TOP
personal peaks 43
Personal

Personal Peaks 43: Opruimen, leuke blogs, pers pakketten en kerst is in aantocht!

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Heb je een lekker weekend gehad? Kun je er weer tegenaan op deze maandagmorgen? Van mij had het weekend wel wat langer mogen duren en ik werk voor mezelf, kun je nagaan. Er moet nog zo veel gebeuren en waarom zit er nog steeds geen extra dag in een weekend? Mag ik daar een petitie voor? Nou ja.. laten we maar aan deze Personal Peaks beginnen. Personal Peaks 43 al weer (we gaan richting de 50!) Een drukke week met veel hoogtepunten, dus laten we maar snel van start gaan. Ga je mee terug naar vorige week? Stay tuned

Nieuw haar apparaat

personal peaks 43 nieuw haar

Ik steggel een beetje, want deze foto is van langer dan een week terug. Maar er ging vorige week iets mis, dus ik neem hem gewoon nu mee. Ik heb een nieuw apparaat voor m’n haar. En daar ben ik ZO blij mee. Zeg maar dag tegen bad hair days. Ik laat je binnenkort meer zien van dit apparaat, want je moet het hebben (denk hier een Tel Sel stem bij). Weet je trouwens nog dat ik vorig jaar mijn haar radicaal afknipte? Wat is het al weer lang hè?

Grote Schoonmaak

personal peaks 43 grote schoonmaak

Marie Kondo en ik zijn niet echt goede vriendinnen geworden, maar toch begon ik aan een grote schoonmaak. De kleine man wordt steeds groter en past al een koffer vol met kleren niet meer aan. Boehoe. Alleen hier al om zou ik best een tweede willen. Sommige kleertjes heeft hij nauwelijks aan gehad. Zie je trouwens dat de ankertjes nog al vertegenwoordigd zijn in de garderobe? Als dit geen nautisch kind wordt?

personal peaks 43 bada bing

Tijdens het opruimen word ik trouwens goed in de gaten gehouden door Bada Bing. Bada Bing voelt zich wat ondervertegenwoordigd op Dejlig, vandaar dat ik ook maar eens een foto van hem plaats. Hij is er namelijk nog gewoon. Ik kreeg laatst de vraag of ‘ie nog leefde. JA DUS. En hoe!

In de auto

personal peaks 43 cookie auto

Verder was het afgelopen week een Joodse feestdag en ging ik twee dagen naar mijn ouders. Op de heenweg stonden we ontzettend in de file, maar ik had goed gezelschap op de passagiersstoel. Alsjeblieft Daniël ;).

Nieuwe troon

personal peaks 43 wipstoel

Robin kreeg bij mijn ouders thuis ook een eigen wipstoel. Deze matchte enorm goed bij zijn nieuwe outfit. Kijk ‘m eens tevreden zitten? Wat is die broek leuk hè? Ik kocht ‘m bij Zara en ik wil er zelf ook eigenlijk graag één in mijn maat. Helaas… nog een beetje verder krimpen.

Trotse mama

personal peaks 43 trotse mama

Mijn vader vindt het leuk als ik vermeld dat hij deze foto heeft gemaakt, dus dat doe ik dan ook. Bedankt hè pap. Ik vind ‘m heel leuk geworden. Robin kijkt vrij serieus, maar gelukkig lacht hij de rest van de dag, dus zo serieus is ‘ie niet. Inmiddels brabbelt hij niet alleen, maar verheft hij ook echt zijn stem. Hij wil het liefst de hele dag zitten, wat een beetje lastig is, omdat ‘ie dat nog niet zelf kan. Als hij in de box ligt, klets hij de oren van mijn hoofd en deze week wordt hij al weer 4 maanden. 4 maanden. Tijd voor z’n eerste hapje! Ik ben zo benieuwd hoe hij dat gaat ervaren.

De naam van je kind

personal peaks 43 de naam van je kind

Verder verscheen er afgelopen week weer een blog artikel op Dejlig waar ik best wel trots op ben: Wat is de naam van jouw kind(eren)? 6 moeders inclusief ik zelf vertellen alles over de naam van hun kind(eren). Superleuk om te maken was het. En om alle verhalen te lezen en sommige collega bloggers weer wat beter te leren kennen. Het is best veel werk, maar ik wil wel weer vaker van dit soort blog posts gaan plaatsen. Het is ook enorm goed ontvangen en kijk nou hoeveel mensen er op doorklikte op FB. Met dat algoritme van Facebook is het best lastig een goed natuurlijk bereik te krijgen, maar bij deze post lukte dat heel goed.

