TOP
personal peaks 60
Personal

Personal Peaks 60: de Huismus editie, help ik ben babyshop verslaafd & nieuwe inspiratie

Mensenkinderen, de 60e Personal Peaks al weer. Er is nog nooit een rubriek geweest die het zo lang heeft uitgehouden op mijn site(s), maar deze is still going strong… Nou had ik natuurlijk gehoopt dat ik met deze mijlpaal een enorm bijzondere week kon laten zien, maar dat kan ik niet. Het was een heerlijke week, ik deed enorm veel in en rond het huis, maakte veel foto’s, werkte vooruit en ik genoot van de kleine man en mijn gezin. Want tjonge, jonge, wat kan ik daar van genieten zeg! Ik laat je in deze Personal Peaks 60 mijn hoogtepunten zien en Loes en Maris delen die van hun! Stay tuned

ANWB Rijscore

personal peaks 60 ANWB rijscore

Zie ik dat nou echt? Zijn alle balkjes groen? Jaaaaa! Enorm trots op mijn man en mij, want EINDELIJK waren alle balkjes groen van onze ANWB score. We zijn veiliger gaan rijden. Hoera!

Robin’s kuifje

personal peaks 60 bolletje

Toen Robin geboren werd, had hij best veel haar. Maar op een gegeven moment was dat haar een beetje weg en het begint nu eindelijk weer terug te komen. Hij heeft nu midden op zijn hoofd een kuifje en ik vind dat zo schattig. Ik denk trouwens dat er nog steeds een kans is dat meneer rossig gaat worden. Zie jij ook die rode gloed?

Kleertjes kopen en verkopen

personal peaks 60 kleertjes

De afgelopen tijd heb ik echt schandalig veel voor Robin gekocht. Nou heb ik een goed excuus, want hij groeit als kool, maar toch.. Hij maakt echt niet 3 setjes vies op een dag. Voor mezelf koop ik niets meer, maar de kleine man heeft de mooiste outfits. Maar ik koop dus niet alles nieuw. Ik vind het echt een sport om de leukste dingen tweedehands te kopen en als iets dan niet meer past of toch niet zo past en ik het niet wil bewaren, dan verkoop ik het weer. Dit truitje van Little Indians bijvoorbeeld, was niet echt zijn kleur. Dus dat staat weer te koop, dus dat houdt me lekker bezig. Als je interesse hebt.. ๐Ÿ˜‰ Overigens komt er deze week een grote Robin shoplog online. Leek me wel eens leuk.

Hertenkamp?

personal peaks 60 herten

Is het een hertenkamp? Nee… het is gewoon een roedel herten die geen zin hebben dat er op ze gejaagd wordt in de waterleidingduinen en die hun toevlucht hebben gezocht op het grasveld voor het bejaardentehuis. Lekker een beetje dollen (zie links) en alles kaal vreten. Geef ze eens ongelijk. Go herten!

Deprimerend weer

personal peaks 60 regen

Als ik naar mijn weer app kijk, dan word ik echt depressief en wil ik emigreren. We hebben afgelopen week geloof ik twee keer zon gehad, de rest was kommer en kwel en storm en regen. En kijk eens naar de voorspelling voor de komende tijd! Doe eens normaal zeg, het is bijna lente. Geef die zon hier! Nu nu nu.

Stoere Onesie

personal peaks 60 lachebekje

Kijk.. die stoere onesie dan. Die is van Mini Rodini en kocht ik dus tweedehands. Ik vind hem zo leuk. En dat jongetje dat er in zit ook. Die vind ik zelfs nog een miljoen miljard keer leuker. Of zelfs nog meer dan dat.

Fotoshoot

personal peaks 60 easywalker

Zoals ik je vorige week al vertelde, mogen we een nieuwe kinderwagen testen. Ik kan je alvast vertellen dat ‘ie goed bevalt, heel goed zelfs. Maar deze week komt de uitgebreide review met foto’s online. De kleine man is er ook heel blij mee. We waren zondag even naar mijn ouders en omdat die in het bos wonen, hadden we meteen een mooie locatie.

personal peaks 60 familieportret

Kon mijn vader ook meteen een mooie foto van ons drieรซn maken. Dat gebeurt bijna nooit, dat we gezamenlijkย op een foto staan, dus deze kan op de schouw.

Kletsmajoor

Robin is sowieso nog al dol op wandelen buiten. Dan kletst hij de oren van je hoofd. Tamara had in een blog verteld dat Maxim, haar oudste, babytaal kon verstaan, dus deze post was een inside grapje.

