TOP
personal peaks 60
Personal

Personal Peaks 60: de Huismus editie, help ik ben babyshop verslaafd & nieuwe inspiratie

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Mensenkinderen, de 60e Personal Peaks al weer. Er is nog nooit een rubriek geweest die het zo lang heeft uitgehouden op mijn site(s), maar deze is still going strong… Nou had ik natuurlijk gehoopt dat ik met deze mijlpaal een enorm bijzondere week kon laten zien, maar dat kan ik niet. Het was een heerlijke week, ik deed enorm veel in en rond het huis, maakte veel foto’s, werkte vooruit en ik genoot van de kleine man en mijn gezin. Want tjonge, jonge, wat kan ik daar van genieten zeg! Ik laat je in deze Personal Peaks 60 mijn hoogtepunten zien en Loes en Maris delen die van hun! Stay tuned

ANWB Rijscore

personal peaks 60 ANWB rijscore

Zie ik dat nou echt? Zijn alle balkjes groen? Jaaaaa! Enorm trots op mijn man en mij, want EINDELIJK waren alle balkjes groen van onze ANWB score. We zijn veiliger gaan rijden. Hoera!

Robin’s kuifje

personal peaks 60 bolletje

Toen Robin geboren werd, had hij best veel haar. Maar op een gegeven moment was dat haar een beetje weg en het begint nu eindelijk weer terug te komen. Hij heeft nu midden op zijn hoofd een kuifje en ik vind dat zo schattig. Ik denk trouwens dat er nog steeds een kans is dat meneer rossig gaat worden. Zie jij ook die rode gloed?

Kleertjes kopen en verkopen

personal peaks 60 kleertjes

De afgelopen tijd heb ik echt schandalig veel voor Robin gekocht. Nou heb ik een goed excuus, want hij groeit als kool, maar toch.. Hij maakt echt niet 3 setjes vies op een dag. Voor mezelf koop ik niets meer, maar de kleine man heeft de mooiste outfits. Maar ik koop dus niet alles nieuw. Ik vind het echt een sport om de leukste dingen tweedehands te kopen en als iets dan niet meer past of toch niet zo past en ik het niet wil bewaren, dan verkoop ik het weer. Dit truitje van Little Indians bijvoorbeeld, was niet echt zijn kleur. Dus dat staat weer te koop, dus dat houdt me lekker bezig. Als je interesse hebt.. šŸ˜‰ Overigens komt er deze week een grote Robin shoplog online. Leek me wel eens leuk.

Hertenkamp?

personal peaks 60 herten

Is het een hertenkamp? Nee… het is gewoon een roedel herten die geen zin hebben dat er op ze gejaagd wordt in de waterleidingduinen en die hun toevlucht hebben gezocht op het grasveld voor het bejaardentehuis. Lekker een beetje dollen (zie links) en alles kaal vreten. Geef ze eens ongelijk. Go herten!

Deprimerend weer

personal peaks 60 regen

Als ik naar mijn weer app kijk, dan word ik echt depressief en wil ik emigreren. We hebben afgelopen week geloof ik twee keer zon gehad, de rest was kommer en kwel en storm en regen. En kijk eens naar de voorspelling voor de komende tijd! Doe eens normaal zeg, het is bijna lente. Geef die zon hier! Nu nu nu.

Stoere Onesie

personal peaks 60 lachebekje

Kijk.. die stoere onesie dan. Die is van Mini Rodini en kocht ik dus tweedehands. Ik vind hem zo leuk. En dat jongetje dat er in zit ook. Die vind ik zelfs nog een miljoen miljard keer leuker. Of zelfs nog meer dan dat.

Fotoshoot

personal peaks 60 easywalker

Zoals ik je vorige week al vertelde, mogen we een nieuwe kinderwagen testen. Ik kan je alvast vertellen dat ‘ie goed bevalt, heel goed zelfs. Maar deze week komt de uitgebreide review met foto’s online. De kleine man is er ook heel blij mee. We waren zondag even naar mijn ouders en omdat die in het bos wonen, hadden we meteen een mooie locatie.

personal peaks 60 familieportret

Kon mijn vader ook meteen een mooie foto van ons drieĆ«n maken. Dat gebeurt bijna nooit, dat we gezamenlijkĀ op een foto staan, dus deze kan op de schouw.

