TOP
personal peaks 67
Personal

Personal Peaks 67: Koningsdag, ziekjes, heel veel Robin & een vraag over de Peaks

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Vorige week had ik de Peaks overgeslagen. Ik weet niet of dat herkenbaar voor je is, maar ik ben deze rubriek ooit begonnen met het idee een paar hoogtepunten te laten zien. Ik ben er enorm goed in om het mezelf moeilijker te maken en zonder dat ik het doorhad, zijn de Personal Peaks toch uitgegroeid tot een uitgebreid weekoverzicht. En ja dat is leuk, maar ook enorm tijdrovend. Dus ik twijfel of ik de Peaks weer oude stijl ga doen of bijvoorbeeld met elke dag een foto van het hoogtepunt van de dag. Bovendien trap ik binnenkort af met mijn eerste vlog, maar dan anders. Tot zo ver de huishoudelijke mededeling. Laten we snel beginnen, want deze Personal Peaks 67 bevat maar liefst 23 foto’s en een paar filmpjes…

Robin 10 maanden

personal peaks 67 robin 10 maanden

19 april was Robin al weer 10 maanden oud. En zijn maandverjaardag vieren we altijd met een fotoshoot. Maar meneer had ik er dit keer niet zo’n zin.

personal peaks 67 robin 10 maanden 2

Helemaal niet zelfs.

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Poging mislukt. Met 11 maanden weer een normale foto. Hoop ik.

1e keer Kinderdagverblijf

personal peaks 67 creche

20 mei ging dit kleine snoetje voor het eerst een halve dag naar het Kinderdagverblijf. Dat ging hartstikke goed. Hij had meteen een vriendin die hij stevig vasthield en zij hem en zelfs het wegbrengen ging eigenlijk prima. Hij was er van 10 tot 13 uur. Toen ik hem ophaalde viel hij tijdens het ritje in de auto meteen in slaap. Nou moet je weten dat dat ritje 5 minuten duurt en normaal valt hij niet zo snel in slaap, dus hij was goed moe.

Voorhoofd- en bijholte onsteking

personal peaks 67 voorhoofdsholteontsteking

Robin naar het Kinderdagverblijf, ik meteen snotverkouden. Natuurlijk. En die verkoudheid werd een voorhoofd- en bijholte ontsteking. Dat heb ik al best vaak gehad, dus inmiddels weet ik wat ik ervoor in huis moet halen om het zo snel mogelijk te elimineren.

personal peaks 67 neusspoeler

En dit apparaat ziet eruit alsof Aladin elk moment zijn entree kan maken, maar het is de Rhino Horn Neusspoeler. Mijn moeder kwam hier ooit eens mee aan en hoewel ik er eerst een beetje huiverig voor was, zweer ik er nu bij. Je lost wat zout in water op en spoelt daarmee je neus en holtes. Ik zal niet vertellen wat er dan uitkomt, maar je voelt je daarna erg opgelucht en ik heb het idee dat ik sneller beter word. En als Aladin nou ook nog uit die fles komt, dan zou het helemaal een top apparaat zijn!

MooiPR 10 jaar

personal peaks 67 mooipr 10 jaar

Een van mijn favoriete pr bureaus bestond vorige week 10 jaar. En omdat ik ook een van de favoriete relaties ben, mocht ik op het feestje komen :). Dat was natuurlijk erg gezellig. En kijk deze cadeautafel dan!

Asperges

personal peaks 67 asperges

Mijn eerste bordje asperges van het jaar. Ook een hoogtepunt. Ik eet geen ham, dus ik eet ze meestal met zalm. Hoe eet jij ze? Ben je er ook zo dol op?

Bakfiets kopen

personal peaks 67 bakfiets

Als je goed kijkt, zie je dat we in een fietsenwinkel zijn. En Robin vond het daar fantastisch en ik ook, want vorige week kochten we een prachtige bakfiets. De bakfiets van mijn dromen: de Urban Arrow. Want ik was natuurlijk een beetje dommig en reed als eerste een proefrit op deze fiets. En tja.. dan wil je niets anders meer. Dus dat is een tip: Als je een bakfiets gaat kopen, begin dan niet met een proefrit op de Urban Arrow.

Vorst

personal peaks 67 vorst

Je ziet het niet goed op de foto, maar ik werd wakker, trok het gordijn open en zag dat het gevroren had. In april. Doe eens normaal zeg.

Koningsdag

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.


En dan kan ‘ie ook nog eens heel goed human beat boxen.

