TOP
personal peaks 50
Personal

Personal Peaks 50: Hele toffe en leuke (Kerst)events, Robin’s milestones & ‘genaaid’ op Marktplaats!

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Holy moly… het is al weer de 50e Personal Peaks. Dat dit de 50e peaks is, dat gaan we deze week vieren, maar eerst laat ik je voor de 50e keer (!) zien wat de hoogtepunten van mijn afgelopen week waren. Ik vertel je alvast dat het een ontzettend drukke week was, ik heb veel te vertellen, dus laten we niet al te lang intro’en, laten we maar gewoon beginnen aan deze Personal Peaks 50. Vind je ook niet? Op naar de highlights! Stay tuned

Vogeltje

personal peaks 50

Afgelopen dinsdag had ik 2 events. Ik stond me op te maken in de badkamer toen er opeens een vogeltje tegen de ruit vloog. Dierenvriend als ik ben, raapte ik ‘m op en hield ik ‘m een tijdje vast. Morgen lees je hier wat er verder met het vogeltje gebeurde, ik heb er een aparte column over geschreven. Ja, ik bouw de spanning op…

Filorga presentatie

personal peaks 50 filorga

De eerste presentatie was in de binnenstad van Amsterdam. Filorga, een van mijn favoriete gezichtsverzorgingsmerken, presenteerde een nieuwe lijn: NCTF-REVERSE®. De producten zien er, zoals altijd, weer enorm veelbelovend uit. Ze ruiken heerlijk en ik had het idee dat het op mijn arm zelfs al effect had, dus ik ga deze lijn met heel veel genoegen testen zodat ik er later uitgebreid over kan vertellen hier. Filorga is trouwens normaal gewoon wit qua substantie, maar deze zijn roze. Dat komt niet door kleurstoffen, maar echt door de werkzame stoffen die erin zitten.

personal peaks 50 filorga hapjes

Wat wel grappig is op beauty events; er staan altijd heerlijke hapjes, maar ze worden vaak niet aangeraakt. Zo zonde is dat.

Hema Kerst Event

personal peaks 50 hema kerst event

Na de presentatie reed ik meteen door naar Amsterdam Noord waar ik met een aantal andere bloggers was uitgenodigd op het HEMA hoofdkantoor voor een kerstevent. De gedekte tafels stonden al klaar. Dat ziet er toch gezellig uit, of niet?

personal peaks 50 hema kerstevent screen

Het grappige was dat Anne-Marie en ik als eersten binnen kwamen lopen en wie kwam er toen voorbij op het screen van HEMA. Ik, ik, ik! Haha! Wist ik veel dat die tweet daar te zien zou zijn?

Sneeuwbollen obsessie

personal peaks 50 sneeuwbollen

Sinds ik op het event was, heb ik een lichte obsessie voor dit soort sneeuwballen die je hier op tafel ziet staan. Het is dat ik afgelopen week geen tijd had, anders was ik naar de HEMA gegaan en had ik ze allemaal opgekocht.

personal peaks 50 sneeuwbal hertje hema

Kijk dan hoe leuk deze is. Wij wonen tegenover herten (geen grapje), dus het lijkt me enig om ze buiten en binnen te kunnen bewonderen. Bovendien vind ik ze dus inderdaad zo leuk op tafel staan, als kersttafel decoratie.

personal peaks 50 sneeuwbol robot hema

Deze robot is toch ook geweldig? Ik wil ze allemaal! Heb ik je al aangestoken met het sneeuwbollen virus?

Blogcollega’s

personal peaks 50 hema kerst

Het event was hartstikke leuk georganiseerd. Je kon allerlei workshops volgen en lekker hapjes en drankjes eten en drinken. Ik kam meteen een aantal leuke blog collega’s tegen en uiteindelijk volgde ik met Joyce van Momsatwork en Annemieke en Cynthia van Ladylemonade de wijnproeverij van we are sommos (aanrader trouwens). De rest van de workshops heb ik een beetje gemist, daar was het gewoon te gezellig voor 🙂 Kletsen met collega’s is ook wat waard!