Lekker spelen

personal peaks 60 lekker spelen

Nu Robin heel goed rechtop kan zitten, kan hij ook echt fijn spelen. Hij is dol op blokjes en balletjes en ook tegen zijn knuffels heeft hij hele verhalen. De dieren zijn nog steeds favoriet. Als tijdens het eten Cookie onder zijn stoel zit, kirt hij het uit naar Cookie.

personal peaks 60 robin en karen

Hij is enorm beweeglijk en wil veel meer dan hij kan. Als hij op schoot zit, probeert hij zich al aan je schouders op te trekken om te gaan staan en hij oefent zijn buikspieren om te gaan zitten. Ik denk dat het niet lang meer duurt voordat hij wegkruipt. Dit truitje is momenteel mijn lievelings.. Het is ook van Mini Rodini en ik nam het ook over van een andere moeder. Dat mintgroen staat hem zo goed.ย Zelf krijg ikย trouwens ook vaak vragen over mijn truitjes. Ik heb heel vaak basic sweaters (ben ik dol op) aan en die zijn bijna altijd van American Vintage. Die basics en de mooie kleuren van dat merk daar houd ik van en ik voel me gewoon heel lekker in dat soort stofjes. Vooral op niets aan de hand (zon)dagen.

HPV Vaccinatie

personal peaks 60 moeders.nu

Voor ons is het ver van ons bed show en we hebben (nog) geen dochter, maar als je wel een dochter hebt…. Mijn collega Sharon van Moeders.nu schreef er een steengoede blog over de HPV vaccinatieย waar ze terecht veel complimenten over kreeg. Niet alleen van lezers, maar ook van artsen en instanties en ze werd zelfs gebeld door het RIVM. Echt heel goed! Petje af Sharon.

Peak Mariska

personal peaks 60 peak Mariska

Je had het in de vorige peaks al kunnen lezen, Maris had vorige week niet zo’n fijne week. Over deze week schrijft ze dit: ‘Na vorige week had ik goede moet dat deze week beter zou worden. Helaas werd ik best wel ziek, op een gegeven moment tikte de thermometer zelfs de 39.7 aan! Dat heb ik al flinke tijd niet meer mee gemaakt.

In het weekend was de koorts gelukkig zo goed als weg en kon ik mezelf er toe zetten om naar buiten te gaan. Gelukkig ook maar, want vrienden uit Groningen waren in Amsterdam. We spraken af bij Benji’s in Amsterdam Oost (dat is trouwens een echte aanrader) waar weer heerlijk genoten van de lunch en lekker bij kletste.’

Peak Loes

personal peaks 60 loes

‘Het was wel zo lekker om zaterdag met de kids door de wijk te wandelen, de lente hangt echt in de lucht. Nog leuker dat mijn nieuwe telefoon (ook) een groothoeklens heeft en ik dus ineens heel ‘veel’ op de foto kan zetten. En als ik dan naar dit soort plaatjes kijk dan ben ik heel gelukkig met de plek waar we wonen. We kunnen heerlijk wandelen in onze buurt.’

En met deze heerlijke constatering ben ik aan het einde gekomen van deze Personal Peaks 60. Aankomende week heb ik weer eens twee zakelijke meetings, waarvan 1 echt heel spannend is. Ja sorry hoor… ik kan er nog niets over zeggen. Verder hoop ik dat de zon schijnt, want ik moet nog wat foto’s buiten maken en ga ik van het positieve uit dat mijn weer app stuk is. Zaterdag hebben wij een date met logeerhond Ted en zijn baasjes en zondag is mijn vader jarig. Dus ik heb er wel weer zin in, in aankomende week.

Heb jij een leuke week gehad? Wil je nog iets kwijt over een van de Peaks? Heb jij het ook zo gehad metย al die regen? Ik ben benieuwd!

Fijne dag vandaag!

Liefs,
Karen

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in Zandvoort / getrouwd met Mark / mama van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / kat Bada Bing / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

12 COMMENTS
 • Janske
  9 maanden ago

  Goed gescoord die mooie kleertjes. Waar verkoop je ze ๐Ÿ˜‰ die little indians trui is zo cute ๐Ÿ˜

  • Karen
   9 maanden ago
   AUTHOR

   ๐Ÿ™‚ Misschien moeten we in een hulpgroepje samen! Dat truitje staat in die FB groep waar jij ook lid van bent, maar voor jou maak ik een speciaal prijsje natuurlijk * knipoog *

   • janske
    9 maanden ago

    samen in therapie ๐Ÿ˜‰ Afkicken ๐Ÿ˜‰ haha…ik ga eens snuffelen! (al mag het eigenlijk niet *gniffel, gniffel*)

 • Nathalie
  9 maanden ago

  Leuk de foto van jullie gezinnetje!
  Wat betreft kleding… je kan nooit genoeg hebben ๐Ÿ˜‰
  Maar soms moet je even ruimen inderdaad!

  Was weer leuk om te lezen!

 • Annette
  9 maanden ago

  Goed artikel over die vaccinatie. Ik heb het er destijds ook goed met Isabelle over gehad wat er was een paar jaar terug nogal gedoe over (nog steeds begrijp ik uit het artikel) maar destijds was zeg maar de 1e vaccinatie ronde. Isabelle heeft zich laten vaccineren en ik ben er blij om.

 • Sonja
  9 maanden ago

  Kijk dat jongetje daar heerlijk lachen! Je wilt toch in die bolle wangen bijten! (Niet dat ik dat doe hoor, maar dat spelletje deed ik wel met mijn jongens)
  Ja… altijd als ik jouw Peaks lees krijg ik een gelukkig gevoel.
  Mijn week was weer saai! Hihihihi veel trainen, kind in luf met zijn vriendinnetje, man veel werken… kortom day in… day out!

