TOP
Personal Peaks 65
Personal

Personal Peaks 65: Veel food (post), Robin de 1e keer uit logeren, feestje & een discriminerende tweet

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

De afgelopen week was me er weer eentje… Een heleboel gedaan en gebeurd, maar eigenlijk heb ik weer eens te weinig foto’s gemaakt. Gelukkig is er nog genoeg dat ik je wel kan laten zien in deze Personal Peaks 65. Wat dacht je van veel food (post), natuurlijk heel veel Robin en een hele discriminerende tweet die zo maar mijn timeline werd in geslingerd en mijn antwoord daarop. Ik laat je mijn hoogtepunten en eentje van Loes zien…

Robin en de Teletubbies

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Op maandag plaatste ik op Instagram plaatste ik dit te schattige filmpje van Robin die helemaal in to de Teletubbies is. Als dat programma begint dan lijkt hij wel door de tv te worden gehypnotiseerd. Dat is echt zo lief om te zien… <3

Inmiddels kan hij ook ‘klap eens in je handjes’ meedoen. Dan klapt hij ook echt in zijn handjes en legt hij zijn handjes op zijn hoofd. Ik ben zo trots… niet normaal. Hij is sowieso best muzikaal. Als hij muziek hoort, wiegt hij mee en van klassieke muziek raakt hij een soort in trance. Inmiddels denken we dat hij componist gaat worden. Maar voetballer kan ook, want kan best hard schoppen 😉

Lunchen met Melissa

Maandag kwam ook Melissa van Allinmam gezellig bij ons lunchen. We wonen best dicht bij elkaar en kunnen het goed vinden. Lekker een beetje keuvelen over hoe het is om blogger te zijn en waar je zoal tegenaan loopt. Melissa eet even geen brood, dus ik maakte voor haar een salade en kwam tot de conclusie dat ik dat vaker moet doen. Soms heb ik periodes dat ik vaak sla eet ’s middags, maar tegenwoordig eet ik juist weer veel brood. Gewoon omdat ik dat makkelijk vind. Terwijl een salade ook best snel op tafel kan staan. Dus Melis, dank voor de inspiratie, ik ga weer vaker sla eten.

Nieuwe Sprite

personal peaks 65 sprite

Op dinsdag werd dit fijne pakket bezorgd met Sprite. Nederland heeft een wereldwijde primeur. Sprite is voortaan suikervrij en calorievrij. De nieuwe Sprite werd namelijk net zo lekker gevonden als de oude! Sprite zegt zelf: ‘Wij geloven in minder suiker, niet in minder smaak’. Ik moet het nog gaan proberen, maar ik zal je zeker vertellen wat ik ervan vind. Overigens is er ook een nieuwe smaak gelanceerd met Cranberry. Ik hou van Cranberry, dus ik ben hartstikke benieuwd! 🙂

Eten op het strand

personal peaks 65 tent 6

Dinsdag was het prachtig weer en dus besloten we spontaan op het strand te gaan eten. Natuurlijk bij onze favoriete strandtent Tent 6. Waar anders?

personal peaks 65 robin tent 6

Robin vindt het prima om uit eten te gaan. Hij kijkt zijn ogen uit naar de kindjes die in de buurt zijn en gedraagt zich voorbeeldig. En met zijn petje op is hij toch helemaal het mannetje? Het is zo gezellig om met hem op pad te gaan!

LEES OOK: Personal Peaks 22

Zakelijke afspraak

personal peaks 65 file

Op donderdag had ik een hele leuke zakelijke afspraak. Robin was bij de oppas en de afspraak liep iets uit. Vervolgens belandde ik ook nog in de file. Zal je altijd zien. Gelukkig kon Mark redelijk op tijd thuis zijn. Dat scheelt. En oh ja.. ik mag wel eens afstoffen in de auto.

Mooi dessert

personal peaks 65 dessert

We kregen donderdagavond namelijk ook nog vrienden te eten. Tijd voor boodschappen had ik niet meer, dus we maakten ons er makkelijk vanaf en haalden Indonesisch. Onze vrienden hadden wel hun best gedaan en dit prachtige dessert gemaakt. Het was echt heerlijk, met rozenwater en verse frambozen. Ik krijg er weer zin in als ik de foto zie.

Mooie bloemen

personal peaks 65 tulp

De bloemiste kwam op donderdag ook weer een prachtig boeket brengen. Deze tulp vind ik echt de moeite waard om te laten zien. Is ‘ie niet tof?

de Foodybox

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Verder werd vrijdag ook de Foodybox voor Pasen bezorgd. Mijn beschrijving op Instagram klopt niet helemaal, maar wat wel klopt, is dat veel producten biologisch waren en er ook veel producten zonder toevoegingen in zaten. Lekker om uit te proberen, ik hou van gezonde alternatieven. Dat weet je vast inmiddels wel!

