TOP
personal peaks 59
Personal

Personal Peaks 59: Aangifte doen, bespioneerd worden, Date Night & extensions

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Nou…dat was me het weekje wel hoor. Het was een drukte van belang in huize Karenz. Het grappige is dat ik steeds meer mijn draai begin te vinden in mijn nieuwe leven (ik vind leven met baby nog steeds redelijk nieuw) en dat ik ook meer activiteiten met de kleine man onderneem. Naar de politie bijvoorbeeld. En natuurlijk gebeurde er veel meer van dat. Ik laat je al mijn hoogtepunten van de vorige week zien in deze Personal Peaks 59. Loes en Maris hebben beiden ook een peak ingebracht en ik was ook nog onder de indruk van een artikel dat ik las. Stay tuned..

Consultatiebureau

personal peaks 59 consultatiebureau

Aan het begin van de week gingen Robin en ik naar het consultatiebureau. Hij doet het nog steeds fantastisch. Loopt perfect op schema qua groei curve (iets te groot) en qua ontwikkeling gaat het prima. Hij kan al goed zitten, eet alles (dat hij mag eten), rolt om, alleen terugrollen is nog al een ding. Hij is wel sterk en heeft genoeg kracht in zijn beentjes om te staan. Waarom dat terugrollen nog niet lukt? Geen idee, maar volgens de arts was het verder ook niet erg. Verder hadden we de laatste maand een soort slaapprobleem. Robin werd ’s nachts wakker en wilde dan bij ons slapen. Maar we hebben afgelopen week niet meer toegegeven en dat gaf een paar pittige nachten, maar nu slaapt hij keurig door in zijn eigen bed. Extra feest om dan samen een dutje te doen op de bank natuurlijk!

Bespioneerd

personal peaks 59 robin box

Al is Robin nog steeds geen liefhebber van slaapjes overdag. Ik probeer hem af en toe even in de box te laten slapen, maar inmiddels weet hij dat ik dan aan het bureau zit, dat naast zijn box staat en word ik nauwlettend in de gaten gehouden. Echt hoor.. ik denk dat hij later spion wordt.

personal peaks 59 lachen box

Alhoewel… als je spion bent, moet je muisstil blijven, maar meneertje heeft ook ontdekt dat hij me kan roepen. En als hij dan zo lief lacht als op deze foto, ja dan krijg je natuurlijk een kusje of een knuffel.

ANWB post

personal peaks 59 anwb

Zo lastig om foto’s te maken van jezelf in de auto. Gelukkig was mijn vader er om dat te doen. Toch vond ik deze foto niet echt je van het voor de laatste ANWB post over de Veilig Rijden verzekering. Ik ben er ontzettend blij mee dat ik deze opdracht heb mogen doen. Dat was toch echt een van de leukere opdrachten uit mijn blog carrière! BTW… op deze foto zie je goed mijn nieuwe stuurtechniek.

Airfryer

personal peaks 59 airfryer

Okay… ik geef het toe.. ik was een maagd… een airfryer maagd. Maar na bij het Loedermoeder diner de lovende woorden aangehoord te hebben van Breg, Melissa en Sharon, ben ik overstag gegaan. Dus afgelopen week aten wij onze eerste maaltijd uit de airfryer en ik kan je vertellen dat die héél lekker was. En dan was het alleen nog maar kip met frites. Kun je nagaan. We hebben op aanraden van Joyce (op twitter) dit model gekocht trouwens.

Facetimen met LA

personal peaks 59 facetimen

Dinsdagavond gingen we facetimen met Los Angeles. De hele familie van mijn vader woont daar en dat is soms best wel jammer. Je gaat niet even bij elkaar op de koffie. Gelukkig is er nu zo veel mogelijk. Mijn nichtje heeft een zoontje van drie die ze continu over Robin vertelt. Af en toe gaan we met z’n allen facetimen. Hier is het 6 uur ’s avonds bij ons en Robin eet net zijn avondeten, terwijl Lev (het zoontje van mijn nicht) net wakker is geworden en Robin zijn auto’s wil laten zien. Zo cute toch? Hopelijk zien ze elkaar snel een keer in het echt en dan ook meteen de rest van de familie natuurlijk.

