TOP
personal peaks 42
Personal

Personal Peaks 42; Bobbi Brown event, ANWB blogger, amai May-Britt & ‘het is wel een gezonde baby’

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

En het is weer maandag! Goedemaandagmorrrrrgen! Mijn Personal Peaks staan weer online, dus leuk dat je er weer bent. De afgelopen week was een ontzettend drukke week, vol met werkafspraken en heel veel werk dat af moest. Een hoop hoogtepunten dus om over te vertellen. In deze Personal Peaks 42 lees je o.a. over het Bobbi Brown event, een hoofdredactrice die weer een ontzettend nare column plaatste en een opmerking die ik vaak over Robin te horen krijg en waarvan ik niet zo goed weet wat ik er van moet vinden. Ga je mee terug naar volgende week? Ik laat je de hoogtepunten zien…stay tuned

Zakelijke afspraken en Bobbi Brown Event

personal peaks 42 bobbi brown event

Afgelopen week had ik een paar zakelijke afspraken. Ik kan nog niet veel verklappen, maar er zitten een aantal mooie dingen aan te komen. Ook stond er weer een leuk event op de agenda en dit keer was dat een event van een van de mooiste beauty merken, namelijk Bobbi Brown!

personal peaks 42 bobbi brown selfie

Er werden een aantal nieuwe producten gepresenteerd en het thema van het evenement was Art of Retouching. Twee professionele make-up artists (en enorme talenten) maakten de genodigden op met de nieuwe concealers en retouching producten. Door die producten krijg je dus ECHT een huid alsof je door een instagram filter bent gehaald. Je ziet hierboven hoe prachtig! Binnenkort laat ik je meer zien over deze nieuwe toppers op Dejlig. Dat kunnen wij werkende (moederende) vrouwen wel gebruiken toch? Zo’n real life filtertje?

Voetenbankje

personal peaks 42 voetenbankje

Verder had ik het ook behoorlijk druk met nieuwe artikelen en samenwerkingen. Het lukt me gewoonweg niet altijd om overdag effectief te werken met de kleine man die ook gewoon aandacht nodig heeft. Ik wil niet zo’n moeder zijn die haar kind links laat liggen, dus overdag is in principe gewoon voor Robin en ik werk als hij slaapt en ’s avonds. Dat gaat prima. Ik kijk gewoon bijna geen tv meer, al maak ik voor Expeditie Robinson een uitzondering. Zoals je ziet, heb ik vaak een heel lekker verwarmd voetenbankje als ik werk.

Wat een prutcolumn weer, May-Britt

Ik ga niet linken en ik ga ook geen plaatje plaatsen, maar wat was ik WEER verbaasd over een column van een ‘collega’ (ik gun ze geen pageviews meer). May-Britt schreef over Sabia al een walgelijke column, nu was presidentskandidaat Hillary Clinton aan de beurt. Je raadt het al, die was net als Sabia te dik. Iedereen is volgens May-Britt te dik. Dat zal wel door al die botox komen die ze in haar hoofd heeft gespoten, daarvan is het lange termijn effect natuurlijk nog niet bekend. Ik denk dat het effect bij May-Britt is, dat ze nog leeghoofdiger was dan ze al is. Nog oppervlakkiger en dommer. Het kan bijna niet, maar ik weet bijna zeker dat dat de diagnose is. Hoe onzeker ben je over jezelf om altijd maar andere mensen op hun gewicht te pakken. Niet iedereen hoeft maatje 12-jarige te hebben May! Sommige mensen voelen zich prima zoals ze zijn. En wie ben jij om te oordelen? Helemaal niemand toch? Maak jij je nou maar druk over je nieuwe Chanel tas, want die zal je met al die pageviews van je clickbait artikel wel weer kunnen betalen. Overigens vraag ik me echt af hoe goed het met dat duffe leeghoofd magazine van je gaat, als je het continu van dit soort prut artikelen moet hebben? Oh.. en mag ik je nog een tip geven? Als je zo’n artikel schrijft..zorg dan in ieder geval dat iemand anders de taalfouten er voor je uit haalt.

En ja… dit artikel was natuurlijk geen hoogtepunt, maar een dieptepunt. Vervuiling van het www. Je kunt van Hillary vinden wat je wilt, maar vrouwen die anderen vrouwen afvallen op hun uiterlijk en daarmee willen scoren. Bah, bah, bah.

De Zonsondergang van de Week

personal peaks 42 zonsondergang

Zo.. dan is het nu tijd voor een zonsondergang. Laten we het de zonsondergang van de week noemen. Mooi is ‘ie weer hè? Ik word er weer helemaal zen van. May -Britt wie?

