TOP
personal peaks 48
Personal

Personal Peaks 48: een masterclass voor influencers, logeerhond Ted & mooie samenwerkingen met collega bloggers

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Omdat er morgen om 11 uur een heel spectaculair blog artikel online komt dat alles met de Kerst te maken heeft (en ja, dat is het enige tipje van de sluier dat ik nu oplicht), plaats ik vandaag al de Personal Peaks. Ik zit er sowieso over te denken om die naar zondag te verhuizen, dus zo kan ik het een beetje uitproberen :). Afgelopen was een hele enerverende, zoals dat met zo’n mooi woord heet, week. Een week met een mooi gouden randje. Ben je benieuwd naar mijn hoogtepunten en foto’s? Naar mijn peaks? Ik neem je mee terug in deze Personal Peaks 48. Stay tuned

Foute Kersttrui

personal peaks 48 foute kersttrui

Robin kreeg deze fantastische trui van vrienden. Hij is eigenlijk voor de Kerst bedoeld, maar ik trok ‘m nu al aan. Er is namelijk altijd een risico dat hij kleertjes over een maand niet meer past, want meneer groeit exponentieel hard. Als het zo doorgaat is hij over 6 maanden langer dan ik. En nee, dat is niet zo moeilijk, want ik ben nog al klein. Op dat artikel waar ik net naar linkte, kwamen trouwens veel leuke reacties binnen, maar ook een aantal minder leuke. Dat is prima. Iedereen mag vinden wat ‘ie wil, maar ik vind het wel frappant dat als je over fashion schrijft er allerlei fashionista’s die het allemaal zo veel beter weten hun mening komen ventileren. Dat gebeurt namelijk nooit als je over beauty schrijft? We hebben wel een mening over de health fundi’s, maar die fashionista’s kunnen er ook wat van!

Pyjama

personal peaks 48 pyjama

Over de fashionista’s gesproken: Wat zouden ze hiervan vinden? Is dit fesjun, of is het dat niet? Kan het? Of is het zooooo 2012? Ik wil het in ieder geval ook heel graag. Kunnen er dit soort pyjama’s met voetjes eraan geleverd worden in een volwassen maat M? Ik wil het. Ik wil het. Ik wil het.

Masterclass Influencers

personal peaks 48 masterclass influencers

Wat ik ook nog wel een keer wil, is een masterclass voor influencers. Afgelopen dinsdag was ik uitgenodigd door een van de PR bureaus om hierbij te zijn. Het was echt ontzettend interessant. Wat vooral heel boeiend was, was om te horen wat wij bloggers nou eigenlijk ‘mogen’ doen qua advertenties en wat niet. Het zal je nog verbazen wat er eigenlijk allemaal NIET mag. En ja, dat doet zo ongeveer iedereen fout. Ik kom hier later nog een keer op terug.

Samenwerkingen bloggers

personal peaks 48 zonsondergang

Okay, deze foto van de zonsondergang moest natuurlijk even. Maar wat ik dus eigenlijk wil vertellen, is dat het leuk is om te zien dat er steeds meer samenwerkingen en collectieven voor bloggers komen. Samen met een stuk of 10 andere bloggers zijn wij ook een soort van samenwerking begonnen en binnenkort komt er een prachtige gezamenlijke actie aan van ons voor een goed doel dat wij allemaal een warm hart toedragen. Ik vind dat mooi. Dat we onze krachten kunnen bundelen om het om te zetten in iets constructiefs dat echt wat kan gaan opleveren. Blog babes powerrrr!

Chillen met die billen

personal peaks 48 tandjes

Vorige week zei ik het ook al, maar ik vrees dat deze grote kleine man tandjes begint te krijgen. Hij wil graag knuffelen en op schoot, huilt iets meer dan normaal, sijbelt en poept wat meer, bijt op zijn vingertje, doet bijna geen dutjes meer en wil wel vaak eten, maar eet dan weinig. Wat mij betreft mogen die krengen dus nu wel doorkomen.

personal peaks 48 robin

Gelukkig valt er ook genoeg te lachen. Vooral als ‘ie zelf kan zitten in zijn mooie Bumbo stoel . Robin kan nog niet continu zijn hoofd rechtop houden, maar in dit stoeltje kan hij wel even zitten en zo oefent hij ook meteen met zitten. Ik vind het een uitkomst.

Logeerhond Ted

personal peaks 48 logeerhond Ted

Je kon het op de foto hierboven al zien, als Robin op schoot zit, wil Cookie daar ook graag bij. De komende week wordt het nog drukker op schoot, want wij hebben Ted te logeren. Ted logeerde al eerder bij ons en is van onze vrienden Thijs en Rianne. Overigens is Ted ook een celebrity. Hij was laatst al op het 8 uur journaal met zijn instagram account @buldogted. Het is nu dus best druk in huis, maar ook hartstikke gezellig!

Wandelen

personal peaks 48 naar buiten

En gelukkig was het afgelopen week een stuk beter weer. We konden weer elke dag een wandelingetje maken met z’n allen. Mijn jaguar jas bevalt nog steeds erg goed en ik vind Robin heel schattig met zijn dinosaurus/monster/draken muts. En wat past die muts goed bij zijn jasje hè? Matchy matchy! En het is niet eens van hetzelfde merk. Het jasje is van Imps & Elfs en de muts van Zara.

Gefeliciteerd Bregje!

personal peaks 48 bregje

En dan zijn we al bijna beland bij het einde van deze peaks, maar niet voordat ik deze enorme positieve blog van Bregje, waar ik enorm blij van werd, met je gedeeld heb. Bregje heeft namelijk een nieuwe baan! Hoe leuk is dat? Gefeliciteerd leukerd. Je hebt het verdiend!

