TOP
Personal Peaks 47
Personal

Personal Peaks 47: Storm, een nieuwe camera, quality time en een stapje terug

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Altijd als ik me voorneem, dat ik het rustiger aan ga doen, komen er mega veel aanvragen binnen die ik leuk vind om te doen. Dus… een echt rustige week was het niet, maar ik deed wel een stapje terug. Hoe dan? Door de juiste keuzes te maken! Dat zorgde voor een drukke, maar ook een relaxte week. In deze Personal Peaks 47 neem ik je weer even mee terug. Laat ik een aantal highlights zien en vertel ik welke blogs van collega’s ik mooi en/of herkenbaar vond om te lezen. Dus hop, spring op de blogwagen en we gaan terug naar vorige week. Stay tuned..

Soep!

personal peaks 47 soep

Het leek wel of het de hele afgelopen week regende? Het was guur, bar en boos. Op dinsdag komen mijn ouders (bijna) altijd op Robin passen en maakte ik ’s avonds voor de hele familie (op Robin na, die kreeg pompoen) deze heerlijke Broccoli soep. Misschien dat ik binnenkort het recept wel deel, want hij viel in de smaak hier in huize Dejlig.

Zonsondergang

personal peaks 47 zonsondergang

Ground Hog Day! Kijk dan wat een mooie zonsondergang weer. Ik gooi ‘m er gewoon weer lekker in. Af en toe moet je echt snel zijn, wil je ‘m vangen, dus soms is het best een sport ‘zonsondergangen fotograferen’. Dat je dat weet.

Cookie en Robin <3

personal peaks 47 cookie en robin

En ach… deze gooi ik er ook weer gewoon in. Cookie en Robin, het looooove duo. Kijk eens hoe teder Cookie Robin’s hand kust? Zo zoet. Echte liefde. Ik kan niet wachten tot Robin straks kruipt…

Nog een love affaire

personal peaks 47 cookie haard

Maar Cookie heeft ook een soort love affaire met onze gaskachel. Je ziet nog net geen doorligplekken voor de haard, maar het scheelt niet veel.

Overigens… want ik kan geen ander bruggetje vinden (knipoog emoticon)… heb ik de afgelopen week toch stiekem best hard gewerkt en veel gedaan, maar heb ik alle evenementen waar ik voor was uitgenodigd afgezegd. Ik heb besloten dat ik wat kritischer naar uitnodigingen ga kijken. Ik heb al best wel wat evenementen meegemaakt, ken veel andere bloggers waar ik leuk contact mee heb en voor het netwerken hoef ik dus eigenlijk niet meer te gaan. Plus in de tijd dat ik op een event ben, kan ik ook knuffelen met Robin en twee blog artikelen schrijven. Dus ik ga de komende tijd voor de neusjes van de zalm van de events, en verder niet. Dat scheelt in de agenda en plannen en scheelt uiteindelijk ook energie.

Robin 5 maanden

personal peaks 47 robin 5 maanden

Iedereen zegt altijd hoe snel het allemaal gaat met kinderen, maar je realiseert je pas wat ze bedoelen als je zelf kinderen hebt. Want god wat gaat dat snel. Kijk deze enorme hunk dan! Die was zaterdag al weer 5 maanden oud! Van dat kleine hulpeloze mini baby’tje is weinig meer over. Onze kleine Buddha (schater)lacht, eet, praat, rolt (bijna), vindt paardjerijden op je knie fantastisch, ontdekt nieuw speelgoed. En ontdekt geluiden. Hij zuigt op zijn lip en klakt met zijn tong en bijt op zijn speen? Ik vrees dat er binnenkort tandjes aan zitten te komen en dat het niet meer lang duur voordat hij door de kamer kruipt. Hoewel ik van elke fase en elk moment geniet, vind ik het toch wel jammer… Dat het ZO f*cking snel gaat. Waar is die pauze knop? Waar? Waar? Waar? Of okay, een slowmotion knop is ook goed.

Nieuwe camera

personal peaks 47 nieuwe camera

Verder ben ik enorm blij, want ik kreeg dit weekend mijn nieuwe camera! Ik heb een hele mooie spiegelreflexcamera, maar die vind ik te zwaar om altijd mee te nemen. Bovendien wilde ik ook graag een camera waar ik goed mee kon filmen, dus het is deze geworden.

personal peaks 47 panasonic lumix

Een Panasonic Lumix DMC-LX100: Een camera waar je goed mee kunt fotograferen, maar hij kan ook heel scherp filmpjes maken. Wat ik heel belangrijk vond, was dat uit de reviews kwam dat ‘ie ook heel gebruiksvriendelijk is. Ik heb geen zin om weer een nieuwe camera te moeten gaan bestuderen. Ik wil gewoon meteen beginnen, want mijn middle name is ‘juffertje ongeduld’. Bovendien vind ik het design heel sexy. En ja.. het oog wil ook wat.

Storm buiten, maar gezelligheid binnen

personal peaks 47 lunchen

De camera werd zaterdagavond (best laat) bezorgd, maar ik heb er nog niet echt mee kunnen spelen, omdat we het hele weekend vrienden op bezoek kregen. Zaterdagavond kwamen er vrienden eten en zondag lunchten we met andere vrienden. Buiten stormde het en zelf al onze vuilbakken waren omgewaaid en lagen meters verderop, maar binnen was het hartstikke gezellig en knus met een lekkere gedekte lunch tafel en het haardje aan. Ik hou zo van ons huis… <3

Blogs van Collega’s

personal peaks 47 couveusemoeder

Afgelopen week was het wereld prematurendag. Collega Esmée hield 8 jaar geleden, toen haar dochter Marisa te vroeg werd geboren, een dagboek bij. Dat dagboek deelde ze op haar blog en is aangrijpen om te lezen.

Verder had ook Tamara een voor mij herkenbare blog geschreven. Klein tipje van de sluier (je moet ‘m maar lezen namelijk).. ik heb er zelf heel lang over gedaan om mijn rijbewijs te halen. Dus.. Tamara, wat ik kan, kan jij ook. Ik rij nu overal heen in mijn stoere bolide.

En dat was de week al weer! Aankomende week heb ik wel weer drie (zorgvuldig geselecteerde ;)) werkgerelateerde dingen. Dinsdag ben ik met andere influencers uitgenodigd voor een speciale dag, dus daar ben ik wel heel erg benieuwd naar (al heb ik moeite met het woord influencer, dat weet je).

Heb jij een leuke week gehad? Heb je nog een opmerking over een van de Peaks? Ik ben benieuwd!

Fijne dag vandaag!

Liefs,
Karen

 

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.