TOP
personal peaks 77
Personal

Personal Peaks 77: Dreumes dingen, anti-vaccin maffia, leuke werk dingen & family fun

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Voor je ligt, of nou ja ligt… staat, een nieuwe Peaks klaar. De Personal Peaks 77 al weer en dat is meteen de Peaks nieuwe stijl met per dag de hoogtepunten. Ik wilde mezelf eigenlijk dwingen om een keuze te maken en niet al te veel foto’s te laten zien, want ik ga ervan uit dat jij ook nog wel andere dingen te doen hebt op een dag. Naast mijn Peaks lezen dan. Maar goed… ik faalde natuurlijk weer jammerlijk en op sommige dagen heb ik toch weer meerdere foto’s. Maar ik heb wel iets leuks toegevoegd, namelijk gifjes. Ik word blij van gifjes. En ik zal wel hopeloos achterlopen bij de tieners, maar in een weekoverzicht heb ik ze verder nog nergens gezien. Dus bij dezen… ik hoop dat je het net zo leuk vindt als ik…

Maandag (28/8)

personal peaks 77 robin chocopasta‘Ik ben Robin en ik ben dol op chocoladepasta’. Voor de kritische bemoeial moeders (dit komt later aan de orde): Het was pasta van de Kleine Keuken.

Dinsdag (29/8)

personal peaks 77 kappershaarOp dinsdag komen mijn ouders om leuke dingen met Robin te gaan doen. Dat komt goed uit, want ik moet een aantal dingen afmaken voor werk en dan kan ik even doorknallen. En foto’s van mijn kappershaar maken, want ik heb al sinds zaterdag een nieuwe kleur, maar daar nog geen een foto van. Dinsdag is het overigens heerlijk warm buiten, maar daar heb ik weinig van genoten, omdat ik vrijwel de hele dag binnenzit.

via GIPHY

Mijn ouders gaan ’s avonds vroeg naar huis want ze gaan eten met vrienden. Ik doe Robin in bad en hij laat me zijn nieuwe ‘ding’ zien. Hij gooit nu al zijn speeltjes uit bad. Helemaal fantastisch, zo’n waterballetbadkamer.

personal peaks 77 fritesMark zit weer een paar dagen in het buitenland voor werk en ik ben ’s avonds zo kapot dat ik te moe ben om over eten na te denken. Ik slinger dus maar de airfryer aan en eet patat. Want aardappel is ook groente. Toch?

Woensdag (30/8)

via GIPHY

Robin zorgt voor een muzikaal intermezzo en ik krijg twee potentiële hulpen voor de huishouding op bezoek. Niet tegelijk trouwens. Ik vind ze allebei erg goed en aardig, maar ik kan er maar een aannemen. Gelukkig is mijn buurvrouw en vriendin ook op zoek naar een nieuwe hulp en kan de ander bij haar aan de slag. Ik ben er heel slecht in om mensen af te wijzen. Dat lijkt misschien niet altijd zo, maar ik ben echt een weekdier op sommige vlakken.

Donderdag (31/8)

personal peaks 77 robin en karenDe dreumes gaat naar het Kinderdagverblijf. Daar heeft hij een superleuke dag en ik verzet ladingen werk, dus dat is ook fijn. Nadat ik hem heb opgehaald, gaan we nog even bij een van onze buren langs. Want de buurjongen is jarig en is 14 geworden. Robin krijgt een stuk taart (voor het eten), en wil vervolgens natuurlijk niet echt meer eten. Hij is sowieso erg moe na een dag op het kinderdagverblijf, maar vandaag is er volgens de ‘Oei ik groei app‘ ook nog een sprong begonnen en dat kan ik duidelijk merken. Hij wil graag op schoot en hangen. Maar gelukkig vind ik dat zelf best wel heel erg lekker, dus kom maar op.

via GIPHY

Op donderdagavond komt er ook nog een meisje langs dat op Robin’s KDV werkt en af en toe ’s avonds wil komen oppassen. We vinden haar allebei heel leuk en dat is wel zo fijn na dit fiasco. Wat ook fijn is, is dat mijn nieuwe schoenen (*) worden bezorgd. Die had ik bij Omoda besteld. Ze zijn een rib uit mijn lijf, maar ik heb die week een mooie deal gemaakt en ik was ook nog eens lang op zoek naar dit soort schoenen. En tja… als je verliefd bent, ben je verliefd.

Vrijdag (1/9)

personal peaks 77 robin en karen knuffelenOp vrijdagochten komt de fysiotherapeute om oefeningen met Robin te doen. ’s Middags na zijn dutje is de kleine man echt heel hangerig en wil alleen maar op schoot en knuffelen. Naast zijn sprong heeft hij ook nog eens last van kiezen die doorkomen. De week ervoor is hij gevaccineerd, dus daar zou hij ook nog wel eens last van kunnen hebben gehad. Gelukkig had ik verder niets op de agenda en samen gaan we de rest van de dag lekker bankhangen, knuffelen en kijken we de Aristocats. Voor mij zo’n jeugdsentiment, die film.

personal peaks 77 ben en jerry'sIk heb toch zo’n topman. Na het eten fietst hij nog even naar de Albert Heijn, omdat ik zin in ijs heb. Je kent het wel… tijd van de maand. En ja.. dan heb ik dus ook last van keuzestress. Altijd bij Ben & Jerry’s trouwens. Waarom zijn al die smaken zo lekker? Is er dan werkelijk geen een soort vies?