Team Dejlig

Verder nog een leuke mededeling wat betreft Dejlig, want naast Cindy, komt ook Maris van Flying Foodie het Dejlig team versterken. Maris gaat net als Cindy, een keer in de twee weken een recept plaatsen. Deze week stel ik beide dames uitgebreid aan je voor. Ik ben in ieder geval hartstikke blij dat deze twee leuke vrouwen samen met mij Dejlig verder gaan uitbouwen 🙂

ANWB

veilig rijden met anwb

Je had het al kunnen zien afgelopen vrijdag, ik ga de komende tijd bloggen voor ANWB. Zoals ik al schreef, is er 29 oktober een cursus ‘Rij Veilig’ in Rosmalen waar ik aan ga doen en ik mag 5 van jullie meenemen. Ik heb al een aantal aanmeldingen, maar mocht je het gemist hebben en het leuk vinden, geef je dan zeker op (info@dejlig.nl of in de reacties)! Wie weet ga jij met me mee? Dat is toch leuk en gezellig en nuttig! Want wie wil er nou niet nog veiliger leren rijden?

Home Tourpersonal peaks 42 home tour

Afgelopen week kwamen jullie massaal bij mij op bezoek om mijn huis te bekijken. Ik vond het natuurlijk reuze gezellig dat jullie zo massaal langskwamen. Je moet meer met home gaan doen, werd me verteld, dus ik heb besloten dat ook te gaan doen. Meer home inspiratie artikelen online. Hopelijk vind je dat nog steeds leuk?

‘Het is wel een gezonde baby’

personal peaks 42 gezonde baby

Kijk dan… mijn ontzettend knappe kind. Wat ben ik trots op hem. Ja, hij heeft een enorme bolle snoet als je hem zo ziet (dat ligt aan de hoek, dat begrijp je), maar ik vind die wangen heerlijk om kusjes op te geven. Mensen zeggen de laatste tijd vaak: ‘Het is wel een gezonde baby’ of ‘hij is goed op gewicht zeg’. Nou… dat is hij ook. Hij loopt precies op de curve. Maar een heel ietsiepietsie klein beetje erboven. En ik heb me laten vertellen, dat als hij gaat kruipen al dat babyvet binnen mum van tijd verdwijnt, dus tot die tijd geniet ik van die bollewangenhapsnoet en die lekkere spekbeentjes en armpjes <3. Wat is dat trouwens dat er in zo veel mensen een May-Britt schuilt? Wat is die obsessie voor gewicht? Ik ben hartstikke blij dat hij goed eet, goed slaapt en ontzettend blij is. Dat is toch het belangrijkste?

En hiermee ben ik aan het einde gekomen van deze Peaks. Aankomende week ga ik lekker een paar dagen naar mijn ouders in verband met een feestdag. Bovendien heb ik aanstaande donderdag een belangrijke meeting.

Heb jij een leuke week gehad? Heb je zin om met mij mee op cursus ‘Veilig Rijden’ te gaan? Ik ben benieuwd!

Fijne dag vandaag!

Liefs,
Karen

 

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

25 COMMENTS
 • MamaPlaneet
  3 jaar ago

  Heerlijk mannetje! En die bolle wangetjes horen er nu toch echt bij hoor.
  Column heb ik gelezen. Reactie van Marjoleine Hurkmans vind ik wel mooi.
  En ja zo’n reallife filterje kan ik ook wel gebruiken dus erg benieuwd naar de nieuwe producten 🙂

  • Karen
   3 jaar ago
   AUTHOR

   Was dat die column op vrouw.nl? Ik weet even niet of ik die column gelezen heb?
   En ik vind die wangetjes er OOK bij horen. 🙂

 • YuStSoMe
  3 jaar ago

  Oh wat ben ik blij dat ik sommige sites niet eens volg. Ik hou ook niet van afzeiken. Of… je moet alles bijeen liegen dan schiet ik uit mijn slof. Oepsmomentje!
  Ben benieuwd naar de nieuwe dames in je team… en wie weet crossen we binnenkort in Rosmalen over de baan!
  By the way… laat mensen maar kletsen, beste stuurlui staan aan wal. Ik zeg altijd advies mag je geven, maar of ik het opvolg?

  Deze week ga ik mijn eerste NLP sessie ervaren! Spannend. Gaat over mijn trauma.

  • Karen
   3 jaar ago
   AUTHOR

   Je hebt mail! En ik ben heel benieuwd hoe je NLP sessie was. Hopelijk kom je weer iets verder met het verwerken van je trauma.

 • Nathalie
  3 jaar ago

  Die column heb ik ook voorbij zien komen… halve wegen maar weg geklikt, om naar van te worden dat gezanik!

  Jullie mannetje, mooi ventje en die bolle wangen gaan er vanzelf weer af. Mensen hebben toch altijd een mening en denken er dan ook nog wat van te moeten zeggen.