Tweedehands kleertjes

personal peaks 67 tweedehands online winkelen

Zoals je weet, koop ik voor Robin heel veel kleertjes tweedehands online. Het is toch altijd zo leuk om die pakketjes te krijgen. Deze trui is natuurlijk weer oh zo schattig, maar ik twijfel een beetje of ik ‘m toch niet te meisjesachtig vind. Ik zal ‘m eens aanpassen. Wat denk jij?

personal peaks 67 tijger

Deze outfit bewijst in ieder geval dat jongetjes ook best tijgerprint kunnen dragen. Weet je nog die broek die toen te kort werd? Die miste ik zo, dat ik daarvan de trui in z’n maat (nieuw in de sale) heb gekocht. De broek die Robin hier draagt is van Popupshop en is wel tweedehands. Je ziet het nu niet goed op de foto, maar aan de voorkant zie je echt een tijgerhoofd. Heel stoer.

IJs

personal peaks 67 ijs

Wat doet die beker ijs nou in dit overzicht, Karen? Nou… voor mij is dat een hoogtepunt. En een ode aan mijn man die ik vertelde dat ik zin in ijs had. Vervolgens nam hij een gezinsverpakking met ijs mee naar huis. Met alle smaken die ik lekker vind. Hoe lief is dat! Mijn ultieme guilty pleasure.

Robin en Ted

personal peaks 67 robin en ted

Afgelopen weekend gingen we op bezoek bij Rianne en Thijs en onze logeerhond Ted. Ted heeft al een aantal keer bij ons gelogeerd en ook toen Robin er al was, maar ik weet niet of hij zich daar nog wat kan herinneren. Toch was de begroeting tussen deze twee echt het schattigste wat ik in tijden zag. Zo veel enthousiasme en liefde. Kijk zelf maar:

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Wandelen in de duinen

personal peaks 67 wandelen

Hoe slecht het weer de afgelopen tijd was, hoe mooi was het afgelopen zondag?! Wij besloten om een wandeling in de duinen te maken. Robin in de Tula, want ik wilde van het pad af om hertengeweien te vinden. Die verliezen ze nu namelijk.

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.


Helaas geen gewei gevonden, maar we kwamen wel Sjaak en Jan tegen.

personal peaks 67 amsterdamse waterleidingduinen

En we genoten van dit prachtige uitzicht waar we op een steenworp afstand vandaan wonen. Helaas komen we er echt te weinig, omdat er geen honden mogen komen. En als ik ga wandelen, neem ik liever wel gewoon Cookie mee.

Vitesse kampioen

personal peaks 67 vitesse

En dan won ook nog eens Vitesse de beker. Ik plaatste deze foto op Facebook met deze tekst: Vitesse in 1935. Met op de bovenste rij, de derde van links mijn grootvader. Vorige week was ‘ie jarig geweest. Ik denk dat ‘ie die beker wel een mooi cadeau had gevonden!

Peaks Loes

personal peaks 67 peak loes

Het was tijd voor een nieuwe stofzuiger en die kwam natuurlijk in een veel te grote doos. Dat leverde dit prachtige plaatje op, want beide kids konden het niet laten om in die doos te gaan zitten. Hoewel het dus eigenlijk net niet paste. Net een paar katten zo, die gaan ook altijd in dozen waar ze niet in passen. En zie vooral het gezicht van de kleine meid die het liefst alleen in de doos was blijven zitten 🙂

personal peaks 67 peak loes sneeuw

Afgelopen week waren we in Chamonix (Frankrijk), waar we logeerden bij vrienden en hun kinderen. We hebben qua weer bijna alles gezien, maar dit was wel het grappigst: er lag echt een dik pak sneeuw. Zo veel dat de kids er een sneeuwpop van konden maken. Je gelooft het bijna niet, maar de volgende dag zaten we in de korte broek te barbecuen in de tuin!

Echt heel grappig Loes. Bijzonder om mee te maken, zo’n grote weersverandering. Ik hoop dat wij aankomende week ook getrakteerd worden op mooier weer, maar volgens de voorspellingen wordt het pas het weekend weer mooi!

En hoe was jouw week? Heb je een leuke Koningsdag gehad? Al asperges gegeten? Wat vind je van het muizentruitje van Robin. En wat vind jij van de Peaks? Zo laten of veranderen? Ik ben benieuwd! Ook als je een andere opmerking of vraag hebt..

Fijne dag vandaag!

Liefs,
Karen

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.