Zaterdag (2/9)

personal peaks 77 little gymNiet zo’n duidelijke foto, want hij is door een ruit genomen, maar zaterdag beginnen we de dag vroeg! Robin (en wij) heeft namelijk een proefles bij the Little Gym. Wij hebben een nichtje dat een paar maanden ouder is dan Robin en mijn neef en zijn vrouw tipten ons over deze gym voor kleintjes. Gelukkig was er ook een filiaal in Haarlem, dus we konden het proberen. Het is niet echt een gym, maar kindjes doen wel oefeningen en er worden veel liedjes gezongen en zo. Nou… dat bleek dus helemaal op Robin’s lijfje geschreven. In het begin vond hij het wel spannend (zijn speen mocht ook niet uit), maar later ontdooide hij helemaal en had ‘ie continu een grote glimlach op zijn lippen. Een succesverhaal dus!

personal peaks 77 ted en cookieHet is zaterdag ook nog echt prachtig weer (dat was niet voorspeld) en dat komt goed uit, want ’s middags komen onze vrienden Rianne en Thijs en onze favoriete logeerhond Ted op bezoek. We gaan lekker wandelen en eten op het strand. Deze foto is een running gag. Die maken we altijd als we elkaar zien en dan is de caption erbij dat Mark en Thijs ons favoriete gay non gay couple zijn.

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

De vorige keer dat we elkaar zagen, had Robin dikke lol om buldog Ted, nu was tante Rianne vrij hilarisch. Dat is ze trouwens ook echt, dus dat heeft die slimmerd snel door.

Anti-vaccin

Op zaterdag had ik geen blog geplaatst, maar ’s avonds zag ik wel dat ik best veel verkeer had op een blog artikel vanuit Facebook. Na wat zoekwerk bleek die blog in een kritisch prikken groep te zijn geplaatst. Prima, maar dat was wel de reden waarom ik een week vriendelijk bedankt had om het artikel door te laten plaatsen op een andere grote Nederlandse site. Ik had geen zin in de voor- of tegendiscussie. Het heeft namelijk helemaal geen zin om met mensen te discussiëren die ervan overtuigd zijn dat ze gelijk hebben. En dan bedoel ik zelfs nog beide groepen. Want ik ben zelf geen expert, dus ik weet niet wat de waarheid is, maar ik doe gewoon wat ik vind dat nodig is. En ik wil graag dat die keuze gerespecteerd wordt.

Maar blijkbaar is de anti-vaccin beweging een soort geloof en moet je bekeren. Want ik kreeg vervolgens allemaal mailtjes van vrouwen dat ik Robin niet meer mocht laten vaccineren. Een iemand op twitter vroeg ik vriendelijk daarmee te stoppen, maar ze bleef maar doorgaan met argumenten doordrammen. Dus die heb ik geblockt. Ik snap dat werkelijk niet. En eigenlijk vind ik het ronduit onbeschoft en ongepast.

Zondag (3/10)

personal peaks 77 pannenkoekenZondag was het weer heerlijk weer en gingen we lekker fietsen en pannenkoeken eten. Hier valt Robin al de pannenkoek aan, zo veel zin had hij erin.

personal peaks 77 stokke trailz’s Middags gingen we ook nog een stuk wandelen. We hebben een prachtige Stokke Trailz kinderwagen gekregen en die moest natuurlijk uitgeprobeerd worden. De buurhond kwam ook even snuffelen. Binnenkort vertel ik je natuurlijk uitgebreid of de wagen het off piste parcours goed doorstaan heeft. Spot je Mark trouwens op de foto?

Maandag (4/9)

via GIPHY

Op maandag werkte ik vanuit huis. Aan het eind van de middag haalde ik Robin op van het KDV, zette hem op de grond en kroop hij weg. Ja, je leest het goed. Hij KROOP OPEENS. Geen idee waar dat vandaan kwam, maar ik dacht eigenlijk dat hij het kruipen zou gaan overslaan. Maar inmiddels kruipt hij de moeder het hele huis door. Ik ben echt zo zwaar onder de indruk…

Dinsdag (5/9)

Personal peaks 77 oenobiolDe nacht van maandag op dinsdag werd Robin opeens heel ziek. Hij was aan het overgeven en had diarree. Echt ontzettend zielig! Geen idee waar het vandaan kwam, maar hij was echt goed beroerd. Gelukkig had hij op dinsdagochtend al weer praatjes. En dat was een pak van mijn hart, want ik moest naar de launch van Oenobiol. Als ambassadrice is het natuurlijk wel belangrijk dat ik daar bij zou zijn, plus dat had ik ook afgesproken met het merk. Het is dan ook erg fijn dat mijn ouders vaak op dinsdag komen oppassen. Want als ik iemand de zorg van de kleine man kan toevertrouwen, dan zijn zij het wel. Ze hebben het bij mij ten slotte ook goed gedaan ;). Nou ja, min of meer.

Maar goed… de launch was erg leuk en interessant. Bovendien weet ik nu nog meer over de producten zodat er nog beter over kan vertellen. Ik vind het zo’n eer dat ik dit mag doen, want ik sta er zo achter. Je kunt zo veel met voeding bereiken en de resultaten zijn ook echt verbluffend. En ik ben natuurlijk reuze benieuwd wat het voor mij gaat doen, maar dat wist je al.

*

Goed… deze Peaks hadden korter moeten worden, maar kort komt blijkbaar niet in mijn woordenboek voor. Ik hoop dat je ze desondanks weer leuk vond om te lezen. Volgende week zijn het gewoon 7 dagen, dus dan worden ze sowieso korter!

Heb jij een leuke week gehad? Heb je nog een vraag en/of opmerking over de Peaks? Of over Oenobiol? Stel ‘m gerust! Vind je de gifjes een leuke toevoeging? Ik ben benieuwd!

Fijne dag vandaag!

Liefs,
Karen

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.