  • Karen
   3 jaar ago
   AUTHOR

   Klopt, mensen hebben altijd een mening. En soms gaat die mening nergens over 😉

 • Annette
  3 jaar ago

  In heb begin ging ik nog wel eens langs op de site van MayBritt maar vond er al snel niets aan en zo te horen mis ik er niets aan 🙂 heel stom inderdaad om zo op een ander af te geven. Leven en laten leven zeg ik altijd maar. Die foto met make up van BB ziet er prachtig uit.

  • Karen
   3 jaar ago
   AUTHOR

   Nee, mis je niets aan. Mooi is het hè? Ben er helemaal verzot op!

 • Josine
  3 jaar ago

  Ik weet precies welke column je bedoelt en begin (alweer) te koken, grom… Goed dat je niet linkt!
  Wat gaaf dat je bij dat event was van BB! Jaloers!! Ben heel benieuwd naar je nieuwe projecten

  • Karen
   3 jaar ago
   AUTHOR

   Echt… dat mens moet een ban krijgen van het internet. In ieder geval van adverteerders. Wie wil er nou werken met zo’n vals mens?

 • Margo
  3 jaar ago

  Oh ben blij dat ik die column niet heb gelezen. Heb me al vaker enorm opgewonden over deze dame. En wat betreft je knappe kind; het is een droppie en daar is alles mee gezegd. Nou en dat ie bolle wangetjes heeft? Wat voegt dat toe om dat te zeggen? Onzin opmerking. Daar zijn de meeste mensen ster in. Ik vind het een schatje.

  • Karen
   3 jaar ago
   AUTHOR

   Ik denk echt dat jij erin was gebleven. Het zou je wel inspiratie opleveren voor een goede column, maar het is echt zonde van de verspilde energie.

 • Aneta |Love4seasons
  3 jaar ago

  Aan die May-Britt ga ik mijn woorden niet aan vuil maken. Maar wat een heerlijk ventje is het toch! En wat je zegt; dat babyvet verdwijnt straks als sneeuw voor de zo’n als hij lekker actief gaat doen in de woonkamer. Nu heerlijk genieten voordat ie al de hoeken van de kamer gaat onderzoeken.

  • Karen
   3 jaar ago
   AUTHOR

   Heel goed om daar geen woorden aan vuil te maken. Zonde van de banbreedte, haha.

 • Anita
  3 jaar ago

  Heerlijk dat baby vet toch en heerlijk voetenbankje 🙂 Zal eens kijken bij je ANWB artikel!

  • Karen
   3 jaar ago
   AUTHOR

   Leuk als je meegaat en kan!

 • Ik heb de column over Hillary niet gelezen, en denk dat ik het dan ook maar even laat. Geen zin in van die onzin inderdaad. En waar bemoeien mensen zich mee qua kind. Als ze mager zijn is het ‘krijgen ze wel genoeg te eten’ en als ze een lekker gezonde toet hebben ‘Krijgen ze niet te veel?’. Het is NOOIT goed.. Lekker je eigen plan trekken Karen, als moeder weet je heel goed wat goed is voor je zoon! En het zijn allemaal individuen, gemiddelden zijn ontstaan uit pieken en dalen dus de ‘gemiddelde mens’ (of gemiddelde baby) bestaat gewoon niet. Punt. En kan me voorstellen dat je helemaal verliefd bent op je zoon! Terecht, wat een lekker snoetje!

  • Karen
   3 jaar ago
   AUTHOR

   Beter om het niet te lezen. Zonde van je energie! 😉

 • Elise Joanne
  3 jaar ago

  Haha, lekker hoor die bolle toet! Tot 5 maand zat Fos met 2 strepen boven het gemiddelde, nu bij 7 zit hij er perfect op. Loopt echt wel los. En het is juist goed als ze lekker vetjes hebben!

  • Karen
   3 jaar ago
   AUTHOR

   Vind ik ook. Volgens mij gaat Robin redelijk gelijk op met Fos.

 • Maris
  3 jaar ago

  Super leuk dat ik mag gaan bloggen voor Dejlig! Ik heb er zin in en hoop dat je lezers mijn recepten leuk en lekker gaan vinden. Ik zit in ieder geval vol inspiratie.

  • Karen
   3 jaar ago
   AUTHOR

   Ik kan niet wachten tot je eerste food post 🙂

 • Lifesabout
  3 jaar ago

  Ja dat was echt een walgelijke column…en die opmerkingen over de bolle wangen van je mannetje zijn ook vrij kansloos. Sarah was ook lekker bol. Des te meer hapjes konden we uit haar wang nemen 😉
  Het is een heerlijk mannetje!

  • Karen
   3 jaar ago
   AUTHOR

   Die hapjes! Dat zijn toch de lekkerste hapjes ooit? 😉

Wil je meepraten?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.