TOP
personal peaks 69
Personal

Personal Peaks 69: Mini hittegolf, Robin 11 maanden (prik) & weer een beugel?

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Hi hallo daar! Goede maandagmorgen. Heb je een lekker zonnig weekend gehad? Hier waren het heerlijke dagen en ik had mezelf ook wat vrij gegeven dus ik heb er extra van genoten. Dat begrijp je. Maar vandaag heb ik weer gewoon een Personal Peaks voor je in de aanbieding en dat is al weer Personal Peaks 69! Geen bomvolle peaks qua foto’s dit keer, maar ik heb dan wel weer veel te vertellen…

11 maanden vaccinatie

personal peaks 69 11 maanden vaccinatie

Robin werd deze week al weer 11 maanden oud (daarover later meer). Dinsdag hadden we een afspraak op het consultatiebureau voor meten en weten en zijn 11 maanden vaccinatie. Hij begint echt lang te worden. Qua gewicht loopt hij keurig, maar qua lengte begint hij echt te groeien. Dat zien we ook aan de kindjes van vrienden. Hij is al bijna even lang als het zoontje van vrienden die al bijna 2 is. Verder loopt hij qua bewegen netjes op schema, maar op bepaalde vlakken is hij iets verder. Hij zegt echt al duidelijk papa en mama, weet volgordes van liedjes en bewegingen en kan zelfs zelf al het volgende filmpje op youtube aanzetten. Bizar vind ik dat.

Ik weet het overigens omdat hij afgelopen week echt een nacht bijna de hele nacht wakker was. En ik dus ook. Uit pure ellende ben ik maar Teletubbies op Youtube met hem gaan kijken. Op een gegeven moment viel ik half in slaap en zag ik hem zelf het volgende filmpje aanklikken.

De outfit die hij aan heeft, was niet bewust, maar meneer had zijn andere broek vies gemaakt en deze broek lag bovenop. Toevallig vind ik het wel een grappig combi.

LEES OOK >>> Personal Peaks 45: Vaccinaties, onverwacht afscheid van een vriendje, ongeval preventie training van de ANWB

Mini hittegolf

personal peaks 69 draagfoto

Woensdag was het opeens extreem warm weer. Heerlijk hoor, mij hoor je niet klagen. Vooral niet omdat we aan het strand wonen en daar was ik ook van plan heen te gaan. Maar mijn vriendin die zo ongeveer bij mij in de straat woont, opperde of ik niet gewoon bij haar in de tuin kwam zitten met Robin en dat was eigenlijk wel zo makkelijk. En dus zaten we heerlijk met de kindjes onder een parasolletje. ’s middags kwam Mark wat eerder thuis zodat we een wandeling door de duinen konden maken. Ik had namelijk een prachtige draagzak gekregen om uit te proberen. Daarover lees je later deze week meer, maar ik vind deze foto zo mooi dat ik hem al wilde delen. Robin heerlijk snoezend in de zak.

personal peaks 69 hertjes

En natuurlijk spotten we nog wat herten in de duinen. Zie jij ze?

Tandarts

personal peaks 69 tandarts

Donderdag ging Robin naar het KDV en had ik een afspraak bij de tandarts voor controle. Ik kreeg een pluim voor het schoonhouden van mijn gebit en ik moet alleen over een paar weken terug om preventief wat groeven te sealen.

Ik heb alleen al een hele tijd last van het feit dat ik aan de rechterkant mijn kiezen niet goed op elkaar kan zetten. Een jaar of tien geleden heb ik een beugel gehad en ergens is mijn gebit nu verkeerd aan het schuiven. Omdat ik nog een draadje heb achter mijn tanden, loopt het nu niet helemaal synchroon meer en dat is super irritant, want daardoor heb ik vaak een soort spanning op mijn gebit staan.

De tandarts stelde voor weer een beugel te nemen, maar daar heb ik eigenlijk echt geen zin in. Dus we gaan nu binnenkort kijken hoe we het op een andere manier kunnen oplossen, maar ik vrees dat het toch een beugel wordt. Boehoe… daar gaan we weer 🙁 Nou ja… wordt ik wel weer jonger geschat.

LEES OOK >>> Wil je gezonde tanden? Doe dan dit niet!

Jelly beans

personal peaks 69 jelly beans

Dat ik geen gaatjes had, mag nog een wonder heten, want deze jelly beans zijn echt een soort van nieuwe verslaving. Bij de Albert Heijn boodschappen kreeg ik een gratis proefverpakking. En tja.. zo gaat dat met drugs ook hè? Eerst krijg je een dosis gratis en vervolgens ben je verslaafd en moet je betalen. Ik twijfelde afgelopen week echt of ik ze nog moest bestellen, maar tot mijn grote schaamte heb ik ze toch weer aan geklickt bij de online boodschappen. Wil er iemand met me mee naar de Anonieme Jellybeanaholics?

Al weer te klein

personal peaks 69 te klein

Deze schattige Havainas kocht ik begin februari in Spanje voor Robin. Toen nog veel te groot. Maar ja.. je raadt het al.. de eerste zomerse dag en hij bleek ze al niet meer aan te kunnen. Nog meer boehoe… ik vind ze namelijk ZO schattig.

11 maanden

personal peaks 69 robin 11 maanden

Maar ja… deze kleine gup… dit meneertje knuffelbeertje… dit heerlijke gebakje… is al weer 11 maanden oud. Over een maand is hij al geen baby meer. Ik vind het heerlijk om hem groter te zien worden en te zien groeien. Hij is al bijna 80 cm en 10 kilo zwaar. Ik vind het heerlijk om hem steeds meer te zien kunnen, maar ik word ook echt wel wat sentimenteel omdat het allemaal zo verdomd snel gaat. Dat is toch niet leuk?

LEES OOK >>> ‘Mijn eerste moederdag als moeder’

Date night

personal peaks 69 eendjes

Wat wel leuk was, was dat we zaterdag uit eten gingen met goede vrienden bij een nieuw restaurant in Haarlem: Morris. Dat was supergezellig. Wij kennen hun al meer dan 20 jaar omdat we ooit allemaal tegelijk in Groningen studeerden. Superfijn om dan nu weer bij elkaar in de buurt te wonen en gezellig met z’n allen te gaan eten.

Dit eendenstelletje had ook een tafeltje op het terras gereserveerd. Zitten ze daar niet zoet?

personal peaks 69 drankjes

Na het eten dronken we nog een cocktail en toen gingen we op huis an. Rond half een waren we netjes thuis. Zondag klusten we wat in en om het huis. Ik ruimde de slaapkamer op en Mark maakte het terras schoon. En ’s middags hadden we de eerste verjaardag van ons nichtje. Dat was natuurlijk ook gezellig. Nu moet ik ook aan de slag voor Robin’s eerste birthday bash… Ik weet al wel wat we voor hem kopen en wat voor versiering ik wil, maar qua taart… ik heb nog geen idee. Robin heeft sowieso nog nooit taart gegeten, dus dat wordt al een traktatie op zich.

Maar goed… ik heb nog een maand om daarover na te denken. Deze week maar eens gaan googlen. En van de zon genieten, want het wordt heerlijk weer!

Wil je het laatste weekoverzicht van Loes nog bekijken? Dat kan hier. En Mariska ging een romantisch weekend weg.

Heb jij een fijne week gehad? Kon je een beetje genieten van de zon? Wil je nog wat kwijt over de Peaks? Ik ben benieuwd!

Fijne dag vandaag!

Liefs,
Karen

 

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.