TOP
Personal

Personal Peaks 64: Persevents, op en neer naar Stockholm, etentjes, heel hard werken en van de zon genieten

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Soms zit je echt naar je afgelopen week te kijken om je vervolgens te bedenken dat die wel HEEL hard is gegaan en dat je ook heel veel gedaan hebt en daar eveneens heel weinig foto’s van hebt gemaakt. Eind maart begint de grote drukte in bloggersland, met events en opdrachten. Ik draai nu al weer een tijdje mee, maar elke keer denk ik weer van: ‘Oh jee, waar komt die drukte opeens vandaan?’ In deze Personal Peaks 64 laat ik je een aantal van mijn hoogtepunten en die van Loes zien.

Nieuw speelkleed

personal peaks 64 robin

Van Kidz Impulz kreeg Robin echt een prachtig dik speelkleed. Ik had je al vaker verteld, dat hij heel goed op zijn buik kon rollen, maar terug was nog al een probleem. Nu blijkt dat hij daar gewoon een dik kleed voor nodig had. Want inmiddels rolt hij de hele kamer door, probeert hij zich op te trekken aan de gordijnen en kan ik hem echt niet meer alleen laten. Bovendien begint hij echt te tijgeren, dus dat kruipen gaat niet lang meer duren. Misschien dat hij zich nu zekerder voelt? Of het kleed is wat gladder? Geen idee. Hij is trouwens ook uit mijn lievelingsbroek van hem gegroeid, zie je op deze foto. Dat begint een soort kuitmodel te worden, maar ik ben nog in de ontkenningsfase.

Beauty Store

personal peaks 64 beauty store

Dinsdag was ik uitgenodigd voor een heel fijn evenement van een van de PR bureaus; het Beauty Store event. Hier staan een aantal mooie beauty merken en de online en papieren pers kan dan bij de merken langs om te horen over de nieuwe lanceringen. Ook kun je dingen uitproberen. Dat is altijd heel leuk, want je hebt echt de tijd voor elkaar om kennis te maken en even te praten. Vol inspiratie ging ik weer naar huis waar ik nog lekker even van het heerlijke weer kon genieten.

Even naar Stockholm

personal peaks 64 stockholm

Op woensdag was ik uitgenodigd voor een heel leuk evenement van Ikea. We gingen even op en neer naar Stockholm en daar waren Cynthia & Annemieke van Lady Lemonade en ik natuurlijk heel enthousiast over!

personal peaks 64 stockholm

We gingen niet echt naar Stockholm, dat was een grapje. Maar wel een beetje. De nieuwe collectie van Ikea heet namelijk Stockholm en die werd gepresenteerd op een ontzettend mooie locatie; namelijk een woonboot aan de Vecht. Ik laat je binnenkort meer zien van deze avond, maar het was superleuk en heel intiem. Wat ik je alvast kan vertellen, is dat die nieuwe collectie echt wannahave waardig is. Ik wil ALLES wel hebben…En kijk dat uitzicht vanaf de woonark nou! Te fijn toch? Als je goed kijkt, zie je onderaan het raam ook nog het hoofd van een zwaan die even kwam buurten.

Nieuwe vaas

personal peaks 64 nieuwe vaas met bloemen

Op donderdag worden hier altijd verse bloemen bezorgd en toevallig kwam die dag ook de vaas binnen die ik besteld had. Ik ben echt totaal verliefd op deze combinatie van bloemen en op de vaas. Het is zo’n genot, elke week zo’n prachtige bos in huis. Dit keer zat er trouwens een klaproos in het boeket en dat is mijn lievelingsbloem.

Etentje bij ons

personal peaks 64 etentje

Vrijdag kwamen drie studievriendinnen die nu ook bij mij in de buurt wonen eten met hun mannen. We hadden de tafel mooi gedekt en wij hadden voor het hoofdgerecht en de drank gezorgd. Een ander stel zorgde voor de borrelhappen, weer een ander stel maakte het voorgerecht en stel 3 het nagerecht. Easy peasy!

personal peaks 64 cookie

Het was hartstikke gezellig en iedereen had zijn best gedaan. Maar omdat ik het zo druk had afgelopen week, had ik het mezelf niet al te moeilijk gemaakt en gewoon een paar kippen gehaald. Een lekkere salade erbij en frites uit de airfryer en klaar was kees. Iedereen vond het heerlijk! En Cookie heeft de rest van de avond zitten wachten bij de restanten van de kip omdat ze hoopte dat ze er nog iets van zou krijgen. Hilariteit alom want af en toe blafte ze opdat we haar niet zouden vergeten. Toen de gasten weg waren, heeft ze nog een hapje gekregen. Kleine schooier.

Lunchen voor mijn moeders verjaardag

personal peaks 64 lunchen mama

Op zaterdag gingen we naar het oosten omdat mijn moeder jarig was. Geen grapje. We gingen lunchen in een restaurant en Robin ging mee. Het eten was heerlijk, Robin vond het ontzettend gezellig en wij ook. Voor herhaling vatbaar. Om nou ’s avonds uit eten te gaan met zo’n kleintje is toch wat te gehaast, maar overdag lunchen was echt een goed idee.

personal peaks 64 koetshuis

We aten in het restaurant waar Mark en ik bijna 5 jaar geleden ons trouwdiner hadden. Onder deze kroonluchter zaten wij toen 🙂

VR-bril

personal peaks 64 vr bril

Zaterdag bleven we bij mijn ouders logeren omdat we de volgende dag hadden afgesproken met vrienden die bij mijn ouders in de buurt wonen. Voor mijn vaders verjaardag hadden we hem een VR-bril gegeven. Die moest Mark zelf ook even proberen natuurlijk. Maar meneer heeft hoogtevrees en stond meteen al op een hoog gebouw, dus dat vond hij nog al scary. Vervolgens ging hij naar een kamer met geesten en vonden wij het heel grappig om stiekem op zijn schouder te tikken. Eerst had hij het niet door, maar later wel. Jammer wel, want de grap was erg succesvol. Ik was een beetje een angsthaas, want vervolgens durfde ik door alle grappen en grollen zelf niet meer. Wie een kuil graaft voor een ander…Nou ja.. volgende keer beter.

Peak Loes

personal peaks 64 lucht

En natuurlijk heb je ook nog de Peak van Loes tegoed: ‘Dinsdagochtend liep ik de tuin in en toen was dit de lucht. Niet alleen prachtig blauw maar ook nog zo mooi versierd. Net of iemand met eiwitten aan het kloppen was en de pieken in de lucht had gehangen. Ik kan daar dus eindeloos naar blijven kijken. De lente hing in de lucht en dat geeft echt zo’n gevoel van vrijheid. Heerlijk!’

Met deze positieve noot wil ik deze Personal Peaks afsluiten. Ik hoop dat die lente nog even aanhoudt en dat het deze week ook weer zo mooi wordt! Dan ga ik de wintercollectie aan kleren alvast opbergen. Komende week staan er bij mij weer wat belangrijke dingen op de agenda. En zaterdag gaat Robin voor het eerst echt uit logeren bij mijn ouders (in zijn eentje) omdat wij een feestje hebben. Ik vind dat nog al spannend.

Heb jij een lekkere week gehad? Wil je nog wat kwijt over een van de peaks? Ik ben benieuwd!

Fijne dag vandaag!

Liefs,
Karen

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.