TOP
personal peaks 71
Personal

Personal Peaks 71: Fotoshoot, achter de feiten aanhollen & op klaagrantsoen

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Okay… sinds ik ben gaan vloggen vergeet ik de hele tijd foto’s te maken. En dan zit ik op zondagavond naar mijn ‘rolletje’ te kijken en dan denk ik: ‘Oeps, alleen maar filmpjes’. Dus dat is nog even een aandachtspuntje. Maar hé… ik klaag niet. Al liep ik afgelopen week wel behoorlijk hard achter de feiten aan. Ik vertel je er alles over in deze Personal Peaks 71…

Klaagrantsoen

personal peaks 71 klaagrantsoen

Je had het al kunnen lezen, maar ik ging dus op klaagrantsoen. Het was overigens een belabberde week om op klaagrantsoen te gaan, want er ging van alles mis, maar daar kan ik dus niets over zeggen. Omdat ik niet mag klagen. Duh.

Maar ik ga vertellen dat ik de afgelopen week toch wel een behoorlijke reality check had. Want ondanks ik minder blog publiceer en minder samenwerkingen aanneem, blijft mijn to do lijst ellenlang. Ik wil al tijden oude blogs updaten en ik moet bijvoorbeeld nog feedback aan Smulweb geven over dat hele gedoe, maar het blijft maar liggen omdat de actuele zaken dan voorgaan. Dus ik moet voor mezelf daar een beter systeem in gaan vinden, Ik wil de komende tijd proberen 2 à 3 dagen per week te besteden aan alleen maar content maken en de rest van de week gebruiken om oude actiepunten weg te werken. Heb jij ook een dergelijk systeem voor jezelf? Heb je dan misschien tips voor me?

Fotoshoot

personal peaks 71 fotoshoot

Afgelopen woensdag hadden wij een family fotoshoot. We vonden het leuk om nu Robin iets groter is, echt mooie foto’s te laten maken. Bovendien wordt de kleine man bijna 1. Dus nu hij nog baby is… moet dat op de ultramooie gevoelige plaat natuurlijk. Ondanks dat het vorige week prachtig weer was, waren de voorspellingen van de dag van de shoot nog al raadselachtig. Gelukkig was het echt heerlijk weer. Het ziet er niet zo uit op de foto hierboven, maar het was zonnig genoeg, de temperatuur was heerlijk en de kleine man werkte fantastisch mee!

personal peaks 71 fotoshoot robin en karen

Ik zal binnenkort nog wel wat uitgebreider foto’s laten zien, maar deze foto… hoe mooi is die? Ik ben zo blij met het resultaat!

Misschien had je het al gezien, maar ik heb dus op de site ook een nieuwe profielfoto.

Nieuwe gympen

personal peaks 71 gympen

Verder kocht ik weer eens nieuwe sneakers. Tja.. je hebt tenslotte een sneaker verslaving of niet hè? Ik heb dat. Ik geef het ruiterlijk toe. Mijn man vond deze exemplaren verschrikkelijk. Hij noemde ze gezondheids/verpleegstersschoenen. Normaal houd ik best een beetje rekening met hem, maar dit keer besloot ik ze gewoon te houden. Wedden dat mijn verpleegstersschoenen een keer van pas gaan komen als hij man flu heeft? Houd jij rekening met de smaak van je partner?

Date night

personal peaks 71 date night

Gelukkig is er ook nog wel eens romantiek in onze relatie ;). Afgelopen zaterdag gingen we op date night. Dat doen we tegenwoordig standaard elke twee weken. Dan komt er een oppas en dan gaan we wat doen met z’n tweeën. Ik moet je eerlijk vertellen dat ik afgelopen week eigenlijk helemaal geen zin had. Om 17 uur zat ik al te knikkebollen en ik twijfelde of we wel moesten gaan, omdat ik net zo lief een avond voor de tv wilde zitten. Gelukkig gingen we toch. Mijn man wilde graag en ik heb absoluut geen spijt dat we gegaan zijn. Je leeft toch wel weer op en het is gewoon fijn even met z’n twee. Bovendien werden we getrakteerd op deze mooie lucht boven zee.

We gingen trouwens eten bij een nieuwe tent in Zandvoort: Hippie Fish. Echt een aanrader.

Kinderboerderij

personal peaks 71 kinderboerderij

Verder had ik ook een date met de kleine man. Al heb ik dat in principe bijna elke dag. Nu gingen we echt wat doen samen. Naar de kinderboerderij. Shame on me, maar dat had ik nog nooit met hem gedaan. We lopen wel vaak langs wat geitjes, wandelen elke dag, fietsen naar het strand, bos en duinen, maar dus nooit naar de kinderboerderij.

personal peaks 71 geitjes

En dat terwijl Robin dol op dieren is. Hij vond het dan ook helemaal niet erg dat er meteen een babygeit aan zijn teen zat te knagen en hij wilde eigenlijk het liefst alle beesten aaien.

personal peaks 71 wipkip

En als we dan toch bezig zijn met eerste keren… dan ook maar voor het eerst op een wipkip. Vond ‘ie ook prachtig!

Overigens zijn zijn sandaaltjes nog veel te groot. Ik had een maat kleiner geruild omdat die op het randje waren, maar de groteren zijn nog echt te groot. Toch durfde ik ze niet terug te sturen, omdat de zomer nog wel even duurt. Gelukkig heb ik de maat kleiner nu tweedehands kunnen kopen. Die zijn geel. Vond ik ook wel grappig. Ik word altijd wel vrolijk van geel.

Zelf eten

personal peaks 71 zelf eten

Nog een nieuwe fase. Ik laat meneertje directeurtje nu zelf eten. Zijn avondeten en zijn boterham. Yoghurt en pap lepelen lukt nog niet. De helft gaat op de grond. Cookie moet verplicht in haar mand blijven, anders gaat hij haar voeren en er belandt best wel wat eten in zijn haar, achter zijn oren en op zijn neus, maar toch.. het gaat met de dag beter.

personal peaks 71 pioenroos

Kijk dan hoe mooi?! De pioenroos is een van mijn lievelingsbloemen en ik ben dan ook heel blij dat onze bloemiste er een in ons wekelijkse boeket had gestopt. Ik ben trouwens bezig met een blog over bloemen. Wat is jouw lievelingsbloem en waarom?

Je merkt het al.. deze Personal Peaks 71 zijn wat korter dan normaal. Maar als het goed is, heb je vandaag toch lekker een vrije dag en heb je wel wat beters te doen dan ellenlange Personal Peaks te lezen! En je kunt ook altijd nog de Karenz. Weekvlog kijken, dan kun je ook nog een mooi Bodyshop pakket winnen… Toch leuk?

Komende week wordt mijn oom 80 en hebben we een familielunch. Bovendien hebben we een picnic met 80 andere ouders en kindjes van ons adoptiebureau. En ik moet ook nog naar de tandarts 🙁

Hopelijk heb jij een lekker lang weekend en kun je een beetje van de zon genieten.

Hoe was jouw week? Heb je nog tips voor me? Wat is jouw lievelingsbloem? Heb je verder nog een vraag of opmerking over de Peaks? Ik ben benieuwd!

Fijne dag vandaag!

Liefs,
Karen

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.