LEES OOK: Verse pastasaus tomaat olijf met ansjovis

Hamburgers

personal peaks 65 hamburger

Vrijdag werd ik lichtelijk beroerd wakker. We hadden donderdag met onze vrienden besloten dat het een goed idee was om een fles champagne open te trekken die al een tijdje in de ijskast stond (vraag me niet waarom) en ik ben niet zo goed met champagne. Dus vrijdag voelde het alsof ik tot 8 uur ’s ochtends in de lampen had gehangen, wat natuurlijk niet zo was. ’s Avonds had ik enorme zin in hamburger, dus ging mijn man de beste halen. En hier op de foto lijkt het alsof het alleen een broodje is, maar er lag wel degelijk een hamburger op. Die was helaas wel wat te rood dit keer, maar dat mocht de hamburger pret verder niet drukken. Instant satisfaction!

Discriminerende tweet

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Omdat het het weekend prachtig weer zou worden, plaatste ik een oud recept voor Couscous salade op Twitter. Vervolgens kreeg ik daar zo’n discriminerende reply op binnen, dat ik echt met mijn oren zat te flapperen. Echt hoor… dan ben je bij mij helemaal aan het verkeerde adres. Ik vind mensen die er zulke meningen op nahouden zo dom. Ik ga me niet aardiger voordoen (doe ik sowieso nooit zo, maar dat terzijde). Als je couscous al niet kunt loskoppelen van terrorisme, dan komt het niet meer goed met je denk ik. En flikker dan vooral op uit mijn timeline. Ga iets nuttigs doen met je leven. Een cursus Arabisch koken of zo. Doei!

Robin uit logeren

personal peaks robin en karen

En dan nu terug naar iets ‘leuks’. Wij hadden zaterdag een feestje van een vriendin van mij. Mijn ouders wilden al tijden graag Robin een keer te logeren hebben, dus zaterdag leek me wel een geschikt moment. Dus gingen Robin en Cookie zaterdag richting het oosten, vierden wij zaterdag een heel leuk feestje met vrienden en konden we zondag een klein beetje uitslapen. Niet dat dat goed lukte… maar toch.

Ik kon niet wachten om Robin zondag weer op te halen. Vooral niet nadat we hadden gefacetimed en hij ging huilen toen hij mij hoorde. De hereniging was dan ook spectaculair. Hij was zo blij ons te zien. Natuurlijk had hij het fantastisch gehad bij mijn ouders en is hij helemaal dol op hun, maar bij papa en mama… dat is natuurlijk het fijnst. En andersom vinden wij het ook het fijnst als hij gewoon thuis is. Ons gezellige kletsmajoortje.

Pannenkoeken

personal peaks 65 pannenkoeken

Toen we naar huis reden belandden we weer in allerlei files omdat de A9 afgesloten was. Omdat we zo ongeveer tegenover het pannenkoekenhuis wonen en daar nog lekker het hele terras vol zat, kregen we beiden ook zin in zo’n pannenkoek in de zon. Maar dat kon niet want de kleine man moest eten en naar bed. En dus bakte Mark zelf pannenkoeken. Dit was de eerste die normaal zou moeten mislukken. Dat was ‘ie dus niet. Hij was prima. Mark kan dus ook best pannenkoekenbakker worden. Goed bezig zijn wij qua eten hè? Lekker gezond. Morgen weer salade! 😉

Peak Loes

personal peaks 65 peak loes

Ook Loes genoot afgelopen week van haar kleine meisje: ‘Mijn kleine meisje gaat nu een paar weken naar school, en ze vindt dat heel erg leuk. Wel kost het haar enorm veel energie. Naar bed wil ze ’s middags niet meer en dus gaan we vaak even chillen op de bank als ze uit school komt. Deze foto maakte ik toen ik zelf net weer wakker werd, want we waren samen in slaap gevallen. Zo’n heerlijk moment dat ik stiekem even naar haar kan kijken zonder dat ze het zelf ziet. <3 ‘

Aaah te schattig toch? Liefde voor kleine meisjes die duimen 🙂

En daarmee ben ik aan het einde gekomen van de Personal Peaks 65. Maandag is het Pesach (joods pasen) en krijgen wij 6 man te eten voor de seider (soort paasdiner). Verder hebben mijn vriendinnen en ik vrijdag voor de verjaardag van een van mijn goede vriendinnen een verrassing georganiseerd. En ja.. ik kan dat hier zeggen, want ze weet het. We waren namelijk anders bang dat ze zelf wat zou organiseren. Zondag vieren wij pasen met Mark’s familie en maandag gaan we paaseieren zoeken met de buren. Hopelijk wordt het net zulk mooi weer als afgelopen week!

Heb jij een lekkere week gehad? Goed van de zon genoten? Wil je nog wat kwijt over een van de peaks? Ik ben benieuwd!

Fijne dag vandaag!

Liefs,
Karen

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.