TOP
Personal peaks 4
Personal

Personal Peaks #4

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Gisteren zei ik het ook al, maar Sinterklaas is inmiddels (ook in België) vertrokken en zit nu waarschijnlijk weer met z’n luie reet op het Spaanse strand uit te buiken. Op Sky Radio galt Maria elke twee uur uit de boxen om je te vertellen dat jij het enige bent dat zij voor Kerst op haar wensenlijstje heeft staan. Het is december, en december is eigenlijk het weekend van het jaar. Behalve dat het dan wel ook nog eens hartstikke druk is. Ook ik had een megadrukke week. Ik laat je zien wat mijn hoogtepunten waren in de Personal Peaks. Wat vond ik allemaal dejlig (leuk), mooi, bijzonder, boeiend? Ben je daar benieuwd naar? Kijk je dan mee naar de Personal Peaks #4? Laten we beginnen…

personal peaks 4 zoete aardappelfrites

Het was best vervelend weer de afgelopen week. Het regende aan een stuk door en dus was ik blij met bosje gele rozen dat de man vorige week zaterdag voor me meenam. Toch nog een beetje zon in huis! Waar ik ook altijd heel blij van word, zijn zoete aardappelfrites. Binnenkort deel ik een heerlijk recept hiervoor op de blog.

personal peaks 5 nuovo antico

Ik had het hier al eens verteld, maar mijn beste vriendinnetje heeft een ontzettend mooie zaak waar zij vloeren, wanden, haarden en sanitair verkoopt. Voor de liefhebbers: de zaak heet Nuovo Antico en zit in Alphen aan de Rijn. 1 + 1 = 2 natuurlijk. Alles wat zij kan leveren voor het nieuwe huis, bestellen we bij haar. Donderdag ging ik langs om de vloeren en de badkamer definitief uit te zoeken. Al twijfel ik nog een beetje of ik de Portugese tegeltjes linksonder ook nog ergens ga plaatsen. Het lijkt nu allemaal nog zo ver weg, maar stukje bij beetje wordt het nieuwe huis steeds werkelijker.

personal peaks 4 expeditie robinson

Spoiler Alert voor de Expeditie Robinson kijkers. Ik zeg het alvast maar even. Als je de laatste uitzending niet hebt gezien, dan moet je deze alinea even overslaan. En ja, het is echt een hele slechte foto hierboven, maar het is een still van Danny Ghosen. Vroeger kon je nog wel eens echt thuis blijven voor tv programma’s, maar nu met alle Uitzending Gemist en dat soort toestanden, hoeft dat natuurlijk niet. Expeditie Robinson is wel echt een van mijn favoriete programma’s. Ik weet niet of je het ook kijkt? Maar man, wat heftig voor die arme Danny dat ‘ie na 11 dagen alleen op een onbewoond eiland alsnog het veld moest ruimen?

Een ander programma dat ik echt fantastisch vind om te zien is Down for Dummies. Down for Dummies is een programma waarin Chris Zegers elke week 4 mensen met Down volgt en interviewt. Het vorige seizoen was met Barry Atsma en dat vond ik ook al geweldig, maar dit jaar doet Chris het net zo goed. Het is zo mooi om te zien hoe Sjoerd, Britt, Sophie en Tobias over bepaalde dingen denken. Soms is het enorm grappig en soms heel erg aandoenlijk.

personal peaks 4 eilandmeisje

En als het dan zo’n week heel erg regent, dan ben ik wel een klein beetje jaloers op Eiland Meisje oftewel Diana. Zij gaat namelijk volgende week emigreren naar Curacao! Ik volg haar nu al een tijdje en dan ga je toch een beetje met elkaar meeleven. Ik zou bijna op Schiphol gaan staan om haar uit te gaan zwaaien volgende week.

Verder vond ik deze advertorial van Hallmark superleuk om te lezen op mijn favoriete Amerikaanse blog Cupcakes & Cashmere. De laatste tijd zie ik bij veel collega bloggers advertorials verschijnen die ik juist leuk om te lezen vind en inspirerend zijn. Het brengt me op ideeën en dat vind ik knap. To be continued…

En dat was al weer de 4e Personal Peaks. Een nieuwe week met nieuwe peaks staat voor mijn (en jouw neus). Tot volgende week!

Heb jij een leuke week gehad? Welke blog is jou bijgebleven? En kijk jij een van de programma’s die ik genoemd heb? Ik ben benieuwd!

Fijne dag vandaag!

Liefs,
Karen

Deze content is geblokkeerd. Accepteer cookies om de cookies te bekijken.

Karen Gregory

Hoofdredactrice en oprichtster van Karenz. / Lifestyle Blogger / woont in de buurt van Arnhem / getrouwd met Mark / moeder van Robin (19-06-2016) / hond Cookie / houdt van schrijven, lezen, koken, schaatsen, yoga & wandelingen door de natuur

«

»

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te leveren. Klik op 'Doorgaan' om door te gaan of 'Weigeren' om niet te accepteren.