TOP
personal peaks 68
Personal

Personal Peaks 68: Mijn 1e Moederdag, bakfietsmoeder, winactie toeristen & date night

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Omdat je vorige week ongevraagd op een vlog werd getrakteerd in plaats van de peaks, vandaag in deze Personal Peaks 68 twee weken achter elkaar. Ik heb besloten op maandag (of op dinsdag) de diary te plaatsen en op vrijdag de Vliegensvlugge Vlog. En eigenlijk zit er aan te denken voor de vlog een vertraging van een week in te bouwen, zodat ik wat meer tijd heb. Maar vandaag gewoon de hoogtepunten van de afgelopen twee weken. Er gebeurde veel, dus ik hoop dat je lekker zit, want ik heb behoorlijk wat foto’s voor je in de aanbieding…

Geboortekaartjes

personal peaks 68 geboortekaartjes

Soms is er echt zo’n geboortegolf in je omgeving. De afgelopen tijd zijn veel van onze vrienden weer zwanger of hebben ze net een kindje gekregen. En het gekke… het zijn allemaal meisjes. Welkom Iman, Saar, Doortje en Isabelle! En inmiddels is daar ook nog Sammy bij gekomen. Als Robin hetero is, heeft hij in ieder geval genoeg keuze.

Pizza

personal peaks 68 pizza

Dit begint een soort grap te worden tussen Tamara, Elise, Kelly en mij. Continu op social media over pizza kletsen en elkaar taggen in pizza updates. De man was een paar keer niet thuis ’s avonds en ja, een van die keren at ik dus… pizza. Kon ik mooi de chickies taggen. Wie houdt er nou niet van pizza, vraag ik me dan af?

Bakfietsmoeder

personal peaks 68 bakfietsmoeder

Jaaa daar is ‘ie dan; mijn mooie nieuwe bakfiets. En net nu het echt lekker weer begint te worden. Het is echt fijn zo’n fiets. Ik merk dat ik weer veel vaker fiets dan de auto pak en het schijnt deze week ook strandweer te worden… Dan kieper ik gewoon alles in die bak en fiets ik naar het strand. Ik kan niet wachten!

Tamara heeft overigens een leuke blog over de baby in de Babboe Bakfiets!

personal peaks 68 robin bakfiets

Robin kijkt z’n ogen uit op de fiets. Dat is zo schattig om te zien. Ik kreeg trouwens een aantal vragen waarom hij een helmpje op heeft? Wij vonden dat wel zo veilig. Je weet maar nooit, je kunt altijd vallen met een fiets. Het is natuurlijk iets stabieler dan een gewone fiets, maar je kunt ook aangereden worden. Niet dat zo’n helm overal tegen beschermd, maar:Ā Better safe than sorry.

Bloesem

personal peaks 68 meidoorn

Maar we hebben de afgelopen weken ook ontzettend veel gewandeld. Dat is toch het voordeel van een hond. Ik kan zo genieten van dit seizoen. Al die bloesem op bomen en planten, het ruikt zo lekker. Ik wist niet wat dit is, maar volgens Marijke is het meidoorn.

personal peaks 68 regenboog

Het was een beetje wisselend weer de afgelopen tijd. Regen en zonneschijn. Maar dan krijg je wel zo’n mooie regenboog te zien! Sommigen zagen zelfs een dubbele, zag ik op Instagram en Facebook!

Hekel aan wachten

personal peaks 68 vuilniswagen

Handje omhoog als je hier ook een hekel aan hebt. Ik ben zo slecht in wachten. En ik vind het best frustrerend als je bijna thuis bent en dan moet wachten achter de vuilniswagen. Dat werk moet ook gedaan worden, dat begrijp ik. Gelukkig lieten deze gasten me vlak hierna passeren, want ik kroop al een minuut of tien achter ze aan.