Aankomende week heb ik een groot event van een budget winkelketen en een kleine workshop van een make-up merk. Verder komen mijn ouders gezellig logeren en vieren we een klein beetje Sinterklaas met ons drieën (maar dat weet Mark nog niet, dus niet doorvertellen).

Heb jij een leuke week gehad? Heb je nog een opmerking over een van de Peaks? Kom je morgen op bezoek om samen alvast een beetje Kerst te vieren? Ik ben benieuwd!

Fijne dag vandaag!

Liefs,
Karen

 

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

26 COMMENTS
 • #nelveerkamp4life, liefde voor je jas! En liefde voor je vrolijke vent, hier thuis was de Bumbo én het Lamaze vuurvliegje ook een hit! Inmiddels beiden ontgroeid, het gaat zo snel! Cliché maar waar 😉 Ben benieuwd naar je verslag van de opening van Primark, ik kon helaas niet, maar dat is altijd ontzettend leuk en goed georganiseerd! En daar kun je voor jezelf ook een foute, matchende kersttrui scoren 😉 Fijne week!

  • Karen
   3 jaar ago
   AUTHOR

   Oh het is zo’n cliche, maar ik vind het nu al zo snel gaan. Ik ben ook niet naar Primark geweest. Te druk! Volgende keer! En hopelijk zie ik jou dan ook eens.

 • Maris
  3 jaar ago

  Zo’n pak wil ik ook wel, lijkt me heerlijk. Vraag me alleen af of je niet ontzettend onderuit gaat als je probeert te lopen 😉

  • Karen
   3 jaar ago
   AUTHOR

   Haha, ja daar zit wat in. Maar ik herinner me wel als kind dat ik zo’n pak aanhad en toen kon ik al lopen?

 • Super schattig die kersttrui, staat hem goed en die anderen moeten gewoon niet zeuren. Oh ik ben heel benieuwd naar wat er straks online komt!

  • Karen
   3 jaar ago
   AUTHOR

   Mensen moeten sowieso niet zeuren 😉 Helemaal niet goed voor je!

 • Saskia
  3 jaar ago

  Wat een fantastische kerst trui zeg, groot gelijk om die nu al aan te doen! En wat wordt Robin groot zeg, echt leuk om te zien!

  • Karen
   3 jaar ago
   AUTHOR

   Hij groeit echt als kool. Maar dat zal je vast wel herkennen!

 • Nathalie
  3 jaar ago

  Die trui van Robin is juist leuk! Net als Ted overigens, wat een leukerd!
  Je Personal Peaks op zondag, prima toch… ik lees e toch wel.

  Spannend! Ik kom morgen even buurten!

  • Karen
   3 jaar ago
   AUTHOR

   Ja leuk zijn ze hè? 😉

 • Jacqueline
  3 jaar ago

  Dat is toch geen foute kersttrui? Hij is juist superleuk!
  En wat een goede week heb je gehad. Die van mij is vooral goed geëindigd, met een avondje uit met vriendinnen.

  • Karen
   3 jaar ago
   AUTHOR

   Ik vind bijna elke kersttrui superleuk. Ssssht… niet verder vertellen. Fijn dat jij een leuke avond hebt gehad!

 • Marijke
  3 jaar ago

  Oh wel even wennen op zondag. Maar wel weer heerlijk om te kezen. Ik had overigens een saaie week, maar die horen er ook bij.

  • Karen
   3 jaar ago
   AUTHOR

   Ik twijfel over die zondag hoor. Vind de maandag wel lekker overzichtelijk om de week mee te beginnen!

 • Joyce
  3 jaar ago

  Hahaha, die foutw kersttrui! Wij doen daar ook altijd graag aan mee. Staat hem goed!-

 • marije
  3 jaar ago

  Geweldig Robin zijn foute kerst trui. Fijn zeg dat jullie weer naar buiten konden om te wandelen. Ons dorpje is zo mooi met dat mooie herfstweer.

  • Karen
   3 jaar ago
   AUTHOR

   Op zich is het er elk seizoen mooi, maar de herfst heeft altijd wel wat magisch. Vooral door het licht!

 • YuStSoMe
  3 jaar ago

  Ik word weer blij van dat heerlijke snoetje van Robin! Een vrolijk kind! En ja tandjes is vreselijk! Yuri was pas 8 mnd. Echter Stef werd geboren met een tandje dat op eruit piepen stond. Dus borstvoeding maar niet gedaan.
  Ik hoop dat hij er goed doorheen komt, dat is ook fijn voor de hummeltjes.
  Ted, hihihi mijn Bully had ik naar opa Bas genoemd. Leuk zijn ze!
  En ja… morgen kom ik weer terug, te Aagje nu! Bedankt voor je reacties! <3

 • Merel
  3 jaar ago

  Ben heel benieuwd wat je gehoord hebt over de advertenties.

  Wat een ontzettend leuke kersttrui! En idd als ze zulke pakjes in volwassen maat hebben, hou ik me ook aanbevolen haha.

  • Karen
   3 jaar ago
   AUTHOR

   Waarom is het er nog niet hè? Vraag je je toch af?

 • Oeh spannend, ik ben benieuwd wat er morgen online komt! Wat een vet blij en fotogeniek kind, die Robin. Zo leuk, in de bumbo september! Inderdaad goed om te oefenen! Leuk, Sinterklaas vieren, wij 2 keer komend weekend!

 • Bregje
  3 jaar ago

  Wat ben je toch een lieverd!! Dankjewel, ik stuiter nog steeds van blijdschap! ❤?

 • Annette
  3 jaar ago

  Gezellig, ik kom morgen zeker weer even buurten. Ik heb wel zin de kerst 🙂

Wil je meepraten?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.