TOP
personal peaks 66
Personal

Personal Peaks 66: Pesach en Pasen vieren, het 1000e blog artikel, wennen op het KDV en een kinderwagen van 4000 euro

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Als ik de foto’s van afgelopen week terugkijk, dan heb ik veel gevierd en veel gezelligheid achter de rug. De verjaardag van een van mijn beste vriendinnen, Pesach, Pasen, het 1000e blog artikel online, een spontane date night. Een week met een gouden randje dus! En ook een week met wat technische problemen, want zul je altijd zien… wilde ik net een ‘Hoera het 1000e blog artikel staat online’ artikel plaatsen, kon ik niet inloggen op mijn eigen site! Verder hield het nieuws me bezig, zag ik een mooi interview op TV en heeft Loes ook weer een leuke lente peak voor je…

Pesach

personal peaks 66 pesach

Op maandag vierden wij Pesach, dat is de joodse variant van Pasen. Of eigenlijk is Pasen meer de christelijke variant van Pesach, maar goed. Hier vind je meer informatie over Pesach. Wat voor ons vooral bijzonder was aan deze avond, was dat Robin nu natuurlijk erbij was en dat wij de gasten hadden uitgenodigd bij ons thuis. Normaliter is het bij mijn ouders of vrienden van mijn ouders, maar deze keer dus bij ons. Dat voelde heel volwassen eigenlijk…

Bakfiets

personal peaks 66 bakfiets

Op dinsdag waren mijn ouders er nog en had ik ’s middags even de tijd om de stad in te gaan. Ik kocht een blouse en een jeans, want ik had nog een bon en ging langs de fietsenwinkel. We zijn ons aan het oriënteren op een bakfiets en ik wilde een paar modellen graag even bekijken. Dit is de Rolls Royce van de bakfietsen: de Urban Arrow. Ik twijfel een beetje welke ik graag zou willen. Eerst wilde ik een Baboe, maar ik krijg daar niet al te beste feedback over te horen. Misschien dat jij tips voor me hebt?

Mama café

personal peaks 66 mama cafe

Op woensdagochtend ging ik samen met vriendin V en haar zoontje naar het mama café. Dit wordt georganiseerd door ons consultatiebureau en er is elke maand een thema. Degene die echter kwam vertellen over het thema was er niet omdat haar kindje ziek was. Gelukkig was het verder een gezellige bende vol met kindjes van 0 tot 4 jaar oud.

Wat ik overigens wel raar vind, is dat het het mama café heeft. Er waren namelijk ook gewoon vaders en ik vind het vrij 1912 om maar meteen homovaders uit te sluiten. Noem het dan ouder café…

Wennen op het Kinderdagverblijf

personal peaks 66 kinderdagverblijf

Donderdag was een drukke dag. Allereerst ging Robin een uurtje wennen op het Kinderdagverblijf. Dat ging verbazingwekkend goed. Ik liet hem achter op zijn groep en had zelf een intakegesprek een paar kamers verderop. Als hij zou gaan huilen, dan zouden de leidsters mij komen ophalen.

Maar hij ging niet huilen. Met grote ogen observeerde hij de andere kindjes. Bij binnenkomst had hij een zebra gekregen en die bleef hij wel vasthouden, maar verder was hij vooral aan het lachen. Gelukkig was hij wel blij om mij weer te zien. Hij wordt de jongste van zijn groep. Het KDV heeft verticale groepen, maar de meeste kindjes zijn zo rond de 12-15 maanden, dus dat is ontzettend leuk voor hem. Aanstaande donderdag gaat hij voor het eerst een halve dag.

1000e blog artikel

personal peaks 66 selfie

Donderdag ging ook het 1000e blog artikel hier online! Dat was dit artikel over mijn mooie lamp die elke keer weer met ons meeverhuist. En ja.. toen ging het natuurlijk mis. Want op vrijdag wilde ik een leuke recap plaatsen met een winactie, maar kon ik opeens niet meer inloggen. Kak. De komende tijd komt er dus een terugblik artikel, een aantal leuke Let’s Talks en mooie winacties. Want 1000 blog artikelen… dat moet gevierd worden!

Kinderwagen van 4000 euro

personal peaks 66 kinderwagen

’s Avonds gingen Mark en ik naar Babypark. We hadden een autostoeltje gekocht, maar dat ging al meteen kapot. In de winkel spotte ik deze Aston Martin kinderwagen van 3999 euro. Een vriendin van mij zocht nog een wagen, dus ik appte haar of deze niet wat voor haar was. ‘Daar koop je een auto voor’, appte ze terug. En ja, dat is natuurlijk zo. Ik vraag me echt af wie zo’n wagen koopt.

Spontaan uit eten

personal peaks 66 uit eten

Omdat we toch al oppas hadden, besloten we spontaan uit eten te gaan. We gingen naar een Australisch restaurant waar we vroeger zo ongeveer naast woonden en dat wij altijd een hele leuke plek vinden. Je kan er hele bijzondere dingen eten zoals krokodil en emoe. Ik ging gewoon voor het rund.

Surprise etentje

personal peaks 66 surprise

Tijdens het eten, was ik aan het appen met een vriendin en hadden we de grootste lol. De vrijdag erop hadden we een verrassingsetentje voor onze beste vriendin georganiseerd en die was erg geintereseerd in wat we gingen doen en wat ze dan aan moest, hoe laat ze klaar moest zijn etc. etc. Maar vriendin S en ik hadden haar beiden compleet andere aanwijzingen gegeven en zij begreep er niets meer van. En ondertussen zaten we ook nog samen te appen, dus dat was erg geestig.

