TOP
personal peaks 44
Personal

Personal Peaks 44: Robin’s eerste auto, verliefd op een jas en nog meer unieke bezoekers <3

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Whoop whoop, het is weer maandag! Hopelijk heb je een net zo lekker weekend gehad als ik en kun je er de rest van de week weer tegenaan. Ik in ieder geval wel, al wil ik net als vorige week nog steeds graag een petitie voor een extra dag in het weekend. Zo gek, dat jullie dat niet willen? Afgelopen week waren er natuurlijk weer een boel Personal Peaks (anders zou je dit niet lezen) en mocht je benieuwd zijn naar mijn hoogtepunten van de afgelopen week, dan neem ik je nu mee terug naar Personal Peaks 44. Stay tuned dan vertel ik je mijn highlights en ik vertel je alvast dat die voornamelijk met de grote kleine man te maken hebben, dus mocht je liever geen babydingen willen lezen, dan kun je nu beter afhaken 😉 .

Robin’s eerste auto

personal peaks 44 retro loopauto

Dinsdag kwam de beste vriend van mijn ouders bij mij lunchen om Robin te bewonderen. Wij gingen vroeger altijd met dat gezin op vakantie en ik zie hem en zijn vrouw als een soort oom en tante (helaas is zijn vrouw vorig jaar plotseling overleden). Robin kreeg een prachtig cadeau, zijn eerste auto. Hij kan er nog niet op rijden, maar de auto staat alvast te pronken in de woonkamer. Ik denk dat ik alvast een ANWB veilig rijden verzekering voor hem ga afsluiten.

Unieke bezoekers

personal peaks 44 bezoekers

Voor de grootste bloggers zijn dit soort cijfertjes peanuts, maar ik word er toch wel echt enorm gelukkig van. Dinsdagochtend checkte ik even mijn statistieke en zag dat er al weer 16 mensen tegelijkertijd online waren. Ik ben zo trots, want de afgelopen 30 dagen waren er opeens meer dan 30.000 unieke bezoekers op Dejlig. En zoals het er nu uit zit, wordt oktober de meest succesvolle maand. Ik heb het al vaker gezegd, maar ontzettend bedankt voor het lezen en volgen. Het werkt zo motiverend om de bezoekersaantallen te zien stijgen. Bovendien geniet ik enorm veel van de interactie met lezers. Afgelopen week heb ik bijvoorbeeld weer 4x met vrouwen gemaild die twijfelen over adoptie. Ik vind het enorm fijn dat ik hierin wat kan betekenen.

Verliefd op een jas

personal peaks luipaard jas

Mijn ouders passen elke week een dag op Robin en ik moest even snel wat terugbrengen naar Zara dat ik online besteld had en niet paste. En toen zag ik deze jas… Ik stond er mee in mijn handen en ik zei haar: ‘Leuk hè, maar niets voor mij, toch?’ ‘Trek ‘m gewoon eens aan’, antwoordde mijn moeder en dat had ik niet zien aankomen. Ik trok ‘m aan en ik vond ‘m eigenlijk best wel wat voor mij. Ik vroeg op Instagram wat iedereen ervan vond, want zie je me twijfelen? Het meisje achter me op de foto werd er moedeloos van. Mijn hele Instagram feed schreeuwde: ‘Jaaa, doen!’ En toch ging ik jasloos naar huis. Om ‘m vervolgens toch maar online te bestellen, want ik kon de jas maar niet uit mijn hoofd zetten. Dus nu zijn de jas en ik samen. En het voelt zo goed.. ik trek ‘m nooit meer uit, denk ik.

Robin 4 maanden

personal peaks 44 Robin 4 maanden

Kijk deze kleine man eens stralen… die ziet natuurlijk zijn moeder continu in een prachtige jas. Grapje.. de jas was nog niet bezorgd toen ik de foto nam. Want deze foto was woensdag en toen werd de babyliefde van mijn leven 4 maanden oud. 4 maanden! Een derde jaar. Ik kan niet in woorden uitdrukken hoe trots ik op hem ben en hoe angstig ik word van die tijd die maar voorbij raast. Drie maanden geleden was ik in de VS nog een kleine Ukkepuk aan het fotograferen en nu is het al echt zo’n lekker ventje, dat lacht, en brabbelt en grijpt en al bijna omrolt.

