TOP
personal peaks 62
Personal

Personal Peaks 62: Verkiezingen, dames diner, langste file ooit, dino gejat en loopse Cookie

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Jaaaa, dat is me nog al wat… de lengte van de titel boven dit Personal Peaks blog artikel. Maar ik kon weer eens geen keuzes maken, dus ik dacht: ‘Ach.. ik prop gewoon de hele week in de titel. Een drukke week waarin er weer van alles gebeurde, dus ook een overvolle Personal Peaks 62 met mijn hoogtepunten en die van Maris…

Loopse Cookie

personal peaks 62 loopse cookie

Ach kijk dan wat zielig. Cookie werd deze week loops. Ze is dat ongeveer twee keer per jaar en de laatste keer werd ze het precies op de dag dat we terugkwamen naar Nederland met Robin. Van de emotie ging ze spontaan bloeden… 🙁 Wij twijfelen of we haar niet moeten steriliseren, maar misschien willen we ooit nog wel een nest met baby Cookies en sterilisatie is wel definitief.

Nieuwe gympen

personal peaks 62 nieuwe gympen

Daar kan ik altijd blij van worden: Nieuwe gympen. Deze bestelde ik bij Omoda en zijn wat netter dan gewone gympen, maar hebben wel een grappig detail, de aapjes. Ze lopen echt goddelijk. Dit Portugese merk Nubikk heeft trouwens echt een leuke collectie. Op de een of andere manier ben ik de Nikes en Adidasjes een beetje zat (ja, dit kwam uit mijn mond, ik zei het echt). Ik ben echt een sneaker meisje, maar ik merk dat ik naar iets minder doorsnee modellen nijg de laatste tijd.

Bon Bons

personal peaks 62 bon bons

Deze bon bons kreeg ik cadeau. Eigenlijk zou ik je moeten laten zien hoe groot ze zijn vergeleken met iets anders, want ze zijn echt ENORM groot. En prachtig. Die met het roosje (echt bloempje) heb ik nog steeds niet opgegeten omdat ik ‘m zo mooi vind. Maar hĂ©.. ik wilde dus eigenlijk beginnen met mijn badpak regime deze week, dus kan niemand mij de komende tijd meer bon bons geven? Dank u.

Verkiezingen

personal peaks 62 verkiezingen

Woensdag mochten we natuurlijk stemmen en dat deed ik dan ook graag en braaf. Ik mocht 2x omdat Mark mij gemachtigd had. Hij zat in het buitenland voor werk deze week. Ik ben blij met de uitkomst. Het is me allemaal mee gevallen. Maar ik vind het wel zielig voor de PvdA. Ik had echt met Asscher te doen.

Ergste file ooit

personal peaks 62 file

Woensdagmiddag ging ik bij goede vriendin Loup op kraamvisite. Ik reed op tijd terug, maar kwam echt in de ergste file ooit terecht. Ik heb het van me afgeschreven in een column die deze week online komt, maar het was dus echt de hel. Over een stuk waar je normaal een half uur over doet, deed ik ruim drie uur met een half hysterische Robin op de achterbank. Maar goed… daarover later meer.

Cookie jarig

personal peaks 62 cookie jarig

Kijk dan.. die arme loopse Cookie. Die was ook nog jarig op 15 maart. Ze werd 4 en omdat te vieren namen we een ussie samen. Ik moet wel lachen om het resultaat, want ze kijkt redelijk verschrikt. Misschien zag ze een hond in mijn iPhone? Misschien had ze er gewoon geen zin in, of misschien was ze gewoon wel heel blij en lijkt ze alleen maar verschrikt te kijken.

Verse sauzen Albert Heijn

personal peaks 62 verse sauzen AH

Albert Heijn heeft nieuwe verse sauzen zonder nare toevoegingen in haar assortiment en die mag ik gaan uitproberen. Er werd hier dus een mega pakket bezorgd en inmiddels eten we al bijna de hele week curry of pasta. Maar mij hoor je niet klagen, want ze zijn echt hartstikke lekker. Ook hierover lees je binnenkort meer…

Zelf doen

personal peaks 62 zelf drinken

Robin begint steeds meer in de fase te komen dat hij zelf dingen wil doen. Zelf drinken bijvoorbeeld. Best een succes!

personal peaks 62 zelf doen

Of zelf brood eten… minder succes. Zelfs zo onsuccesvol dat Cookie al niet meer onder de stoel zit te wachten, ze heeft immers al genoeg kunnen snaaien van wat er op de vloer valt. Maar ach… we zetten stug door. Ooit zal hij toch wel netjes zelf gaan eten.

Dino gejat

personal peaks 62 dino jatten

Overigens… wel een geestige gebeurtenis: Ik liep met hem door de HEMA en was ergens gebiologeerd naar aan het kijken toen ik achter me wat lawaai hoorde. Had meneertje knuffelbeertje een lading knuffeldieren en puzzels uit de schappen getrokken. Dus ik gegeneerd de boel opruimen, ging hij opeens enorm hard lopen kirren naar de dino. Een mevrouw naast me vertelde dat ze hem er naar had zien grijpen. Ja en dan ben ik dus wel zo’n weekdier dat ik die dino ook daadwerkelijk voor hem koop. Om hem te leren dat hij niet zo maar dino’s mag jatten natuurlijk. * kuch *

personal peaks 62 regenjasje

Maar kijk.. verder is hij enorm schattig met zijn gele regenjasje dat ik al een hele tijd geleden in de sale kocht en zijn Mingo mutsje. Niet normaal lief toch? Of ben ik de enige die dat vindt?