Zonsopgang

personal peaks 50 zonsopgang

Nee, geen zonsondergang dit keer, maar een zonsopgang. Deze foto is niet richting zee, maar richting land. Desalniettemin is ‘ie weer wonderschoon, vind je niet? Die kleuren van de lucht kunnen zo betoverend zijn!

Robin tandjes

personal peaks 50 robin tv

Deze kleine man had nog steeds last van zijn tandje dat doorkwam. Tja, en als je pijn hebt, dan mag je alles natuurlijk. Dus ook lekker tv kijken. Tussendoor wilde hij best even poseren voor de foto, maar hé… niet lang hè… want hij wilde niets missen van zijn favoriete show Nijntje.

Allerhande Kerstfestival

personal peaks 50 Allerhande Kerstfestival

Afgelopen vrijdag was ik uitgenodigd voor de officiële opening van het Allerhande Kerstfestival. Om half negen moest ik al in Utrecht zijn, wat best wel een beetje vroeg was. Eigenlijk wilde ik in Arnhem bij mijn ouders gaan logeren met Robin, maar de dag ervoor hadden we opeens een lekkage en dat duurde allemaal langer dan gepland. Lang verhaal, maar de kraan in bad bleek kapot te zijn. Hopelijk wordt het deze week opgelost, want een bad is toch wel handig met een baby. Maar goed.. ik moest dus vroeg op pad.

personal peaks 50 workshop pattisserie

Eerst was er een gezellig ontbijt en daarna kregen we een workshop cannoli maken van Hidde de Brabander. Degene met wie ik was ingedeeld, ging naar een andere plek en Judith’s partner was ziek, dus konden we gezellig samen. Judith en ik kennen elkaar online al best lang en kunnen het goed vinden, dus stiekem was ik wel blij dat ik samen met haar kon. Die cannoli’s maken was nog best moeilijk. Wij vonden het allebei vrij eng om die dingen te frituren (dat moest gewoon in een pan met kokende olie), maar uiteindelijk werden we overladen met complimenten. Die van ons zagen er zo mooi uit. Nou moet ik eerlijk zeggen dat de credits daarvoor wel een beetje naar Judith moeten, want ik heb voornamelijk staan kijken hoe goed zij het deed.

Het Allerhande Kerst Festival zelf vond ik superleuk om even te zien, maar omdat ik Mark weer moest aflossen (die was thuis met Robin), ben ik niet al te lang gebleven. Toch wil ik er volgend jaar echt enorm graag heen. En ik vond het ontzettend leuk dat ik hierbij kon zijn. Deze periode is voor bloggers altijd enorm druk met evenementen, maar dit zijn toch wel de leukste events.

Jumperoo Fisher Price

personal peaks 50 jumperoo

Omdat enorm actief is en zich continu afzet met zijn voetjes, ging ik op zoek naar een activity center voor hem. Die dingen zijn zo ontzettend duur, dat ik blij was dat ik er op Marktplaats een vond. ‘Nog helemaal in tact, zonder scheuren of deukjes’ stond bij de advertentie. Lang verhaal, kort verhaal. Robin heeft er in gezeten, vond het fantastisch en toen ontdekte ik een enorme scheur in het zakje waar hij in zit. Bovendien ontbreekt er een onderdeel en hangt het ding scheef omdat een van de banden is uitgerekt. Heel erg jammer, want ik had er best nog wat aan uitgegeven, dus nu lijkt goedkoop duurkoop te zijn geworden. En je begrijpt… dat ik nu een nieuwe wil, want deze kleine prins verdient er wel een ;).

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

De verkoopster heb ik trouwens nog wel even na gemaild, maar ik vrees dat ik van haar niets meer ga horen. Dit is trouwens wel een enorm leermoment. De volgende keer echt beter checken. Mark is het ding nu ’s avonds laat gaan halen en het was allemaal erg haastig, bovendien wist hij niet goed hoe en wat, dus hij kan er niets aan doen. Anywaysfirst world problems natuurlijk. Er zijn ergere problemen. Ik vind het alleen jammer dat ik me dan toch genaaid voel.