Date Night

personal peaks 68 date night

Strand, lekker weer, een gin tonic, vers kappershaar en vergeet de leuke man niet en blijer kun je me niet maken. Mark en ik hadden date night. Het is waanzinnig leuk om papa en mama te zijn, maar af en toe is het ook wel even fijn om een avond samen te hebben. En vervolgens driekwart van de tijd over Robin over te praten šŸ˜‰

personal peaks 68 zonsondergang

En als je dan ook nog wordt getrakteerd op een mooie zonsondergang, dan maakt dat de avond natuurlijk helemaal compleet.

Robin

personal peaks 68 robin

Kun je geloven dat dit gebakje over een paar dagen al weer 11 maanden oud is? Ik niet hoor. Deze kleine kletsmajoor begint al bijna te praten. Zijn favoriete woord is mama en het liefst herhaalt hij dat de hele dag en overal. Verder kopieert hij ons. Als Mark met zijn handen gevouwen zit, doet hij dat ook. En als ik ‘nee nee nee’ tegen hem zeg als iets niet mag en mijn hoofd nee schudt, dan schudt hij nee terug. Je ziet soms ook dat ‘ie ondeugend wordt, maar dan gooit ‘ie er zo’n poeslieve glimlach achteraan en dan is het vrij moeilijk om niet te gaan lachen. Het is zo’n feest, zo’n kind.

personal peaks 68 robin blij

Kijk dan.. hoe blij? Hier moet je toch vrolijk van worden? Zelfs als je een rotdag hebt? Dat kan toch niet anders?

Mijn eerste moederdag

personal peaks 68 eerste moederdag

Gisteren was de dag waar ik jaren naar uit heb gekeken, mijn eerste moederdagĀ als moeder. Ik kreeg werkelijk een prachtig cadeau van Robin. Een van de mooiste cadeaus die ik ooit gekregen heb.

personal peaks 68 knutselwerk

Op het KDV had hij namelijk dit wonderschone knutselwerk gemaakt. Met een bosje bloemen van zijn handjes en voetje. Deze gaat in een lijstje! Dat begrijp je. Het eerste knutselwerk van je kind… dat is toch ook meteen het mooist, of niet?

personal peaks 68 fitbit

Van Mark en Robin samen kreeg ik ook nog een fitbit flex 2. Daar had ik overigens zelf om gevraagd omdat ik weer wat actiever wil worden. Niet dat het een stille hint was. De armband die erbij zit en waar de fitbit in kan, vond ik in het echt toch wat tegenvallen, dus die ruil ik om.

personal peaks 68 robin en mees

Verder vierden wij moederdag samen met onze goede vrienden met wie we samen in de VS zaten om onze zonen op te halen. Deze kleine meneertjes zijn op precies dezelfde dag geboren. Er zat ongeveer 10 minuten verschil in. Het was echt heel fijn om samen met een ander Nederlands stel in de VS te zitten en het is vooral fijn dat daar zo’n mooie vriendschap uit is ontstaan.

We hebben heerlijk de hele dag op het strand gezeten en genoten van onze kleine mannen. De zon scheen en het was heel erg lekker weer, dus wat wil je nog meer? Ik hou zo van dit olijke duo. Ze hebben zo veel gemeen, dus ze zullen altijd met elkaar verbonden zijn. Hopelijk worden het net zulke maatjes als dat hun ouders dat zijn. Maar op zich zou het me verbazen als ze dat niet worden.

Nieuwe iPhone

personal peaks 68 nieuwe iphone

Ik was sowieso al best wel verwend afgelopen week, want ik kreeg ook een nieuwe iPhone. Mark mocht een nieuwe uitkiezen bij zijn abo, maar vond zijn oude toestel nog wel best. Dus hij nam een rose gouden voor mij (die heb ik nu ook al). De verkoper vond het wel een beetje gek, dat hij die kleur koos. Haha.

