TOP
personal peaks 78
Personal

Personal Peaks 78: Een ontploft huis, naar Neil Diamond & een nieuwe liefde <3

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Nou… dat was me het weekje wel hoor. Zoals je in de titel van deze Personal Peaks 78 al kunt lezen, was ons huis weer eens ontploft. De kleine man bleef een beetje aanmodderen met zijn gezondheid en stak ook de rest van het huishouden aan. Desondanks ging hij een nachtje uit logeren, want de man en ik gingen naar Neil Diamond. Jeugdsentiment! Oh ja.. en ik heb ook nog een nieuwe liefde. Het is heus. Ik vertel je er alles over…

Woensdag (6/9)

personal peaks 78 fauteuil robin

Het is niet dat deze gozer de hele dag voor de pit zit, maar hij was de afgelopen week dus niet helemaal lekker en hij is, ondanks dat hij inmiddels wel kan kruipen, nog niet zo ver dat hij al op de bank kan klimmen. Bovendien wil ik liever dat hij goed zit en niet op een kussen of de vloer ligt te hangen. En dus bestelde ik zijn eigen fauteuiltje (*). Helemaal in de kleur van onze bank. Zijn troon werd woensdag bezorgd en is meteen al een groot succes. Hij zit er heel trots op. Zo schattig!

via GIPHY

En woensdag besloot Robin ook dat hij timmerman wil worden. Het hamertje heb ik inmiddels verstopt, want ik was bang dat onze mooie ramen in de kamer en-suite deuren het anders een keer zouden begeven. Robin gebruikt dit hamertje namelijk overal op. De hond weet dat ze dekking moet zoeken, maar die glazen deuren zijn niet zo pro-actief.

Donderdag

personal peaks 78 robin opruimen

Donderdag bleef Robin thuis van het Kinderdagverblijf omdat hij dus nog steeds ’s nachts af en toe overgeeft en diarree heeft. Overdag is er niets aan de hand, maar ’s nachts wordt hij ziek. Het is natuurlijk niet anders en ik heb hem met liefde thuis, maar op maandag en donderdag kan ik normaal knallen met werk. Dus als je dan je ventje de hele dag thuis hebt en je vrijwel niets kunt doen, dan zorgt dat er automatisch voor dat je ’s avonds weer de hele avond moet werken en achterloopt. Bovendien leek ons huis zo ongeveer wel ontploft en werd onze nieuwe hulp ook nog ziek. Best een pittig weekje!

Vrijdag

personal peaks 78 robin karen

Het begint een beetje eentonig te worden, maar vrijdag waren Robin en ik ook samen thuis. Het was echt zo’n typische bankhangdag. Buiten regende en stormde het. Wij keken tv, lazen een boekje en voelden ons niet optimaal. Dat kun je wel zien op deze foto. Mijn wallen kleuren mooi bij de bank.

Zaterdag

personal peaks 78 Bobbie

Omdat ik echt al tijden last van mijn rug heb, boekte ik een maand geleden een massage bij een salon bij ons in het dorp. Normaal vind ik een massage altijd heel lekker, maar verder doet het weinig. Maar deze masseuse masseerde opeens de pijn uit mijn rug. De volgende dag werd ik ziek. Inmiddels ga ik elke zaterdag naar haar toe en na de massage word ik altijd niet lekker, omdat blijkbaar de afvalstoffen in polonaise mijn lichaam uitrennen. Maar mijn rug voelt al een stuk beter. Ik ben er nog lang niet, maar het gaat de goede kant op.

En de masseuse heeft ook nog eens een heel leuk hondje genaamd Bobbie. Ik moet je eerlijk bekennen dat ik normaliter niets met chihuahua’s heb. Eigenlijk vind ik het een soort speelgoedhondjes. Maar ik ben helemaal verliefd op Bobbie en het liefste stop ik haar in mijn tas als ik wegga. Dat zou ook makkelijk kunnen, want zo groot is ze dus niet. Bobbie is ook op mij en komt stiekem soms naast me liggen tijdens een massage. Heel gezellig vind ik dat. De enige reden dat ik haar niet kidnap is omdat haar baasje ook helemaal dol op haar is.

