TOP
personal peaks 40
Personal

Personal Peaks 40: Een droomhuwelijk, Cookies nieuwe coupe & Robin al weer een kwart jaar

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Welkom op dit lustrum van de Personal Peaks. De 40e al weer, dat betekent dat ik al bijna een jaar aan het peaken ben.. Mooi dat ik dan afgelopen week genoeg hoogtepunten beleefde om over te vertellen. Anders zou zo’n lustrum ook maar saai worden. Wat waren de hoogtepunten afgelopen week? Ik laat het je zien in Personal Peaks 40. Ik laat je ze zien… stay tuned..

Easy parenting

personal peaks 40 easy parenting

Afgelopen week was best wel een beetje heftige week in huize Dejlig. Mark zat namelijk de hele week in China. Gelukkig kwamen mijn ouders twee dagen en kon ik dus de zorg voor Robin en de rest van de inboedel een beetje verdelen. Zoals ik al vertelde, heb ik het werk technisch best wel druk, dus heb ik een paar keer aan easy parenting gedaan en de kleine man even in zijn mooie stoel voor de tv gezet. Hij is dol op films als Psycho en Jurassic Park. Grapje… Zonder gekheid, hij is groot fan van baby tv en dat is soms wel even fijn. Al laat ik hem er nooit te lang achter zitten, want ik merk dat hij daarna heel wakker is. Een half uur/drie kwartier is de max.

Winactie Kaya Sieraden

personal peaks 40 winactie

Afgelopen week kwam deze fijne winactie van Kaya Sieraden online. Heb je al mee gedaan? Je hebt nog een kleine week en Kaya heeft zulke mooie juweeltjes dat het echt de moeite waard is!

3 maanden!

personal peaks 40 robin 3 maanden

De baby liefde van mijn leven werd afgelopen week al weer 3 maanden! En opeens gebeurt er weer zo veel in zijn ontwikkeling. Hij houdt al dingen vast, probeert zelfs zijn flesje vast te houden. Hij lacht naar iedereen, wat ik best lastig vind tijdens het wandelen, want vervolgens willen wildvreemden ‘m aaien. Hij brabbelt de hele dag en wil eigenlijk niet meer in de box, hoogstens voor een dutje. Ik denk dat het niet zo lang meer duurt voordat hij gaat omrollen.

Meneertje kreeg afgelopen week ook zijn vaccinaties. Dat was nog een heel gedoe, want in de VS had hij er al een gehad, die hier in de cocktail zit van de 2 maanden injectie. Hij kreeg zijn vaccinaties dus los bij de huisarts en in plaats van een prikje, kreeg hij er drie. Gelukkig hadden ze bij de huisarts mee gedacht en hadden alle assistentes zich vrij gemaakt om te helpen. En gaven ze de entingen tegelijkertijd. Een in zijn armpje en twee in zijn beentjes. Dus daar zat ik met de kleine man op schoot en mijn moeder erbij en de drie assistentes erom heen. Robin was heel flink, maar moest natuurlijk wel even huilen. Maar ik moest ook bijna huilen! Man, wat is het erg om je kind pijn te zien hebben. Gelukkig heeft hij * klopt af * verder geen last gehad van de inentingen. Alleen op de dag zelf was hij een beetje huilerig en werd hij ’s nachts een keer wakker. Normaliter slaapt hij dus al door.

Cookies nieuwe coupe

personal peaks 40 cookie trimmer

Arme arme Cookie, die sinds de komst van Robin opeens op de tweede plek komt hier in huis. Ik keek naar ‘r en dacht ‘OMG ze moet echt getrimd’. En dan zit de trimmer natuurlijk weer hartstikke vol. Gelukkig mocht ze toch een paar weken eerder komen, want ze was echt een propje geworden. Maar nu ziet ze er weer keurig uit. Echt een kakhondje. En oh.. ze is zo lekker zacht en ze ruikt weer zo lekker.

Zonsondergang

personal peaks 40 zonsondergang

Inmiddels ken je me wel een beetje hè? De Peaks zijn de Personal Peaks niet zonder zonsondergang. Deze is weer mooi hè? Ik blijf er van genieten. Hopelijk jij ook?

Opgedoft

personal peaks 40 opgedoft

Mark landde zaterdagochtend weer op Schiphol, vervolgens moesten we als een gek alle spullen inladen, Robin naar mijn ouders brengen en ons omkleden, want we hadden een huwelijk. Ik maak me elke dag op, maar voor een huwelijk doe je toch weer een beetje meer je best. Best fijn om weer eens lekker ongegeneerd een uur te tutten, je nagels te lakken en je mooie jurk aan te trekken.

Droomhuwelijk

personal peaks 40 droomhuwelijk

Zoals je misschien ook wel weet, heb ik in Groningen gestudeerd. Daar woonde ik in een studentenhuis met een stuk of tien jongens en meisjes (ja, dat waren we toen nog). Dan word je een soort familie. Ik zie mijn huisgenoten nog steeds en het is dan heel fijn en bijzonder dat we mooie momenten nog met elkaar delen. Afgelopen zaterdag trouwde mijn huisgenoot F. De ceremonie vond plaats tussen de appelbomen en was zo lief en intiem. Echt een droomhuwelijk.

personal peaks 40 polaroid

In plaats van een gastenboek hadden ze polaroids die je kon laten maken. Dit zijn een aantal van mijn roomies en aanhang. Ik ben die knalroze vlek in het midden. Jammer dat ik zelf niet ook een foto heb laten maken, want dat zijn toch leuke herinneringen. Het huwelijk was echt een prachtige dag. Alles was ontzettend goed geregeld. We hadden een fantastisch diner met iedereen aan lange tafels en ballonnen in de lucht en daarna was er nog een spetterend feest. Het is zo leuk om dit soort feesten te kunnen vieren. Wat dat betreft vind ik het jammer, dat veel mensen niet meer trouwen. Maar goed.. de dag erna was ik hartstikke brak, want deze mama kan dus voor geen meter meer tegen alcohol. De volgende keer ben ik de Bob.

En daarmee ben ik aan het einde gekomen van deze Peaks. Er was nog wel een blog van een collega waar ik van onder de indruk was, maar die komt deze week als een los blog artikel online. Aankomende heb ik weer een leuk event voor werk en dit weekend komen er fijne vrienden op bezoek, dus ik heb weer zin in deze week!

Heb jij een fijne week gehad? Heb je mee gedaan aan de winactie? Doe jij wel eens aan easy parenting? Heb je verder nog een vraag of opmerking over de foto’s? Stel ‘m gerust. Ik ben benieuwd!

Fijne dag vandaag!

Liefs,
Karen

 

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.