TOP
personal peaks 73
Personal

Personal Peaks 73: Robins verjaardag, update over de oppas en vakantie in zicht!

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Vandaag een Personal Peaks met hoe de Personal Peaks in eerste instantie bedoeld waren; met een paar foto’s van de highlights van de afgelopen week. Alleen heb ik dan wel een aantal weken samen gevoegd en ik denk dat ik dat de komende tijd zo even laat. Daarnaast praat ik je een beetje bij. Hoe gaat het nou? En wat heb ik verder nog te vertellen… Je leest het in deze Personal Peaks 73!

Robins verjaardagscadeau

personal peaks 73 robins verjaardagscadeau

De week voor Robins verjaardag was mijn neef uit de VS er met vrouw en 3 kinderen. Helaas gingen zij net ’s ochtends voor het feestje door naar Kroatië, maar het was heel fijn dat ze er waren. En gelukkig was het net prachtig weer in Nederland, dus we hebben fijn met ze op het strand kunnen eten.

Maar even terug naar Robins eerste birthday bash. Zaterdagavond hadden wij het huis al versierd met slingers. We hadden besloten het gewoon zondag helemaal te vieren en maandag op zijn echte verjaardag wel met ons gezin wat te doen, maar niet uitgebreid weer vieren. En dus gaven we de kleine man zondagochtend ook zijn cadeau. Hij was nog al onder de indruk van de slingers en hij vond de driewieler, waar hij nu gewoon op geduwd kan worden, maar waar hij straks zelf op kan fietsen, nog een beetje gek. Gelukkig vindt hij hem inmiddels wel leuk.

Vaderdag

personal peaks 73 vaderdag

De zondag van Robins feestje was het ook nog vaderdag. Ik returnde Mark de favour, want hij kreeg ook een fitbit van mij. Kunnen we samen fitbitten. Robin had een prachtig kunstwerk gemaakt op het KDV met de tekst erbij: ‘Met jou zit het wel snor’. Staat ‘m goed hè? Die snor?

Taart

personal peaks 73 taart

Ik had me een beetje gek laten maken door alle Pinterest perfect verjaardagsfeestje en had bedacht dat Robins fuif een thema moest hebben. Dat werden dieren! Maar veel verder dan wat dierenslingers, dierenbordjes, dierenservetten en wat diertjes op tafel, kwam ik niet. Op de taart wilde ik hertjes en een vosje omdat die in onze tuin wonen. Ik heb de taart laten maken door een vrouw uit ons dorp. Wat is ‘ie mooi geworden hè? Voor de volwassenen had ik nog twee andere taarten erbij. Alles is op gegaan!

Robins feestje

personal peaks 73 robins feestje

Voor het feestje zelf hadden we alleen maar familie en echt goede vrienden uitgenodigd die Robin ook vaak ziet. Er waren bijna 30 man en dat vond ik nog best druk. Het bijzondere was dat Robin echt wel door had dat het om hem draaide en zelfs een beetje verlegen werd toen er voor hem werd gezongen.

personal peaks 73 kaarsjes uitblazen

Hiep hiep hoera hadden we geoefend en dat kon hij al, maar kaarsje uitblazen was nog wat moeilijk, dus dat heb ik maar voor hem gedaan.

Robin had zelf nog nooit taart gegeten en kreeg op zijn eigen feestje voor het eerst een stuk. Hij vond het heel lekker en volgens mij vond hij het sowieso allemaal wel geslaagd. Hij houdt wel van aandacht en drukte.

Om een uur of half 9 was iedereen weer naar huis en werd ik zo waar heel emotioneel. Die kleine baby werd de volgende dag opeens een dreumes. Man.. wat is dit jaar toch snel gegaan. En wat heeft die kleine man toch veel geluk gebracht! We genieten elke dag zo intens van hem. Wat een rijkdom is dit kleine mannetje. Verliefd op mijn kind!

Uit eten

personal peaks 73 friet eten

Het was de dagen rond zijn eerste verjaardag ook echt prachtig weer. Op de dag zelf kwam er nog wat bezoek en ’s avonds gingen we lekker met z’n drieën eten op het strand. Omdat het zijn verjaardag was, kreeg hij van ons wat frietjes en dat vond hij apart, maar wel lekker. Van het restaurant kreeg hij als traktatie nog een perenijsje, maar toen was meneer al wel een beetje klaar met de dag, dus dat sloegen we af. Al met al waren het heerlijke dagen. Letterlijk en figuurlijk een feest om mee te maken.