Zondag

personal peaks 78 robin karen tuin

Robin was zaterdag en zondag gelukkig opgeknapt en dat was maar goed ook, want Mark en ik gingen zondagavond naar Neil Diamond. Robin ging bij mijn ouders logeren. Dat was pas de tweede keer dat hij uit logeren ging en eigenlijk vind ik dat best heftig. Maar gelukkig is hij dol op mijn ouders. Helaas werd hij wel weer ziek ’s nachts en hield ik hem maandag weer thuis van het KDV.

personal peaks 78 selfie

Maar goed, wij gingen dus naar het concert en mijn make-up zat best goed. Ik ben helemaal blij met mijn nieuwe lipstick. Op deze kun je mijn nieuwe haarkleur trouwens goed zien. Ik moest er even aan wennen, maar ben er nu heel blij mee.

personal peaks 78 neil diamond

Om 8 uur ’s avonds moesten we in Ziggo Dome zijn voor een avond jeugdsentiment. Neil Diamond is inmiddels al 78, maar rockt nog gewoon als een malle. Zijn stem is nog net zo mooi, alleen je ziet wel dat hij ouder is geworden. Het was een jubileum concert omdat hij al 50 jaar optreedt met zijn band en die band bestaat ook uit allemaal oudere mensen. Wel heel mooi om te zien. Het was echt een prachtig concert en ik vind het geweldig dat ik dit icoon nou eens live heb kunnen bewonderen.

Maandag

via GIPHY

Op maandag haalde ik Robin op bij mijn ouders. Eigenlijk zou hij ’s middags naar het KDV gaan, maar ik hield hem toch maar thuis en belde de huisarts voor een afspraak. Dus dat werd weer een dagje knuffelen, boekjes lezen, Cookie stalken en favoriete tv programma’s kijken.

Ik had deze blog over adoptie maandag gepubliceerd naar aanleiding van de prachtige uitzending ‘Met open armen’ en de reacties daarop. In principe probeer ik me voor dat soort reacties af te sluiten, maar ik vond het zo onterecht. Bas en Cinthia stellen zich kwetsbaar op en dan kapen mensen hun geluk door negativiteit te gaan spuien. Opeens moest ik er wat mee. Deze blog schreef ik dan ook na het Neil Diamond concert in de nacht van zondag op maandag. Zo hoog zat het me en dat moet er dan meteen uit. Wat dat betreft is het fijn om een blog als uitlaatklep te hebben.

Iets heel anders: Zoals je ziet en weet heeft Robin krulletjes. Nou vertelde een kapper dat wij Robin’s haar beter even kunnen afscheren zodat het beter teruggroeit. Maar ik heb daar moeite mee. Heeft iemand daar ervaring mee? Is dat een aanrader, ja of nee?

Dinsdag

personal peaks 78 little gym

Op dinsdagochtend ging ik toch even met Robin naar the Little Gym. Hij was al ruim een week thuis en ik vond het voor hem wel leuk als hij wat andere kindjes zou zien. En dat was ook zo, want hij was helemaal blij en deed enthousiast mee met de oefeningen. De ‘les’ duurt ook maar 45 minuten, dus dat valt te overzien.

Dinsdagmiddag gingen we naar de huisarts en voor de zekerheid moest ik wat ontlasting opvangen om naar het lab te sturen. Op het KDV waren meer kindjes met de symptomen. Hopelijk valt het allemaal mee en is de kleine man snel weer de oude. Gelukkig eet en drinkt hij redelijk goed en dat is toch wel essentieel. Maar toch.. je maakt je toch zorgen als ouder.

En dat was de week al weer. Aankomende week heb ik een vrij rustige week voor de boeg. Ik hoop dat Robin donderdag weer helemaal beter is zodat hij een dagje naar het KDV kan.

Heb jij een leuke week gehad? Heb je nog een vraag en/of opmerking over een van de peaks? En kun jij iets vertellen over of we Robin’s haar moeten afscheren of niet? Ik ben benieuwd!

Fijne dag vandaag!

Liefs,
Karen

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.