TOP
personal peaks 72
Personal

Personal Peaks 72: USA family picnic, heel veel natuur & fit fitter fitst

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Nou… verbetering hoor.. deze week is het iets beter gelukt met foto’s maken. Maar ik was ook op een paar gelegenheden waar ik geen foto’s van wil plaatsen, omdat ik het soms gewoon niet okay vind om zo maar foto’s online te knallen. Ik had een ontzettend drukke week vol met sociale gebeurtenissen en afspraken. Kortom… best veel om over te vertellen en dat ga ik ook doen in deze Personal Peaks 72!

Maandag

personal peaks 72 draagzak

Op maandag was het prachtig weer. ’s Ochtends hebben we een flinke wandeling gemaakt door de Amsterdamse Waterleidingduinen. Die zijn natuurlijk altijd een prachtig decor voor een fotoshoot. Zoals je wellicht wel hebt kunnen lezen, mocht ik die mooie Najell Omni draagzak proberen. Als je de natuur ingaat, is dragen zo fijn. Vooral als je niet op de verharde paden blijft, dan is het een aanrader.

’s Middags hadden we de verjaardag van een van onze buren. Daar hebben we heerlijk in de tuin gezeten met allemaal andere buren. Zo gezellig.

Dinsdag

personal peaks 72 salade

Dinsdag ging ik met Robin naar de osteopaat. Als Robin tijgert, dan beweegt een beentje niet goed mee. Iedereen zei dat ik me daar geen zorgen om moest maken, maar ik had er geen goed gevoel over. De osteopaat heeft me meteen doorverwezen naar een kinderfysio. Waarschijnlijk is het totaal niet ernstig, maar wordt zijn ene beentje niet goed ondersteund door het heupgewricht.

Mark zat van dinsdag t/m donderdag in het buitenland en ik maakte ’s avonds een heerlijke Caesar salade voor mezelf. Ik weet niet waar het precies aan ligt, maar ik ben opeens iets aangekomen qua gewicht. Eigenlijk denk ik dat ik een soort hormoonschommeling heb, want ik heb ook meer last van hoofdpijn en puistjes. Dus ik probeer weer even wat beter op mezelf te letten. Het is niet echt schrikbarend veel, maar met 2 kilo minder zou ik me beter voelen.

Woensdag

personal peaks 72 huiswerk kdv

Op woensdag ging ik met Robin naar de huisarts voor het verwijsbriefje voor de fysio. Dat was natuurlijk reuze spannend. Allemaal senior citizens die de kleine man wilden knuffelen in de wachtkamer. De fysio van de huisartspraktijk keek ook meteen even mee. Ook zij dachten niet dat het heel ernstig was, maar dat het met oefeningen verholpen moet kunnen worden.

’s Avonds maakte ik dit ‘huiswerk’ voor op Robin’s KDV. Ze hebben daar een soort themaweken en nu is het thema het kind zelf en wat belangrijk voor hem/haar is. Ik heb de opa en oma’s er even uitgeshopt. Verder ben ik best trots op mijn eigen knutselwerkje. Ik ben namelijk echt een drama met freubelwerkjes. Als je op de kleuterschool kon zakken voor knippen en plakken, dan was dat met mij gebeurd.

Donderdag

personal peaks 72 tandarts

Donderdag bracht ik Robin naar het KDV en reed ik zelf door naar de tandarts. Twee van mijn kiezen werden preventief gevuld. Een omdat er allemaal groeven in zaten, de ander omdat ik bijna een gaatje had.

Verder werkte ik de hele dag aan mijn vlog en een aantal blogs en was ik heel blij dat de man ’s avonds weer thuiskwam.

Vrijdag

personal peaks 72 verjaardag oom

Vrijdag werd mijn oom 79. Daar was nog al wat verwarring over, want ik dacht dat hij 80 werd, maar dat was niet zo. Hij ging zijn 80e levensjaar in. Ter ere van zijn verjaardag hadden we een lunch met de familie in Den Haag. Zo leuk om alle nichtjes en neefjes weer bij elkaar te hebben. Zelfs mijn neef uit Nieuw Zeeland was erbij en die is ook op Robin’s verjaardag aanstaande zondag. Waanzinnig leuk!