Traktatie

traktatie

En wie jarig is trakteert! Op Robins KDV mag je absoluut geen snoep trakteren en is het gebruikelijk er een cadeautje bij te doen. Van Robins feestje had ik nog bellenblaas over en rozijntjes. Ik kocht er bananen en vingerpoppetjes bij en maakte voor elk kindje een goodiebag. Tja, je bent een kind van een blogger of je bent het niet?

Tante

als het even niet gaat zoals je wilt tante

In dit artikel had ik je al een update gegeven dat ik in de week erna opeens last van mijn rug kreeg en mijn lieve tante ook nog overleed. Heel eerlijk? Ik ben daar nog steeds af en toe best wel verdrietig om. Ik hoop dat ik het een plek kan geven als wij zelf in Amerika zijn. Gelukkig gaan we volgende week al weg! Voor het eerst ga ik best wel relaxed op reis. Er komen leuke vrienden van ons in huis die voor Bing en Cookie zorgen en ik heb zo’n zin om mijn familie te zien en Robin te kunnen showen. Dat mijn tante er niet meer is, is natuurlijk enorm verdrietig, maar tegelijkertijd is het wel mooi dat we juist nu kunnen gaan.

Met mijn rug gaat het wel iets beter, maar ik moet wel oppassen. Ik merk dat als ik lang zit, ik meteen weer last krijg. Wel ben ik nu met de medicatie gestopt, omdat ik er best wel moe van werd en ik het niet al te lang wilde slikken. Bovendien mocht ik stoppen als ik merkte dat het beter ging.

Oppas en strand

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Het verhaal over de oppas heb je ook al uitgebreid kunnen lezen. De volgende dag gingen we met Robin naar de kinderboerderij. We waren nog steeds best wel onder de indruk van alles en bespraken continu hoeveel geluk we hadden gehad. Dus een beetje afleiding was heel welkom. Die kwam gelukkig in de vorm van een telefoontje van goede vrienden die onderweg waren naar het strand en vroegen of we met hun en de kindjes wilden eten. Afgelopen zondag was onverwacht een prachtige zonnige dag, dus daar hadden we natuurlijk wel zin in. Het werd een heerlijke namiddag en avond. De kindjes speelden lekker in het zand (Robin en hun jongste zijn ongeveer even oud), wij dronken een wijntje, aten wat oesters bij Tent 6 waar we ook maar bleven eten. De dj stond er te draaien en de sfeer was opperbest. Het was echt zo’n heerlijke spontane zonnige zondag. Zo’n dag met een gouden randje.

Het oppas fiasco; de update

Ik kreeg veel vragen over hoe het nu was afgelopen met de website waar we de oppas vandaan hadden. Ze hebben me gisteren terug gebeld en we hebben uitgebreid gesproken. Ze zijn hier enorm van geschrokken. Volgens hen was het nog nooit zo uit de hand gelopen met een oppas. Het was echt wel eens voorgekomen dat er iets aan de orde was, zoals diefstal, maar nooit zoiets als dit. We hebben afgesproken dat de vrouw per direct van de site afging en dat is al gebeurd. Daarnaast zou de website contact opnemen met iedereen met wie de oppas contact had gehad. Ik weet niet of dat gebeurd is, maar daar ga ik maar van uit.

Voor ons is het nu klaar. Ik ben boos en teleurgesteld en enorm geschrokken, maar gek genoeg heb ik ook medelijden met haar. Ze was echt best wel aardig en ik denk dat ze een probleem heeft. Dus ik hoop dat het voor haar allemaal goedkomt in haar leven en dat ze nooit meer zichzelf als oppas aanbiedt.

Tot zo ver deze Personal Peaks en de update. Zoals ik net al vertelde, gaan wij volgende week op vakantie. Deze week ga ik de vakantie voorbereiden en de laatste verplichtingen afwerken. Ik geniet enorm van mijn zomerrooster en het niet verplicht te hoeven bloggen en ik ben heel dankbaar dat iedereen daar zo begripvol op reageerde. Wat heb ik toch fijne lezers! Ja, jij dus!

Hopelijk heb jij ook fijne dagen achter de rug!

Wil je nog iets kwijt over een van de Peaks? Ik ben benieuwd!

Fijne dag vandaag!

Liefs,
Karen

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.