Kuchende Robin

personal peaks 68 karen en robin

Wat wel vervelend is, is dat Robin een beetje benauwd is de afgelopen dagen. Hij kucht en je hoort dat er slijm in zijn longetjes zit. Verder is ‘ie hartstikke blij en hij heeft geen koorts of zo, maar toch.. Ik ga toch even met hem naar de dokter.

Hij heeft nu trouwens een nieuwe fase dat hij af en toe gekke bekken trekt voor de camera. Geen idee of hij doorheeft dat we dan een foto maken, maar hij is echt zo’n jokertje. Heel geestig/

Winactie toeristen

personal peaks 68 winactie

Wat niet zo geestig is, is dat er weer ladingen winactie toeristen op deze winactie afkomen. Gisteren ontplofte mijn mailbox zo ongeveer met de zielige verhalen. In mijn statistieken zag ik dat deze winactie was gedeeld op diverse winactie websites. Ik word daar best een beetje gefrustreerd van. Zoals ik al vaker heb geschreven: Ik ben niet zo gecharmeerdĀ winactie toeristen. EigenlijkĀ is dat een understatement.

Mensen lezen helemaal de voorwaarden niet. Ik word overspoeld met verhalen over kanker en zieke kinderen en ik vind het echt walgelijk dat mensen dit soort verhalen gebruiken om een prijs te winnen. Ze hebben vaak nep facebookprofielen die boordevol met winacties staan en de meeste prijzen staan na een week toch weer op Marktplaats.

Ik gun mijn prijs aan iemand die hier vast komt lezen en niet mijn pagina al 5 keer gevolgd en ontvolgd heeft voor de winacties. En ja… ik houd dat bij. Hashtags #jezoumaarmogenwinnen en gedichtjes die maar eindeloos herhaald worden. Ik zeg toch nadrukkelijk dat ik het niet wil? Waarom doen mensen het dan toch… Oh ja… ze lezen niet. Nou ja… jammer van het stukje banbreedte dat je met je reactie hebt achtergelaten, want dan win je dus ook niet.

Bovendien verpesten die winactie toeristen het voor de rest, want ik twijfel of ik ooit nog wel een winactie ga doen. Ik wil mijn dag niet beginnen met 10 verzonnen verhalen die niet onderdoen voor de waargebeurde verhalen op RTL4.

Peaks Loes

personal peaks 68 peak loes 1

En na deze winactie rant, heb je de leuke Peaks van Loes nog tegoed!

‘Zaterdag was het eindelijk lekker weer en we konden op de fiets naar de stad. De kleine meid vraagt al tijden wat nu een “mannenplank” is en vandaag namen we er een! Het is dus een plank met veel vleeswaren, augurken en uitjes. Eigenlijk om te borrelen, maar wij namen het als lunch. En deze foto maakte manlief. Ik sta niet zo vaak samen met haar op de foto, dus daarom extra leuk.’

personal peaks 68 moederdag loes

‘Het mooiste cadeau voor Moederdag kwam eigenlijk pas laat in de middag. Manlief was met oma en de kids wezen wandelen met de hond, en de kleine meid had prachtige bloemen geplukt. Toen ze thuis kwamen, had zoonlief ze vast en kwam echt zo op mij afrennen: ‘Mama!’. Zo prachtig! Het leukste was nog wel dat hij het bosje weer terug wilde hebben toen we naar huis gingen.. :-)’

En daarmee ben ik aan het einde gekomen van de Personal Peaks 68. Vrijdag een Vliegensvlugge Vlog! Komende week gaan we naar het consultatiebureau voor de 11 maanden prik van Robin, moet ik naar de tandarts, wordt ons nichtje 1 en hebben we zaterdag date night met vrienden!

Heb jij een fijne week gehad? Een leuke Moederdag achter de rug? Wat denk jij dat ik moet doen met die winacties? Gewoon doorgaan of ermee stoppen? Ik ben benieuwd!

Fijne dag vandaag!

Liefs,
Karen

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.