TOP
personal peaks 76
Personal

Personal Peaks 76: Laatste week vakantie, weer aan het werk & een nieuw jasje voor Karenz.!

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Het is geen wereldschokkende verandering, maar als je goed kijkt, heeft Karenz. een nieuw thema! Zo een keer in de zo veel tijd, krijg ik de kriebels en ik vond een aantal dingen aan mijn oude thema niet zo fijn, dus… Mijn rots in de branding Daniël Philipsen heeft in een paar dagen alles omgezet. Kan ik het nieuwe schooljaar beginnen met een fijne nieuwe jas. Want voor mij begon mijn werk weer. Na een heerlijke vakantie waar ik het lekker van genomen heb, ben ik nu weer volop begonnen. Dit is dan ook de laatste bomvolle Peaks. In deze Personal Peaks 76 laat ik je nog de laatste week van mijn vakantie zien en de eerste werkweek. En volgende week begint de Personal Peaks nieuwe stijl…

Home is where your driewieler is…

personal peaks 76 driewielerDe eerste dag na de vakantie. De hele familie, op Cookie na dan, nog een gigantische jet lag, dus dan maar even wandelen. Maar na bijna 4 weken in 30 graden, had die domme mama (ik) het weer in Nederland een beetje onderschat en de kleine man veel te veel kleren aan getrokken. Gelukkig heeft de driewieler een fijne laadruimte waar al die jassen in konden.

Muizenplaag

personal peaks 76 bada bingJe had het al uitgebreid kunnen lezen, maar we hadden dus opeens muizen toen we terugkwamen van vakantie. En deze gozer deed daar dus bar weinig mee. Echt wel een beetje jammer.

IKEA LAB Event

personal peaks 76 ikea eventIn mijn laatste week vakantie ging ik wel naar een leuk event. Ik was door IKEA weer uitgenodigd om de nieuwe collecties te komen bekijken. En kijk eens hoe leuk! De welkomstborrel zat in een labglaasje (erlenmeyer, dat weet ik heus wel).

personal peaks 76 hayEr  komen prachtige collecties en samenwerkingen aan bij IKEA, zoals deze collectie in samenwerking met HAY. Of een mooie tafel met Piet Hein Eek. Vinden jullie het nog leuk om hier een fotoverslag van te zien? Let me know!

Mijlpaal

personal peaks 76 robin staanJoe! Mijlpaal hiero. Robin ging in de vakantie opeens zelf staan. Ja, het is tegen de bank aan, maar wij vinden het al heel wat. Hier lijkt het trouwens of hij minder haar heeft, maar hij heeft inmiddels best een hoofd vol krullen.

Pluishaar

personal peaks 76 pluishaar en wimper extensionsTja, en dan kom je van vakantie terug en dan regent het natuurlijk de hele week. Omdat het anders moeilijk acclimatiseren is, zeker * kuch *. Anyhow… dat veroorzaakt bij mij dus pluishaar. En ik heb ook nog mijn wimper extensions tijdelijk eruit laten halen, dus het was wel even wennen hoor; uiterlijk technisch.

Cookie in de wandelwagen

personal peaks 76 cookieCookie is het leukste hondje dat er is, maar het is me toch een muts. Echt hoor. Als ik boos op haar word omdat ze niet luistert, rent ze gewoon naar huis en soms besluit ze halverwege de wandeling dat ze geen zin meer heeft om te lopen. Dat deed ze al toen ze een pup was. Dan was ze weer eens in de sloot gesprongen en dan mocht ik met een kletsnatte modderpup in mijn armen naar huis lopen. Nu heeft ze wat nieuws, want ze wil in de wandelwagen mee rijden. Ach ja… beter dan haar moeten tillen.

personal peaks 76 cookie robin karen

En ach.. als je deze foto ziet, dan begrijp je ook wel dat ze in dat mandje wil. Want als ik haar til, loopt ze het risico dat Robin opeens aan haar oor hangt.

Pakketten

personal peaks 76 pakkettenOh joy, the perks of being a blogger. Er werden weer behoorlijk wat pakketten bezorgd met fijne verrassingen erin. Robin inspecteert hier wat er in deze doos zit.

personal peaks 76 verse oogstboxVia een van de pr bureaus kreeg ik onder andere een heerlijke verse oogstbox. Hier lijkt het alsof die maar halfvol zat, maar dat is gezichtsbedrog. Als je me op Instagram stories volgt, dan weet je wellicht dat die doos bomvol met verse groenten en fruit zit. En in deze receptenblog vertel ik je er iets meer over!

personal peaks 76 caesar salad

Deze heerlijke salade maakte ik ook met ingrediënten uit de box. Ik was heel trots dat ik in de VS niet was aangekomen, maar ik wil er eigenlijk nog steeds wat van af hebben, dus ben ik maar weer begonnen met gezond eten en hardlopen.

personal peaks 76 stokkeEn dit is helemaal tof, want ik ga samenwerken met Stokke! We zijn hier in huis nog al verzot op Stokke, dus dat was wel een dream come true, dat ik door dit merk benaderd werd. Binnenkort meer!