Aangifte doen

personal peaks 59 aangifte doen

Op woensdag deed ik aangifte van diefstal en identiteitsfraude. Ik had je natuurlijk verteld over de pakketten die spoorloos verdwenen. Inmiddels zijn er nog twee pakketten weg. Het ene was een pakket van Coolblue, maar die waren zo netjes om het geld gewoon terug te storten. Wel gaven ze aan om toch even aangifte te doen. Het tweede pakket waar notabene uit mijn naam voor getekend was voor ontvangst (mijn handtekening vervalst) is nog steeds weg en wordt niet vergoed. De politie vond het goed dat ik aangifte kwam doen. Ik had van te voren gebeld voor een afspraak. Maar hé.. wat duurt dat lang zeg. Gelukkig hadden we een hele aardige agent die Robin heel leuk vond die de aangifte opnam. Het blijft toch een raar verhaal. Ook dat postnl als je op het postkantoor een pakket ophaalt om identificatie vraagt en aan de deur niet.

personal peaks 59 pakketten

Deze pakketten werden in ieder geval wel bezorgd. En de gang stond ook nog vol. Het was blijkbaar pakketten bezorgweek. Wat er in zit? O.a. een gloednieuwe kinderwagen die Robin en ik mogen gaan uitproberen. Mazzelaars dat we zijn!

Bada Bing

personal peaks 59 Bada Bing

Bada Bing komt niet vaak voorbij op de site. Dat heb ik al eens uitgelegd, hij is namelijk vaak boven en ligt ook niet zo snel stil omdat hij ALTIJD aangehaald wil worden. Donderdag was zijn dag, want toen werd hij al weer 12. Ik ben nog altijd meer dan twee keer zo lang samen met Bing als dat ik met Mark ben. Wij hebben zo veel mee gemaakt met z’n tweeën. Ik ben dan ook enorm aan hem verknocht en ik hoop dat hij minstens 24 wordt.

Robin en Bada Bing

personal peaks 59 robin en bada bing

Robin en Bada Bing zijn ook heel lief samen. Deze fotoserie doet mijn hart echt smelten. Ik laat Robin soms even op bed spelen als ik iets op de slaapkamer aan het doen ben. Bing wil dan graag aandacht van hem, zoals hij dat van iedereen wil. Dat doet hij door kopjes geven. Robin haalt hem dan aan en speelt weer verder. Maar hé, een aai vindt Bing dus echt niet genoeg. Dus dat gaat dan zo door. Te schattig toch?

Zonsondergang

personal peaks 59 zonsondergang

Wat was het een verschrikkelijke week qua weer hè? Regen, storm, wind, bah. Gelukkig was het vrijdag prachtig en werden we ook weer eens op een mooie zonsondergang getrakteerd. Ik weet niet of je het ziet op de foto, maar in de duinen tegenover ons huis staan dan hertjes te grazen en er liep ook nog een fotograaf rond om ze te schieten. Bizar dat ze ’s nachts ook geschoten worden. Ik wil er niet al te veel bij nadenken. Maar schieten voor de foto vind ik toch prettiger dan die andere manier van schieten :(.

Wimper extensions

personal peaks 59 wimper extensions

‘Je moet het gewoon proberen’, vertelde Maria die ik soms tegenkom tijdens het wandelen. In principe ben ik ook van het soort dat alles wil proberen. Zoals wimper extensions. Dat wilde ik al voor mijn huwelijk, maar toen hoorde ik een verhaal van een meisje dat allergisch was voor de lijm en haar wimpers verloor. Dat leek me niet zo praktisch zo voor de grote dag. Maar zaterdag deed ik het gewoon. Mijn wimpers vielen niet uit. Ik kreeg de one by one methode en nam de kortste wimpers. Nu vind ik mezelf dus net een Bambi Disney prinses. Ik ga kijken hoe me dit bevalt. Overigens had ik Mark wijs gemaakt dat ik botox had gedaan en die zag verder niets. Mannen… FYI.. ik heb dus geen botox gedaan, maar als ik die rimpels in mijn voorhoofd zie…Oh ja, en ik kreeg zaterdag ook opeens een koortslip wat vrij onhandig is met een baby in huis. Boehoe.

