fijne dag vandaag!

Liefs,
Karen

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.