TOP
personal peaks 61
Personal

Personal Peaks 61: Klagen op de klaagmuur, burgerplicht & eindelijk lente?

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Zo… dat was weer een lekkere drukke week en dito weekend. Het was zo druk dat ik zondag echt geen tijd had om de Peaks uit te werken en op maandag kwam het er ook niet van ivm andere verplichtingen. Zo gaat dat soms… dan wil je iets doen, maar dan lukt het niet. Daarover later deze week meer, maar we gaan eerst de Personal Peaks 61 aan de revue laten passeren. Een week waarin ik o.a. lekker mocht klagen, mijn burgerplicht deed, van de lente genoot en nog veel meer van dat alles. Stay tuned… ik laat je mijn hoogtepunten en die van Maris’ zien…

Hert

personal peaks 61 hert

Okay.. het is geen hele duidelijke foto, zeg maar gerust dat ‘ie vrij wazig is, maar ik vond dit hert zo mooi. Die moest gewoon even op de foto. Ik kijk regelmatig met Robin op mijn arm naar de herten aan de overkant en dit mannetje leek wel terug te kijken. Ik hou zo van die beesten. En ik weet dat het beter is, als ze straks met minder zijn, maar dat afschieten gaat me echt aan het hart. Elke keer dat ik een soort van contact met zo’n hert heb, doe ik een schietgebedje (verkeerd gekozen woord I know) of dat hert gespaard kan worden.

Robin dutje

personal peaks 61 dutje

Robin doet me dus een beetje aan deze eigenwijze kikker van Mini Rodini denken. Die trui past echt bij hem. Zoals je wellicht wel weet als je hier vaker leest, doet Robin bijna nooit dutjes tussendoor. Dus dit was echt zo’n spaarzaam ‘bel de krant’ moment. En wat is ‘ie schattig hè? Met die bolle wangetjes en die lipjes zo? Je zou er toch bijna een hapje uit nemen?

Lief lief Liefde!

personal peaks 61 liefde

Woensdag had ik een zakelijke lunch afspraak en bleef Robin bij de oppas. Toen ik terugkwam wilde hij echt alleen maar knuffelen. Zo lief. Ik moet wel zeggen dat hij niet alleen kusjes geeft, maar ook af en toe een hapje uit mijn wang probeert te nemen. Hopelijk is dat omdat hij mij net zo lief vindt als ik hem, en niet er stiekem een klein kanibaaltje in hem woont.

Mooie dag

personal peaks 61 uitzicht

Soms dan open ik ’s ochtends de gordijnen en dan zie je gewoon dat het een mooie dag gaat worden. Vooral nu het veel eerder licht is, is de gordijnen openen echt een feestje. Ik denk dat dit donderdag was. Er hing mist over de duinen, de vooruit was bevroren, maar er was ook al een zonnetje. Dat kun je bij ons zien aan de herten (rechtsonder op de foto), die gaan dan op bepaalde plekken liggen zonnen. Ik vind die mist op de duinen er altijd zo mooi uitzien. Heel mysterieus of zo?

Klaagmuur

personal peaks 61 klaagmuur

PR bureau CooPR, een van de bureaus waar ik graag mee samenwerk, heeft elke maand een PR-Klaagmuur op haar blog. Een journalist of blogger mag dan zijn/haar mening geven over bepaalde zaken en lekker klagen. Deze maand mocht ik! Nou… dat laat ik me geen twee keer vragen natuurlijk. Het is best fijn om lekker ongenuanceerd je mening te kunnen geven. Het hele interview lees je trouwens hier.

Burgerplicht

personal peaks 61 burgerplicht

Soms krijg ik tijdens het wandelen opeens last van opruimwoede, dan ruim ik de poep van andere honden ook meteen even mee op, of gooi ik chipszakken weg (ik noem maar wat). Nu zag ik Cookie over het ruiterpad rennen en haar rakelings met haar pootje naast een stuk glas springen. Toen ik goed keek, zag ik hele stukken glas liggen. En dus pakte ik een hondenpoepzakje en ruimde ik al het glas dat ik zag op. Ik snap mensen nooit zo goed, dat ze zo veel rotzooi achterlaten in de natuur. Daar kunnen beesten gewoon in stappen. Ik vind het echt aso. Ook bij de bankjes ligt altijd zo veel troep. Ruim gewoon je rotzooi op. Hoe moeilijk is het?