Date Night

personal peaks 59 date night

‘We moeten vaker wat met z’n tweeën doen. ’s Avonds slaapt ‘ie toch’, zeiden Mark en ik tegen elkaar in Spanje tijdens een etentje met z’n twee. Ik besloot ons daar aan te houden. Dit weekend hadden we verder geen afspraken, vroeg ik of Chantal, onze lieve hulp, kon komen oppassen en daar zaten we opeens voor het eerst in Nederland na de komst van Robin in een restaurant. Ik bestelde een vissenkom gin tonic, Mark een biertje en we aten heerlijk bij the Local Bistro, een nieuw restaurant in Zandvoort. Daarna aten we nog een taartje bij onze favoriete strandtent Tent 6 (die was net weer open) en dat was dus echt een heerlijke avond. Dat gaan we vaker doen!

Marktplaats

personal peaks 59 marktplaats

En zondag ruimde ik mijn kledingcollectie op, deed ik 3 vuilniszakken met kleding weg en besloot ik een aantal spullen op Marktplaats te zetten waaronder dit kastje. En dat bleek nog al een hit, want binnen 5 minuten had ik zeven mailtjes. Ik word nog steeds gestalkt of ik dit kastje toch niet aan die en die wil verkopen. De koper komt het morgen ophalen, maar als ze niet komt, maak ik me geen zorgen dat ik het niet kwijtraak.

AMC Tatoeage

‘Een AMC tatoeage? Wie zet er nou een tatoeage van een ziekenhuis’, dacht ik. Totdat ik het hele verhaal las en hardop snikkend en naar adem happend achter mijn laptop zat. Wat een ontzettend mooi gezin, wat een lieve ouders, wat een lief personeel, wat een mooi gebaar en wat een enorm groot gemis.

Peak Loes

personal peaks 59 peak loes

En vanuit dit trieste verhaal is het misschien een beetje een rare overstap naar de peak van Loes, maar ik ga het toch doen. Dit was deze week Loes’ foto:

‘We waren dus op wintersport afgelopen week en hebben qua weer alles voorbij zien komen: kou, regen, en dikke vette zon (17 graden!). Vooral dat laatste deed de pistes niet heel veel goed en ik heb dus zelf maar 1 dag kunnen skiën. Vrijdagavond begon het te sneeuwen en toen we zaterdag naar huis reden, was het hele gebied bedekt onder een laag sneeuw. Zo prachtig! Ik denk niet dat ik ooit uitgekeken raak op een landschap vol sneeuw. Die blauwe lucht erbij maakte het wintersport-gevoel compleet.’

Peak Mariska

personal peaks 59 peak Mariska

‘Soms heb je een week die helemaal niet zo lekker loopt of in ieder geval niet zoals je van te voren gehoopt had. Deze week was er zo’n eentje. Op meerder vlakken kreeg ik minder goed nieuws, maar gelukkig zijn er altijd nog lichtpuntjes te vinden. Op vrijdag nam mijn man Arthur mij neem naar één van mijn favoriete restaurants (Izakaya in Amsterdam), vergaten we even de wereld om ons en genoten we van een heerlijk avondje uit. Het lekkerste gerechtje van de avond was deze heerlijke schaal met inktvis met jalapeno dressing. Misschien toch eens zelf ook eens aan de slag gaan met inktvis.’

Je begrijpt dat ik daar niet op kan wachten Maris! Gimme the inktvis! 😉 En hiermee ben ik aan het einde gekomen van de Personal Peaks 59. Deze week staan er wat leuke dingen op de planning en was ik van plan om, als het weer het toelaat, een keer met Robin naar de kinderboerderij te gaan. Misschien kan de nieuwe kinderwagen dan mee?

Heb jij een fijne week gehad? Is jouw gedeelte van Nederland nu weer aan het werk of juist niet? Heb je nog een vraag/opmerking over een van de Peaks? Ik ben benieuwd!

Fijne dag vandaag!

Liefs,
Karen

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.