Misschien ook wel leuk om te vermelden? Op de bloggerslijst is nu een hele kennisbank opgenomen met blogtips. Ik ben er best trots op dat er heel veel Let’s Talks in zijn opgenomen. Bedankt daarvoor Melissa en Linda! Ik vind het een hele eer.

Pakketjes + Kerst komt eraan!

personal peaks 43 pakketten

De afgelopen week zijn er zo gigantisch veel spullen binnen gekomen voor Dejlig, dat de postbode inmiddels al ‘tot morgen’ zegt nadat hij de pakketten heeft bezorgd. Superleuke dingen voor reviews, samenwerkingen en… je las het al… heel veel kerst gerelateerde items. Kerst komt eraan. Vanzelfsprekend lees je hier binnenkort meer over!

Verder vertelde ik het vorige week al: Ik had een spannende meeting voor Dejlig. Inmiddels kan ik er wat meer over vertellen; ik mocht met een paar andere bloggers (uit totaal andere hoeken) meedenken over een campagne. Het wordt gigantisch leuk en ja… ook daar ga je meer over lezen en zien, maar meer kan ik er helaas nog niet over zeggen.

Bloemen van de bloemist uit het dorp

personal peaks 43 bloemen

Ik vertelde je een tijdje terug dat ik met Bloomon ging stoppen. De bloemist uit het dorp maakt nu elke week een boeket voor me en die blijven gemiddeld twee weken staan, dus nu heb ik altijd 2 mooie boeketten in huis. Ik ben er ontzettend blij mee. Ze komt de boeketten ook bezorgen, het is goedkoper en ik koop bij een lokale middenstander, wat ik als dochter van een voormalige lokale middenstander toch een prettig idee vind. Mocht je Bloomon te duur vinden? Informeer dan gewoon eens bij een bloemist bij je in de buurt.

Druk weekend

personal peaks 43 wandelen

De afgelopen en komende weekenden zitten echt bomvol. We hebben de kraamvisite natuurlijk in het begin een beetje afgehouden, dus nu wil iedereen graag nog langskomen wat natuurlijk hartstikke leuk is. Afgelopen weekend hadden we weer 3x bezoek, waaronder mijn roomie van vroeger (die een paar weken geleden trouwden) met kersverse vrouw en drie kinderen. Maar dat was natuurlijk ECHT heel leuk, want ik kon niet wachten om het trouwfilmpje te zien en alle verhalen te horen. Ze hadden dezelfde filmster als wij hadden, dus dat was extra leuk.

Zondag was het prachtig weer en kwam mijn schoonmoeder. We gingen lekker wandelen in de natuur achter ons huis. Deze foto is tegen de zon in, dus een beetje donker, maar ik vond het wel een mooi sfeerbeeld zo met die wolken.

personal peaks 43 natuur

Zo veel natuur in een foto. Zie je de wilde schapen en het hert? En alle vogels die ook nog in de lucht vliegen. Op weg naar het zuiden trouwens, want winter is coming!

Gastblog Diena the Mommy Diaries

personal peaks 43 the mommy diaries

Even een shout out voor mijn leuke blog collega Tamara, of eigenlijk nu specifiek voor haar gast blogger Diena. Tamara heeft een hele leuke blog, maar heeft de afgelopen tijd ook een aantal leuke gast bloggers weten te strikken. Het verhaal van Diena vond ik enorm indrukwekkend. Lees het zelf maar. En joh.. wat is die Diena knap hè? Niet normaal knap, toch?

En hiermee ben ik aan het einde gekomen van deze Peaks. Aankomende week heb ik geen zakelijke afspraken of events, dus ik hoop weer een beetje vooruit te kunnen gaan werken.

Nog een kleine vraag: Ik heb een afmelding voor de cursus ANWB Veilig Rijden op 29 oktober. Dus als je nog zin en tijd hebt? Meld je dan zeker aan!

Heb jij een leuke week gehad? Koop jij veel lokaal? Ik ben benieuwd!

Fijne dag vandaag!

Liefs,
Karen

 

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.