Robin en zijn vriend M.

personal peaks 50 Robin en zijn eerste vriend Mees

Toen wij in de VS waren om Robin op te halen, zaten wij daar met een ander Nederlands stel. Hun zoontje was op dezelfde dag geboren als Robin. Ik heb het al wel eens verteld, maar het bleek enorm goed te klikken tussen ons. Je deelt natuurlijk zoiets bijzonders met elkaar, maar als je dan ook echt goed met elkaar kunt opschieten, dan is dat zo fijn. Ondanks dat we niet bij elkaar in de buurt wonen, zoeken we elkaar wel op. Deze keer hadden onze twee knulletjes enorm veel interactie met elkaar. Ze zaten de hele tijd aan elkaar te voelen en naar elkaar te kletsen en lachen. Superlief om te zien. En bijzonder. We hopen echt dat we ze samen kunnen laten opgroeien, want hoe bijzonder is dat, dat je op dezelfde dag geboren bent en allebei naar Nederland verhuist?

Wij gaan zelfs met z’n allen samen oud en nieuw vieren. Het was voor ons zessen zo’n mooi jaar, dat we dat samen willen afsluiten. Ik heb er enorm veel zin in! Alhoewel ik het best lastig vind om afscheid te nemen van dit mooie jaar 😉

Robin’s milestones

personal peaks 50 mijlpalen

Soms kan ik geen keuze maken tussen foto’s… dus krijg je ze nu gewoon allebei te zien. Onze knappe Mr. Blue Eyes kreeg deze week niet alleen echt zijn eerste tandje, maar hij rolde ook voor het eerst om. Dat was nog op een vrij onhandig moment.

personal peaks 50 robin lachen

Want Mark en ik waren met de Fisher Price jumperoo bezig en opeens keek Mark om en zag hij dat Robin op zijn buik lag en op zijn ellebogen steunde. Heel trots keek hij ons aan. Inmiddels heeft hij het al een paar keer gedaan. Ik denk dat dat kruipen ook niet heel lang op zich gaat laten wachten, want hij probeert ook al echt vooruit te tijgeren. Kijk hem eens trots kijken!

Selfie

personal peaks 50 selfie

Verder heb ik deze zondag heel veel foto’s gemaakt voor artikelen. Ik zat naar mijn site te kijken en zag dat ik zo veel stockfoto’s had gebruikt de afgelopen tijd, dat ik mezelf echt even een standje en een schop onder mijn kont heb gegeven. Het is gewoon echt heel druk en foto’s maken en bewerken, kost zo veel tijd, dan doe ik soms maar makkelijk. Tijd om dat weer op te pakken dus. Want hé.. ik heb het nog niet druk genoeg *kuch*. Soms is het best lastig om een perfectionist te zijn.

Winacties

Aan het begin van deze Peaks had ik het al gezegd, maar deze 50e worden natuurlijk wel gevierd. Bovendien bestaat Dejlig binnenkort 3 jaar! Er komen dus drie grote winacties aan. Deze week komt de eerste al online. Houd de site dus goed in de gaten, want jij als trouwe lezer maakt natuurlijk de meeste kans om wat mooie items te winnen!

En daarmee ben ik aan het einde gekomen van deze Personal Peaks 50. Het was een mooie week! Op de lekkage en Marktplaats naaierij na dan. Aankomende week had ik ook wat events staan, maar ik heb geen oppas voor Robin (en ik wil ook niet continu weg zijn), dus die events sla ik over. Hopelijk wordt het weer van dat lekkere winterse weer dan kunnen we heerlijk wandelen.

Heb jij een leuke week gehad? Heb je nog een opmerking over een van de Peaks? Vind jij die sneeuwbollen ook zo leuk? Ben jij wel eens teleurgesteld door een Marktplaats aankoop? Ik ben benieuwd!

Fijne dag vandaag!

Liefs,
Karen

 

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.