Zaterdag

personal peaks ANW picnic

Zaterdag gingen we naar Nijmegen voor een picnic van onze adoptiestichting. Er waren wel minstens 80 gezinnen en dat was natuurlijk hartstikke leuk en spannend. Vorig jaar waren we er ook, maar toen hadden we nog geen kindje. Toen we toen weggingen zeiden we tegen elkaar: ‘Hopelijk zijn we er volgend jaar met z’n drieën’. Gelukkig is die droom uitgekomen, want een paar weken na de picnic kregen we het telefoontje en nu konden we met deze bijna geen baby meer naar de bijeenkomst.

personal peaks 71 kindjes

Veel kindjes waren natuurlijk een stuk ouder (of veel jonger) dan Robin, maar gelukkig waren er ook veel kindjes van zijn leeftijd. Dat is heel fijn, want als ouders van kindjes van ongeveer dezelfde leeftijd trek je toch wat meer naar elkaar toe. Je hebt net nog wat meer gemeen of zo.

personal peaks 72 vriendjes

Na de picnic zijn wij met onze goede vrienden nog even een wijntje gaan drinken bij een cafeetje in de buurt. Kijk deze twee stoere dropjes nou?! Op dezelfde dag geboren. Je ziet  ze nu steeds meer op elkaar reageren en interactie hebben met elkaar en dat moet ook wel, want ze zijn natuurlijk vrienden voor het leven 🙂

Zondag

personal peaks 72 wandelen

Op deze foto lijk ik wel 120 kilo, maar ik vind hem zo blij… Nou ja… in het kader van fit fitter fitst gingen we op de warmste dag van de week de duinen maar weer in. Er stond een redelijke file naar het strand en Robin had een prachtige nieuwe buggy gekregen van Easywalker die geprobeerd moest worden. Aan zijn gezicht te zien, is hij er blij mee.

personal peaks 72 salt water sandals

En zijn nieuwe tweedehands sandaaltjes waren ook binnen gekomen. Die overigens nog steeds vrij ruim zitten, dus hoe ik er ooit bij kwam dat deze maat te klein was? Geen idee! Maar ach… nu heeft hij nog een paar voor volgend jaar en hoe leuk zijn deze gele?

personal peaks 72 opeten

Te leuk toch? Robin vindt ze zo leuk, dat hij ze wel wil opeten!

personal peaks 72 hertje op de foto

Tijdens het wandelen in de duinen zie je altijd herten, maar deze kwam wel heel dichtbij. Die moest op de foto.

personal peaks 72 hert foto

En zo zag de foto eruit. Wat een mooie beesten zijn het toch! Ik kan maar geen genoeg van herten krijgen. Voor Robin’s verjaardag heb ik dan ook een taart met herten en vossen besteld. Helemaal in het thema van waar we wonen 🙂

personal peaks 72 zandbak

Een van Robin’s verjaardagscadeaus kwam ook al binnen. Tja… en die kan je dan een week laten wachten, maar met dit heerlijke week is zo’n privé ministrandje natuurlijk fantastisch. Op mijn insta stories kon je ook nog een filmpje zien!

Nou ja.. en toen was het al weer zondagavond en zat ik deze Personal Peaks te typen. Komende week komt mijn (oudere) neef uit de VS met zijn gezin, dus hebben we een aantal gezellige dagen met elkaar. Bovendien wordt de kleine man volgende week 1 en dat vieren we op zondag. Een spannende en drukke week voor de boeg dus!

Hopelijk heb jij ook een fijne week gehad? Wat vind je van Robin’s gele sandalen en mijn knutselwerkje? Heb je verder nog een vraag en/of opmerking over de peaks? Ik ben benieuwd!

Fijne dag vandaag!

Liefs,
Karen

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.