TOP
personal peaks 52
Personal

Personal Peaks 52: Robin al weer een half jaar oud, een relaxte Kerst & een nieuw nieuwtje

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Heb je fijne Kerstdagen gehad? En nu weer aan het werk of nog even vrij op deze dinsdag die als maandag voelt (vandaar dat ik ook maar gewoon stiekem een dagje later ben met de Personal Peaks 52). Welkom in ieder geval bij deze laatste Personal Peaks van dit jaar. Niet te geloven toch? Dit jaar is voorbij gevlogen. Time flies when you’re having fun. Volgende week is het al weer 2017. Maar niet zonder nog even terug gekeken te hebben naar deze laatste weken van het jaar. Aangezien er best wel weer veel te laten zien is en ik ook nog een nieuw nieuwtje introduceer, wil ik maar meteen van start gaan. Wat waren de hoogtepunten van vorige week? Wat vond ik de mooiste blog van een collega? Stay tuned… ik neem je mee terug naar vorige week!

Robin 6 maanden

personal peaks 52 robin 6 maanden

De foto is een beetje overbelicht, je kunt het ook overdrijven met je ISO… Desondanks vind ik ‘m heel zoet (de foto én het jongetje), dus ik plaats ‘m gewoon. Deze grote kleine man is gewoon al weer een half jaar oud. En ik wilde daar uitgebreid bij stilstaan in een aparte blog en dat wil ik nog steeds, maar het kwam er even niet van, dus ik schuif ‘m door naar binnenkort! Binnenkort dus meer over deze bijzondere mijlpaal van mijn lief klein bundeltje geluk.

Persoonlijke bankpas

personal peaks 52 ing advertorial

Je had het misschien voorbij zien komen, maar ik mocht van ING een persoonlijke bankpas aanvragen en daarover schrijven. Het is deze foto geworden. Niet de meest gelikte ‘kijk ons nou foto’, maar wel eentje waar ik heel blij van word. Ik ben dus heel blij met deze bankpas! Bijkomend voordeel is dat je geen losse foto’s meer hoeft mee te zeulen in je portemonnee. Of is dat heel ouderwets nu iedereen foto’s op zijn mobiel heeft? Mijn moeder had dat altijd en ik heel vroeger ook van vriendjes en vriendinnen. Oooow die goude oude tijd!

Kerstkaartje licentiehouder

personal peaks 52 kerstkaartje

De kerstkaart van onze licentiehouder/ adoptie stichting kwam binnen. En nu denk je misschien: ‘Ja… en…?’ Maar voor mij was dat best een moment. Toen ik ‘m vorig jaar binnenkreeg, dacht ik: ‘Oooh wat zou het fijn zijn als de naam van ons kindje er volgend jaar ook bij staat’. Daar moest ik aan denken toen ik ‘m openvouwde. Want nu is het volgend jaar en kijk eens wat er allemaal voor moois is gebeurd. Robin’s naam hangt nu ook in de boom en daar ben ik oh zo trots en blij om en mee. Kun jij ‘m vinden? Het is een beetje moeilijk te lezen..

Kerstpresentjes

personal peaks 52 kerstcadeaus

Dit jaar kwam er ook een record aantal cadeaus van opdrachtgevers binnen. Een prachtige kaart van the Bodyshop (check mijn Instagram), maar ook dit prachtige subtiele ringetje van Filorga. Heel bijzonder vond ik dat cadeau en ik werd er zelfs een beetje stil van.

personal peaks 52 foodybox

Van Kroon op het Werk kreeg ik deze heerlijke foodybox. Ook daar ben ik natuurlijk heel content mee. Vooral de Old Amsterdam geitenkaas ga ik heel binnenkort verorberen. Lekker!

Enquête

personal peaks 52 selfie

Vorige week kwam er ook een enquête online. Ik zit er over te denken om een beetje een ander pad te gaan bewandelen met Dejlig en vandaar dat ik een aantal dingen wilde checken bij jullie, de lezers. Tot nu toe wordt mijn gedachte bevestigd, maar er kwam toch ook wel iets verrassends uit de resultaten naar voren. Daarover in het nieuwe jaar meer. De enquete staat gewoon nog online en als je ‘m nog niet hebt ingevuld en je wilt dat nog doen: HEEL GRAAG! Dank u!

Ooievaar

personal peaks 52 ooievaar

Nu ik dit typ, bedenk ik me dat sommige mensen wellicht dachten dat dit mijn nieuwtje was. Helaas pindakaas. En dan vooral voor mijzelf, want hoe mooi was dat nieuwtje geweest, maar nee… Het is iets anders. Ken je dat? Dat je ergens een blog hebt gelezen en voortaan altijd aan die blog denkt bij het zien van iets. Dat heb ik dus met deze ooievaar en de blog van Pauline van voor mijn kleintje. Leuke blog trouwens. De moeite van het lezen waard! Het blog artikel en de hele blog, bedoel ik dan met leuk.