Charmeur

personal peaks 61 robin

Kijk die kleine Casanova dan? Het kan toch niet anders dat hij een hartenbreker wordt? Relaxte dude! En hoewel hij deze week volgens de Oei ik Groei app midden in een sprong zat, hebben we eigenlijk een hele relaxte week achter de rug. Robin was vrolijk, gezellig, blij, knuffelig. Echt een fijne week zonder bijzonderheden.

personal peaks 61 lachen

Het is zo fijn dat je nu echt pret met hem kan hebben. Zo gezellig. Zaterdag heb ik ook mijn fiets weg gebracht om er een fietsstoeltje op te laten zetten zodat we samen kunnen fietsen. Ik ben heel benieuwd hoe hij dat vindt!

Uit eten

personal peaks 61 verjaardag papa

Zondag was mijn vader jarig en gingen we uit eten met mijn ouders, Mark’s moeder en mijn ouders beste vriend. Ik zie om me heen steeds meer ouders kwakkelen en echt ouder worden. Mijn ouders natuurlijk zelf ook. Mark heeft al sinds zijn 22e geen vader meer. Ik merk dat nu ik zelf ouder ben geworden, alles toch een soort generatie opschuift en ik begin me steeds meer te realiseren dat ze er niet altijd zullen zijn (sorry als jullie dit lezen pap, mam, Lola, maar ik moest het even zeggen). Afgelopen week belandde ook mijn tante in de VS in het ziekenhuis en het is best verrot dat wij zo ver weg wonen. Hopelijk komt het goed met haar, maar je weet het nooit. Des te belangrijker om te je te realiseren hoe fijn het is dat we nu nog kunnen genieten van alle mooie mijlpalen die we samen kunnen vieren. Ik hoop natuurlijk dat er nog genoeg mijlpalen zullen zijn, maar toch…

Magnolia

personal peaks 61 magnolia

Terug naar een gezelliger onderwerp; ik kocht bij mijn vaste bloemiste in Zandvoort een prachtige tak van de Magnolia. Afgelopen weekend kwamen de eerste knoppen daarvan uit. Ik hou echt zo van de Magnolia. Alleen die naam al… en die bloemen. Zo freaking MOOI! Daarnaast was het heerlijk weer natuurlijk, dus niet alleen de lente begon in ons huis, maar ook buiten. Echt genieten. Zo lekker. Ik kan niet wachten totdat ik zonder jas naar buiten kan. Bovendien.. vorige week schreef ik nog over de regen, des te fijner dat we afgelopen week van de zon konden genieten!

Peak Maris

personal peaks 61 geitenboerderij

Ook Maris vierde de lente en schreef dit over haar peak: ‘De lente komt er eindelijk aan! Wat heerlijk, ik ben er ook echt aan toe. Dit weekend hadden we met vrienden en hun kleintje afgesproken de geitenboerderij in het Amsterdamse bos te bezoeken. Door het mooie weer waren we duidelijk niet de enige, wat een drukte zeg! Na wat geitjes geaaid te hebben besloten we weer te vertrekken en hebben we nog heerlijk gewandeld door het bos. De kleine lag inmiddels heerlijk te slapen in zijn wagen en konden wij weer eens goed bij praten.’

En daarmee ben ik aan het einde gekomen van deze Personal Peaks 61. Aankomende week ga ik op kraamvisite bij een van mijn beste vriendinnen want zij is moeder geworden van een tweede prachtige dochter. Daarnaast heb ik afgesproken met een andere goede vriendin en haar zoontje (Robin en hij zijn op dezelfde dag geboren in de VS). Dit weekend ga ik eten met mijn vriendinnen uit mijn studietijd en zondag vieren we Mark’s moeder en zijn broers verjaardag. Een drukke week dus! Daarnaast hoop ik trouwens dat de situatie hier met de Turken gaat verbeteren, want man… wat een toestand is dat. Hoe gek een land kan worden?

Heb jij een leuke week gehad? Wil je nog iets kwijt over een van de Peaks? Geniet jij ook zo van de lente die in aantocht is? Ik ben benieuwd!

Fijne dag vandaag!

Liefs,
Karen

SaveSave

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.