Dames diner

personal peaks 62 dames diner

Zaterdag had ik een etentje met de meisjes vrouwen waarmee ik gestudeerd heb en waarbij ik in de jaarclub zat. We zien elkaar natuurlijk niet wekelijks, maar als we samen eten dan is het altijd meteen weer zoals vroeger. We aten bij een van ons thuis in Den Haag. Het is wel gezellig, want bij mij in de buurt wonen nog drie van mijn clubgenoten van vroeger, dus konden we lekker samen carpoolen. En die vrouwen die in de buurt wonen, zie ik natuurlijk wel vaker. Ik reed, dus ik was de Bob. We waren best laat thuis, maar ik heb iedereen veilig afgezet.

Robin 9 maanden

personal peaks 62 robin 9 maanden

Zondag vierden we de verjaardag van mijn schoonmoeder en zwager (ze zijn op dezelfde dag jarig). En deze kleine grote man werd al weer 9 maanden oud. Hoor je de vioolmuziek een sentimenteel liedje spelen op de achtergrond? Ik wel hoor.. Want och och och wat gaat het snel. En wat is het toch een vreselijk gezellig, lief, knuffelig, actief, druk, pienter, oplettend, geestig, stoer mannetje en een enorme kletsmajoor. Inmiddels probeert hij al echt te staan en kan hij ook al op commando in zijn handjes klappen. We spelen samen kiekeboe en hij verbergt dan ook soms zijn eigen gezichtje.

personal peaks 62 karen en robin

We hebben net zijn kamer omgegooid omdat hij op de commode altijd probeert om te rollen en er net wat te dichtbij planken hingen en het zou zo maar eens kunnen gebeuren dat hij daar anders aan was gaan hangen. Je kunt hem nu echt niet meer even alleen laten, want hij rolt de hele kamer door. Maar wat is het heerlijk om dit alles te kunnen meemaken. Al die fases zijn zo prachtig. Ik ben echt een HELE trotse moeder. Elke dag word ik weer verliefd en dan is dan net weer een beetje meer als de dag ervoor.

Shout Out

personal peaks 62 dina

Geen specifieke blog van een andere blogger, maar een algemene shout out. Even voortbordurend op de peak hierboven. Soms is het best zwaar om moeder te zijn. Mark is veel weg en als hij er is, doet hij veel, maar als ik alleen ben dan is dat soms schipperen en bikkelen. Dina staat er ongeveer sinds Lucas geboren werd alleen voor. Onze zoontjes schelen niet veel, Luc is 2 maanden ouder. Ik heb zo ontzettend veel respect voor Dina.. hoe ze zo ontzettend positief is, ze haar leven op orde heeft met kleine man zonder de grote man. Dat ze vertelt ondanks alles gelukkig te zijn en te genieten van haar prachtige zoon. En laten we heel eerlijk zijn.. Dina is ook nog eens heel knap en naturel, dus dat ze er ook nog eens beeldschoon uitziet.. ik vind het heel erg knap. Vandaag zat ik met tranen in mijn ogen je updates te lezen over haar lieve kat Mango die werd doodgereden. Dat dat ook nog moest gebeuren.. ik vind het leven soms behoorlijk oneerlijk. Dina.. als je dit leest, ik vind je een held. Echt een held. En een hele leuke moeder. Dat ook nog! <3

Peak Maris

personal peaks 62 peak Maris

En dan nu terug naar een andere leuke vrouw, namelijk Maris. Want Maris heeft ook nog een peak voor je in de aanbieding:

‘Mijn favoriete bordeaux rode bril had inmiddels wat krasjes op de glazen. Ik kan namelijk een enorme slordig chaoot zijn als het om mijn bril gaat. Vorige week ging ik naar Ace & Tate en vond binnen 10 minuten precies de bril die ik wilde hebben. Hij is niet heel anders dan mijn vorige bril. Een iets groter model in een grijs blauw kleur. Ik had mijn man mee genomen want die had een bril die hem echt niet stond en ook voor hem vonden we super snel een leuk model.

Een kleine week later konden we al onze brillen op halen. Ik ben super blij met onze nieuwe brillen!’

En terecht Maris, want ze staan echt heel erg leuk! Met die leuke bril van Mariska ben ik ook meteen aan het einde gekomen van deze Personal Peaks 62. Aankomende week staan er allerlei huishoudelijke dingen op de agenda en heb ik een paar opdrachten waar ik aan ga werken. Zaterdag heb ik een feestje in Rotterdam en zondag wil ik echt een beetje gaan opruimen in huis.

Heb jij een leuke week gehad? Wil je nog iets kwijt over een van de Peaks? Kende je de blog van Dina al? Ik ben benieuwd!

Fijne dag vandaag!

Liefs,
Karen

SaveSave

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.