Dikke pret

personal peaks 44 pret

Bovendien is hij nu in de fase beland dat hij echt heel veel om me moet lachen en dat we samen ook zo veel moeten lachen. Het is zo gezellig met hem. Tegelijkertijd is hij ook wat eenkennig geworden en wil hij liever niet bij anderen op schoot. En als dan toch bij een ander op schoot zit en Mark en ik zijn erbij, dan blijft hij ons maar aankijken van ‘Haal me van deze schoot af. NU!’.

personal peaks 44 dikke pret

Wat ook nieuw is, is dat je echt dikke pret met hem kan hebben. Hij kan enorm hard schaterlachen en vindt het geweldig als je hem even in de lucht tilt, of van de ene kant van je schoot naar de andere rolt. Tegelijkertijd laat hij dan zien dat hij echt een karaktertje heeft, want als je stopt met wat hij zo leuk vindt, kan hij ook opeens gaan gillen. Om vervolgens weer heel hard te lachen als je je capriolen nog een keer uithaalt. Dat vond ik heel grappig om te ontdekken, want verder is hij de meest lieve en relaxte baby die er is. Hij huilt nooit onnodig, kan prima een uur zichzelf vermaken en ga zo maar door. Hij heeft afgelopen zondag ook zijn eerste hapje gegeten. Dat was enorm grappig om te zien. Na 3 happen was hij er ook wel weer klaar mee, maar de eerste drie happen wortelprut waren een gemiddeld succes.

Lunchen op zondag

personal peaks 44 lunchen

Verder heb ik afgelopen week best wel wat kunnen werken want ik had geen afspraken verder, dus dat is ook wel eens fijn. Vrijdag gingen we bij goede vrienden eten met Robin die daar heel relaxed in zijn nestje lag te slapen. Zaterdag kwam een van mijn besties eten en zondag kwam mijn beste vriendin van de middelbare school met haar gezin op kraamvisite. Dat was natuurlijk allemaal heel gezellig. Jojo en ik kennen elkaar al bijna 30 jaar en het is zo fijn dat je altijd de draad weer meteen oppakt. Wat wel grappig is, dat haar oudste dochter net naar de middelbare school is gegaan, terwijl ik met Robin ‘net begin’.

Zie je trouwens dit boeket? Dat is dus van de plaatselijke bloemist. Mooi hè? Toevallig kreeg ik daar ook veel vragen en opmerkingen over en heb ik zelfs mensen weten te inspireren, dus ook dat vond ik ontzettend leuk om te zien!

Wandelen in de duinen

personal peaks 44 wandelen

Zondag was het weer heerlijk weer en trokken we met ons gezin nog even de duinen in. Kijk mij eens blij zijn met mijn jas? En lekker dat ‘ie zit! Hé, en ik vertel dit allemaal vrijwillig hè? Niks geen gesponsorde post. De schoenen op de foto heb ik trouwens wel gekregen, die zijn van mooie Deense merk Woden en daar lees je binnenkort meer over.

Minder goede blogs van andere bloggers?

Verder heb ik deze week niet echt een blog van een ander die ik in de spotlight wil zetten. Eigenlijk juist het tegenovergestelde. De eerste was de blog van Happinnez over vaccinaties, maar daar is al zo veel over gezegd dat ik het er maar bij laat. Ik vond het gek, laat ik dat voorop stellen, maar als je Arjen Lubach hebt gezien, dan weet je waarom.