 • Kim
  9 maanden ago

  Wat staan jullie er samen leuk op! Leuk om ook de man achter de blog eens te ontmoeten ๐Ÿ™‚

  • Karen
   9 maanden ago
   AUTHOR

   Dat vindt hij zelf minder leuk ๐Ÿ˜‰ Dat mag niet te vaak!

 • Wat een leuke truien van Mini Rodini zeg, ik kende dat merk eigenlijk helemaal niet. Moet ik ook eens even naar kijken. En tweedehands babykleren kopen is echt leuk: het kan prima, want kleren in die maat slijten bijna niet en het scheelt zo veel geld! Ik vond dat filmpje van een kletsende Robin zo ontzettend schattig, heerlijk als ze zo brabbelen. En zo knpa dat hij zo goed kan zitten, dan is het ineens geen baby meer!

  • Karen
   9 maanden ago
   AUTHOR

   Echt zo leuk Mini Rodini, ook voor de grotere kindjes! Klopt wat jij zegt, die kleertjes slijten niet en worden bijna niet vies.

 • marije
  9 maanden ago

  Wat is mini rodini toch een leuk merk! Geweldig om te zien hoe Robin echt een jongetje begint te worden ipv een schattige baby.

  • Karen
   9 maanden ago
   AUTHOR

   Ja echt heel leuk. Jammer dat ze het niet in volwassen maten hebben ๐Ÿ˜‰

Wil je meepraten?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Instagram

 • Vanmiddag was ik uitgenodigd om te komen lunchen met Weight Watchers en Olcay Gulsen.
Dit omdat het programma van Weight Watchers vernieuwd is. Daar ga ik je vanzelfsprekend binnenkort meer over vertellen en ik kan je alvast melden dat ik helemaal zin heb om het te gaan uitproberen omdat het nog makkelijker is geworden qua punten tellen. Olcay is er al een paar maanden mee bezig en kijk eens hoe smashing zij er uitziet! Vrouw naar mijn hart trouwens.. Toen haar gevraagd werd wat haar valkuil was, antwoordde ze met: Gin tonics ๐Ÿธ Weight Watchers, bedankt voor de fijne middag. Olcay zei het ook al: 'Het leek net alsof ik met vriendinnen ging lunchen'. En dat voor maar 2 punten! .
.
.
#lifestyleblogger #weightwatchers #pressevent #uitgenodigd
 • โ€˜Let it snow let it snow let it snowโ€™ โ„๏ธโ˜ƒ๏ธ๐ŸŒจ Iedereen die nog de weg op moet... sterkte! .
.
.
#winterwonderland #zandvoort #snow #amsterdamsewaterleidingduinen #letitsnow #deanmartin
 • ๐Ÿ’™๐Ÿ’™๐Ÿ’™ Kijk dit lieve gingerbread mannetje nou met zijn mooie nieuwe schoenen van Bunnies. In de PERSONAL PEAKS van vandaag laat ik o.a. fotoโ€™s zien van Sinterklaas, veel leuke events, een nieuwe verslaving (ja heus) en nog veel meer ๐Ÿ‘‰๐Ÿผ directe link in bio
.
.
.
#personalpeaks #karenznl #lifestyleblogger #toddlerlife #instatoddler #gekregen #robinjameson
 • Oeh la la... oesters on a school night! Dat vraagt om een gek kijkende selfie. Bedankt @kroonophetwerk @foodyboxkroonophetwerk ๐ŸŽ„Kerst is nu echt aan! โœจ๐ŸŒŸ๐Ÿ’ฅ
.
.
.
#selfie #lifestyleblogger #gekregen #foodyboxkerst #oysters #lifestyleblogger
 • Ik klaagde vanmorgen dat we alleen maar motregen hadden in plaats van de beloofde sneeuw. Daar kom ik wel een beetje op terug โ„๏ธโ˜ƒ๏ธ๐ŸŒจ
.
.
.
#winterwonderland #snow #zandvoort #amsterdamsewaterleidingduinen
 • โœจHeb jij ook een kerstbal waar een mooi verhaal achter zit? ๐ŸŽ„ Deze kerstbal die Robin van vrienden van ons kreeg, is voor ons heel bijzonder. Op de blog vertel ik je er meer over en vertellen ook @suuz_ @aukjeswereld en Eline mooie anekdotes over hun kerstbal ๐ŸŒŸ๐Ÿ‘‰๐Ÿผ directe link in bio
.
.
.
#kerst #christmasornaments #christmasdecorations
 • Kijk dan wat een fijn gezelschap om kerst mee te vieren bij HEMA! ๐Ÿ’š๐Ÿ’ฅ๐ŸŽ„๐ŸŽ๐ŸŽ‰
.
.
.
#hemakerst #bloggers #bloggersunited #instabloggers #collegas #mycrew #friends
 • That face ๐Ÿ’™๐Ÿ’™๐Ÿ’™
Groot succes trouwens de knikkertoren van @lidlnederland .
.
.
#nospon :) #pakjesavond #sinterklaas #dutchtradition #gifts #toddlerlife #robinjameson