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Uiteindelijk gingen we gewoon met alle vriendinnen naar een mooi restaurant en was er helemaal geen buitenactiviteit waar ze platte schoenen voor nodig had. Maar het was wel echt een geweldige avond. Gelukkig had ik besloten in Amsterdam te blijven slapen, want ik lag pas rond half vijf in bed.

Pasen

personal peaks 66 pannenkoeken

Zaterdag was ik rond elven thuis bij Robin en Mark die ik natuurlijk heel graag weer wilde zien. De rest van de dag deed ik lekker rustig aan en was zo’n ultieme relax dag met ons gezinnetje. Beetje wandelen, lekker eten, redelijk vroeg naar bed. Love it!

Zondag was het eerste Paasdag en hadden we afgesproken met de familie van Mark bij een pannenkoekenhuis. Dat is toch het leukste met kindjes. Ik ben een pannenkoeken snob, omdat ik vroeger in een pannenkoeken restaurant werkte. Maar deze was dus best prima. Geslaagd voor de test!

Twinning

personal peaks 66 twinning

Het was een gezellige dag en Robin en waren weer eens lekker aan het twinnen met onze outfits. Blijheid!

Tweede Paasdag

personal peaks 66 paaseieren zoeken

Op tweede paasdag gingen we paaseieren zoeken bij de buren en hadden zij voor een uitgebreide lunch gezorgd. De zon scheen heerlijk en het was erg gezellig met al die rondrennende kindjes.

personal peaks 66 robin

Robin vond het ook erg leuk en als je goed kijkt, zie je achter hem een paaseitje liggen. Maar de kleine man is een klein beetje verkouden en was ook wat moe, dus we bleven niet al te lang.

Flesje

personal peaks 66 flesje

Mark ging ’s middags ook voor werk naar het buitenland, dus waren we met z’n tweeën thuis. Lekker knuffelen samen en opeens wilde meneertje knuffelbeertje zelf zijn melkfles vasthouden. Mijlpaal!

Peak Loes

personal peaks 66 peak loes

En kijk eens wat een heerlijk kleurrijke peak Loes heeft: ‘Mijn peak van afgelopen week komt letterlijk ‘vers’ van de pers, want ik zit momenteel op de keukenhof. Wat een prachtige bloemen en wat een geweldige locatie. Nooit geweten dat er zoveel verschillende tulpen (en ook rozen!) zijn. Ondanks dat de zon nog niet echt schijnt is het toch prachtig.’

Babyboom

trendymommy

En dan was er ook nog waanzinnig leuk nieuws! Mijn blog vriendinnetje Andrea van Trendymommy is zwanger van de derde! Er is een heuse babyboom gaande in blogland. Niet normaal. Van Andrea wist ik stiekem al wat langer dat ze weer een kindje krijgt en ik vind het zo bijzonder om te zien allemaal. Echt heel mooi nieuws!

Turkije

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

En tegenover mooi nieuws staat verschrikkelijk nieuws. Ik vind de uitslag van het referendum in Turkije enorm verdrietig. Ik was er echt kapot van. Een paar jaar geleden verbleven wij bijna zes weken in Istanbul en ik heb er zulke leuke mensen leren kennen die allemaal anti Erdogan waren en toen al vertelden hoe verschrikkelijk de situatie daar werd. Inmiddels durven de mensen die ik in Turkije ken geen whatsapp, Facebook of Twitter meer te gebruiken en is bellen ook eng omdat je altijd afgeluisterd kunt worden.

Ik kan er niet bij dat mensen die leven in een democratie, stemmen voor een dictatuur in een land waar ze zelf niet wonen. Wat ben je dan voor mens? Voor mij ben je dan wel een beetje af. Bloed aan hun handen, dat hebben die mensen.

De TV Show

Gelukkig was er zondag ook Boer Zoekt Vrouw op TV en had ik een beetje afleiding. What the F* is er aan de hand met die Sandra zeg! Rare meid!

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Na Boer Zoekt Vrouw keek ik de TV Show. Normaliter ben ik niet zo’n fan van dit programma, maar ik wilde deze aflevering met Barry Hay en zijn vrouw Louise graag zien. Daar heb ik zeker geen spijt van gehad, want wat een prachtige uitzending was dat. Echt een aanrader om te kijken, ook als je geen fan van the Golden Earring bent. Het is een waanzinnig mooi portret van een fijn stel mensen met een groot dierenhart.

En daarmee ben ik aan het einde gekomen van deze Personal Peaks 66. Aankomende week had ik eigenlijk tig events op donderdag, maar die heb ik afgezegd i.v.m. de wendag van Robin. ’s Avonds ga ik wel naar een feest van een van de PR bureaus. En woensdag zitten we bij de notaris i.v.m. officiële papieren omdat we bijna officieel ouders van Robin worden.

Heb jij fijne Paasdagen gehad? Wat vind jij van de uitslag van het referendum? Heb je tips voor een bakfiets? Of heb je verder nog een vraag of opmerking over een van de Peaks? Ik ben benieuwd!

Fijne dag vandaag!

Liefs,
Karen

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.