De tweede blog die ik eigenlijk een lowlight vond, was van een ‘collega’ blogger, maar ik ga ook niet naar haar linken of haar noemen. Het ging over orgaandonatie en dat als je organen worden verwijderd dat je dan hersendood was, maar nog wel levend en dat je alles bewust zou meemaken. Ze waarschuwde daarmee andere mensen om geen orgaandonor meer te zijn. Ik vind dat jammer, dat soort blogs. Ten eerste verkondig je hoogstwaarschijnlijk onzin en als je verder geen bron weet te vermelden van onderzoekers die dit hebben aangetoond, dan heb je wat mij betreft gewoon geen verhaal. Bovendien houd ik niet van dit soort click baiterige onzin artikelen, maar dat is persoonlijk. Ten derde vind ik dat je als blogger ook een bepaalde verantwoordelijkheid hebt. En dat is niet om mensen onnodig bang te maken.

En met deze ‘preek’ ben ik aan het einde gekomen van de Personal Peaks. Aankomende week ga ik met Robin naar het consultatiebureau voor zijn vaccinaties. Misschien neem ik er zelf ook een op Happinez. Zaterdag is de ANWB cursus, waar ik in ieder geval met Sonja, Anita, Yvonne en Pearl naar toe ga en waar ik enorm veel zin in heb!

Heb jij een leuke week gehad? Wat vind je van mijn jas en de verantwoordelijkheid van bloggers? Ik ben benieuwd!

Fijne dag vandaag!

Liefs,
Karen

 

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

30 COMMENTS
 • Elaintje
  3 jaar ago

  Hele leuke jas! Goede keuze geweest hoor. Kan je straks helemaal in stijl met je zoontje op de auto de deur uit. Vond het trouwens wel meevallen hoor met de babyspam 🙂

 • Josan
  3 jaar ago

  Dat van die orgaandonors klopt gedeeltelijk. Je bent hersendood, maar de afweging wordt wel heel secuur gemaakt in Nederland voordat ze iets uit je gaan halen. Het zijn geen Amerikaanse toestanden hier. Ik zag de discussie enkele weken geleden al op mijn tijdlijn opduiken en wilde vormen aannemen. Toen vertelde een medisch studente ook gewoon hoe dat zit. Tja of je iets voelt of je alleen hersendood bent? ik weet het niet…je kan ook opteren voor toch nog een verdoving toch?

  • Karen
   3 jaar ago
   AUTHOR

   Ja, dat je hersendood bent, dat weet ik, maar deze dame beweert dat je alles voelt en bewust meemaakt. Dat is helemaal niet bewezen en bovendien houden artsen daar rekening mee. Het zijn doktoren, geen slagers?

 • Bregje
  3 jaar ago

  Jaaa ik ben fan van je jas hoor, staat je super! En joehoe, 30.000 unieke bezoekera, wat onwijs goed en knap van je! Vind het leuk om 1 van die 30.000 te zijn 🙂

  Die artikelen…ik snap het niet dat mensen zulke ongegronde zooi het web op slingeren. Ik blijf ahet liefst uit de buurt van dat soort gevoelige onderwerpen, tenzij het me persoonlijk aangaat en ik daardoor mijn eigen ervaringen kan delen.

  • Karen
   3 jaar ago
   AUTHOR

   En ik ben vereerd dat jij hier komt lezen!
   Ik begrijp dat ook niet. Bij deze leek het ook puur om de click bait. Vermoeiend vind ik dat.

 • Jojo
  3 jaar ago

  Kom ik zomaar in je blog voor?. Heel fijn om jullie te zien gister! X

  • Karen
   3 jaar ago
   AUTHOR

   Ja natuurlijk kom jij in mijn blog voor 🙂 Absoluut. Snel weer! xxx

 • Annette
  3 jaar ago

  Heerlijk schaterlachende baby’s daar kun je geen genoeg van krijgen. Ik ga morgen naar ons hoofdkantoor in Duitsland en dan heb ik een paar dagen training. Vluchten zaten vol dus kon pas zaterdag naar huis maar nu toch een plekje op vrijdag kunnen krijgen dus lekker thuis om weekend te vieren 🙂

  • Karen
   3 jaar ago
   AUTHOR

   Oh fijn dat je eerder terug kan!