Meeting MooiPR

personal peaks 76 meetingEn twee weken geleden had ik nog een meeting met een pr bureau over een andere samenwerking. Op deze foto zie je een mood board dat helemaal niets te maken heeft met die samenwerking, maar inmiddels heb ik het op Instagram ook al verteld.

personal peaks 76 oenobiolIk ben namelijk samen met een aantal andere bloggers een soort van ambassadrice geworden voor een Frans merk Oenobiol. Dit merk is in Frankrijk marktleider op het gebied van beauty supplementen. Veel beauty journalisten zijn er lyrisch over en ik ga dus ook op lange termijn een aantal supplementen proberen. En natuurlijk ga ik je op de hoogte houden! Maar als je nu al iets wil weten, brand los! Inmiddels ben ik ook al aan het slikken en binnenkort is ook de officiële launch van dit merk in Nederland, dus er komt veel Oenobiol nieuws aan hier. Overigens is het wel leuk, want ik ben juist voor deze campagne geselecteerd vanwege mijn leeftijd en omdat een aantal andere beauty reviews hier enorm goed gelezen worden. Komt die leeftijd toch een keer van pas 😉 ! En als je je afvraagt hoe je dit uitspreekt: Op z’n Frans als ‘eu-no-bio’.

Blij blij blij

personal peaks 76 robin blijHier is nog iemand blij! Robin wordt altijd erg enthousiast als we de deur uitgaan om te gaan wandelen of ergens heen te gaan. En kijk nou toch… mijn baby is echt helemaal weg en is een jongetje geworden. Niet normaal toch?

Verjaardag van mijn zusje

personal peaks 76 zusjeMijn zusje werd 22 augustus 40. Mijn kleine zusje. Zo raar, maar het is echt waar. Zoals je misschien wel weet, is mijn zusje verstandelijk beperkt en woont ze in een special begeleid woonhuis, of hoe je dat ook maar noemt. Op zaterdag 19 augustus gingen we high tea-en voor haar verjaardag met ons gezin, haar huisgenoten en begeleiders en onze ooms en tantes. Daar heb ik natuurlijk geen foto van gemaakt voor op de site. Deze foto werd na afloop gemaakt in mijn ouders tuin en die vond ik ook wel gezellig.

Verjaardag Mark

personal peaks 76 american pancakesEn de dag na mijn zusjes ‘verjaardag’ was Mark jarig. En ja, dan maak je dus een lekker ontbijt. Omdat we in Amerika geen een keer American pancakes hadden gegeten, bereidde ik ze voor zijn verjaardag. Wel met vers fruit (uit de Verse Oogstbox), honing en agave siroop, dus het was nog wel een beetje gezond ontbijt ook.

peronal peaks 76 robin en markVoor zijn verjaardag gaf ik hem een koffer met een docking station erop voor iPhone en laptop. Mark reist heel veel voor werk en was er erg blij mee. De rest van de dag mocht hij lekker met Robin relaxen en dat leverde deze schattige foto op van vader en zoon. ’s Avonds gingen we met Mark’s moeder en mijn ouders nog uit eten.

Ongediertebestrijder

personal peaks 76 ongediertebestrijderOp maandag kwam de ongediertebestrijder om de taak van Bada Bing op zich te nemen. Ik heb het idee dat het gelukt is, want ik heb geen muizen(poep) meer gezien. En ja.. ik hoop ook dat het gelukt is, want ik vind het zo’n goor idee dat die beesten overal maar rondlopen.

Geen tv

personal peaks 76 geen tvNou… en als je denkt dat dat het enige drama hier in huis was, dan heb je het dus mis! Onze tv ontvanger vertoonde namelijk ook opeens kuren. We zaten een week zonder tv! Echt verschrikkelijk… het is maar goed dat Netflix ook via het internet kan en ja.. dan kom je er dus opeens achter dat je überhaupt bijna geen tv meer kijkt. De enige die nog wel kijkt, is Robin. Hij kijkt ’s ochtends soms naar Zappelin, maar dat is ook alles. Bizar hoe erg internet en Netflix tv heeft overgenomen.

14 maanden

personal peaks 76 14 maandenJe begrijpt dat ik na Robin’s waterpokken, bijna uitkeek naar de 14 maanden vaccinatie. Al zag ik er ook wel een beetje tegenop. Gelukkig viel het allemaal mee. Robin heeft maar een klein beetje gehuild en wilde na afloop niet meer zwaaien naar de dokter. De rest van de dag mocht hij lekker kroelen en tv kijken. Met zijn mooie krullen. Hij was trouwens maar een centimeter gegroeid en is nu prachtig gemiddeld qua groeicurve.

personal peaks 76 robin kamer en suiteSinds twee weken gaat hij nu twee dagen naar het KDV i.p.v. een dag. We merken dat hij dat fijn vindt. En ik kan op die dagen rustiger werken en wat andere dingen doen. Heel soms laat ik hem ’s ochtends even in de voorkamer spelen, zodat ik bijvoorbeeld mail kan beantwoorden. Maar de laatste tijd eist hij echt aandacht op. Dan gaat hij op het raam kloppen of gekke geluiden maken. Het is natuurlijk veel leuker om met mij te spelen.