Driving home for Christmas

personal peaks robin auto

En toen was het opeens Kerst/Chanoeka. Op kerstavond/eerste avond Chanoeka gingen we naar mijn ouders om daar de eerste kaars van de Chanoekia aan te steken. Wat zijn we gezegend met een kind dat lekker in slaap valt in de auto. Toen we in de VS waren, hebben we heel veel autogereden omdat de afstanden daar natuurlijk groot zijn en we vaak afspraken aan de andere kant van de stad hadden. Ik denk dat Robin autorijden dus echt helemaal gewend is, maar hij valt altijd vrijwel direct in slaap. Heerlijk is dat. En kijk hem eens mooi zijn in zijn slaap! Die wimpers… <3

All You Need Is Love Kerst Special

personal peaks 52 all you need is love kerst special

Elk jaar terroriseer ik het gezelschap waarmee ik kerstavond ben, dat de tv aanmoet voor de All You Need is Love Kerst Special. En dan zit ik na 5 minuten al naar adem te happen van het janken. Ook dit jaar weer. Ik vind het echt een heerlijke show. Deze foto is niet al te gezellig, zo met het bot van Cookie voor de tv, maar het illustreert wel hoe de avond zo ongeveer liep..

Bloemen vergeten

personal peaks 52 bloemen

Ik had voor mijn moeder en schoonmoeder wat boeketten besteld en Mark had die opgehaald. Helaas zijn wij vervolgens vergeten ze uit zijn auto te halen, dus.. het huis staat hier nu vol met bloemen. Goede smoes joh, om veel bloemen in huis te halen :). Maar goed… eerste Kerstdag gingen we naar Groningen waar we lunchten met de familie van Mark en mijn familie samen. Daarna gingen we lekker naar huis en aten we stokbrood met Franse kaasjes en keken we een film.

Oh ja… en voor de oplettende kijker. Er ligt een ladder in onze eetkamer. Die stond eerst naast het huis, maar dat vond ik inbreker technisch niet zo handig met de kerstdagen. In het kader van ‘leuker kunnen we het niet maken, wel makkelijker’.

Naar de Ikea op Tweede Kerstdag

personal peaks 52 Ikea

Tweede Kerstdag hadden we het lumineuze plan om naar de Ikea te gaan. ‘Doe het niet’, zei mijn vader nog waarschuwend door de telefoon. Gelukkig viel het best wel mee en ik wil de zelfscankassa graag nomineren voor een nobelprijs. Dit mannetje vond het ook best leuk in de Ikea. We zaten nog even te twijfelen of mensen het gek zouden vinden als we hem bij de ballenbak achter zouden laten, grapje natuurlijk, maar daar stond wel een immense rij, dus die grap hebben we achterwege gelaten. Gratis entertainment voor de kids natuurlijk zo’n ballenbak.

Kerst Familieportret

personal peaks 52 eerste kerst familie portret

Mark is niet zo dol op foto’s maken, maar voor onze eerste Kerst samen als gezin maakte hij een uitzondering. Dus bij dezen; ons eerste familie kerstportret. Ondanks dat Robin bewogen is, vind ik het wel een hele blije foto!

personal peaks 52 robin en karen

En deze vind ik ook best leuk. Robin is fotogeniek hè? Met zijn bollewangenhapsnoet.

De rest van Tweede Kerstdag relaxten we een beetje en ging ik nog aan het werk. Deze week is het ook nog druk, maar gelukkig is Mark wat meer thuis, dus dan kan hij ook een beetje met Robin in de weer.

Opgroeien met een schizofrene moeder

personal peaks 52 the mommy diaries

De blog waar ik deze week enorm door ontroerd werd en zelfs een beetje om moest huilen, is er weer een van Diena, een van de gast bloggers van the Mommy Diaries. Wat een waanzinnig mooie en open blog heb je geschreven Diena. Respect! Opgroeien met een schizofrene moeder is misschien wel een van de meest ontroerende blogs die ik dit jaar heb gelezen.

En dan nu… iets nieuws

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Als je een iPhone hebt, dan heb je vast wel eens een aandenken gemaakt. Ik vind het dus superleuk om af en toe mijn aandenkens te bekijken. Juist om dat er ook foto’s in voorbij komen waar je verder eigenlijk nooit wat mee doet. De bloopers en met die rare live foto’s van nu, heb je ook minifilmpjes. Het lijkt me leuk om aan het eind van de maand deze te laten zien. Dit was… december 2016 in random pics en filmpjes. Hopelijk geniet je er net zo van als ik zelf van de mijne!

En oh ja… wat ik al zei: Er komen dus echt gekke dingen naar voren. Ik die een foto van mijn nieuwe schoenen probeer te maken, een vakantiefoto van vriendin Rianne op wiens hond Ted wij toen aan het passen waren en die gekke bewegende live foto’s waarop je dan staat te poseren. Ik vind het geestig.

Oh ja… en dan nog 1 opmerking: In mijn thema wordt de uitgelichte foto altijd uitgesneden. Ik vind dat zelf bijzonder irritant, maar het is een heel gedoe om het te veranderen. Dus ik houd daar altijd rekening mee, behalve met de collage voor de Peaks. Omdat de foto’s dan toch terugkomen. Maar als iemand daar de oplossing voor weet, dan hoor ik het graag!

Daarmee ben ik aan het einde gekomen van deze allerlaatste Personal Peaks van het jaar! Ik ga ervan uit dat ik de meesten van jullie nog wel ‘spreek’, maar mocht dat niet zo zijn: Alvast een fantastisch uiteinde en een heel gelukkig 2017!

Heb jij fijne Kerstdagen gehad? Heb je nog een opmerking over een van de Peaks? Heb je de enquête al ingevuld? Ik ben benieuwd!

Fijne dag vandaag!

Liefs,
Karen

Volg je Dejlig al op Bloglovin?

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.