TOP
personal peaks 42
Personal

Personal Peaks 42; Bobbi Brown event, ANWB blogger, amai May-Britt & ‘het is wel een gezonde baby’

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

En het is weer maandag! Goedemaandagmorrrrrgen! Mijn Personal Peaks staan weer online, dus leuk dat je er weer bent. De afgelopen week was een ontzettend drukke week, vol met werkafspraken en heel veel werk dat af moest. Een hoop hoogtepunten dus om over te vertellen. In deze Personal Peaks 42 lees je o.a. over het Bobbi Brown event, een hoofdredactrice die weer een ontzettend nare column plaatste en een opmerking die ik vaak over Robin te horen krijg en waarvan ik niet zo goed weet wat ik er van moet vinden. Ga je mee terug naar volgende week? Ik laat je de hoogtepunten zien…stay tuned

Zakelijke afspraken en Bobbi Brown Event

personal peaks 42 bobbi brown event

Afgelopen week had ik een paar zakelijke afspraken. Ik kan nog niet veel verklappen, maar er zitten een aantal mooie dingen aan te komen. Ook stond er weer een leuk event op de agenda en dit keer was dat een event van een van de mooiste beauty merken, namelijk Bobbi Brown!

personal peaks 42 bobbi brown selfie

Er werden een aantal nieuwe producten gepresenteerd en het thema van het evenement was Art of Retouching. Twee professionele make-up artists (en enorme talenten) maakten de genodigden op met de nieuwe concealers en retouching producten. Door die producten krijg je dus ECHT een huid alsof je door een instagram filter bent gehaald. Je ziet hierboven hoe prachtig! Binnenkort laat ik je meer zien over deze nieuwe toppers op Dejlig. Dat kunnen wij werkende (moederende) vrouwen wel gebruiken toch? Zo’n real life filtertje?

Voetenbankje

personal peaks 42 voetenbankje

Verder had ik het ook behoorlijk druk met nieuwe artikelen en samenwerkingen. Het lukt me gewoonweg niet altijd om overdag effectief te werken met de kleine man die ook gewoon aandacht nodig heeft. Ik wil niet zo’n moeder zijn die haar kind links laat liggen, dus overdag is in principe gewoon voor Robin en ik werk als hij slaapt en ’s avonds. Dat gaat prima. Ik kijk gewoon bijna geen tv meer, al maak ik voor Expeditie Robinson een uitzondering. Zoals je ziet, heb ik vaak een heel lekker verwarmd voetenbankje als ik werk.

Wat een prutcolumn weer, May-Britt

Ik ga niet linken en ik ga ook geen plaatje plaatsen, maar wat was ik WEER verbaasd over een column van een ‘collega’ (ik gun ze geen pageviews meer). May-Britt schreef over Sabia al een walgelijke column, nu was presidentskandidaat Hillary Clinton aan de beurt. Je raadt het al, die was net als Sabia te dik. Iedereen is volgens May-Britt te dik. Dat zal wel door al die botox komen die ze in haar hoofd heeft gespoten, daarvan is het lange termijn effect natuurlijk nog niet bekend. Ik denk dat het effect bij May-Britt is, dat ze nog leeghoofdiger was dan ze al is. Nog oppervlakkiger en dommer. Het kan bijna niet, maar ik weet bijna zeker dat dat de diagnose is. Hoe onzeker ben je over jezelf om altijd maar andere mensen op hun gewicht te pakken. Niet iedereen hoeft maatje 12-jarige te hebben May! Sommige mensen voelen zich prima zoals ze zijn. En wie ben jij om te oordelen? Helemaal niemand toch? Maak jij je nou maar druk over je nieuwe Chanel tas, want die zal je met al die pageviews van je clickbait artikel wel weer kunnen betalen. Overigens vraag ik me echt af hoe goed het met dat duffe leeghoofd magazine van je gaat, als je het continu van dit soort prut artikelen moet hebben? Oh.. en mag ik je nog een tip geven? Als je zo’n artikel schrijft..zorg dan in ieder geval dat iemand anders de taalfouten er voor je uit haalt.

En ja… dit artikel was natuurlijk geen hoogtepunt, maar een dieptepunt. Vervuiling van het www. Je kunt van Hillary vinden wat je wilt, maar vrouwen die anderen vrouwen afvallen op hun uiterlijk en daarmee willen scoren. Bah, bah, bah.

De Zonsondergang van de Week

personal peaks 42 zonsondergang

Zo.. dan is het nu tijd voor een zonsondergang. Laten we het de zonsondergang van de week noemen. Mooi is ‘ie weer hè? Ik word er weer helemaal zen van. May -Britt wie?

Team Dejlig

Verder nog een leuke mededeling wat betreft Dejlig, want naast Cindy, komt ook Maris van Flying Foodie het Dejlig team versterken. Maris gaat net als Cindy, een keer in de twee weken een recept plaatsen. Deze week stel ik beide dames uitgebreid aan je voor. Ik ben in ieder geval hartstikke blij dat deze twee leuke vrouwen samen met mij Dejlig verder gaan uitbouwen 🙂

ANWB

veilig rijden met anwb

Je had het al kunnen zien afgelopen vrijdag, ik ga de komende tijd bloggen voor ANWB. Zoals ik al schreef, is er 29 oktober een cursus ‘Rij Veilig’ in Rosmalen waar ik aan ga doen en ik mag 5 van jullie meenemen. Ik heb al een aantal aanmeldingen, maar mocht je het gemist hebben en het leuk vinden, geef je dan zeker op (info@dejlig.nl of in de reacties)! Wie weet ga jij met me mee? Dat is toch leuk en gezellig en nuttig! Want wie wil er nou niet nog veiliger leren rijden?

Home Tourpersonal peaks 42 home tour

Afgelopen week kwamen jullie massaal bij mij op bezoek om mijn huis te bekijken. Ik vond het natuurlijk reuze gezellig dat jullie zo massaal langskwamen. Je moet meer met home gaan doen, werd me verteld, dus ik heb besloten dat ook te gaan doen. Meer home inspiratie artikelen online. Hopelijk vind je dat nog steeds leuk?

‘Het is wel een gezonde baby’

personal peaks 42 gezonde baby

Kijk dan… mijn ontzettend knappe kind. Wat ben ik trots op hem. Ja, hij heeft een enorme bolle snoet als je hem zo ziet (dat ligt aan de hoek, dat begrijp je), maar ik vind die wangen heerlijk om kusjes op te geven. Mensen zeggen de laatste tijd vaak: ‘Het is wel een gezonde baby’ of ‘hij is goed op gewicht zeg’. Nou… dat is hij ook. Hij loopt precies op de curve. Maar een heel ietsiepietsie klein beetje erboven. En ik heb me laten vertellen, dat als hij gaat kruipen al dat babyvet binnen mum van tijd verdwijnt, dus tot die tijd geniet ik van die bollewangenhapsnoet en die lekkere spekbeentjes en armpjes <3. Wat is dat trouwens dat er in zo veel mensen een May-Britt schuilt? Wat is die obsessie voor gewicht? Ik ben hartstikke blij dat hij goed eet, goed slaapt en ontzettend blij is. Dat is toch het belangrijkste?

En hiermee ben ik aan het einde gekomen van deze Peaks. Aankomende week ga ik lekker een paar dagen naar mijn ouders in verband met een feestdag. Bovendien heb ik aanstaande donderdag een belangrijke meeting.

Heb jij een leuke week gehad? Heb je zin om met mij mee op cursus ‘Veilig Rijden’ te gaan? Ik ben benieuwd!

Fijne dag vandaag!

Liefs,
Karen

 

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.