Personal peaks 76 strandDus nu ga ik op de dagen dat wij samen zijn, ook echt wat met hem ondernemen. Zoals vorige week woensdag samen naar het strand.

Mijn ‘werk’dag: Hardlopen & IPL-en

personal peaks 76 hardlopenEn op de dagen dat hij dan op het KDV is, kan ik naast werken, ook lekker even hardlopen. Want ik had die me-time stiekem best wel gemist. En na het hardlopen maak je dan zo’n lekkere shake voor jezelf die qua kleur goed bij je hoofd past.

personal peaks 76 iplEn daarna ga je dan je benen ipl’en, want ik heb zo’n Lumea apparaat gekocht van Philips. Deze Lumea heb ik aangeschaft. Ik wilde dat al zo lang, dus nu mocht het van mezelf. Ik had het op Instastories al laten zien en kreeg zo veel vragen, dat ik er binnenkort wel over zal schrijven.

personal peaks 76 robin ophalenMaar na zo’n dag voor mezelf, kan ik niet wachten om deze kleine man weer te gaan ophalen. Gelukkig is hij ook altijd intens blij om mij weer te zien. Hij zit nu trouwens gewoon op het bankje op de bakfiets. Hij wil niet meer in zijn speciale stoeltje. Dat begrijp ik wel, want zo zie je veel meer, maar ik vind de gordels nog niet stevig genoeg of zo. Dus zelf vind ik het een beetje eng.

Teletubbbies

personal peaks 76 teletubbiesOverigens is Robin niet alleen blij om mij te zien, ook heeft hij nog een innige relatie met de Teletubbies. Hij zwaait naar ze, gaat staan en klappen en zegt heel hard ‘dag dag’ als ze weggaan. Ik zal daar binnenkort weer eens een filmpje van posten, want het is te zoet.

personal peaks 76 coole dudeTerwijl hij op andere momenten toch zo’n coole dude is… Hij wil de laatste tijd graag mijn zonnebril op. Nou hier heb je ‘m hoor jongen. Staat je übercool.

Nieuwe kunstwerken

personal peaks 76 schilderijenIn Laguna Beach kochten we deze mooie kunstwerken. Afgelopen vrijdag hingen we ze op en ik ben er zo verschrikkelijk blij mee. Ze color coördineren ook zo mooi bij de muurverf! Ik zal binnenkort weer eens een home tour doen. Als je dat leuk vindt tenminste. Het linkerwerk is een  Japanse schets van een bloem. Het rechter schilderij is van een Amerikaanse schilderes die bekend staat om haar Parijse straatbeelden. Dit is een van haar eerdere werken en op de achtergrond zie je de Champs Elysees. Mark en ik zijn samen vaak in Parijs geweest en het is echt een van onze favoriete steden, dus dat komt mooi uit.

Eerste stapjes

personal peaks 76 eerste stapjesAfgelopen week zette Robin zijn eerste stapjes. Weliswaar aan mijn hand, maar het waren echt stapjes! Vrijdag kwam Mark wat eerder thuis van werk en kon hij ze filmen. Zo leuk om er beeld bij te hebben. Daarna gingen we met ons gezinnetje een ijsje eten en mocht Robin in het wagentje op het plein. Heel charmant naast de toiletrollen. Maar leuk dat hij het vond. Hij had nog nooit in zo’n bewegend ding gezeten en vond het fantastisch.

Date night

personal peaks 76 date night

Zaterdag kwam ons buurmeisje ’s avonds oppassen en gingen Mark en ik op date night. Wat een mooie zonsondergang was het weer! Zo genieten. Later haakte er nog een vriend van ons aan die ook in Zandvoort woont en niet al te laat waren we weer thuis. Gelukkig was ons buurmeisje er nog 😉

Koopzondag

personal peaks 76 koopzondag

Op zondag was het koopzondag en gingen we de stad in. We lunchten lekker op een terras. Wat heerlijk om nog wat zomerdagen mee te pakken. Ik ben benieuwd hoeveel zomer we nog krijgen tot de herfst echt begint. Zou het nog gaan nazomeren?

Zo… dit was, denk ik, de langste Personal Peaks ooit. Volgende week is alles weer ‘normaal’, behalve dan een nieuwe stijl peaks en ik ga het overzicht verhuizen naar de dinsdag of woensdag, omdat ik zondag vrij wil zijn voor mijn gezin.

En met deze mededeling sluit ik de bomvolle peaks af. Desondanks hoop ik dat je het leuk vond om te kijken en lezen.

Heb je nog een vraag en/of opmerking over de peaks? Wat vind je van het nieuwe thema? Ik ben benieuwd!

Fijne dag vandaag!

Liefs,
Karen

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.