 • Anita
  3 jaar ago

  Net terug van een weekendje weg en heerlijk blogs lezen 🙂 Wat leuk al die ontdekkingen met Robin, kan niet wachten! Had je mijn antwoord op je laatste mailtje nog gehad?

  • Karen
   3 jaar ago
   AUTHOR

   Ik kan me zo goed voorstellen dat je niet kunt wachten. Al die fases zijn mooi. Zwanger zijn lijkt me ook best bijzonder 😉

 • Janske
  3 jaar ago

  Mijn week was lekker druk met veel leuke momenten. Je had is geweldig, goed dat je hem toch besteld hebt! Ik kan niet wachten tot Coco ook zo heerlijk gaat schaterlachen…zo gezellig is dat!

  • Karen
   3 jaar ago
   AUTHOR

   Ik zie Coco al enorm lachen op de foto’s, dus dat zal niet lang meer duren… denk ik!

 • Volgmama
  3 jaar ago

  Wat een gave auto! Gaat Robin vast veel plezier aan hebben!

 • Je hebt een heerlijke week gehad zo te lezen. En wat leuk dat je kleine mannetje zich zo goed ontwikkeld. En wat een prachtig opgemaakte tafel. Ik word hier heel vrolijk van. Fijne dag! Liefs Aneta

  • Karen
   3 jaar ago
   AUTHOR

   Wat fijn dat je er vrolijk van wordt Aneta. Leuk is dat om te lezen.

 • Desirée
  3 jaar ago

  Die loopauto is echt supertof en die jas staat je geweldig! <3

 • Ooohhhh, wat een prachtige auto!! Die is alleen al mooi om neer te zetten haha, maar reken maar dat daar veel mee gespeeld gaat worden! Je jas ziet er super uit, niet alleen leuk, maar ook heel comfortabel en warm, heerlijk! En wat een fotomodel is die Robin zeg, zo leuk als het een beetje mensjes worden die kunnen lachen en een eigen willetje krijgen he. Inderdaad goed van genieten, tijd vliegt voorbij! Veel plezier komende week!

  • Karen
   3 jaar ago
   AUTHOR

   Ja precies, die is ‘gewoon’ ook al heel decoratief 🙂
   Dat eigen willetje is fantastisch!

 • Heerlijk zo’n lachende baby! Leuk die interactie nu hè? En super fijn dat hij zo goed gehecht is aan jullie, dat is echt heel wat waard. Geniet van je kleine, grote man :).

  • Karen
   3 jaar ago
   AUTHOR

   Die interactie is fantastisch! En ja.. daar ben ik absoluut blij mee. Je hoort het ook wel eens anders en dat was eigenlijk mijn grote angst.

 • Marijke
  3 jaar ago

  De jas staat je super! Ik heb ook een jas met dit printje van de HM. Een echte eye catcher!

  • Karen
   3 jaar ago
   AUTHOR

   Dank je wel! Ik zag dat H&M inderdaad ook zo’n jas had. Benieuwd hoe die jou staat!

 • Saskia
  3 jaar ago

  Wij hebben precies dezelfde loopauto! Geweldig ding. Het was een kraamcadeau van mijn zus voor Senna en er wordt heel wat mee gespeeld hier in huis. Wat fijn dat je blog zo goed gaat. Dat heb je dubbel en dwars verdiend. Die foto’s met Robin zijn trouwens om bij weg te smelten. Heel lief.

  • Karen
   3 jaar ago
   AUTHOR

   Wat grappig Saskia! Ik denk dat het hier ook een favoriet gaat worden.

 • marije
  3 jaar ago

  Wat een heerlijke lach foto’s van Robin! Kan mij voorstellen dat je hiervan geniet. Enne die jas is to die for! Ik snap helemaal dat je die moest hebben. Leuk overzicht weer!

  • Karen
   3 jaar ago
   AUTHOR

   🙂 Dank je wel Marije! Mooi is die jas hè? Heb je de bloemist gevonden?

Wil je meepraten?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.