TOP
Personal Peaks 7 friesland
Personal

Personal Peaks #7

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Deze Personal Peaks 7 is de eerste editie van het nieuwe jaar! De afgelopen weken waren natuurlijk allemaal ‘rare’ dagen waardoor er een peak is overgeslagen, dus vandaag krijg je maar liefst twee weken voor je kiezen. Twee weken met diverse hoogtepunten, dingen waar ik om moest lachen, waar ik over nadacht, bijzondere en fijne momenten en niet te vergeten, interessante en leuke posts van collega bloggers. Wat vond ik allemaal dejlig (leuk), mooi, bijzonder, boeiend?

personal peaks 7 huis verkocht

De afgelopen weken stonden vooral in het teken van ons oude huis in Amsterdam uitruimen. De huurders gingen eruit en de 28e hadden we de overdracht. Derde Kerstdag waren we nog flink bezig met verhuizen. Gelukkig is alles op tijd gelukt en op 28 december kon ik deze mooie bos bloemen overhandigen aan de ontzettend leuke mensen die ons huis gekocht hebben.

personal peaks 7 chanel producten

Voor de kerst was ik natuurlijk druk met cadeautjes kopen. Eigenlijk doen wij geen cadeautjes, maar iedereen had hetzelfde bedacht als ik, want natuurlijk had iedereen toch weer cadeautjes voor elkaar. Ik kocht voor mezelf ook een paar cadeautjes, een prachtige lipstick van Chanel en mijn holy grail mascara Le Volume was op, dus die kocht ik opnieuw. De verkoopster raadde me de diepzwarte versie aan, maar daar ben ik eigenlijk stiekem wat minder over te spreken.

personal peaks 7 kerstwandeling

Wat was het een prachtig weer met kerst hè? Onze kerstdagen waren wat minder intensief dan andere jaren. Ook omdat we vlak na de kerst de overdracht van ons huis hadden, hadden we geen zin om het hele land door te crossen. Kerstavond deden we helemaal niets, keken de All You Need is Love Kerst Special en dat vond ik echt een peak. Ik wil nooit meer met Kerst drie dagen dingen op de agenda. Eerste Kerstdag gingen we naar mijn ouders en Tweede Kerstdag kwam mijn schoonmoeder daar ook heen. We maakten een prachtige wandeling over de Hoge Veluwe. Wij wonen mooi, maar waar mijn ouders wonen is het ook adembenemend qua natuur.

personal peaks 7 ijselmeer

Het begint stiekem weer een beetje op een diary te lijken, maar er is zo veel dat ik wil delen, dat is dan maar een keer zo (sorry Sunny ;)). Oud en Nieuw vierden we in Friesland met onze beste vrienden. Lekker gourmetten en drankjes drinken. Vorig jaar vierden we het met hetzelfde gezelschap en dat was zo goed bevallen. Mijn best vriendin en ik vieren denk ik sowieso al bijna 15 jaar oud & nieuw samen (op een keer na). Vroeger moesten we altijd naar een spannend feest, maar nu vind ik het thuis net zo relaxed. Ik word geloof ik echt wat ouder 😉

De volgende dag was het in Friesland prachtig weer en reden we naar het IJsselmeer. Het was volledig windstil, zonnig en we hebben heerlijk op een terras buiten gezeten. Deze foto vind ik zo mooi omdat het water bijna naadloos in de horizon overloopt.

personal peaks 7 nieuwe agenda

Elk jaar weer een hoogtepunt! Dat je de nieuwe agenda uitpakt en de eerste bladzijde beschrijft. Ik vind dat op een of andere rare manier altijd heerlijk. Zo’n blanco agenda waarin het nog alle kanten uit kan. Ik hoop natuurlijk op veel bijzondere afspraken, dates, vakanties etc. in 2016!

personal peaks 7 wolf pack

Bovenstaand bericht kwam ik op Facebook tegen en ik vond het zo interessant dat ik het graag met jou wil delen. Wij zouden een voorbeeld aan de wolven kunnen nemen, door de ouderen voorop te laten lopen en het tempo te laten bepalen. Ja, ze worden dan ook wel snel ‘geslachtofferd’, maar toch, ik vind die rolverdeling echt bijzonder om te zien.

Verder moest ik best een beetje gniffelen om dit nieuws. What goes around comes around. Of juist niet. Karma is een bitch. En terecht ook. Toch?

personal peaks 7 downton abbey
Zoals ik al aangaf in mijn artikel over mijn favoriete kerstfilms wilde ik heel graag It’s a wonderful life kijken. Een kerstfilm uit 1946 en nog steeds een klassieker. Ik had het niet verwacht, maar ik vond het echt een geweldige film. Het verhaal is een beetje geïnspireerd op a Christmas Carol van Dickens en de Back to the Future serie is eigenlijk gewoon gekopieerd van deze film. Bijzonder om te zien. Overigens is het wel een oude film, maar het verhaal is nog steeds actueel.

Je las het hierboven ook al, op kerstavond keek ik de All You Need is Love Kerstspecial. Wat een geweldig programma is dat toch. Je weet dat alles goed komt, maar toch… janken… janken… van geluk… dat wel.

Verder keek ik zaterdagavond de aller- allerlaatste aflevering Downton Abbey. Echt een van mijn favoriete series aller tijden. Ik ga de Crawleys missen en misschien dat ik binnenkort gewoon weer eens alle afleveringen ga kijken.

personal peaks 7 curvacious
Ook  las ik  Desirée haar hartstikke handig artikel over de top vijf beauty ingrediënten om te vermijden. Ik heb het al wel eens verteld, maar ik ben fan van Desirée. Ik vind haar manier van schrijven heel fijn en ze maakt echt de meest mooie foto’s. Als Desirée een fotocursus zou geven, zou ik me stante pede aanmelden.

En dat was al weer de 7e Personal Peaks. Deze week wordt vast ook weer een fijne week, want vandaag vlieg ik voor een klein weekje naar Alicante. Je begrijpt vast wel, dat ik daar veel zin in heb.

Ben jij fan van Downton Abbey? Heb jij ook naar de All You Need kerstspecial gekeken? En heb jij It’s a wonderful life wel eens gezien? Ik ben heel benieuwd!

Fijne dag vandaag!

Liefs,
Karen

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.