Kletsmajoor

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Robin is sowieso nog al dol op wandelen buiten. Dan kletst hij de oren van je hoofd. Tamara had in een blog verteld dat Maxim, haar oudste, babytaal kon verstaan, dus deze post was een inside grapje.

Lekker spelen

personal peaks 60 lekker spelen

Nu Robin heel goed rechtop kan zitten, kan hij ook echt fijn spelen. Hij is dol op blokjes en balletjes en ook tegen zijn knuffels heeft hij hele verhalen. De dieren zijn nog steeds favoriet. Als tijdens het eten Cookie onder zijn stoel zit, kirt hij het uit naar Cookie.

personal peaks 60 robin en karen

Hij is enorm beweeglijk en wil veel meer dan hij kan. Als hij op schoot zit, probeert hij zich al aan je schouders op te trekken om te gaan staan en hij oefent zijn buikspieren om te gaan zitten. Ik denk dat het niet lang meer duurt voordat hij wegkruipt. Dit truitje is momenteel mijn lievelings.. Het is ook van Mini Rodini en ik nam het ook over van een andere moeder. Dat mintgroen staat hem zo goed.Ā Zelf krijg ikĀ trouwens ook vaak vragen over mijn truitjes. Ik heb heel vaak basic sweaters (ben ik dol op) aan en die zijn bijna altijd van American Vintage. Die basics en de mooie kleuren van dat merk daar houd ik van en ik voel me gewoon heel lekker in dat soort stofjes. Vooral op niets aan de hand (zon)dagen.

HPV Vaccinatie

personal peaks 60 moeders.nu

Voor ons is het ver van ons bed show en we hebben (nog) geen dochter, maar als je wel een dochter hebt…. Mijn collega Sharon van Moeders.nu schreef er een steengoede blog over de HPV vaccinatieĀ waar ze terecht veel complimenten over kreeg. Niet alleen van lezers, maar ook van artsen en instanties en ze werd zelfs gebeld door het RIVM. Echt heel goed! Petje af Sharon.

Peak Mariska

personal peaks 60 peak Mariska

Je had het in de vorige peaks al kunnen lezen, Maris had vorige week niet zo’n fijne week. Over deze week schrijft ze dit: ‘Na vorige week had ik goede moet dat deze week beter zou worden. Helaas werd ik best wel ziek, op een gegeven moment tikte de thermometer zelfs de 39.7 aan! Dat heb ik al flinke tijd niet meer mee gemaakt.

In het weekend was de koorts gelukkig zo goed als weg en kon ik mezelf er toe zetten om naar buiten te gaan. Gelukkig ook maar, want vrienden uit Groningen waren in Amsterdam. We spraken af bij Benji’s in Amsterdam Oost (dat is trouwens een echte aanrader) waar weer heerlijk genoten van de lunch en lekker bij kletste.’

Peak Loes

personal peaks 60 loes

‘Het was wel zo lekker om zaterdag met de kids door de wijk te wandelen, de lente hangt echt in de lucht. Nog leuker dat mijn nieuwe telefoon (ook) een groothoeklens heeft en ik dus ineens heel ‘veel’ op de foto kan zetten. En als ik dan naar dit soort plaatjes kijk dan ben ik heel gelukkig met de plek waar we wonen. We kunnen heerlijk wandelen in onze buurt.’

En met deze heerlijke constatering ben ik aan het einde gekomen van deze Personal Peaks 60. Aankomende week heb ik weer eens twee zakelijke meetings, waarvan 1 echt heel spannend is. Ja sorry hoor… ik kan er nog niets over zeggen. Verder hoop ik dat de zon schijnt, want ik moet nog wat foto’s buiten maken en ga ik van het positieve uit dat mijn weer app stuk is. Zaterdag hebben wij een date met logeerhond Ted en zijn baasjes en zondag is mijn vader jarig. Dus ik heb er wel weer zin in, in aankomende week.

Heb jij een leuke week gehad? Wil je nog iets kwijt over een van de Peaks? Heb jij het ook zo gehad metĀ al die regen? Ik ben benieuwd!

Fijne dag vandaag!

Liefs,
Karen

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.