TOP
personal peaks 56
Personal

Personal Peaks 56: Een bijzondere contactadvertentie, een event, groot blog nieuws & heel veel nieuws in huis

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Vorige week had ik een prachtige Personal Peaks voor je in de aanbieding, met mooie zonsondergangsfoto’s, een hert in de tuin,en meer van dit alles. Deze week had ik vooral een volle agenda waardoor het fotograferen er blijkbaar een beetje bij inschoot. Toch was het beste een bewogen week. Je zal het nieuws wel hebben mee gekregen.. maar de week bestond natuurlijk uit meer dan dat nieuws. Ik laat je het allemaal zien in deze Personal Peaks 56. Kijk je mee? (ja, dit was een grapje).

Sanex Zero% Event

personal peaks 56 sanex event

Afgelopen week ging ik weer eens naar een event. Dit keer van Sanex. Sanex komt met een nieuwe lijn zonder troep en toestanden. Een hele groene lijn. Tijdens het event kregen we een presentatie van een wetenschapper over de huid. Ik zat echt op het puntje van mijn stoel, want ik vind dat zo interessant.

personal peaks 56 plantje

En na afloop mochten we een luchtzuiverend plantje naar keuze kiezen (ik nam een van deze). Met luchtzuiverende planten maak je mij natuurlijk ook heel blij. Dat begrijp je.

Eindelijk gordijnen

personal peaks 56 gordijnen

Deze week was huistechnisch een nog al fijne week. Onze nieuwe gordijnen werden namelijk opgehangen. Daar had ik echt zo naar uit gekeken. En kijk… Melissa, als je meeleest, wij hebben ook troepjes in huis (en een hangende tulp).

personal peaks 56 nieuwe gordijnen 2

En zo ziet dat er ’s avonds dan uit. Omdat wij aan de achterkant geen inkijk hebben, is de stof van de uitbouw heel licht, maar als het donker is, dekt ‘ie wel (als je begrijpt wat ik bedoel).

personal peaks 57 nieuwe gordijnen voorkamer

En zo ziet dat er in de voorkamer uit. Zo zag het er ooit uit.

personal peaks 56 nieuwe gordijnen voor

Deze stof is dikker en past mooi bij de muren. Ik zal nog een foto van de achterkant van de stof posten, want die is heel bijzonder gemêleerd.

Dynamisch duo

personal peaks 56 robin en cookie

Kijk, dit dynamische duo dan samen op de bank, met elk een eigen sectie. Met Robin ging het gelukkig deze week al weer veel beter. Hij kucht nog wel een beetje, maar is niet meer zo snotterig. Om je heel eerlijk te zeggen, is dat echt een pak van m’n hart.

personal peaks 56 robin en cookie eten

Gelukkig heeft zijn eetlust totaal niet geleden onder het virusje. Robin loves food! En Cookie loves alles dat Robin op de grond laat vallen. Super handig is dat, zo’n levende kruimeldief.

Bijzondere contactadvertentie

personal peaks 56 contactadvertentie

Tijdens mijn wandelingetje met het dynamische duo van hierboven zag ik een briefje in de boom hangen. Mijn nieuwsgierigheid was natuurlijk getriggerd. Was het een speurtocht? Ik hou van speurtochten. Altijd avontuur. Leuk! Was het een hint? Een noodoproep? Of misschien een grapje?

personal peaks 56 bijzondere contactadvertentie

Maar nee, dat was het niet! Het was een contactadvertentie. Het ontroerde me een beetje toen ik het las. En ik laat het telefoonnummer expres staan, want je weet maar nooit. Misschien voelt iemand zich geroepen om te bellen en kan ik onbewust matchmaken. Lindsay grapte op Instagram nog dat dit een TinDen was. Die grap vond ik heel goed gevonden. Applaus voor Linds!

Nieuwe inbouwkasten

personal peaks 56 kasten

Nou.. nog een hoogtepuntje hoor… qua interior decorating. We kregen namelijk ook inbouwkasten. Omdat we op onze slaapkamer schuine muren hebben, was dat nog al een ding. Ik heb hier verschillende timmerfabrieken en kastenleveranciers over de vloer gehad, maar niemand ‘kon’ het. Gelukkig vonden we iemand die het wel kon en die was ook nog een kwart van de prijs. I kid you not. Dolgelukkig ben ik met die kasten. Dus de komende week ga ik als een ware Marie Kondo door mijn spullen heen om alleen spullen waar ik echt gelukkig van word (of okay, die ik echt nodig heb) in mijn kasten te stoppen.

Bada Bing

personal peaks 56 bada bing

En Bada Bing is er ook heel blij mee. Die woont ten slotte het grootste gedeelte van de tijd op de het bed in de slaapkamer. Hij rouleert een beetje tussen de zolder, logeerkamer, master bedroom en heel af en toe de zitkamer, maar het liefst ligt hij op bed. Hij is nu bijna 12 en hoewel ik niet echt merk dat hij ouder is geworden qua fysiek, slaapt hij wel meer.

personal peaks 56 bada bing 2

Bovendien woont hij dus veel boven. Daarom staat ‘ie ook niet zo vaak op de foto. Niet dat ‘ie op een mindere plek is komen te staan, we kroelen nog heel veel met hem. Maar hij laat zich wat minder zien, al wordt dat ’s avonds wel ingehaald. Dat hij niet vaak op de foto staat, komt ook doordat ‘ie altijd gaat rollen als je hem aandacht geeft. Rollen en spinnen. Bada Bing is toch zo lief.

Nieuws

personal peaks 56 selfie

Verder bracht ik dus deze week het nieuws dat ik ga verhuizen met de site. Dat klinkt misschien wat gek, maar ik vind het dus best spannend. Veel mensen vonden het een enorm rare stap, maar ik kreeg gelukkig ook veel positieve feedback. Zoals ik al schreef, voor mij is het een beetje terug naar mijn oude liefde life bloggen. De verhuizing bracht in ieder geval al een irritant dingetje met zich mee, want ik kan opeens niet meer inloggen op mijn webmail. Dus als je mail van mij verwacht… dan weet je nu dat ik het nog niet heb kunnen lezen/beantwoorden.

Zo… ik ben wel een beetje aan het einde gekomen van deze Peaks. Aankomende week ga ik wat dingen afronden en mijn ‘relaties’ op de hoogte brengen van de verhuizing. Zaterdag gaan Robin, Mark en ik voor het eerst op vakantie als gezin. We gaan lekker een weekje naar Spanje! Zo veel zin in! Maar daar moet ik ook dingen voor regelen.

Wat vind jij van de aankomende verhuizing? Heb je verder nog een vraag/opmerking over een van de Peaks? Ik ben benieuwd!

Fijne dag vandaag!

Liefs,
Karen

Volg je Dejlig al op Bloglovin?

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.